Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb: Salming férfi OB1 utolsó forduló - pezsgő, sportfogadás, pontkirályság, exit light

2010.05.21. 16:53 Floorballer

Beköszöntött az utolsó forduló egy igencsak jóra sikeredett szezon végén. Voltak meglepetések, nagy összeomlások, drámai meccsek, balhék, könnyek, mosolyok, előzések, visszaesések, kiállítások, meg nem adott gólok, minden, ami kell. Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden a helyére került: megérdemelt a bajnoki cím, megérdemeltek az érmes helyek, és a kiesőkkel sem nagyon lehet vitatkozni. A végére maradt egy forduló, ami lényegében a világon senkinek nem hiányzik, így akárhogy is csavarjuk a szót, a hétvége egyetlen izgalmas meccset tartogat csak, és azt is Madridban rendezik. A fő kérdés, hogy Wesley Sneijder, vagy Arjen Robben köphet-e a díszpáholy felé: „Láttad ezt Perez???”. Az aktuális BL döntőről parádés felvezető cikkek olvashatóak a következő 4 linken: „Mocskos Bayern!”, „Mocskos Inter!”, „Hajrá Inter!”, „Hajrá Bayern!”. (Ha pedig ez nem elég ahhoz, hogy valaki izgalommal üljön le a TV elé szombat este, annak ajánljuk figyelmébe a Betclic fogadóiroda akcióját: 20000-s első fogadás alkalmából vesztes tipp esetén is visszatérítik a tétet… Na most az oddsok a Bayern-Inter-re: 3,3; 3,3; 2,15…) És akkor vissza floorball bajnokságra, mert más nem is számít – avagy „nothing else matters” -: utolsó forduló, majd arccal fordulhatunk a kijárat felé, ahol már világít is a jelzőfény: „exit light”.

A gyakorlott olvasót így már aligha lepi meg, hogy a nap zenéje a Metallica múlt heti koncertjének csúcspontja lesz helyszíni – nem saját – felvétel formájában a fenti két számmal. Ott voltunk! Őrület volt!

A tabella első felében még lehet helycsere. Ehhez az alábbi két meccsen kell megfelelő eredménynek születnie: 

Dunai Krokodilok SE - Phoenix Fireball SE

Május 22. 16:00, Törökbálint

Debreceni FSE - Diamonds SK

Május 22. 16:00, Debrecen

Ha a Phoenix több pontot szerez, mint a Debrecen, akkor övék az ezüst. A Debrecen megbotlott a Diamonds ellen pár hete, de akkor az a találkozó sokkal fontosabb volt az osztályozó túlórájának elkerüléséért küzdő Gyémántok számára, mint a bajnoki álmokat elvesztő Debrecennek. Most azonban Siklósiék már békés vizeken eveznek az atombiztos, megérdemelt és általunk már rég beígért, de mégis kalandosan és hősiesen elért 6. helyen. Éppen emiatt a Debrecen be fogja húzni nagy nehezen ezt a meccset, mert azért az ezüst elég motiváció kell, hogy legyen. 

És nyerniük kell, mert a két shift közt pezsgővel koccintó, gondolatban a tengerparton sütkérező, holiday hangulatban ünnepi kötényeket osztogató krokodilok széles mosollyal – és Tozsó emiatti idegrohamával:) – fogják elveszteni a számukra teljesen érdektelen találkozót a remek tavaszt produkáló Phoenix ellen, és ezt aligha róhatjuk fel nekik. Paffériéknek beígértük a bronzot, ott is van. Kétség nem fér hozzá, hogy megérdemelt, impozáns szezon volt mind a két féltől. Egy gála hangulatú, iszonyú látványos meccset várunk! 

Miskolci Szabadidőközpont FSE - Ares HC/Top Floor

Május 22. 11:00, Miskolc

Győzelme esetén a Miskolc megelőzheti a Szolnokot, és szépen fejezheti be a szezont. Tavaszra egészen megemberesedett a miskolci gárda, egész más is lehetett volna az évük, de jövőre mindenképp számolni kell velük a tavaszi második körös második vonalbeli rájátszásban az Elitre ácsingózóknak. Az ARES a csapat honlapja szerint totál tartalékosan érkezik, noha pontot kell szerezniük a 4. helyhez, gyakorlatilag alig tud kiállni a gárda. Nem lesz Vadócz, Mujahid, Görög, Bajaszgalan, stb. Lesz viszont Nádor, akinek igenis fontos ez a forduló. A hunfloorballos statisztikában nem szerepel még a CH elleni ARES győzelem, melyen az örökös gólkirály 4+1-et termelt. Ezzel 48+24=72-vel holtversenyben vezeti a kanadai táblát Németh Zolival. Gólkirályi címéhez nem fér kétség, a pontkirályi cím sorsáról pedig szétlövés dönt úgymond. 5-6 biztosan kell a végső győztesnek ezen a hétvégén. Hozzátennénk még, hogy a Torpedo elleni 21 pontot belevéve Nádor 93 pontnál járna, azaz ha a hétvégén 7-et hoz, akkor virtuálisan – mivel az egész szezonra kalkuláltuk – meg lenne a 100 pont, ami azért nagyon durva! Játékpercben nem lesz hiánya, de meglátjuk mit hoz a kiszolgáló személyzet teljes hiánya. 

IBK Cartoon Heroes - Neumann-Kartal FSE

Május 22. 10:00, Klébelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Budapest 

Végére maradt a tökéletes alibi meccs. Derbi, presztízs, bla bla… Ez a találkozó púp mind a két csapat hátán, ráadásul fejben – sőt, sokan testben sem – lesznek ott, hiszen számukra igazán a jövő hétvégi osztályozó párharcok a fontosak. Egy valamirevaló – hát még az olasz vagy a magyar – futballbajnokságban a két csapat kedélyes sörözésen venne részt ma éjjel, ahol szétosztanák a forgatókönyveket: „ok, az első ítélet a meccsen kiállítás, majd lesz 3 gól az első 5 percben, félidőben 6-al megy a hazai, aztán egyenlítés az utolsó 3 percben… Te úgyis kimész külföldre ősszel igaz? Ok, akkor lesz piros lap, továbbá legyen mondjuk büntetőből az egyenlítés. A kapusoknak mind lesz gólpassza, és az első gólt szerezze a mezőnyben játszó cserekapus. Na, akkor ez így kötésben éppen 3456,123x-os pénzt fizet, senki ne felejtse el megtenni még az éjjel, holnap találkozunk!”. Kedélyes játszadozást, tartalékos csapatokat vizionálunk. Akinek kicsit több kedve lesz kora reggel, vagy aki valamiért elkapja a fonalat, az nyer, de jelentősége nincs igazán.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr442021117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N K 2010.05.22. 18:20:09

Üdv:5+1-et csináltam a CH ellen,sajnos Pavel elírta az Ares lapon.És .......hogy megelőzzem az elírásban Pavelt:)a következő meccs 10+1.Ezennel köszönöm a megelőlegezett bizalmat!

N K 66
süti beállítások módosítása