Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: Triton FT - White Sharks HC

2008.02.08. 13:46 Floorballer

A holnapi napon kerül megrendezésre a végelszámolás szempontjából sorsdöntőnek mondható Triton – White Sharks összecsapás. Számos OB1-es rangadó is lesz a héten, de ez a meccs kiemelkedik abból a szempontból, hogy a végén akár a feljutás sorsát is eldöntheti, illetve hogy két hasonló stílusú csapat küzd meg egymással. A bajnoki szezont felkonferáló cikkekben már szinte mindent elmondtunk a párharcról, így már csak az érintettek véleménye van hátra: Huszti Pétert és Klinghammer Zoltánt kérdeztük.

Triton FT
- White Sharks HC

Szent László Gimnázium, Budapest
2008. február 9. 16:00

 
 
 VS.
 
 


FFR: - A tabellára nézve botorság lenne azt kérdezni, más lesz-e ez a meccs mint a többi:) Mennyire érzitek vízválasztónak a találkozót? Lehet sorsdöntő a továbbiakban?

H.P.: - Személy szerint nem örülök annak, hogy már az első fordulóban játszanunk kell a Tritonnal, mert az egymás elleni eredmény rendkívül fontos mindkét csapat számára. A Triton lépés előnyben van abból a szempontból, ha hozzák (vagy megkapják) a Szombathely ellen elmaradt mérkőzésük pontjait, akkor már egy ponttal előttünk is vannak. Mi ugyan egy pontot szereztünk a Szolnoktól, de kettőt veszítettünk a Kecskemét ellen itthon. Tehát nekünk a céljaink megvalósításához, semmilyen más eredmény nem elfogadható, csak a győzelem. Ha a többi mérkőzésen mindkét csapat hozza az őszi formáját, akkor a szombati győztes jelentős lépést tud megtenni annak érdekében, hogy pont előnyre tegyen szert a másikkal szemben. Fontos találkozó lesz természetesen.  

K. Z.:- Mindenféleképp. Amelyik csapat oda akar érni a dobogóra vagy a második helyre, esetleg meg akarja szorongatni a Szolnokot, annak itt nyernie kell. A Phoenix – Ws – Triton hármasból szerintem egyik csapat sem tervezhet úgy, hogy majd a többiek megverik őket helyettünk…

FFR: - Hogy sikerült a téli felkészülés?

H.P.: - Remekül. Soraink készen állnak a tavaszra. Nagyon jó ilyet végre kijelenteni, hiszen eddig nem állt így a szénánk. Cseh légiósunk, Jan Kácl is tartott pár foglalkozást. Játszottunk két felkészülési mérkőzést OBI-es csapatokkal melyekből profitálhattunk, szóval minden rendben.

K. Z.:- A fél csapatnak tökéletesen. Volt hogy heti 5 edzésünk is volt és ismét bebizonyosodott, hogy tudunk még mit tanulni. A csapat másik felénél inkább téli pihenésről tudnék beszélni…

FFR: - Készültetek külön a találkozóra?

H.P.: - Igen. Elismerjük a Tritont és a tavalyi, valamint az idei eredményeik alapján megérdemlik mindenképpen, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rájuk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy görcsben tartana minket a tudat, hogy az egyik legnagyobb riválisunkkal találkozunk szombaton, hanem inkább azt, hogy jó meccset várunk és csak mi győzhetünk! 

K. Z.:- Talán fejben egy keveset. Külön készülésre nem jutott idő, de lehet egyébként sem tettük volna, hiszen egyik élcsapatnak sem lehet az a célja, hogy csak egy csapatot verjen meg. Itt egy második helyért idén mindenkit meg kell verni.

FFR: - Min múlhat a meccs? Mit tartatok az ellenfél fő erősségének?

H.P.: -Egy jó lövés jó időben bármit a feje tetejére állíthat. Hasonló a két csapat mentalitása, társasága. Az győzhet, aki csapatként jobban kívánja a sikert és a végletekig kitart.

K. Z.:-  A meccs szerintem azon fog eldőlni, hogy melyik csapat tud hamarabb visszazökkenni a téli álomból a tétmeccsek hangulatába. Ráadásul egy „Hét meccséről” van szó, így a vizsgaidőszakból és síelésekből visszatérve nagyon oda kell majd figyelni, hogy mindenki megfelelően tegye a dolgát.

Ellenfelünk fő erősségének pedig talán a masszív védekezést tartjuk, amihez párosul a fizikai fölényük. Ez elég jól mutatkozik eddigi meccseinken, hiszen a Triton ritkán szokott megállni 3 illetve 2 gólnál.

FFR: - Mennyire vannak feltüzelt állapotban a gárdák?

H.P.: -Tapasztalataim szerint a Tritonosok - mint hajdanán a Neumann - ellenünk dupla erőbedobással és "na majd most megmutatom nekik" érzéssel lépnek pályára. Nincs ez másként a Cápák körében sem. Mindenki győzni szeretne, így minden bizonnyal mindkét egylet játékosai motiváltak már.    

K. Z.:- Itt szintén két társaságra tudnám bontani csapatom. Van az egyik fele, aki már ég a vágytól, hogy játszhassunk, a másik fele meg számomra is kérdéses:) De erről majd még teszek, hogy ők is fel legyenek tüzelve.

FFR: - Tartatok-e tőle, hogy a tét miatt esetleges hátrányba kerülés esetén összeroppanhat a csapatotok?

H.P.: - Nem. Mert abból a szempontból viszont jó, hogy az elején "ütközünk", ha netán a Triton győzne, akkor sem lesz pánik hangulat. Majd javítunk a többi meccsen. A felsőházban is bármelyik csapatnak áll a zászló, hogy pontokat veszítsen. Nagy a tét, de azért nem élet-halál kérdése nálunk. Jól állunk most mentalitásban is, így nem aggódom a csapatom miatt. 

K. Z.:- Nem érzem csapatomon, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanának annak, hogy itt most egy fontos 2 pontról van szó. Ha valami miatt izgulhatunk, az akkor a már említett visszazökkenés a versenyhangulatba. Sajnos megint nem voltak adottak a körülmények egy edzőmeccs lejátszásához az idény előtt, ami nagy hiba. Ennek ellenére érzem csapatomon, hogy akár vert helyzetből is fel tudjunk állni.

FFR: - Milyen meccset vártok?

H.P.: - Aki látott már WS v. Triton találkozót, tudja milyen jó mérkőzés lesz. Akinek még nem volt hozzá szerencséje, javaslom próbáljon meg időt szakítani rá és nézze meg! Várjuk már a derbit, mert le fogjuk győzni a Tritont!

K. Z.:- Floorball meccset:) Bocs mindenkitől…hajnal 2 óra van :)

A szokásosnak mondhatót. Az egyik csapat az elején elhúz pár góllal, majd a másik csapat igyekszik tartani a lépést ellenfelével. E közben lesz sok kiállítás mindkét oldalról, bővelkedni fogunk a test-test elleni csatákban, és végül az fog dönteni, hogy ki bírja jobban cérnával, valamint, hogy kinek van nagyobb kedve játszani.

2 komment

Címkék: floorball hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr48331225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi 2008.02.08. 20:38:10

Szabó Geri sérült,szóval érdekes lesz, hogy bírja a Triton :(

floorballek 2008.02.09. 11:18:40

hát igen.. nehéz lesz ... :S
süti beállítások módosítása