Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás /10 nap/- ARES HC/Top Floor

2007.09.05. 11:19 Floorballer

A hazai mezőny talán legerősebb és legkiismerhetetlenebb játékot produkáló játékos keretével rendelkező ARES HC/Top Floor a mezőny legtöbb tagja szerint a bajnoki cím első számú várományosa. Az elmúlt években alig akadt olyan csapat aki rendszeresen képes komoly ellenállást kifejteni a fővárosi gárda ellen, így a rájátszás hiányában megbízható teljesítményük elegendő lehet a bajnoki trófea elhódításához. Pavelka Zoltán edzőt kérdeztük az esélyekről:

FFR: - Az elmúlt két évben az ARES mindannyiszor remek alapszakasz után a bajnoki döntőkben vérzett el. Az idei szezonban nem lesz rájátszás, így sokak szerint szinte borítékolható az ARES bajnoki címe. Mi erről a véleményed, mik a ti célkitűzéseitek?

P.Z.: - Mi is azt gondoljuk, hogy esélyesek vagyunk, de rajtunk kívül még legalább két csapat az! Most viszont, hogy nincs rájátszás, elég egy rossz napot kifogni és oda az első hely. Csapatunk egyenletes teljesítményre képes, ez mellettünk szól. Szerintem nagy körbeverések lesznek és ha mi ebből kimaradunk, akkor bajnokok lehetünk. A hivatalos célkitűzés az OB I-ben a dobogón végezni a Magyar Kupában pedig sorozatban negyedszer is győzni!

FFR: - A nyári időszakban sokszor lehetett olvasni esetleges átigazolásokról, erősítésekről. Ha publikus, érdeklődnénk kik voltak a kiszemeltek és miért nem sikerült megszerezni őket?

P.Z.: - Érdekes válaszokat kaptunk a megkeresett játékosoktól. Szinte mind azt mondták, ők nem elég jók az ARES csapatához. A másik két ember pedig azt, hogy mivel ők egy másik csapat vezetői így maradnak a saját csapatukban. De mindketten nagy megtiszteltetésnek vették, hogy gondoltunk rájuk. Ők Huszti Péter és Strauss Tamás. Hogy kik a többiek?Jesch Dávid, Bock Ádám, Csordás Tamás, Kelemen Gábor, Tóth Gergő és Geredi Kornél. Utóbbi kettővel azért nem tárgyaltunk tovább, mert Kecskemétnek mégis indult a csapata az OB II-ben.

FFR: - A legnagyobb érdeklődés kétségkívül Strauss Tamás személyét övezte. Végül miért nem csatlakozott a csapathoz?

P.Z.: - Tamás először időt kért, hogy erőben utolérje magát, majd egy betegség miatt nem tudott eljönni velünk sem a Szlovák Openre, sem más tornára. Végül maradt az övéinél, mert úgy érezte ott a helye! Ezt természetesen  megértettük.

FFR: - Az ARES utánpótlásbázisa igen erős, a fiatalok eddig is gyakran kaptak szerepet mérkőzéseken. Idén már kulcsszereplők lehetnek? Kik azok, akikre már alapemberként lehet számítani közülük?

P.Z.: - Vígh Laci első számú kapussá nőtte ki magát! Bajaszgalan Amara meccseket képes eldönteni! Véleményem szerint benne van a jelenlegi legjobb 5 magyar játékosban. Kupó Ádám is válogatott szintű játékos, hátvéd létére a kapura is veszélyes. Dósa Attila, Farkas László és Geri Flórián az idei bajnokságban végleg helyet követelhet magának a csapatban.

FFR: - Összességében milyennek értékeled a csapat keretét és az azon belüli összhangot?

P.Z.: - A csapat kerete a legerősebb a hazai mezőnyben. Az ellenfeleknek nem egy-két emberre kell figyelni, hanem 6-8 játékosra. Érdekes, hogy sok kívülálló szerint nálunk rossz a hangulat. Ezt nem tudom honnan veszik. Igaz, nem együtt járnak szórakozni a játékosok, nincs minden meccs után közös buli, mint más csapatoknál, de a hangulattal semmi baj és a pályán mindenki megtesz mindent a sikerért.

FFR: - Számos tornán részt vettetek a nyáron, hogy sikerült a felkészülés, milyen állapotban van a csapat?

P.Z.: -A Szlovák Openen főként azok játszottak, akik az előző bajnokságban kevesebb lehetőséghez jutottak, így az ottani eredmény nem érdekes. A Nyári Kupán és az Austria Openen viszont remekül ment a fiúknak! Innsbruckban svájci csapatok előtt végeztünk az élen, idehaza pedig szinte azt csináltak a fiúk a pályán, amit akartak. Remélem ezt a formát át tudjuk menteni a bajnokságra.

FFR: - Mi a véleményed az ellenfelekről? Kik lehetnek a fő riválisaitok?

P.Z.: - Fő riválisnak az SZPK és a Krokodilok csapatát várom.

FFR: - Melyik csapattól várod az idén, hogy meglepetést okoznak az előzetes elvárásokhoz képest? Kiktől vársz nagy előrelépést, és kiktől hanyatlást?

P.Z.: - Nem várok nagy változást a mezőnyben, nem fognak átrendeződni az erőviszonyok. A Debrecen csapatát viszont nem várom dobogóra. Nem lesz még egyszer olyan szerencséjük, hogy sorozatban nyerjenek 1 góllal meccseket!

FFR: - Van-e olyan játékos a magyar OB1-ben, aki meglátásod szerint ebben a szezonban válhat igazán kiemelkedővé, „robbanhat be” a köztudatba?

P.Z.: - Akikben volt valami, azok már megmutatták, véleményem szerint igazán nagy tehetség nincs elbújva a mezőnyben!

FFR: - Mi lenne a tipped az OB1 végeredményére?

P.Z.: - 1. ARES/Top Floor, 2. Szőnyi PK, 3. Dunai Krokodilok, 4. DFSE, 5. MEISE, 6. Neumann 7. Diamonds, 8. Miskolc, 9. Mesehősök, 10. Torpedo

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1 ares

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr100157834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása