Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos (és megkergült) kristálygömb

2007.12.04. 20:29 Floorballer

Bukósisakot felvenni, öveket bekapcsolni, a gép a viharos időjárás ellenére megkezdi a felszállást a 8-as kifutóról.

A múlt heti tükörsima forduló után most aztán alapos kárpótlásban részesülünk. Az OB1-ben mindenki néhány helyezéssel mellette tanyázó ellenfelet kap, az OB2-ben végre lesz felső-felső és alsó-alsó derbi is, a női mezőnyben pedig összecsap a középmezőny. A szurkolók számára rossz hír, hogy sok meccs különböző helyszíneken egy időben kezdődik, így bizony választani kell, mit is nézünk meg, pláne ha valamelyiken játszani is kell:)

Ami a jóslást illeti, valószínűleg az ókori mitológia, a barbárok bálványai, a vudu minden velejárója, a fekete magia és ne adj isten még maga „A” gömb is kevésnek fog bizonyulni. Ember legyen a talpán (vagy grúz), aki telitalálatos 1,2,x szelvénnyel rukkol elő ezen a héten. Ennek következtében mi is fellélegezhetünk, felmentve érezzük magunkat a hiteles és pontos jóslatok adása alól, és szabadjára engedjük a tudatalatti telepátiás hullámokat, hogy visszabandukolván a téridő szövevényes útvesztőiből hírt hozzanak vasárnap estéről. A gömb szinte megrepedt attól, hogy már hetek óta milyen tuti meccsekkel zaklatjuk, most azonban már napok óta ünnepi színekben pompázik a feladatot látván, úgyhogy nem is szálltunk vitába vele, egyszerűen elfogadtuk a csapongó és féktelen észrevételeket, amelyekért felelősséget nem vállalunk:)

Blast Férfi OB1

ARES HC/Top Floor – SZPK
December 8. 18:00, Budafok

Budafokra gördül be a mámoros legénység által jóval a megengedett sebesség fölé gyorsított úthenger, hogy megadja az esélyt Nádoréknak a kupában elszenvedett vereségért való visszavágásra. Ez nem csak „egy” meccs lesz, hiszen az előző találkozó alaposan felpaprikázta az indulatokat, ezen felül nyugodtan le merjük írni, hogy a két meccses bajnoki döntő első felvonására kerül sor. Ha az egymás elleni 4 pontból 2 az ARES-nél landol, akkor az összetett gólkülönbség döntő mivolta következtében nehéz lesz megelőzni őket, hiszen ezen a téren már most igen nagy előnyük van, és a hétvégén is jelezték, ha arról van szó, temérdek gólt képesek ütni. Az SZPK azonban olyan lendületben van, mint egy grozniji laktanya felé száguldó csecsen terroristák kezébe jutott GAZ személygépjármű. Ha valamikor van esélyük legyőzni az ARES-t, az bizony most van. László Peti a hétvégén egy 0+0-val tartalékolt is erre a találkozóra, bár magunk is meglepődnénk egy újabb 6-oson. Mindazonáltal meg kell jegyezni, hogy az ARES  ritkán kap ki, kétszer egymás után ugyanattól a csapattól meg még annál is ritkábban…  

Debrecen – IBK CH
December 8. 16:00, Debrecen

A Debrecen ezúttal otthon marad kipihenve az SZPK elleni ütközet fáradalmait, és fogadja az ismét meccset nyerő CH-t. Tavaly óriási meglepetésre vendég győzelem született, idén is történhet bármi. A hazaiak az utóbbi időben mutatott jó formájuk miatt esélyesebbek, pláne mivel a CH előszeretettel beiktat egy 10 perces handicap szakaszt a találkozóiba. Ezt rendszerint mindjárt kezdés után teszik, hogy a két pont megszerzése ne fulladjon kihívások nélküli mélabús labdakergetésbe, de a Miskolc ellen például 3:1-es vezetésnél látták elérkezettnek az időt. Legyen elég annyi, hogy ezen a meccsen sok gól lesz, mondjuk legyen 15:)

Diamonds – Dunai Krokodilok
December 8. 15:00, Törökbálint

A Krokodilok hosszú idő után újra nyertek, és ezzel feltehetőleg valamelyest fel is szabadultak a nyomás alól. A Diamonds megint éppen csak, de nyert, ezzel az ARES és SZPK kivételével mindenkit legyűrtek eddig, és magabiztosan állnak a tabella harmadik helyén, és minden bizonnyal ott is maradnak ettől az eredménytől függetlenül a tél folyamán. Nagyon ritka az, ha egy csapat hirtelen nagyot javul, és a megkezdett menetelésbe előbb utóbb nem csúszik hiba. A Torpedo ellen valószínűleg nem fog, így csak ez az egy lehetőségük lenne rá, ráadásul újabban kevésbé könnyedek a győzelmek. Minden logikus érv tehát egy Krokodil győzelem mellett szólna, úgyhogy a gömb magáról megfeledkezve be is tippelte a Diamonds sikert. Mégpedig most konkretizáljuk is a szokásoktól eltérően: 4-3!

Torpedo – Eger
December 9. 15:00 , Törökbálint

Az Eger az elmúlt hetekben jó formát mutatott, a Torpedo pedig a 22-es csapdájába került az ARES ellen. Mindent egybevetve nehéz elképzelni mást, mint egy egri győzelmet, de ez igen nehezen fog megszületni érzésünk szerint, ahogy Szabó Gergő első gólja is… de most eljön az ideje:)

Miskolc – Neumann
December 8. 19:00, Miskolc

Nagy kérdés, hogy a liga egyik legjobb védelme miként tud megbirkózni Szabó Ákos őrzésével, és hogy a bajnokság egyik leggólképtelenebb támadósora hajlandó lesz-e a hétvégén akár 3 találattal is megörvendeztetni szurkolóit. 7 forduló után nem kis bravúr a 25:27-es gólkülönbség ebben a sportágban. A Miskolc jó formában van, a CH-nak is lőttek 7 gólt, ráadásul otthon lesznek. Mindig emlegetjük, hogy Miskolcon majd meglepetés lesz, majd meglepetés lesz… ezen a héten bőven belefér a tippjeink közé, hogy azt mondjuk: most lesz meglepetés!

Jadberg Női OB1

ARES HC – SZPK
December 8. 14:00, Budafok

A nagy meccs felvezetője lesz a női mezőny egyik nagy meccse. Az ARES Phoenix elleni veresége mindenképpen váratlan volt kissé, ahogy a Szombathely elleni pontszerzés is. Kiszámíthatatlanok a lányok, míg az SZPK elég megbízható, elsősorban a góllövés terén. A CH tudta egyedül jól levédekezni őket a nagyok kivételével. Viszont Zács Fruzsi személyében ehhez adva van egy kiváló kapus, és az ARES általában jó taktikával lép pályára. Az SZPK-ban viszont nincs kiugró támadó egyéniség, az egész csapat veszélyes, így sokkal nehezebb lesz elérni a jó eredményt. Küzdelmes meccsen vendég siker érződik.

Debrecen – IBK CH
December 8. 13:30, Debrecen

A CH védelme sziklaszilárd a kiscsapatok ellen, így most is kevés debreceni gólra számíthatunk. Bár a CH sem lő sokat, de az épp elég lesz a kevés ellenében, úgyhogy nem is lehet kérdés a végső győztes kiléte, ezt még a zabolázatlan gömb sem meri megkérdőjelezni.

Triton - Szombathely
December 9. 16:00, Budafok

Csakúgy mint a Szolnok verő Szombathely újabb sikerét. A Tritonos lányok ebben a fordulóban gyorsaságból kaphatnak bemutatót. A tapasztalatokat láthatóan gyorsan szívják magukba, mert egyre szorosabb meccseket játszanak, de nem Kovácsék lesznek az elsők, akik ellen pontot szerezhetnek.

Szolnok CFK – White Sharks
December 9. 16:00, Szolnok

Ahogy a WS sincs még azon a szinten, hogy eséllyel fusson ki a szolnoki gyepre parkettre. A múlt heti csalódás után feltehetőleg Strauss edző rendet rakott a fejekben, és lányai kettőzött erővel játszanak majd a cápák bánatára.

Phoenix – MEISE
December 9. 10:30, Törökbálint

Az ősz egyik üdítő színfoltja a sok új arcot felvonultató Phoenix játéka és pontszerző hadjárata, valamint Szarvas Vera parádéja. Most egykori övéi ellen mutathatja meg, hogy mit is tud, a MEISE kapujában pedig Stéh Ibolya bizonyíthat korábbi csapatának. A bravúr és a csoda közt azonban épp akkora a különbség, mint legyőzni az ARES-t és legyőzni a MEISE-t, így elkerülhetetlennek tűnik a vendég siker. Aligha lesznek csalódottak egy jó játékkal elszenvedett vereség miatt a hazaiak, akiknek minden okuk megvan az elégedettségre idén.

Férfi OB2

ARES B – Szeged
December 8. 12:00, Budafok

Az újjá formálódó ARES belecsimpaszkodhat az utolsó szalmaszálba. Ha ezt a meccset nem nyerik meg, akkor annyi esélyük lesz a bennmaradás egyenes ágon való kiharcolására, mint a Kalaháriban eltévedő eszkimó kenus holland hegyi mentők általi megmentésére… A Szeged eddig szorosabb meccseket játszott mint a mostani ellenfél, és a kiszámíthatatlan Szombathelyet is legyőzték, de valószínűleg alaposan meg kell küzdeniük a mindent egy lapra feltéve kiálló ellenféllel szemben. És ugye az ARES B sem veszthet örökké...

Triton - Szombathely
December 9. 14:00, Budafok

Apropó Szombathely… a Szolnok elleni botrányos meccset követően eltiltásoktól megtépázva érkeznek a fővárosba és próbálják meg bevenni a múlt héten roppant jó tippeket felvonultató Szabó Gergő kapuját. Ez feltehetőleg azért párszor sikerül majd, de korántsem annyiszor mint Klinghammeréknak. Gólzáporos Triton győzelmet jelez a gömb egy roppant kemény meccsen.

Kecskemét – Dunaújváros
December 9. 15:00, Dunaújváros

Ez bizony 1-es, még úgy is, hogy az 1-es lényegében most idegenbeli sikert jelent. A Kecskemét lehengerlő támadójátéka nem kegyelmez az alsó szekciónak, így ezt feltehetőleg most sem fogja tenni. Minden adott ahhoz, hogy Tóth Imre legényei osztályozós helyen teleljenek, ami igencsak megsüvegelendő teljesítmény.

Veszprém – Phoenix
December 9. 15:00, Veszprém

A Gyíkok próbálkoznak becsülettel, de feltehetőleg lassan ők is érzik, hogy ez bizony nem „AZ” a szezon. A Phoenix-es fiatalok viszont határozottan tudják, hogy ez „AZ” a szezon. A két csapatnak az indokoltnál komolyabb egymás elleni múltja van, ami eddig veszprémi fölényt mutat. Ezt a találkozót feltehetőleg azért elég lesz egyszer megrendezni, és elnézve a Veszprém hátsó és a Phoenix elülső alakzatát, bizony 10 fölötti vendég találat látszik körvonalazódni. A sorozatok persze előbb utóbb megszakadnak, de ez nem most fog eljönni.

Szolnok CFK – White Sharks
December 9. 18:00, Szolnok

Megkérdeztük… válaszolt… kimentünk a konyhába, legurítottunk egy kupicával, elszívtunk egy cigit, próbáltunk megnyugodni, visszamentünk és újra megkérdeztük… a gömb makacs volt… újra kimentünk, agyunk minden barázdája összekuszálódott és megtekeredett, próbáltunk érveket találni, majd szinte félve és gyámoltalanul újra megkérdeztük: biztos? …. a gömb telekinetikus energiáival hozzánk vágta a vázát és némi elektromágneses hullámmal bekapcsolta a számitógépet… nincs mit tenni, leírjuk…

A Szolnok szinte tökéletesen játszik idén, számolatlanul lövi a gólokat, esélyt sem hagy ellenfeleinek, eddig egyedül a Triton szorongatta meg őket. 3 ponttal vezetnek 7 forduló után a roppant kiegyensúlyozott mezőnyben, és már szinte év elején oda adták volna nekik a bajnoki trófeát, amit most már fél kézzel szorítanak is.

A WS kiszámíthatatlan, soha nem lehet tudni mikor válik zavarossá a víz. Kiszámíthatatlan és kellemetlen játékstílus, az erős ellenfelek dolgát is megnehezítik. Vincze Tamás személyében a liga egyik legjobb kapusa, Jan Kacl személyében talán legjobb védője, csapategység és lendületben levés… ezeket az érveket találtuk a gömb jóslata mellett… valamint a Diamonds elleni kupameccset.

Annyiszor írtuk, hogy simán nyer a Szolnok, hogy most az egyszer leírjuk, a WS megnyeri ezt a meccset 1 góllal… annak ellenére, hogy magunk már a harmadik fordulóban előirányoztunk egy 100%-os szolnoki szezont –meg is kapván a kritikát – és év végén 36 szolnoki pont esetén ezt büszkén hangoztatjuk is majd:)

 

 

42 komment

Címkék: floorball ob1 noi ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr28252563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2007.12.04. 21:41:46

"Ez feltehetőleg azért párszor sikerül majd" -maximum kettőször komám :))))

Lapointe 2007.12.04. 21:41:50

Megteszünk mindent :)

Floorballer 2007.12.04. 21:52:34

2 az épp egy pár:D:D:D

milka11 2007.12.04. 22:10:57

Azt hiszem, mindenki nagyon varja ezeket a beharangozokat, nem csak a konkret, vagy kevesbe konkret tippek, hanem a kivalo, szellemes, es elvezetes fogalmazas miatt is!!
nem lehet elegszer leirni, hogy gratulalok/lunk, nagyon jo olvasni minden mondatat!!

szg01 2007.12.04. 22:21:55

Zsuzsának igaza van!
Én alig várom már a cikeket, napont legyalább 20x felnézek,mi folyik itt!
Hetilap nem lesz? :)))

Malo #19 2007.12.04. 22:32:29

Teljesen egyetértek! :) Gratulálok! Oly annyira, hogy sikerült, annyira felkelteni az érdeklődésem, hogy bicegve is, de kimegyek Budafokra az Ares-SZPK meccsre! Hajrá lányok! :)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.12.04. 23:35:13

Ha megengeditek, akkor tippelnék elsőként(vagy lehet amíg írok lesz más is:D)

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 9-7
(erre most Ares felszívja magát, kérdés, hogy elég lesz-e az SZPK ellen)
Debrecen – IBK CH 8-6
Diamonds – Dunai Krokodilok 5-4
Torpedo – Eger 3-7
Miskolc – Neumann 3-5

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 5-9
Debrecen – IBK CH 1-8
Triton - Szombathely 1-10
Szolnok CFK – White Sharks 10-4
Phoenix – MEISE 4-8

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 5-7
Triton - Szombathely 8-5
Kecskemét – Dunaújváros 9-5
Veszprém – Phoenix 4-12
Szolnok CFK – White Sharks 10-9
(én azt mondom még nem most lesz a botlás, hanem talán tavasszal)

Tudom, merész tippek:D De bevállalom:D

szg01 2007.12.04. 23:53:17

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 7-5
Debrecen – IBK CH 8-2
Diamonds – Dunai Krokodilok 5-4
Torpedo – Eger 4-7
Miskolc – Neumann 3-5

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 3-8 (Szvem 2+3-at csinál :)))
Debrecen – IBK CH 2-7
Triton - Szombathely 0-12
Szolnok CFK – White Sharks 10-2
Phoenix – MEISE 4-8

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 5-6
Triton - Szombathely 8-2
Kecskemét – Dunaújváros 9-5
Veszprém – Phoenix 4-9
Szolnok CFK – White Sharks 8-5

Ezt már a szív írta,nem az ész:D

szg01 2007.12.04. 23:56:11

Ami meg a Triton-Szombathehy ffi meccset illeti:
HÁBORÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!! :)
De remélem emlékeznek a szombathyelyi srácok,mekkorát buliztunk Veszprém Openen :))))

MW9 2007.12.05. 00:58:38

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 8-7
Debrecen – IBK CH 7-6
Diamonds – Dunai Krokodilok 4-5
Torpedo – Eger 2-9
Miskolc – Neumann 5-5

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 5-4
Debrecen – IBK CH 0-8
Triton - Szombathely 1-9
Szolnok CFK – White Sharks 15-2
Phoenix – MEISE 4-6

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 4-6
Triton - Szombathely 8-3
Kecskemét – Dunaújváros 10-3
Veszprém – Phoenix 5-7
Szolnok CFK – White Sharks 12-4

Gr3g · facekontroll.blog.hu 2007.12.05. 09:05:35

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 9-7
Debrecen – IBK CH 6-7
Diamonds – Dunai Krokodilok 3-5
Torpedo – Eger 2-7
Miskolc – Neumann 3-5

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 3-4
Debrecen – IBK CH 0-7
Triton - Szombathely 1-11
Szolnok CFK – White Sharks 13-2
Phoenix – MEISE 4-6

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 2-6
Triton - Szombathely 7-3
Kecskemét – Dunaújváros 9-3
Veszprém – Phoenix 5-9
Szolnok CFK – White Sharks 6-4

R#8 · http://whitesharks.hu/ 2007.12.05. 10:59:47

Blast Férfi OB1:

ARES HC/Top Floor – SZPK 6-9
Debrecen – IBK CH 7-5
Diamonds – Dunai Krokodilok 8-6
Torpedo – Eger 4-9
Miskolc – Neumann 4-7

Jadberg Női OB1:

ARES HC – SZPK 4-7
Debrecen – IBK CH 2-11
Triton - Szombathely 1-12
Szolnok CFK – White Sharks 9-5
Phoenix – MEISE 3-6

Férfi OB2:

ARES B – Szeged 3-5
Triton - Szombathely 7-4
Kecskemét – Dunaújváros 9-5
Veszprém – Phoenix 4-11
Szolnok CFK – White Sharks 6-8

Floorballer 2007.12.05. 11:47:43

Köszönjük a dícséretet! Valóban a beharangozó megírása a lenagyobb kihívás és egyben a legidőigényesebb, legkényesebb feladat. Külön öröm, ha ez nyeri el az olvasó tetszését:)

strew · http://www.cannibals.hu 2007.12.05. 12:12:04

Szegény gömb!
Majd vasárnap kiderül, hogy ki derül!

szg01 2007.12.05. 14:01:57

Nekünk mind1, mert nekünk minden eredmény jó :)

WS49 2007.12.05. 15:43:51

Blast Férfi OB1:

ARES HC/Top Floor – SZPK 8-10
Diamonds – Dunai Krokodilok 8-6
Torpedo – Eger 5-11
Miskolc – Neumann 5-7

Férfi OB2:

ARES B – Szeged 5-8
Triton - Szombathely 10-4
Kecskemét – Dunaújváros 9-5
Veszprém – Phoenix 5-14
Szolnok CFK – White Sharks 5-6

acsbar 2007.12.05. 16:36:50

Blast Férfi OB1:

ARES HC/Top Floor – SZPK 7:10
Diamonds – Dunai Krokodilok 5:6
Torpedo – Eger 6:6
Miskolc – Neumann 3:5

Jadberg Női OB1:

ARES HC – SZPK 0-100 (csak a sportszerű csapatvezető miatt...)
Debrecen – IBK CH 1-4
Triton - Szombathely 0-8
Szolnok CFK – White Sharks 7-2
Phoenix – MEISE 2-8

Férfi OB2:

ARES B – Szeged 3-6
Triton - Szombathely 9-3
Kecskemét – Dunaújváros 8-5
Veszprém – Phoenix 7-12
Szolnok CFK – White Sharks 10-5

Striper 2007.12.05. 16:48:05

Blast Férfi OB1:

ARES HC/Top Floor – SZPK 7-9
Diamonds – Dunai Krokodilok 6-5
Torpedo – Eger 5-8
Miskolc – Neumann 3-5

Férfi OB2:

ARES B – Szeged 3-5
Triton - Szombathely 9-3
Kecskemét – Dunaújváros 9-5
Veszprém – Phoenix 4-8
Szolnok CFK – White Sharks 8-4

Striper 2007.12.05. 16:49:13

Debrecen - IBK CH 9-3
ez lemaradt!

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.12.05. 17:24:04

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 4-5
Debrecen – IBK CH 5-8
Diamonds – Dunai Krokodilok 3-5
Torpedo – Eger 2-8
Miskolc – Neumann 4-7

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 4-10
Debrecen – IBK CH 1-9
Triton - Szombathely 3-7
Szolnok CFK – White Sharks 7-4
Phoenix – MEISE 3-6

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 2-8
Triton - Szombathely 6-5
Kecskemét – Dunaújváros 10-3
Veszprém – Phoenix 5-7
Szolnok CFK – White Sharks 4-6

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.12.05. 17:55:31

Triton-Szombathely meccsek elmaradnak időpontszervezési probléma miatt. (azthiszem az Eger-Torpedo is hasonló sorsra jutott.)

floorballek 2007.12.05. 17:56:23

Én is csatlakozom Zsuhoz, hihetetlen jók a beharangozók! Mindig van mit tanulni tőletek cikkírást illetően ;)

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 7-9
Debrecen – IBK CH 9-5
Diamonds – Dunai Krokodilok 4-7(a bíró fiú miatt :D)
Torpedo – Eger 3-7
Miskolc – Neumann 4-6

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK (elfogultság miatt nem tippelek)
Debrecen – IBK CH 3-10
Triton - Szombathely 1-13
Szolnok CFK – White Sharks 10-2
Phoenix – MEISE 6-8

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 5-6
Triton - Szombathely 8-5
Kecskemét – Dunaújváros 7-6
Veszprém – Phoenix 6-12
Szolnok CFK – White Sharks 9-6

Steini · http://www.whitesharks.hu 2007.12.05. 18:18:20

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 7-9
Debrecen – IBK CH 8-5
Diamonds – Dunai Krokodilok 8-6
Torpedo – Eger 4-7
Miskolc – Neumann 4-8

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 5-9
Debrecen – IBK CH 3-10
Triton - Szombathely 2-11
Szolnok CFK – White Sharks 11-6
Phoenix – MEISE 6-9

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 3-4
Triton - Szombathely 9-5
Kecskemét – Dunaújváros 7-5
Veszprém – Phoenix 5-8
Szolnok CFK – White Sharks 7-9

Dawe · http://www.cannibals.hu 2007.12.05. 20:01:48

Hmm.. nem hiszem, hogy akár motiváltságban akár erőnlétben vagy technikában alulmaradnánk a hétvégén..
Egy kannibál sem adja meg magát.. főleg nem egy góllal !!!!
Másrészt egy ilyen hétvége után, hogy igazából semmit nem vett ki belőlünk a meccs, sőt.. - csak adott lila foltokat és puklikat mindenkinek-... ezzel a szombathely elérte azt, hogy még jobban, még nagyobb erőbedobással áll oda mindenki, minden meccsen!!!!!!
Hisz nekünk CÉLUNK A 100%-os szezon.. és ezért egy csapat harcol!! szóval nem fogunk behódolni SENKINEK!!!!!! SEMMIKOR!!!!
..::CANNIBALS::..

Atish 2007.12.05. 20:19:02

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Hétvégén az idény legjobb fromáját fogja hozni a Cannibals, és maximális akarással fog küzdeni, hogy nyerjen!!

melgalen 2007.12.05. 22:59:25

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 6-7
Debrecen – IBK CH 9-4
Diamonds – Dunai Krokodilok 5-7
Torpedo – Eger 3-7
Miskolc – Neumann 3-8

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 3-7
Debrecen – IBK CH 2-9
Triton - Szombathely 2-13
Szolnok CFK – White Sharks 12-3
Phoenix – MEISE 4-7

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 6-4
Triton - Szombathely 6-2
Kecskemét – Dunaújváros 10-3
Veszprém – Phoenix 3-11
Szolnok CFK – White Sharks 8-4

hát én nem vagyok normális...

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.12.06. 10:11:03

A behódoláshoz lesz 1-1 szavunk, akarom mondani: HARAPÁSUNK >:)

sergio84 2007.12.06. 11:24:11

Remélem igaza lesz a Gömbnek és végre megszakad az egyre kínosabb sorozatom. Bár azt előre nem tudhatta(???) , hogy ez most biztos nem fog megtörténni, mert elmarad a Torpedo-MEISE. Mindenesetre már igazán el lehetek átkozva, ha a Gömb jóslata sem segített. :(

Üdv
Szabó Gergő
MEISE

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.12.06. 11:35:54

Mi ez a tömeges meccs halasztás? :O A triton meccset még megértem, de a Miskolc - Neumann és a Torpedo - Eger miért marad el?

Köszönöm a tájékoztatást :D

floorballek 2007.12.06. 13:58:59

Ezt én is fel akartam tenni, de nem mertem :) de mostmár igen :)

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.12.06. 14:16:01

Aki mer, az nyer ;) Ahogy a CÁPÁK!!! :D

PM12 2007.12.06. 21:14:14

Blast Férfi OB1:
ARES HC/Top Floor – SZPK 7-10
Debrecen – IBK CH 7-6
Diamonds – Dunai Krokodilok 5-8
Torpedo – Eger 3-8
Miskolc – Neumann 2-7

Jadberg Női OB1:
ARES HC – SZPK 3-5
Debrecen – IBK CH 3-8
Triton - Szombathely 2-13
Szolnok CFK – White Sharks 11-2
Phoenix – MEISE 4-7

Férfi OB2:
ARES B – Szeged 4-6
Triton - Szombathely 8-3
Kecskemét – Dunaújváros 10-3
Veszprém – Phoenix 4-12
Szolnok CFK – White Sharks 8-4

Gété · http://www.miskolcfloorball.uw.hu 2007.12.06. 22:22:10

A hivatalos verzió: A Miskolc Neumann azért marad el, hogy mások minőségi bíráskodás mellett játszhassanak. Nem örülünk, mert a termet már nem lehetett visszamondani. A JT így döntött. Nincs apelláta.
A nem hivatalos: Ágoston Zsoltinak kell az alapozás, hogy még jobban felkészülhessen Szabó Ákosból:)

Lapointe 2007.12.07. 00:03:33

Dawe!
Írtam neked a floorballdawe@freemail.hu-ra ha még él..Senkinek nem kell "behódolni"..azért mert veszít egy csapat a jobb ellenféllel szemben az nem behódolás. Alapesetben ti jobbak vagytok, ezért vezetitek a ligát. Ha él apapírforma, akkor ti nyeritek a hazai meccseteket. A mi dolgunk az, hogy ne tegyétek ezt olyan könnyen. Ennyi. :))

Dawe · http://www.cannibals.hu 2007.12.09. 22:14:21

Gratulálok a ponthoz Cápák.. :)
Tavasszal majd még keményebben és reményeim szerint több cserével, új taktikai elemekkel.. és még jobb fizikai felkészültséggel fogunk ellenetek pályára lépni.. ..
másrészt sajnálom a pontvesztést.. és Gratulálok a CSAPATOMNAK... sokat hajtottunk!!

szg01 2007.12.09. 23:36:57

TOTÓGYILKOSOK :)

Lapointe · http://www.whitesharks.hu 2007.12.10. 01:43:59

Gratulálunk nektek is a mérkőzéshez, továbbra is veretlenek vagytok ami további feladat az egész második liga csapatai számára, hogy ne maradjon így :)) A fizikumotokról pedig van infóm mert tudom, hogy nem könnyű lépcsőzni :)

melgalen 2007.12.11. 22:39:21

na, egy összegzést?
vagy előbb szavazzunk, hogy ki szeretné tudni a végeredményt?:)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.12.11. 23:12:59

Mehet az összegzés, bár érzem sokat mellé lőhettem:D

acsbar 2007.12.11. 23:23:29

Szerintem így felesleges összegzést készíteni, mert nagyon sok meccs elmaradt, bőven változhat még az eredmény. Bár ha én nyertem, akkor megírhatja valaki:)

szg01 2007.12.12. 00:35:04

Ha én nyerem, akkor Acsbar csináld meg :))))
léccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiii
süti beállítások módosítása