Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Álomcsapat 2009/2010 - Zone Női Ob

2010.08.21. 02:54 Ford_Prefect_

Elérkeztünk a női álomcsapathoz, aminél ismét nehéz dolgunk volt. A cikk szerzőjének ez különösen kedves csapat összeállítás volt, de annál nehezebb, hiszen a női bajnokság a "szíve csücske". Valahányszor úgy gondoltuk, ennél jobb csapatot nem tudunk összerakni, eszünkbe jutott valaki újabb, aki beférhetne. Sokszor bizony kínkeservesen nehéz volt valakit kihagyni, de végül arra jutottunk, az alább szereplő öt hölgy idén mindenképpen megérdemli, hogy itt legyen. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez egy álomsor, és nem feltétlen az 5 legjobb női játékos felsorolása az elmúlt idényből. Valamint a jogot a szubjektivitásra továbbra is fenntartjuk magunknak. Tehát, következzen 2009/2010 női álomcsapata, szerintünk:

A kapuban:

Teleki Borbála (Phoenix Fireball SE)
Bori helyét nehéz lenne megkérdőjelezni az álomsorban, benne vagyunk talán a legbiztosabbak. Sok jó kapus véd a magyar bajnokságban, sokan képesek kiemelkedő teljesítményekre, de kevesen képesek olyan megbízhatóan jól teljesíteni, mint ő, aki a Phoenix kapujában biztos pont. A "kapushercegnő" trónját idén is megingathatatlannak éreztük, bár kihívói szerencsére mindig akadnak.


A védelem:

Simon Alexandra (Eszterházy-MEISE Eger)
Az év elején még nem éreztük igazán erősnek Szandi játékát, de ahogy telt az idő, lassacskán valamiért egyre szimpatikusabbnak találtuk, és a szezon alatt erősen rácáfolt előítéleteinkre, és túl a bajnokságon, azt kell mondanunk, az Eger bajnoki címének talán fő "felelőse". Egy remek fiatal csapat vezéregyénisége, idén még arra is képes volt, hogy a  nagy egri csillagnál, Susztáknál is fényesebben tündököljön. Csapatunk kapitánya, és nálunk idén az év játékosa.


Harmat Anna (IBK Cartoon Heroes SE)
Bár a CH nem jutott rájátszásba, és összességében idén sem mutattak egyenletesen jó teljesítményt, ahogy igazából Hannából sem mindig jött ki a maximum, de úgy érezzük, amikor ő toppon volt, csapata is sokkal jobban játszott. Zseniális "one-woman show"-kat tud rögtönözni a pályán, ugyanakkor remek csapatjátékra is képes, ha épp úgy akarja. A bajnokságbeli hullámzó teljesítménye alapján helye még eléggé ingatag lenne, de a válogatottban bemutatott szereplése mindenképpen nagyon felfelé húzta nálunk az értékelését. Talán bízhatunk benne, hogy nem tévedtünk nagyot, hiszen nem csak mi választottuk ki, hanem a messzi zord északon is felfigyeltek rá, így már nincs is Magyarországon. Csakis ennek köszönhető, hogy a most következő szezonban valaki pályázhat majd a helyére, mert egyébként betonbiztos a helye csapatunkban.
 

Támadók:

Szarvas Veronika (Phoenix Fireball SE)
Bár nem tudjuk elképzelni, hogy létezne olyan ember, aki ne szeretné Verát, de azért mégis közöljük esetleges ellendrukkereivel: Igen, megint ő. Nincs mit tenni, a gólpasszok királynőjének (lassan a Phoenix minden játékosából uralkodót csinálunk) bérelt helye van összeállításunkban. A szezon második felében bebizonyította, hogy  még feltételezni sem lehet, hogy ő csak Radácsi Brigi "árnyéka". Idén is remek játékkal, csapata vezéreként kupagyőzelemig és bajnoki ezüstig vezette a Tűzmadarakat.


Suszták Nóra (Eszterházy-MEISE Eger)
A fiatal egri lány szinte már állandó szereplője az ilyen összeállításoknak, nem is hiába. Játéka lenyűgöző, ugyanígy győzni akarása és harciassága is. Sokszor kerül ki olyan küzdelmekből győztesen, ahol már gondolatban keresztet vetettünk a labdára, látva az ellenfél testi fölényét Susztival szemben. Bámulatosan bánik a labdával, és remekül helyezkedik. Ezt bizonyíthatja majd a varégek földjén is a következő szezonban, amihez neki is sok sikert kívánunk! Fotójához pedig csatolnánk ezt a Golden Earring dalt: When the lady smiles.


Rékási Krisztina (Phoenix Fireball SE)
Évek óta csodálói vagyunk játékának, fiatalos lelkesedésének, finom technikájának és ügyességének, de idén éreztük úgy, hogy igazán kezd beérni. Külön tisztelendő dolog, hogy szabálytalankodni nem nagyon láttuk még életünkben, labdáért megküzdeni viszont annál többet. Kicsit talán "végre" érzés lett úrrá rajtunk, hogy idén kiharcolta helyét álomcsapatunk ötösében. Mi nagy jövőt jósolunk neki, és fél szemünket mindig rajta tartjuk majd, ahogy eddig is tettük.

 

Edző:

Lukács Csaba (SZPK-NOKIA)
Talán találhatunk olyan embert, aki jobban eligazodik a taktikai táblán, vagy jobban ért a floorballhoz, de nála jobb edzőt valószínűleg nem igazán. Miben rejlik az ereje? Nem nagyon tudnánk megmondani, csak annyit tudunk, hogy valószínűleg nem a hajában. Sokkal inkább személyiségét említhetnénk, és azt, ahogy játékosaival bánik. Csapata az elmúlt szezon elejét átaludta, de végül sikerült őket felráznia, és a rájátszásig felkapaszkodtak. Lehet, hogy azért váltunk kicsit részrehajlóvá, mert idén már nem ő ül majd a komáromiak kispadján, de mindig is nagy kedvenceink közé tartozott, és nálunk ő az év edzője a női bajnokságban.

Fotók: Florian Buechting
http://unihockey-pics.de/

Szólj hozzá!

Címkék: női alomcsapat noi

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr812236383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása