Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Jászapáti, Bőcs, Tuzsér, Baktalórántháza....

2007.06.12. 19:16 Floorballer

Siroki Brjeg indexes hozzászólása nyomán mi más is lehetne az első focis bejegyzés témája, mint az FTC idei menetelése. Igen kedves olvasó, jól látja, annyira bátrak vagyunk, hogy már a kezdetekkor vállaljuk, hogy magunkra haragítjuk az ország lakosságának mintegy 14%-át. (Becsléseink szerint körülbelül a lakosság 48%-a férfi. Ezen belül a 10 évnél idősebbek arányát 85%-ra tesszük, megközelítőleg 60%-át érdekelheti a foci. Ez 24%, a női lakosság még mondjuk hozzáad 4%-ot, és feltesszük nagyon optimistán, hogy mindezen embereknek van valami viszonyulása a „Fradi-kérdéshez”. Na most ennek fele mondjuk pozitívan vélekedik a klubbról. )  Nem feledkezhetünk meg azonban a nyíregyházi népszerűségi indexünkről sem, amiben így jelentős előrelépést várhatunk.

Tehát a ”túra folytatódik”. Ezúttal éppen a Budafok tatabányai rezidenciáján. Nem mondhatnám, hogy percre követjük az FTC szereplését, de ám legyen, megnéztük a meccset. Amatőr sportolóként is megdöbbentő volt látni, amint a Zöldek úgy döntöttek, hogy ők bizony túráznak… na persze nem eröltetett menetben. Csak kíméletesen, meleg is volt, a nap is sütött, az ellenfél is gyenge, a pénz se jött meg… (talán épp ettől szép a floorball, és az amatőr sport, hogy olyan dolgok, mint győzelem, dicsőség, önmagukban is elég motivációt adnak) A Budafok persze nem ellenkezett, a kis csapatokra jellemző bunker focira és némi isteni közbenjárásra alapoztak. Ez meg is érkezett a pályára a kapus személyében, aki talán még mindig azon elmélkedik, hogy hogyan is fogott meg néhány lövést, bár nem lennénk meglepve, ha mindre nem is emlékezne. A mérkőzés azonban nem az eredmény miatt érdekes. Sokkal inkább amiatt a lélektelen, akarat gyenge produkció miatt, amit a ferencvárosi gárda nyújtott. Mi, akik fizetünk érte, hogy játszhassuk imádott játékunkat, épp ésszel fel nem foghatjuk, mire gondolt például Tököli „cserét kérek b**** meg” Attila, aki láthatólag még mindig akkor rúg gólt Magyarországon, amikor csak akar, amikoris legalább 70 percet ennek ellenére a semmivel töltött…  Tévedés ne essék, Tököli az egyik kedvencünk volt valaha. A dicsőséges Dunaferr-érában. De hol van az már. Minden elismerésünk Lipcsei Petié is, aki hű maradt, és még ennyi idősen is hátán viszi a csapatot. Csak hát a kor, a nehézségek, meg a társak. Talán ennek is köszönhető, hogy 6 méterről ballal nem sikerült az üres kapuba passzolni (ez amúgy valószínűleg már bármelyikünkkel megesett). Dragoner talán még mindig egy bizonyos Verpakovskis-val álmodik, de ennek ellenére sem lett gyorsabb, ezt most is bizonyította. A szomorú, hogy nélkülük még ennyi esély sem lesz.

Pár éve az Ajax volt az ellenfél, most a túra - úgy néz ki – folytatódik. És ki tudja meddig, hisz a terep évről-évre nehezebb lesz. Már a Nyíregyházának is volt bőr a képén élre állni, jövőre talán már a Jászapáti sem remeg meg az üres Üllői úton. Ezt pedig valószínűleg a csalódott, kiábrándult fradisták is pontosan látják, bár meghajlunk idei kitartásuk előtt, és megkockáztatjuk, talán jobban is küzdöttek volna az NB1-ért, mint csapatuk. Mi mindenesetre a hétvégi produkció láttán végképp csalódtunk a „Fradi-szívben”. Ezt pedig a Vaduz sem tudja feledtetni, hiába döglik meg a szomszéd tehene is.

A továbbiakban Pepinho, JD88 és Siroki Brjeg kedvéért megnézzük, hogy miért is a Real Madrid a legnagyobb sokak szerint, majd LaPointe közbenjárása okán megpróbálunk szimpátiát ébreszteni a Benitez legények iránt is:)

7 komment

Címkék: foci ftc

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr8897470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapointe · http://www.whitesharks.hu 2008.01.03. 00:11:16

Hogy nyissam a sort. A Madrid már csak azért sem szimpatikus, mert sok pénzért igazoltak/igazolnak játékosokat. Egyetlen saját nevelés, aki a klub mai napig tartó játékosa RAUL. A többiek? Euro Zsoldosok. ..de Pepinho Chelsea-je sem jobb ám. :)
Ezért volna szerencsés, ha Mr. Benitez végre szedné holmiját és vinné magával katalóniába a spanyol armadát az Anfield Road-omról! :))

Pavel · http://www.areskepek.gportal.hu 2008.01.03. 11:35:34

Na figyelj Peti!

Még egy ilyen és párbaj!

Dave97 2008.01.03. 11:48:00

Huuuu Peti!!!:D:D Ezt nem kellett volna!:D

Megemlíteném, hogy a kapuban a világ legjobb kapusa áll és sajt nevelés. Guti szintúgy az. Valamiért divat lett ez a Madrid az összevásároltak csapata szöveg, de nem igazán látom mennyiben lógnak ki a többiek közül:

Inter
Milan
Barca
Chelsea
...

Tény, a Zidane-Figo-Beckham-Ronaldo időszak szemet szúró volt, de aligha marad el a Ronaldinho-Deco-Messi-Etoo-Henry-tól:)

Ma már nemlehet elitcsapatot fenntartani a sajátnevelésből. Persze az kérdés, hogy mikor történik a vásárlás, mert például ott az Arsenal, akik mondjuk tizenéveseket vásárolnak meg, és mire befutnak, addigra sajátnevelésnek titulálhatják őket. Szerintem csak a vásárlás időpontja az, ami változik...

Ha tényleg saját nevelés, akkor Bilbao, ahol a mai napig csak baszkok játszhatnak, ugyhogy behatárolt a piac. De látható, hogy ez a középmezőnynél előbbre nem mutat.

Lapointe 2008.01.03. 16:34:11

Alapesetben régen azért volt nagyobb feelingje egy BEK-nek (ha még valaki emlékszik rá mi az?) mert amikor a döntőben összekerült egy olasz csapat egy angollal, akkor mindenki arra volt kiváncsi mire megy egymással a két ország egyedi stílusa. Ma már a giga csapatok, mint Dave az általad felsoroltak világ all star válogatottak lettek, esetenként külföldi edzőkkel az élen. A Premier liga a kedvencem..de szégyen, hogy ott is mi megy. Hol van ott sikeres angol edző? Sehol..és ez lehangoló.

Pavel · http://www.areshockeyclub.gportal.hu 2008.01.03. 16:48:47

Régen, ha BEK meccs volt Budapesten, kiürült a város. meg mikor a TV BEK döntőt adott, még a bűncselekmény sem volt, mert a betörők is TV-t néztek.

Nem láttad hetente százszor a csapatokat a Tv-ben.
Az Újpest-Bayern BEK elődöntőn az újság szerint 100 ezren voltak!

De itt volt a Leeds is pl, vagy a Benfica kétszer.

Az Újpest -Spartak Trnava meccsen a lelátó tömve volt, az izzó gyár teteje tömve, az eredményjelző táblán is emberek lógtak.

Vígh Laci 2008.01.03. 17:53:42

Főfácán! :)
A Realnak nem csak Raul a saját nevelésű játékosa! Cassilas is az és tudomásom szerint Guti is! :)

Lapointe 2008.01.03. 20:37:27

Pezsgős Laci! :)

Látod ennyire követem "reálisan" a Madridot, mivel angol foci hívő vagyok..és lehet Butrageno-nál leragadtam:))

Hát igen Zoli anno minden más volt.
süti beállítások módosítása