Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.12.14. 19:26 Floorballer

A gömb megérkezett, hogy teljesítse feladatát, és iránymutatásokkal szolgáljon a 2007-es naptári év utolsó bajnoki fordulóját illetően. (Halkan megjegyezzük közben, hogy tényleg Fabio Capello lett az angol szövetségi kapitány… ) Hamarjában elröppent az elmúlt 3 hónap és 8 forduló, már el is érkeztünk az ősz utolsó felvonásához. Lényegében már minden fontos kérdésre választ kaptunk, az őszi bajnokok kiléte ismert, vagy minimum igen erőteljesen feltételezhető. Ez a kör arról dönt, hogy ki milyen starthelyről vághat neki a tavaszi futamnak, és mennyire kell átfogalmazniuk saját céljaikat.

Blast Férfi OB1

Az OB1 dobogója már elkelt, az előzetese várakozásoknak megfelelő módon az ARES és az SZPK telelhet az élen, a Diamonds pedig behúzta a bronzot, ami benne volt a pakliban, de az hogy ezt már egy fordulóval a vége előtt magukénak tudhatják mindenképpen meglepő. A középmezőny igen szoros, a 4. helyért még számos jelentkező akad. A forduló kiemelkedő összecsapása az ezen pozíció eldöntésére részben hivatott Krokodilok-Neumann találkozó lesz.

Debrecen – Miskolc
December 15. 18:00 Debrecen

A Debrecen hazai pályán búcsúzhat közönségétől. A rajtot biztosan szívesen semmissé tennék a hajdúságiak, az elmúlt hetekben azonban alaposan magukra találtak, és az újabb esedékes két pont begyűjtésével tavasszal még harcban lehetnek a dobogóért is. Ez a találkozó egyértelmű hazai győzelmet sejtet.

SZPK – MEISE
December 15. 18:00 Komárom

Az SZPK-t egy magabiztos ökölvívóhoz tudnánk hasonlítani, aki a meneteket sorra megnyerte pontozással, biztosan öklözve haladva a siker felé, mígnem egyszer csak a 8. menetben belefutott egy komoly jobb egyenesbe, és pillanatra megtántorodott. Innentől két eset lehetséges: az ütés súlyától megremegve és elbizonytalanodva téblábol tovább, amíg nem kap még két pofont ami végleg padlóra küldi; vagy megrázva magát még komolyabb sorozatot mér a sarokba szorult ellenfélre…

Az úthengert ismerve, mi a másodikra szavazunk. Feltehetőleg kettőzött erővel igyekeznek feledtetni a budafoki megsemmisülést. Az áldozat az Eger csapata lehet, amennyiben ebben partnerek lesznek. Ha azonban még sikerül időben bevinniük egy-két ütést, akkor akár meglepetést is okozhatnak a megtört ellenféllel szemben. A gömb pedig kitart amellett, hogy Szabó Gergő betalál a hétvégén!:)

IBK CH – ARES/Top Floor
December 16. 11:30 TF

Valószínűleg van valami misztikus oka annak, hogy a CH miért tudja esetleges gyenge forma esetén is megszorongatni az ARES-t viszonylag gyakran. Erre racionális magyarázatot nem találtunk, így nem is bocsátkoznánk tippelésekbe. Most azonban a simábbnak mondható vendég győzelem mellett tesszük le a voksunkat több okból is:

  1. A CH egyszerűen nem tud kilépni a 0:3-as hendicap bűvköréből. Az ARES ellen azonban a 0:3-ra adott idő könnyen kitermelhet egy 0:5-t is.
  2. Az ARES leszokott az agyonnyert meccseken az ellenfél visszahozásáról. Ha egyszer összejön az 5-6 gólos előny, akkor bizony az meg is marad, nincs lankadó figyelem, nincs gyengébb többedik sor, egyszerűen csak egy megnyert meccsről van szó.
  3. Az ARES második sora bár az első árnyékában él, de alig jelent kevesebb veszélyt: Dósáék az SZPK ellen is villogtak, aminek köszönhetően gyakorlatilag nincs gyenge pontja a csapatnak.
  4. A beszámolók alapján a CH sorait mentálisan megviselte a debreceni vereség, ezt sugallja a honlapukon olvasható beszámoló is.
Mindenesetre a hagyományokhoz méltó módon jó meccsre számítunk, amelyen egyértelműen a vendégcsapat az esélyes.

 

Torpedo – Diamonds
December 16. 19:30 Építők

Ez az ősz a gyémántoké volt! Elég valószínűtlen, hogy egy Torpedo elleni vereséggel porrá zúznák mindazt, amit felépítettek, úgyhogy szurkolóikat remek játékkal, többedik sorukat pedig több játéklehetőséggel megajándékozva biztosan és ünnepi hangulatban gyűjtik majd be a két pontot. Ezzel igazán kedvező helyzetből várják majd a tavaszt, ahol már „csak” 11 pontra lesz szükségük (szemben az őszi 14-el) számításaink szerint a végső harmadik helyhez, ha sokat nem változnak az erőviszonyok.

Dunai Krokodilok – Neumann
December 16. 12:30 Törökbálint

A forduló kiemelkedő meccse. A Krokodilok nagyarányú vereséget szenvedtek a Diamondstól múlt héten, most pedig a másik hasonló stílusú csapattal kell összecsapniuk. A tetszetős támadójátékot felvonultató hazaiak és a biztos védekezésre és nagyszerű kapusteljesítményre apelláló vendégek meccse igazi ínyenc falat lesz a taktika szerelmeseinek. Stílusát tekintve egy Brazil – Olasz meccshez tudnánk hasonlítani a párosítást, ahol a meccs 80%-ban feltehetőleg a hazaiaknál lesz a labda, viszont az eredményt a gólok határozzák meg. Don Fabio alighanem a Neumann edzője lenne, ha a magyar floorballt választaná a szigetországi foci helyett:)

A Neumanné az egyik, ha nem a legjobb védelem, szinte alig kapnak gólt, azonban valami számunkra érthetetlen oknál fogva még ezt a számot is sikerül alulmúlniuk a szerzett találatok tekintetében. Az elmúlt 3 mérkőzésen összesen 5-ig jutottak(!!). Faggattuk a gömböt ennek okáról, de semmi érdemlegeset nem tudtunk meg. Tóth Z. és Pap Z. személyében 2 ponterős támadó érkezett az OB2-ből kiegészítve a tavaly is igen eredményes Szigetvári-Jesch duót. Minden számítás szerint ez több gólt kellene, hogy eredményezzen mint tavaly.

Sokszor mondják, egy jó meccs után, hogy „na, a csatár egész évre kilőtte magát”. Mivel feltételezzük, hogy nem felejtett el mindenki gólt lőni a kékeknél, így csak statisztikai alapon tudjuk vizsgálni a kérdést: a Neumann csatáraiban bizony még benne van egy minimum háromnegyed szezonra való gól, ami előbb utóbb elő kell, hogy jöjjön. A gömb szerint az ősz utolsó fordulójában ezt meg kell már mutatniuk, hogy valóban elhihessük, így Neumann győzelmet vél felfedezni a ködös homályban. Ezt támasztja alá az is, hogy a vendégek számára valószínűleg nagyobb motiváló erő a 4-5. hely elérése, mint az egyértelműen éremre pályázó, és arról lassacskán lemondani kényszerülő hazaiaknak. Mindenesetre nagyszerű meccsre van kilátás, érdemes kilátogatni annak, aki teheti.

Jadberg Női OB1

ARES – White Sharks
December 14. 19:00 Építők

Az ARES és a WS kétszer is fellép a hétvégén, köszönhetően egy elmaradt mérkőzés pótlásának. Az ARES az SZPK, a WS a Szolnok ellen szenvedett vereséget az előző körben. Most egyértelműen a hazaiak az esélyesebbek, azonban ha ismét mezőnyjátékos térdel a kapuban, akkor akár szoros is lehet a meccs, pláne ha már a vasárnapi presztízscsata motoszkál G. Ciliék fejében…

Debrecen – Triton
December 15. 15:00 Debrecen

A Debrecen múlt héten bombameglepetésre megszerezte első OB1-es pontjait. Ez akkora lendületet adhat a lányoknak, hogy akár rögvest megtoldhatják 2-vel. Másrészt a Triton számára ez lesz az első olyan alkalom, amikor felcsillanhat számukra is az első egység begyűjtésének esélye. Az alsóházi rangadón küzdelmes meccset várunk, szoros eredményt, és a végén feltehetőleg hazai sikert.

SZPK – MEISE
December
15. 16:00 Komárom

Néhány hete a kupában vendég győzelem született. Annak a meccsnek tanulságaiból okulva  még inkább szorongatni fognak a hazaiak. Az Eger azonban jelenleg még rutinosabb, és egyénileg képzettebb játékosokból áll, akik közt mindig van néhány, akik átsegítik társaikat a nehéz pillanatokon. A Phoenix ellen is akadozott a gépezet, de sikerült behúzni. Most sem lesz ez másként. Szoros csatában, az év egyik legjobb női meccsén végül jó eséllyel Papp Peti lányai örülhetnek majd. Csüggedésre azonban semmilyen körülmények közt nem lesz oka a remek idényt produkáló Lukács tanítványoknak, ebben az ütemben haladva egy szép tavaszi sikerrel örvendeztethetik meg népes szurkolótáborukat.

Phoenix – Szolnok
December 15. 13:30 Törökbálint

Ahogy nem lesz oka csüggedni az ősz feltehetőleg „legboldogabb” női csapatának sem! Szarvas Veráék minden előzetes elvárást magasan felülmúlva szerepeltek ezidáig. A Szolnokot legyőzni óriási csoda lenne, azonban egy tisztes helytállásra, és küzdelmes vereségre bőven van esély. Ezen a meccsen a hazaiaknak nincs mit veszteni, felfogható egy kötetlen, felszabadult jutalomjátéknak is, ami után elégedetten vonulhatnak téli pihenőre!

IBK CH – ARES
December 16. 14:00 TF

Ezen a meccsen szó sem lehet semmiféle jutalomjátékról. Nagy derbi lesz, amin gyakorlatilag a fél tavalyi ARES néz szembe az idei ARES-al. Nyilván nagy lesz a bizonyítási vágy mind a két félben, aminek eredményeként egy parázs, küzdelmes meccset láthatunk majd. Szinte lehetetlen megjósolni a végeredményt, abszolút háromesélyes az összecsapás. Döntőfontosságú lehet Zács Fuszi esetleges szereplése, valamint a Gegesy testvérpár külön párharca. A CH játékstílusát ismerve nyugodtan le merjük írni, hogy max 6-7 gólt várhatunk a védekezésről szóló találkozón, a végén pedig legfeljebb csak 1 lesz közte.

White Sharks – Szombathely
December 16. 14:00 Építők

Ez bizony 2-es. A Szombathely kezd magára találni, a Szolnok legyőzése pedig komoly ambíciókat is életre hívhatott a néha már hitehagyottnak, motiválatlannak tűnő Kovácsékban. Ezzel a lendülettel pedig újabb két pontot gyűjtenek majd be a múlt héten létszámgondokkal, most pedig a pénteki meccs fáradalmaival küzdő cápák ellen. A Vas megyeiek így a dobogón telelnek majd, és bár az SZPK-ra vigyázniuk kell majd, fél szemmel előre is kacsintgathatnak.

Férfi OB2

Újabb nagyszerű forduló lesz, 4 meccsen is felső-felső illetve alsó-alsó összecsapásra kerül sor. Már megszokhattuk, hogy aki szereti a hajmeresztő izgalmakat és a drámai végkifejletet, az idén az OB2-t kíséri figyelemmel, nem lesz ez másként a folytatásban sem, Könnyebb dolga csak az abszolút vérszemet kapó Cápáknak lesz a hétvégén, de sor kerül a teljes magyar mezőny talán legközönségszórakoztatóbb meccsére is.

Szeged – Veszprém
December 15. 14:00 Szeged

A Szegedet a múlt héten bizony megcsapta a kiesés jeges fuvallata, és összerezzenve ijedtükben most győzelembe is hajszolhatják akár magukat. A Veszprém érthetetlen mélyrepülést folytat idén. Furcsa ezt leírni, de a Szeged múlt heti botlása csak olaj a tűzre, ez teszi még nehezebbé majd számukra ezt a találkozót, amin épp elég nehézség lesz majd az egész országon való átutazás. Háromesélyesnek érezzük a meccset, a vendégek nagyobb rutinja talán kicsit esélyesebbekké teszik őket, a helyzetük súlya viszont nyomasztólag hathat.

Phoenix – Szolnok
December 15. 15:30 Törökbálint

A joga bonito szerelmesei és tiszta, játékos, kombinatív floorball hívei, akik számára a catanaccio csak egy szitokszó, a tízparancsolat 11. pontja pedig az „Ellenfeledet szabálytalan módon ne korlátozád, mert írva vagyon ki faltolva szerez labdát, kínok közt veszté azt el… ” azok számára a szombat piros betűs ünnep. Minden semleges nézőnek ott a helye a lelátón, csakúgy mint minden a floorball sporttal kapcsolatos promóciós anyagot készítő TV-nek, és meggyőzendő szponzornak. A két legjátékosabb és legkreatívabb játékot játszó csapat feszül egymásnak. Parádés megoldások, gyönyőrű kombinációk, szemkápráztató gólok, ezt várjuk! Igazi ünnepet, melynek végén minimum 16 gól díszeleg majd a kijelzőn. A teljes magyar bajnoki évad egyik legszebb meccsére van kilátás.

A Phoenix edzője, Pafféri András maga is szolnoki gyökerekkel rendelkezik, így nem meglepő, hogy hasonlóságokat mutat a két csapat játéka. A Phoenix mellett szól, hogy kerete kiegyensúlyozottabb, míg a Szolnoknál kiemelkedik a Bagdi-Kollár-Tóth-Strauss kvartett, akiknek semlegesítése kulcskérdés. A Szolnok mellett szól, hogy a múlt heti emlékezetes x után valószínűleg még inkább pörögni fognak, míg a Phoenix már hosszú ideje nem játszott szoros meccset. Két olyan csapatot láthatunk majd, akik számára a labda birtoklása az elsődleges, egyik sem fog védekezésre, kontrajátékra alapozni, Ebben a műfajban viszont jobbnak érezzük a Szolnokot, ezért a gömb mellettük teszi le a voksát.

Dunaújváros – ARES B
December 16. 11:00 Dunaújváros

Az ARES B folytathatja az utolsó szalmaszál hadműveletet, amelynek keretében Dunaújvárosba látogatnak. A hazaiak esélyesebbek, de a Szegeddel is meggyűlt a bajuk, és érzésünk szerint most sem lesz ez másként. Egy x is benne lóg a levegőben, egy esetleges vendég siker után pedig hosszú időt követően nem az ARES B-vel zárulna a névsor…

Kecskemét – Triton
December 16. 10:00 Építők

Őrületes tempójú meccset láthatnak majd a kilátogatók. A két remek támadójátékot bemutató fanatikus gárda élvezetes produkciót fog nyújtani, amit a védelmek közti különbség billenthet majd el a „vendégek” javára. Ezzel Klinghammerék a dobogó alsó fokán vonulhatnak majd télire, ami azonban csak pillanatnyi állapot. Az OB2-ben hétről hétre változnak a viszonyok, és a WS bizony már ott toporog mögöttük, és az élboly is lőtávolban van. A Kecskemét vereség esetén egy biztos 5. helyet tud majd magáénak, elismerésre méltó mennyiségű pont birtokában. Jó alap lesz ez a folytatáshoz.

White Sharks – Szombathely
December 16. 12:00 Építők

A WS múlt heti bravúrja után a belhés meccsen túllevő Szombathelyt fogadja. A vendégek eltiltásoktól tépázottak, de mindig kellemetlen ellenfelek. Ha a cápák túlságosan jóllaktak Szolnokon, akkor keményen meg kell majd szenvedniük, ha azonban tovább haladnak azon az úton, amire néhány hete léptek, akkor könnyed hazai siker várható. Mi közte 5-6-ot tippelünk hazai oldalra, és ezúttal 10-nél is több hazai harapást.

13 komment · 1 trackback

Címkék: floorball ob1 noi ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr36264163

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SanitäR 2019.05.16. 01:05:08

scan to email settings for sharp ar-m355n - Medical assistant legal and ethical issues

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba#14 2007.12.14. 22:49:42

Nálunk kihagytátok kovács áront :)az ő játéka is nagyon fontos szerepet tölt be a csapatban!!!:D:D:D:D

Csaba#14 2007.12.14. 22:50:30

jah a szolnok cannibals-nál:D

PM12 2007.12.14. 23:00:56

ffi OB1:

Debrecen – Miskolc 8-3
SZPK – MEISE 9-5
IBK CH – ARES/Top Floor 4-9
Torpedo – Diamonds 3-7
Dunai Krokodilok – Neumann 6-5

női OB1:

ARES – White Sharks 4-2
Debrecen – Triton3-3
SZPK – MEISE 3-5
IBK CH – ARES 3-2
White Sharks – Szombathely 3-6

ffi OB2:

Szeged – Veszprém 4-6
Phoenix – Szolnok 7-6
Dunaújváros – ARES B 8-5
Kecskemét – Triton 3-7
White Sharks – Szombathely 9-3

Sharky 2007.12.14. 23:07:18

ffi OB1:

Debrecen – Miskolc 15-7
SZPK – MEISE 14-4
IBK CH – ARES/Top Floor 0-7
Torpedo – Diamonds 5-8
Dunai Krokodilok – Neumann 6-8

női OB1:

ARES – White Sharks 11-3:)))))))))))
Debrecen – Triton 7-1
SZPK – MEISE 4-8
IBK CH – ARES 6-4
White Sharks – Szombathely 3-8

ffi OB2:

Szeged – Veszprém 4-8
Phoenix – Szolnok 7-5
Dunaújváros – ARES B 8-5
Kecskemét – Triton 5-9
White Sharks – Szombathely 5-0:)))))))))))

természetesen a 2 ws meccset tippelte és a véletlen műve hogy egyezik!:)

szg01 2007.12.15. 00:23:22

ffi OB1:

Debrecen – Miskolc 8-2
SZPK – MEISE 11-5
IBK CH – ARES/Top Floor 3-13
Torpedo – Diamonds 3-6
Dunai Krokodilok – Neumann 6-6

női OB1:

ARES – White Sharks 11-3
Debrecen – Triton 4-3
SZPK – MEISE 3-7
IBK CH – ARES 3-2
White Sharks – Szombathely 3-6

ffi OB2:

Szeged – Veszprém 4-6
Phoenix – Szolnok 5-6
Dunaújváros – ARES B 8-5
Kecskemét – Triton 3-7
White Sharks – Szombathely 9-3

francia2003 2007.12.15. 00:29:35

A Cápák--Szombathely férfi OB2 elmarad.
5-0 a hazaiaknak....

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2007.12.15. 01:59:43

ffi OB1:

Debrecen – Miskolc 9-3
SZPK – MEISE 10-4
IBK CH – ARES/Top Floor 4-10
Torpedo – Diamonds 2-13
Dunai Krokodilok – Neumann 5-5

női OB1:

ARES – White Sharks ---(lejátszva)
Debrecen – Triton 4-2
SZPK – MEISE 4-7
IBK CH – ARES 3-5
White Sharks – Szombathely 4-10

ffi OB2:

Szeged – Veszprém 3-6
Phoenix – Szolnok 7-9
Dunaújváros – ARES B 6-2
Kecskemét – Triton 3-6
White Sharks – Szombathely ---(elmarad)


Adalék info:
A Triton női 7+1, vagy 8+1 fővel fog Debrecenbe utazni. A hiányzók sora elég hosszú, gyakorlatilag az eddig nagyrészt tartalékosok fognak csak pályára lépni. Szóval a cél most sem a pontszerzés, hanem a jó játék, a kevés kapott gól, és lehetőleg 1-t, 2-t lőni.

R#8 · http://www.whitesharks.hu/ 2007.12.15. 10:53:03

ffi OB1:

Debrecen – Miskolc 8-3
SZPK – MEISE 13-4
IBK CH – ARES/Top Floor 5-12
Torpedo – Diamonds 4-11
Dunai Krokodilok – Neumann 3-5

női OB1:

Debrecen – Triton 6-3
SZPK – MEISE 4-8
IBK CH – ARES 6-4
White Sharks – Szombathely 4-9

ffi OB2:

Szeged – Veszprém 4-7
Phoenix – Szolnok 5-8
Dunaújváros – ARES B 6-3
Kecskemét – Triton 5-9

Floorballer 2007.12.15. 22:19:29

Köszönjük a kritikát és a tájékoztatást, sajnos tényleg nemtudunkminden csapatról abszolut részletes elemzést adni...ezért vannak tévedések és hiányosságok néha. Most egyelőre ezt kivágtuk, a sárga lapot egy páros kiállítás követte... a témakörben majd írunk is egy postot alighanem...

Atish 2007.12.16. 12:31:27

A Szolnok Cannibals nem a Bagdi-Kollár-Tóth-Strauss kvartettből áll, hanem a Bagdi-Kollár-Tóth-Strauss-Kovács-Demecs-Dégi-Szabó-Harangozó-Timfel-Hegedűs-Dudás(-Gyenes) csapatból ; )

WS 49 2007.12.16. 14:19:28

Most mindenki irja fel, kikből áll a csapata? A saját oldalatokra irkáljatok légyszi!
kösz

WS 49 2007.12.16. 14:21:19

Tudja vki a mai eredményeket?
Triton-Kecskemét?
IBK-ARES?

R#8 · http://www.whitesharks.hu/ 2007.12.16. 14:40:42

Matyi, ne kezd megint!!!!!!

Triton-Kecskemét 11-7
De rajtvan a nagyforumon és a WS honlapon is.....

R#8
süti beállítások módosítása