Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB1 - 11 nap/: ARES HC/Top Floor

2008.08.12. 08:00 Floorballer

A bajnoki rajt előtti felvezető cikkeket a bajnokkal, és az idei kiírás legfőbb esélyesével, az ARES HC/Top Floorral kezdjük. A csapat háza táján nagy változások nem mentek végbe, zsúfolt nyári program után várják kihívóikat. Pavelka edző gondját egyedül – bár ez kétségkívül nem kicsi probléma – Mujahid Tamás sérülése jelenti. Kérdéseinkre Pavelka Zoltán válaszolt: 

FFR: - Bajnoki címvédőként, pláne egy 100%-os szezon után nehéz új célokat kitűzni, így talán felesleges is a kérdés: mik az elvárások idén a csapat felé?

P.Z.: - Általában könnyebb bajnokságot nyerni, mint megvédeni az első helyet! Ennek ellenére szerintem egy bajnokcsapatnak nem lehet más célja, mint megvédeni az elsőségét. Hogy nézne ki, ha a bajnok azt mondja, most a 3. hellyel is elégedettek leszünk. A célkitűzés tehát csakis az első hely lehet, a kupában pedig a döntőbe kerülés.

FFR: - Milyen változások történtek a keretben?

P.Z.: - Szabó Gergővel, a megszűnő Triton volt kapusával már megegyeztünk, bár még a papírmunka előttünk van. A B keretből került fel Reznik Bence és Ágoston Dávid. Mindketten tehetséges játékosok, bár még rutintalanok. Reznik amellett, hogy jó védő, hatalmas lövő erővel bír, Ágoston pedig gyors és jól használja ki helyzeteit. Az idén még csak epizódszerepek juthatnak nekik, de mindkettő a jövő embere.

FFR: - Hogy értékeled a nyári felkészülést?

P.Z.: - Az edzésmunka megfelelő volt, bár sokszor közbeszólt a családi nyaralás, munka. Az Austrian Openen remekül ment a csapatnak, azzal a játékkal itthon bárkit vernénk! Veszprémben új oldaláról ismertem meg a csapatomat. Nem csak játszani tudnak, hanem küzdeni is. Gyengébb játékkal, sok sérüléssel, de remekül küzdve nyertünk. Jó, hogy ilyen  oldala is van a csapatomnak. A felkészülés utolsó szakasza még hátra van. 9.-én Debrecenben játszunk két meccset, majd a Szuper Kupa is ide sorolható, végül reményeink szerint az SSK Future elleni meccsel zárjuk a felkészülést.

FFR: - Mi a véleményed a sorsolásotokról? Számít egyáltalán a sorrend?

P.Z.: -A hazai mezőnyben nincs jelentősége a sorsolásnak!

FFR: - Mennyire befolyásolhatja szezonotokat Mujahid Tamás sérülése? Várhatóan melyik fordulóban kapcsolódhat be a küzdelmekbe?

P.Z.: - Ez nem fog dönteni, bár Baba hiányozni fog. Reményeink szerint novemberben már pályára léphet. Helyettesitésére Dósa Attilát szemeltem ki, akinek nem csak fizikálisan, hanem fejben is fel kell készülni a feladatra. Játéka hasonló Babáéhoz. Sok labdát begyűjt, jól védekezik és elől az összjátékba is be tud lépni, ráadásul gólerős is. Neki Baba sérülése a kiugrást jelentheti.

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból?

P.Z.: - Egyértelműen a második és az esetleges harmadik sorra.

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek?

P.Z.: - Ugyan azt mondhatom, mint előbb. Egy jó második és harmadik sor.

FFR: - Kik lehetnek a legnagyobb ellenfeleitek, fő kihívóitok?

P.Z.: -Debrecen, SZPK, Krokodilok.

FFR: - Mely csapatoktól vársz előrelépést, pozitív meglepetést?

P.Z.: - Debrecen, Szolnok.

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése?

P.Z.: - Ezen sajnos már túl vagyunk!  A Diamonds OB II-es indulása.

FFR: - Mire számítasz az újoncoktól? Jót tesz a bajnokságnak a bővítés?

P.Z.: - Szerintem mindhárom újonc megállja a helyét, azaz bent marad.  A Szolnokot és a Phoenixet a középmezőnybe várom, a Cápákat a 8.-9. helyre. Ezzel együtt én nem bővítettem volna. Az OB II teljesen elsorvadt.

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően?

P.Z.:

1. ARES HC/Top Floor
2. Debrecen
3. Szőnyi PK
4. Krokodilok
5. Szolnok
6. Phoenix
7. IBK Cartoon Heroes
8.Neumann
9. White Sharks
10. Eger
11. Torpedo

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1 ares

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr58611425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása