Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) női (66) noi (87) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: Szolnok CFK - MEISE

2007.11.02. 16:55 Floorballer

A 4 napos hétvégére nem jut forduló, de a Kannibálok gondoskodnak róla, hogy ezen a hétvégén se maradjunk floorballos események nélkül. A másodosztályban a Veszprém csapata látogat a Tisza partjára, a női mérkőzésen pedig nagy valószínűség szerint az év meccsére kerül sor. A mezőny két kiemelkedő csapata, a győzelmet győzelemre halmozó Szolnok és Eger gárdája, a két örök rivális küzd meg egymással a végelszámolás szempontjából sorsdöntő két pontért. Az elmúlt évek eredményei alapján a Szolnok valamelyest esélyesebbnek tűnik, de ha lesz nehéz meccsük az idén, akkor minden bizonnyal ez az lesz Papp Peti lányai ellen.

Szolnok CFK
- MEISE

Tiszaliget, Szolnok
2007. november 4. 14:00

 
 
 VS.
 
 

A két edzőt kérdeztük az esélyekről:

FFR: - A női mezőny vitathatatlanul legérdekesebb meccse áll előttünk, a két 100%-os mérlegű és a mezőnyből egyértelműen kiemelkedő csapat találkozik. Az összecsapás a rájátszás nélküli rendszerben még nagyobb jelentőségű. Milyen érzésekkel készültök ti egy Szolnok - Egerre?

S.T.: - Nincs külön felkészülésünk.

P.P.:- Mondhatnám, hogy ez is csak egy meccs a szezon többi meccse közül, de ki hiszi el nekem?… Az érzéseim vegyesek a Szolnok elleni mérkőzésekkel kapcsolatban. Én már 12 éve játszom és irányítok csapatokat a Szolnok ellen. Mindig erőségük volt a magyar mezőnyben kiemelkedő technikai tudás és csapattaktika. Ott mindig mindenki tudta, tudja, hogy adott poszton mi a dolga. Amikor sikerült ellenük győznünk, akkor mindig sikerül megakadályoznunk, hogy azt játsszák, amit tudnak.

FFR: - Hogy vélekedtek a szezonbeli eddigi teljesítményetekről?

S.T.: - Mivel minden mérkőzést nyerni szeretnénk így az eddigi mérkőzések eredményei jók. Voltak minden szezonban problémáink, így volt ez idén is, de hiszem hogy túllendültünk rajta.

P.P.:- Számunkra eddig viszonylag könnyű volt a sorsolás. A tabella első felével mostantól  találkozunk majd. Ezen meccsek lesznek a döntők.

FFR: - Mit tartatok saját erőségeteknek?

S.T.: - Csapatjáték.

P.P.:- Nincs saját erőségünk. De mint edző én a védelemben hiszek.  Az a csapat aki tud támadni az képes meccseket nyerni, de aki védekezni tud, az képes bajnokságot nyerni. De mint fentebb mondtam, mi még egy alakuló csapat vagyunk, rengeteg rutinos klasszissal és ifjú titánnal. Az ifjúságot kell összeboronálni a rutinnal és akkor képesek leszünk reményeim szerint a bajnokságot is megnyerni.

FFR: - Mi a véleményetek az ellenfél játékáról, mik lehetnek erősségeik, gyengéik?

S.T.: - Eger csapata sokat erősödött azzal hogy új játékost igazoltak nyáron kapus posztra, de szerintem majd ugyanennyit vesztettek Szarvas Vera távozásával. Két hasonlóan régi múlttal rendelkező gárda fog játszani (rutin és  fiatalos dinamika elegye).

P.P.:- A Szolnok a magyar mezőny legérettebb csapata. Kitűnő edzővel és játékosokkal. Ettől több erősség nem kell. A gyengéik…?   Hát…. minden olvasótól elfogadom  a segítséget! Név és cím a szerkesztőségben. 

FFR: - Készültök-e külön erre a mérkőzésre, az ellenfél játékára?

S.T.: - Nem.

P.P.:- Persze.

FFR: - Mi lehet a döntő a mérkőzésen?

S.T.: - Passz. Győzzön a jobb!

P.P.:- Jelen pillanatban a Szolnok női csapata még jobb, mint a miénk. Hamarabb születtek ott olyan tehetségek, akiket hamarabb beépítettek a csapatukba. Mi még hátrébb járunk ezen az úton.  Ha sikerülne mindenkinek elhinnie, hogy nyerhetünk, akkor nyerhetünk.  Ehhez ki kell kapcsolni az ifjú szolnoki góllövőket, akik nem mellékesen jelenleg elfoglalják a ponttáblázat elejét.  Ha ez sikerülne, akkor be kell lőni elől a viszonylag nem túl gyakori  helyzeteket és akkor ez dönthet a meccsen. 

FFR: - Kit emelnétek ki a meccsel kapcsolatban saját illetve az ellenfél csapatából?

S.T.: - Ellenfelünknél játszik a tavalyi „év játékosa”. Többen szeretnék bizonyítani csapatunkból hogy hasonló címre pályáznak.

P.P.:- Mindenki ismeri már Antal Anitát, Vágó Anikót, de lassan meg kell ismerni az Eger fiataljait is Suszták Nórát, Simon Alexandrát, Bartók Boglárkát ( és Szarvas Verát, aki, legalábbis számunkra örökké a miénk is.)

Viszont mind két csapatban ott vannak olyan nagyságok, mint Balázs Szilvi vagy Farkas Ágnes a Szolnokban. Nálunk pedig Ambrus Katalin vagy Báder Zita.   Kiemelni azonban senkit sem tudok. Mindegyikük képes meccset eldönteni.

FFR: - A játékosoknak többet jelent ez a meccs a többinél?

S.T.: - Nem gondolom. Elég pozitív az eddigi mérlegünk.

P.P.:- Gondolom igen, de ebben ők az illetékesek.

FFR: - Végül: hogy látjátok az esélyeket?

S.T.: - Ha minden játékosom ott lesz fejben nem gondolom, hogy kérdéses a végeredmény. Ugyanakkor nem becsüljük le egyik ellenfelünket sem, csupán bízom magunkban.

P.P.:- Nem hiszek az esélyekben. Én a munkába hiszek. A szolnoki csapatban egyenlőre több munka van, ha akarjátok így ők az esélyesebbek. Mi 2003.03.16. óta nem nyertünk a Szolnok ellen. Ha a meccsen azt érzem, hogy  csökken  a távolság a két csapat között, akkor az eredménytől függetlenül sikeresnek értékelem azt. 

FFR: - Sok sikert a hétvégére!

P.P.: Ui: - Innen is kívánunk olyan sok boldogságot Pintér Ancsinak a magánéletbe, mint amennyi a pályán érte. A vasárnapi meccset leszámítva, hiányozni fog minden meccsről:)!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr14216256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csancsi5 2007.11.02. 23:55:21

Köszönöm szépen Peti!!
süti beállítások módosítása