Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

"Many stand against us, but they will never win..."

2007.06.12. 20:29 Floorballer

És akkor egy kis rock ’n’ roll. Sokat gondolkoztunk, hogy mivel is kezdjük, annyi lehetőség van. A megváltás egy ismerőstől jött, aki felidézett számunkra egy korábbi veszprémi meccskrónikát Kurd (#13) tollából (érdemes böngészni a csapatok oldalait:) ):

„Egyedüli negatív előjel az volt, hogy a hazaiak a Manowar “Warriors of the world” c. slágerére melegítettek be, amire egyszerűen képtelenség veszíteni…(“many stand against us, but they will never win”)”
 
A motoros, valhallás, Odinos, vikinges együttes számos műve alkalmas arra, hogy a játékosokat egy kamikaze lelkiállapotába hozza, de talán ez az, ami a legjobban kifejezi mindezt, és ami még a metalért kevésbé rajongók ingerküszöbét sem sérti. Az alaphangot tehát adja meg a Manowar klasszikusa, a „Warriors of the world” (a továbbiakhoz pedig ne habozzatok számokat, együtteseket javasolni!!):

Mellékelve a dalszöveget:

"Here our soldiers stand from all around the world
Waiting in a line to hear the battle cry
All are gathered here, victory is near
The sound will fill the hall, bringing power to us all

We alone are fighting for metal that is true
We own the right to live the fight, we're here for all of you
Now swear the blood upon your steel will never dry
Stand and fight together beneath the battle sky

[Chorus:]
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world

Many stand against us, but they will never win
We said we would return and here we are again
To bring them all destruction, suffering and pain
We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain.

There they wait in fear with swords in feeble hands
With dreams to be a king, first one should be a man
I call about and charge them all with a life that is a lie
And in their final hour they shall confess before they die

[Repeat chorus]

If I should fall in battle, my brothers who fight by my side
Gather my horse and weapons, tell my family how I died
Until then I will be strong, I will fight for all that is real
All who stand in my way will die by steel

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world

[Repeat chorus to fade]"

A meccskrónika szerint a szóbanforgó melegítés a WS csapatához fűződik. Ha vannak további hasonló "felszívó" dallamaik a Cápáknak, kérjük jelezzék!

8 komment

Címkék: rock manowar

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr5397523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teemu 2007.06.12. 23:44:27

Malmsteen - Rising Force!!!

simán be lehetne erre is pörögni:) amúgy jópofa az oldal:) grat hozzá

Ronny #8 2007.06.13. 01:22:38

Üdv:)
Az a szám csupán egy töredéke egy remekműnek, amit tesómmal sikerült összehozznunk hosszas tervezgetés, rengeteg szám meghallgatása után. A végeredmény egy 80 perces hangulatkeltő "hergelő" cd lett, ami kizárólag a White Sharks HC, a Mindenkori Cápák, tesóm és szerény személyem tulajdona! :D Hisz mit is érne úgy, ha mindenki ezt nyomatná meccs előtt... Nekünk a 2005/2006os szezonban többször bejött /lásd Kurd meccskrónikája:)/ Ez a WS aduásza ;) :D Célja az ellenfél elleni lelki hadviselés, meccs előtti összeroppantása és nem utolsó sorban a szurkolók és a Cápák kellő hangulatának megteremtése! Jövőre még többször felcsendülnek a dallamok a meccsken remélem és eredmény is lesz!;)

JD88 2007.06.14. 23:03:26

Igy igaz! :) Azt a 2 napos munkat csak nem dobjuk fel... :)) De ajanlok valami mast heyette, amit valoszinuleg gyakorlatilag senki sem ismer:
Andrew w. k. bármelyik száma, de legyen a She is Beautiful mondjuk.

MEISE #2 2007.06.15. 08:32:09

Hali! Azért az Iced Earth is nagy klasszikus. De mindenképpen jó zenét játszik a Manowar is, főleg mivel az említett lemezborítón a magyar zászló nagy méretben megtalálható! Üdv : Laci

Teemu 2007.06.16. 14:44:33

Csak sajnos a hátoldalán:( de legalább fent van:D

Kurd 2007.06.17. 21:36:37

Üdv srácok:)

engem az érdekelne, hogy milyen számok szerepelnek még azon a szupertitkos harci kedv növelő kazin
vagy legalább csak annyit áruljatok el hogy milyen bandák zenéiből válogattátok össze:)

addig is még 1 himnusz a Királyoktól:)

www.youtube.com/watch?v=I-JqGTmo0rA

Ronny #8 2007.06.18. 22:28:56

Hát Kurd, látom nem olvasod teljes alapossággal a blogot:) Akkor tudhatnád, hogy a Call to arms is rajta van.Egy kicsit arréb már 4szám is meg van nevezve, ami rajta van a CD-n. Különben is, mi ez a nagy kíváncsiság a CD irányába?:D
Najó, ám legyen. Olyan kiválóságotól válogattunk, mint a már említett Manowar és Metallica, valamint találkozhatuk AC/DC, Tankcsapda, W.A.S.P., Guns N' Roses, Zorall, Mötley Crüe és H-BlockX számokkal.
A többi már tényleg titok és nem fogom elárulni,bármennyire is könyörögtök!:D
Amennyire hallottam, te is hasonló zenék iránt érdeklődsz, így tudom javasolni, hogy hallgass bele pár Warrant, L.A. Guns, Thunder, Y&T, Tyketto, Twisted Sister számba:) Tudnék még sorolni a gépről, de azzal elég sok helyet foglalnék:)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.06.23. 23:58:50

Ez egy nagyon jó zeneszám, amióta csak ismerem, imádom. És van egy rosz hírem: nagyon sokszor ezt hallgatom meccsek előtt:D Pl. a tavaszi Ws elleni meccs előtt egy Manowar album volt nálam mp3 lejátszón, szóval nektek sem mindig hozhat szerencsét:D;)

Egyébként kár, hogy a klip a számhoz képest ilyen kis gyengus lett. Legalábbis szerintem sokkal jobban meg lehetett volna csinálni...
süti beállítások módosítása