Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.10.25. 12:14 Floorballer

Két hét szünet után ismét felhangzanak a kezdősípszók az ország különböző pontjain. A szokásokkal ellentétben az OB2-ben van kilátás a legnyugodtabb fordulóra, a legkiemelkedőbb összecsapást pedig egyértelműen a női mezőny hozza majd. Leporoljuk hát a gömböt, lássuk mi vár ránk!

Felhívnánk továbbá a figyelmet arra, hogy ezen a héten továbbra is lehet edződni a tippelések terén, ugyanis rövidesen minden bizonnyal beindul szervezett keretek közt, nyereményekért a totózás!

Blast Férfi OB1

SZPK – Miskolci Betyárok
Október 28. 10:00 Komárom

Akkora a hírverése, hogy mi is megemlékezünk az eseményről, mert kedveljük a statisztikai adatokat: Füzi „comboy” Gábor 100. bajnoki mérkőzése lesz ez, amelyhez ezúton is gratulálunk:) Kár hogy nincs mindenkiről ilyen részletes adatbázis valahol. A mérkőzés már csak ezért is SZPK győzelmet és a társak előzékenységének köszönhetően Füzi mesterhármast ígér. A Msikolc már távolról sem az a csapat mint tavaly volt, mindenkinek keményen meg kell küzdenie ellenük, ezt legutóbb az Eger tapasztalhatta meg saját bőrén. Rohamosan közeledik az első miskolci meglepetés ideje, de tippünk szerint ez még nem Komáromban fog bekövetkezni, a narancs úthenger néhány góllal jobbnak bizonyul.

Dunai Krokodilok - Debrecen
Október 28. 14:00 Törökbálint

A világbajnokságok bronzmeccseit szokás a „csalódott csapatok csatájaként” aposztrofálni. Jelen helyzetben mi se tekinthetünk el ettől a szófordulattól, hiszen a bajnok aligha 2 pontot tervezett 4 forduló után, ahogy valószínűleg a Krokodilok sem kalkulálták be szezonjukba az IBK CH elleni vereséget. Meg kell azonban említenünk, hogy ez a mérkőzés mindenképpen megéri a helyszíni megtekintést, a két abszolút támadó felfogású csapattól közönségszórakoztató, gólgazdag találkozót várunk, ahol még a vesztes is legalább 7-szer betalál. Igazi reklámja lesz ez sportágunknak! Hogy az utolsó pillanatokban ki szerzi meg a 2 pontot, azt nem áruljuk el, mindenki nézze meg!

Neumann – ARES HC/Top Floor
Oltóber 28. 17:00, Törökbálint

A pártatlan, kívülálló szurkolók minden sportágban a sok pontot, sok gólt szerző, improvizatív támadójátékot játszó csapatokat kedvelik. Ki ne csodálná meg Ronaldinho mozdulatait, cseleit. A fanatikusabb rajongók már értékelik a taktikai felkészültséget is, és képesek lelkesedni például Görögország foci EB-n elért sikeréért is, lenyűgözve szemlélvén a tökéletesen fegyelmezett védekezést.

Ha a magyar floorball mezőnyben meg kellene nevezni két csapatot, amelyek egyaránt a fegyelmezettségüknek és harcosságuknak köszönhetik eredményeiket nem az egyéni zsenialitásnak, akkor alighanem mindenki a Diamonds és a Neumann nevét említené, akik az utolsó pontot is kifacsarják a rendelkezésre álló játékoskeretükből.

A Diamonds meccs előtt hosszas elemzésekbe bocsátkoztunk a gyémántok védelméről és kontrajátékáról, arról, hogy vajon megállíthatják-e az ARES művészeit… most mindezt ismét megtehetnénk, hozzátéve, hogy a Neumann mindenki számára kellemetlen ellenfél sajátos stílusa miatt, de nem is folytatnánk a gondolatmenetet. 2 hete láthattuk, hogy az ARES első sorának megfogása körülbelül akkora eséllyel kecsegtet a középcsapatok számára, mint egy robogó tehervonat puszta kézzel való megállítása. Csodák persze vannak, de mi azért ismét Mujahidék győzelmére fogadnánk.

Diamonds - Eger
Október 28. 20:00 Építők

A forduló egyik legérdekesebb összecsapása lesz ez, a védelmek harca. Ha nem lett volna a múlt hét, amikor a Diamonds alaposan belefutott a „késbe” (ami leginkább Nádor kezében nyugodott), az Eger pedig megszerezte a régen várt első győzelmét, akkor arra tippelnénk, hogy a Diamonds egy szigorúan legfeljebb 8-9 gólt hozó meccsen megszerzi a két pontot. Az elmúlt években szintén kevés gólos mérkőzéseken Eger győzelmek születtek, most pedig abszolút háromesélyesnek érezzük az összecsapást. A döntő az lehet, hogy a ki-ki meccsekre eddig a Diamonds mindig maximálisan összpontosítva érkezett, így ha a múlt hét eseményeit fejben helyre rakták, akkor továbbra is nekik áll a zászló.

Torpedo - IBK CH
Október 28. 17:00 Építők

A Torpedo a régi szép időkben minden évben szolgált pár bombameglepetéssel: a Top Floor és az Arcadom legyőzésével. Ezek az idők már elmúltak, de ennek ellenére nem állíthatjuk, hogy sima meccs lesz. Kovácsék rendszeresen megszenvednek Srankóék ellenében. Az idén az IBK látszólag egész szezonos bérletet váltott a hullámvasútra, de a Krokodilok legyőzése után úgy tűnik most éppen fent vannak. Nem kérdés, hogy számukra kötelező ez a két pont, de a Stekinger-Srankó-Bálint trió bárki ellen komoly veszélyt hordoz. Kérdéses továbbá, hogy Tarnawa tud-e szerepelni sérülése után korábbi csapata ellen.

Férfi OB2

Az OB2-ben érdekes forduló elé nézünk. A felső 5 csapatból 3 az alsó 3-ból kap ellenfelet, így lehet izgulni, hogy melyik rivális dob el értékes pontokat a késhegyre menő versenyfutásban.

Phoenix - Dunaújváros
Október 26. 19:45, TF

A legnagyobb esélye erre talán a Phoenixnek van, akik a hétről-hétre tanuló Dunaújvárost fogadják. Kétség nem férhet hozzá, hogy melyik a jobb csapat egyelőre, és hogy ki az esélyes, de a WS már megtapasztalhatta, hogy a kiállításaik számát jelentősen limitáló újvárosiak bizony kemény ellenfélnek bizonyulhatnak.

Szeged - Triton
Október 27. 18:00, Szeged

A Triton Szegedre látogat, és a féktelen támadójátékának köszönhetően valószínűleg haza is hozza a két pontot mivel a vendéglátóknak éppen a kapott gólok számával akadnak problémáik.

Szolnok - Veszprém
November 4. 16:00, Szolnok

A Veszprém csak jövő héten utazik Szolnokra, de a tavalyi év után az is örömteli, hogy ez már biztosan eldőlt:) A Triton elleni vereség után úgy tűnik, hogy a gyíkok sem fogják tudni bevenni a Tiszaligetet, de mivel különböző okok miatt még kevés meccset játszottak, így nem formálhatunk határozott véleményt a formálódó csapat játékerejéről.

White Sharks - Kecskemét
Október 28. 15:00, Építők

Az élcsapatok közt újabb találkozó lesz, ezzel a WS már 3-nál fog járni a 4 ilyen jellegű meccséből. Ennél megfelelőbb pillanatban talán nem is találkozhatnának a Kecskeméttel, akik alaposan beleszaladtak a kannibálokba. Igazán parázs mérkőzést prognosztizálunk, ahol feltehetőleg a bizonyítani akaró Kecskemét lendületből elmegy pár góllal, majd az idén megszokott módon várhatják a cápák harcos hajráját. Hogy a kezdeti lendület, vagy a végső roham vezet-e eredményre, az megjósolhatatlan, mindenesetre nem érdemes csak a meccs közepére kiérni. Tippünk 1 gólos győzelem akármelyik fél számára.

Szombathely – ARES B
Október 28. 11:00 Szombathely

Szombathelyen mindig nehéz győzni. Ezt már többen megtapasztalhatták idén, a gárda két külön arcát mutatja otthon és az ország más pontjain. Az ARES B-re nehéz mérkőzés vár, a Szombathely pedig újabb két pontot szerezhet.

Jadberg Női OB1

Szolnok – MEISE
November 4. 14:00, Szolnok

Minden kétséget kizáróan a hét meccse, a két meccses női döntő első találkozója kis túlzással. A találkozót jövő hétégére helyezték át, így most nem is szentelnénk nagyobb figyelmet a mérkőzésnek, mert mindenképpen megérdemel egy külön postot!

White Sharks - Debrecen
Október 28. 13:00 Építők

Hamisítatlan alsóházi mérkőzés. A Cápa lányok valahol a távoli örvénylő habokba veszni láthatják merészebb álmaikat, de csüggedniük kár lenne. A két csapat még tanul a nagyoktól, de épp ezért kiemelten fontos lehet számukra ez a mérkőzés, ami mindkettőjüknek a győzelem reményével kecsegtet. A nagyobb rutin miatt WS sikert tippelünk.

Phoenix – IBK CH
Október 27. 16:00 Törökbálint

Pikáns összecsapás lesz ez Törökbálinton! A megfiatalodott Phoenix néz szembe az új IBK CH-val, illetve saját csapatuk korábbi másik felével… Az ifjoncok valószínűleg óriási lelkesedéssel és kettőzött erővel küzdenek majd ezen a meccsen, amely alighanem érzelmekkel telített lesz. A nagyobb rutin CH győzelmet sejtet, de éppen a körülmények miatt háromesélyesnek érezzük a találkozót.

SZPK Triton
Október 28. 13:30 Komárom

A kristálygömb meghibásodott… továbbra sem tud mást mondani, mint hogy az SZPK ismét nyer, és ismét remekül fog játszani. A narancsosok már megmutatták, hogy el tudják viselni az esélyesség terhét, és magabiztosan be tudják gyűjteni a két pontot az ilyen mérkőzéseken. A Triton számára roppant hasznos kirándulás lesz ez, ahol példát láthatnak fegyelemből és egységből. Újabb fontos leckék ezek a csapat gyors fejlődésében.

Szombathely - ARES
Október 28. 13:00 Szombathely

A női dobogó alsó fokáért Szombathely-ARES-SZPK versenyfutást várunk. Meglátásunk szerint az SZPK jelenleg kis előnyben van társaihoz képest, de az utolsó pillanatig éles lesz a helyzet. A rutinos Szombathely otthon bárkire veszélyes, és bárki ellen esélyes a létszámuktól függetlenül. Az ARES még formálódik, de megfelelő taktikával képes lehet roppant értékes pontokkal hazatérni a fiúk meccsére. Jó előadásra van kilátás, a főszerepben Kovács Viviennel és az ARES védelemmel, valamint a taktikát kidolgozó Pavelka Zoltánnal.

49 komment

Címkék: floorball női ob1 ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr65206978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acsbar 2007.10.25. 14:27:57

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 10:1
Krokodilok - Debrecen 7:5
Neumann - ARES 5:12
Diamonds - Eger 10:2
Torpedo - IBK CH 4:7

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 8:4
Szeged - Triton 3:6
Szolnok - Veszprém 12:4
WS - Kecskemét 5:6
Szombathely - ARES B 11:3

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8:4
WS - Debrecen 8:2
Phoenix - IBK 4:7
SZPK - Triton 14:0
Szombathely - ARES 5:5

Floorballer 2007.10.25. 14:45:45

És egyből a tippelés mértékadó szaktekintélye írt, akinek jóslatait már lassan a csapatok is remegve várhatják;)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.25. 15:53:15

Neuamnn csapatát még nem ismerem:D

Tippek:
OB-1:
SZPK-Miskolc 12-3
Krokodilok-Debrecen 5-6
Neumann-Ares 5-11
Diamonds-Eger 5-3
Torpedo-IBK CH 3-8
OB-2:
Phoenix-Dunaújváros 6-2
Szeged-Triton 3-9
Szolnok-Veszprém 10-3
WS-Kecskemét 8-7
Szombathely-Ares B 7-3
Női OB-1:
Szolnok-Eger 7-4
Ws-Debrecen 7-2
Phoenix-IBK 6-4
SZPK-Triton 15-2
Szombathely-Ares 6-5

Gr3g · facekontroll.blog.hu 2007.10.25. 16:10:15

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 14:1
Krokodilok - Debrecen 6:7
Neumann - ARES 4:13
Diamonds - Eger 6:3
Torpedo - IBK CH 3:8

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 9:3
Szeged - Triton 2:8
Szolnok - Veszprém 11:3
WS - Kecskemét 7:4
Szombathely - ARES B 11:1

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 7:4
WS - Debrecen 5:3
Phoenix - IBK 5:7
SZPK - Triton 13:0
Szombathely - ARES 6:5

szg01 2007.10.25. 16:15:14

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 12:2
Krokodilok - Debrecen 7:8
Neumann - ARES 5:9
Diamonds - Eger 7:5 (go gyerekek!!!)
Torpedo - IBK CH 5:7

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 6:2
Szeged - Triton 3:8 (Dudi ebből 4-et :) )
Szolnok - Veszprém 11:3
WS - Kecskemét 6:6
Szombathely - ARES B 8:3

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8:6
WS - Debrecen 10:2
Phoenix - IBK 4:4
SZPK - Triton 11:3 (és ebből az én drágám 10-et lőne, szóval külön védőt fog kapni :))) )
Szombathely - ARES 8:5

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.25. 17:09:40

Gergő, ne mondj ilyet Dudinak:D
Tegnapi edzésen is 4 gólt lőtt, csak épp így volt 2-2 az állás:D

Sharky 2007.10.25. 18:25:35

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 9-4
Krokodilok - Debrecen 8-6
Neumann - ARES 6-8
Diamonds - Eger 7-2
Torpedo - IBK CH 5-7

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 6-4
Szeged - Triton 3-10 (Gergő ebből 2 lepkét fog:))
Szolnok - Veszprém 17-5
WS - Kecskemét 5-3
Szombathely - ARES B 8-3

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 5-5
WS - Debrecen 8-2
Phoenix - IBK 3-2
SZPK - Triton 18-2
Szombathely - ARES 8-5

PHOENIXMARCI12 2007.10.25. 19:55:26

Blast Ob1:

SZPK-Miskolc 10-4
Krokik-Debrecen 8-7
Neumann-Ares 4-8
Diamonds-Eger 6-5
Torpedo-CH 4-8

OB2:

PFSE-Rudas 8-3
Szeged-Triton 3-10
Szolnok-Veszprém 9-4
WS-Kecskemét 5-4
Szombathely-Ares B 6-3

Jadberg női OB:

Szolnok-Eger 6-5
WS-Debrecen 6-4
PFSE-IBK 5-4 (Hajrá PFSE csajok!!!!)
SZPK-Triton 20-3
Szombathely-ARES 9-5

Steini 2007.10.25. 21:09:05

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 10-2
Krokodilok - Debrecen 7-6
Neumann - ARES 6-9
Diamonds - Eger 7-4
Torpedo - IBK CH 6-9

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 6-6
Szeged - Triton 2-9
Szolnok - Veszprém 13-4
WS - Kecskemét 7-5
Szombathely - ARES B 9-2

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8-6
WS - Debrecen 7-4
Phoenix - IBK 6-8
SZPK - Triton 14-2
Szombathely - ARES 7-5

Lapointe 2007.10.26. 00:28:12

Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 9-4
Krokodilok - Debrecen 8-8
Neumann - ARES 5-8
Diamonds - Eger 5-6 :)
Torpedo - IBK CH 4-8

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 8-7
Szeged - Triton 4-11
Szolnok - Veszprém 9-5
WS - Kecskemét 5-3
Szombathely - ARES B 5-5

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 6-5
WS - Debrecen 7-2
Phoenix - IBK 4-7
SZPK - Triton 11-3
Szombathely - ARES 6-6

floorballek 2007.10.26. 10:20:27

hm hm hm..köszi-köszi drágám:) de én már nem vagyok olyan jó,hogy 10et lőjek egy meccsen! :)

SZPK - Miskolc 12-6
Krokodilok - Debrecen 8-7
Neumann - ARES 5-8
Diamonds - Eger 6-5
Torpedo - IBK CH 4-10

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 7-7
Szeged - Triton 2-10
Szolnok - Veszprém 8-5
WS - Kecskemét 6-3
Szombathely - ARES B 6-6

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 7-5
WS - Debrecen 7-5
Phoenix - IBK 4-8
SZPK - Triton 14-3 :D
Szombathely - ARES 6-5

ßrEqq 2007.10.26. 23:42:00

SZPK - Miskolc 12-2
Krokodilok - Debrecen 5-7
Neumann - ARES 2-9
Diamonds - Eger 6-4 :)
Torpedo - IBK CH 5-8

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 7-4
Szeged - Triton 3-8 (Gyerünk GRÚZ)
Szolnok - Veszprém 11-3
WS - Kecskemét 5-4
Szombathely - ARES B 7-4

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8-4
WS - Debrecen 4-2
Phoenix - IBK 3-7
SZPK - Triton 8-2
Szombathely - ARES 7-4

acsbar 2007.10.26. 23:49:45

Oh, köszönöm:) Remélem is, hogy remegnek :D

acsbar 2007.10.26. 23:56:57

Hé, Edus, de nem ér úgy játszanotok, hogy pont 14-3 legyen:D

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.27. 01:34:03

Ha 13-3 az állás, és készül a gól, berohanunk a pályára és kirúgjuk a labdát, nehogy Edina nyerjen:D
Ha meg már 14-3 valahogy, akkor lőnek mjad alányok egy öngólt az utolsó percben:D
Megoldjuk, a legfontosabb, hogy Edinának ne legyen igaza:D

pavel · http://www.areskepek.gportal.hu 2007.10.27. 11:09:58

OB I

SZPK - Miskolc 8-3
Krokodilok - Debrecen 3-5
Neumann - ARES 0-10
Diamonds - Eger 4-4
Torpedo - IBK CH 6-5

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 9-4
Szeged - Triton 4-9
Szolnok - Veszprém 15-3
WS - Kecskemét 3-10
Szombathely - ARES B 3-4

Nnői OB:

Szolnok - Eger 8-2
WS - Debrecen 8-1
Phoenix - IBK 5-4
SZPK - Triton 7-2
Szombathely - ARES 1-2

Croissant · http://rudasfloorball.extra.hu/news.php 2007.10.27. 14:45:39

Ajjha, Pavel! Te aztán követed az eseményeket :)

A Phoenix - Dunaújváros meccs tegnap este volt, és az eredmény (számomra) sajnos még csak nem is közelít a tipphez :(
20 - 6 lett a vége.

Remélem a többi tippel több szerencséd lesz!

Üdv!

Timbi 2007.10.27. 18:02:34

OBI

SZPK - Miskolc 6-8
Krokodilok - Debrecen 7-9
Neumann - ARES 6-7
Diamonds - Eger 10-4
Torpedo - IBK CH 5-5

OBII

WS - Kecskemét 11-8

floorballek 2007.10.27. 19:15:03

jaj fiuk.. milye gonoszok vagytok...:( :(
jóó.. akkor nem lesz annyi .. akkor arra nem is fogadok,ok? .. azt ne vegyétek számításba ..
na páááá
holnap találkozunk!
ja és ma : hajrá triton szegeden!! ;)

Vígh Laci 2007.10.27. 23:21:04

az még hagyján hogy követi... 10-0 ide? :D úgy legyen. :) HAJRÁ ARES!!!

szg01 2007.10.28. 00:30:03

A GRÚZ megtette kötelességét:
Szeged-Trton 0-9 (0-0, 0-4, 0-5)
Szép volt SRÁCOK!!!

szg01 2007.10.28. 01:16:01

Tomi!
A hercehnőmről szájjá\' le, me\' kitépem hajadat gyerek!!!!!!!!!
:))))))))))))))))

Dave97 2007.10.28. 10:16:29

Ezek szerint te is bizalmat szavazol nekünk egy gól erejéig Laci? :))

PHOENIXMARCI12 2007.10.28. 11:07:41

hello:) ahhoz képst h a Phoenix úgy lett beállítva h pontokat veszthet,20-6 lett ide...azért mert a Tritontól kikaptunk 7-2re,mert a kapusok mindent kivédett szinte,meg Szombathelyen 6-6 lett attól még nem vesztegetünk pontokat...Mindig a Szolnok van beállítva bajnokesélyesnek,lehet h jók,de attól még nem kéne isteníteni őket,ők is bukhatnak 1x-2x...nah mind1...további szép napot!

Journeymen 2007.10.28. 12:55:01

"...ők is bukhatnak..."
"Ha a nagymamámnak kereke lett volna, ő lenne most a 46-os villamos"

Szerintem itt a hiba a gondolatmenetedben. Feltételes mód a sportban nincs. Bukhatnak, de nem buktak, így joggal állítják be őket bajnokesélyesnek.

Nekünk meg az a dolgunk, hogy erre rácáfoljunk és akkor majd mindenki azt írja, hogy a Szolnok első lehetett volna....

Vígh Laci 2007.10.28. 13:30:07

hát Dave, hamarosan (4 h 30 min múlva) minden kérdésre fény derül! :)

floorballek 2007.10.28. 17:20:37

hát nem jött be .. de neked az öngól igen.. félig.. csak az az első harmadban volt :P

PHOENIXMARCI12 2007.10.28. 18:29:57

Journeymen!nem buktak mert nem találkoztak még az erősebb csapatokkal.kiváncsi leszek a Szolnok-Triton és a Szolnopk-PFSE mecsekre...majd utána meglátjuk...pár forduló után nem kéne már bajnokot hídetni...

PHOENIXMARCI12 2007.10.28. 18:30:40

hirdetni

Journeymen 2007.10.28. 18:32:50

Jogos! Én is ezeket a meccseket várom :) De csak azért, mert már volt Phoenix - Triton meccs:)

PHOENIXMARCI12 2007.10.28. 19:06:31

jaja,jó meccs volt,mind a 2 csapat jól játszott,a kapusotok szenzációsan..ha ő nincs más lett volna az eredmény jóval.jó játékkal kaptunk ki (sajnos), várom a tavaszi meccset:)remélem mi fogunk nyerni:)

szg01 2007.10.28. 19:59:21

Marci!
Maximálisan egyet kell értenem veled, a bajnokavatásba minimum 2 csapat bele szeretne szólni. Jómagam Phoenix győzelmet jósoltam a fordulóra és bejött, csak a gólarány nem. Egyre nagyobb értéke van annak a bizonyos
7-2-nek,amit elértünk ellenetek. Én nincs igazad, nem azért nyertünk,mert jól védtem, hanem azért mert csapatként működtünk, szinte végig tökéletesen. Én azt mondom, ha például Ulicza Tomi, vagy Hőgyi Marci nem vetődik bele abba a sok lövésbe, már akkor másként alakúlt volna. De nincs HA.
"várom a tavaszi meccset:)remélem mi fogunk nyerni:)"
Előre láthatólag nincs jobb dolgom, így én is ott leszek, és szeretnék beleszólni kicsit :D

acsbar 2007.10.28. 23:42:22

SZPK - Triton női 15-0
14-0-t tippeltem, 7 másodpercen, és a kapus hasa alatt becsorgó labdán múlott:)

A Kecskemét győzelmét is sikerült eltalálni:)

szg01 2007.10.29. 00:33:37

Azért javaslom nézd át a tippjeimet...ez a hét igencsak az enyém lett :))))))))))))))))

acsbar 2007.10.29. 10:58:25

Akkor nézzük át:

szg01 2007.10.25. 16:15:14
Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 12:2 - 1 pont (1 gólon múlt:)
Krokodilok - Debrecen 7:8 - 2 pont
Neumann - ARES 5:9 - 1 pont
Diamonds - Eger 7:5 - 1pont
Torpedo - IBK CH 5:7 - 1 pont

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 6:2 - 1 pont
Szeged - Triton 3:8 - 1 pont
Szolnok - Veszprém 11:3 - nem tudjuk:)
WS - Kecskemét 6:6 - 0 pont
Szombathely - ARES B 8:3 - 1 pont

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8:6 - nem tudjuk:)
WS - Debrecen 10:2 - 1 pont
Phoenix - IBK 4:4 - 2 pont
SZPK - Triton 11:3 - 1 pont
Szombathely - ARES 8:5 - 0 pont

Összesen 13 pont (egy meccsnél 1 gólon múlt, hogy a gólkülönbség nem jött össze)

acsbar 2007.10.25. 14:27:57
Blast Férfi OB I:

SZPK - Miskolc 10:1 - 1 pont
Krokodilok - Debrecen 7:5 - 0 pont
Neumann - ARES 5:12 - 1 pont (1 gólon múlt:)
Diamonds - Eger 10:2 - 1 pont (1 gólon múlt:)
Torpedo - IBK CH 4:7 - 1 pont

Férfi OB II:

Phoenix - Dunaújváros 8:4 - 1 pont
Szeged - Triton 3:6 - 1 pont
Szolnok - Veszprém 12:4 - nem tudjuk:)
WS - Kecskemét 5:6 - 2 pont
Szombathely - ARES B 11:3 - 1 pont (1 gólon múlt:)

Jadberg női OB:

Szolnok - Eger 8:4 - nem tudjuk:)
WS - Debrecen 8:2 - 1 pont
Phoenix - IBK 4:7 - 0 pont
SZPK - Triton 14:0 - 1 pont (1 gólon múlt:)
Szombathely - ARES 5:5 - 2 pont

Összesen 13 pont (4 meccsnél 1 gólon múlt, hogy a gólkülönbség nem jött össze)

Felajánlok egy döntetlent:D

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.29. 11:16:58

Pontrendszer hogy van pontosan?

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.29. 11:23:56

Merthogy én találtma el pontos eredményt is:D
Szerintem ha számolgattok lehet csak második helyre kerültök holtversenyben:D

acsbar 2007.10.29. 11:27:32

Marhára unatkoztam, és megnéztem mindenkiét:)

1. Triton42 14 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
2. Ogr3 14 pont
3. acsbar 13 pont (4 meccs múlott 1 gólon)
4. Breqq 13 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
5. szg01 13 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
6. PMARCI12 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és Steini 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
8. Sharky 9 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és Lapointe 9 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
10. floorballek 8 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
11. pavel 8 pont (1 meccs múlott 1 gólon)

Azonos pontszám esetén lehetne más rangsorolást is választani, én így rangsoroltam, mert nekem így a jobb:)

GRATULA a győztes(ek)nek! :)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.29. 11:30:54

Kösz a számolást acsbar!

És köszönöm a CH és a Torpedo csapatának a tippemhez való pontos igazodást:D

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.29. 11:32:19

És Gergő megint nem nyert semmit:D

(ez már Triton szlogen lett:D)

szg01 2007.10.29. 15:37:55

Kössssssz Tomi :S
Legközelebb rád borítom a kaput :)

floorballek 2007.10.29. 21:38:58

én sem nyerteeeem :( mondjuk nem is tiszta ez a pontszámítás nekem :S :(

ßrEqq 2007.10.29. 22:55:28

Mi van GERI, még én is megelőztelek :P

Gyenge vagy :):):)

Gregorijjjjjjjjjjjjj

acsbar 2007.10.29. 23:02:15

Pedig egyszerű:

Aki eltalálja a győztest, az 1 pontot kap.
Aki eltalálja a gólkülönbséget is, az 2 pontot kap (ugyebár a döntetlen eltalálása így minimum 2 pont:)
Aki eltalálja a pontos eredményt, az 3 pontot kap.

acsbar 2007.10.30. 12:16:32

Csak nem sikerült tökéletesre az eredményszámításom, és pont az SZPK-meccset rontottam el...

Ennek megfelelően helyesen a következő a tippelési tabella:

1. Triton42 14 pont
és Gr3g 14 pont
3. acsbar 13 pont (4 meccs múlott 1 gólon)
4. szg01 13 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
5. Breqq 11 pont
6. PMARCI12 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és Steini 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
8. Sharky 9 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és Lapointe 9 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
10. floorballek 8 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
11. pavel 8 pont (1 meccs múlott 1 gólon)

Elnézést mindenkitől, különösen Gergőtől:)

acsbar 2007.11.04. 20:56:28

Nos, a ma lejátszott Szolnok meccsek után a tippelés végeredménye:

1. Triton42 16 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
2. Gr3g 16 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és szg01 16 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
4. acsbar 15 pont (4 meccs múlott 1 gólon)
5. Steini 13 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
6. Breqq 13 pont
7. PMARCI12 12 pont (3 meccs múlott 1 gólon)
8. Lapointe 11 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
és floorballek 11 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
10. Sharky 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és pavel 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)

floorballek 2007.11.05. 12:16:41

szuppiii :)
Huszti Peti, osztozunk??? :)

szg01 2007.11.05. 21:26:55

Jesssssssz!

2 Tritonos az első 2 helyen!!!!!!!!! :)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.05. 23:51:09

Nemcsak az ellenfél kispadát foglaljuk el, hanem a tippelési ranglistákat is:D
süti beállítások módosítása