Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: Diamonds - DFSE

2008.01.25. 18:10 Floorballer

A beharangozókkal együtt visszatér a hét meccse rovat is. Ezúttal a Diamonds – DFSE összecsapásra esett a választás. Az őszi 9:6-os vereség után van miért visszavágniuk az egyre jobb formába lendülő vendégeknek, míg a hazaiak folytathatják remek idei szereplésüket. A Diamonds részéről nem érkezett nyilatkozat, míg a Debrecenből Tóth Gábor válaszolt a kérdésekre:

Diamonds
- Debreceni FSE

Kartal, 2008. január 27. 15:00

 
 
 VS.
 
 

 

FFR: - Kezdjük az őszi meccsnél. Minek tudható be az akkori siker/vereség?

T.G.: Nagyban befolyásolta csapatunk játékát, hogy voltak hiányzóink, de mégsem ezt emelném ki az akkori vereségünk legfőbb okaként. Egyértelműen átütő erő nélkül játszottunk, mert nem tudtunk új színt vinni a játékunkba, csak egy dolgot erőltettünk, akármennyire is sikertelen volt. Talán ez betudható volt a dekoncentráltságnak, de akár annak is, hogy csapatunk megszokott játéka ekkora falba még nem ütközött a magyar mezőnyben. Tehát véleményem szerint a vereségünket annak köszönhettük, hogy nem tudtunk a meccs folyamán átállni egy másik játékstílusra, az ellenfelünk pedig rendkívül hatékonyan játszott.

FFR: - Sokszor mondják, a kupa az más mint a bajnokság, a kiesés fenyegető légköre egészen más hangulatot teremt. Ti hogy látjátok ezt? Más lesz ez a meccs, mint egy bajnoki, ami helyzeteteket tekintve szintén döntő jelentőségű?

T.G.: Természetesen más. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy bármelyik csapatnak célja lehet a kupa megnyerése és emiatt nem lehet kiszámítani, hogy melyik csapat mennyire tudja felszívni magát egy adott meccsre. Az egyenes kieséses rendszer arra kényszeríti a csapatokat, hogy kockáztassanak, de persze ne minden áron. Egy kupameccsen hátrányban játszani sokkal nagyobb teher, mert sokkal jobban érződik, hogy egyre kevesebb az idő az egyenlítésre. Könnyen lehet egyértelmű győzelem és nagyon szoros mérkőzés is. A kupameccsen nem lehet a bajnoki táblázaton elfoglalt pozíciókból kiindulni. Itt nem egy meccs van a sok közül, hanem a meccs van! Itt tényleg csak a győzelem számít.

FFR: - Mennyire fontos számotokra a Kupa? Láttok reális esélyt a trófea elhódítására?

T.G.: A Magyar Kupa legalább annyira fontos csapatunk számára, mint a bajnokság. Talán ebben az évben még fontosabb is. Mivel a csapat tagjainak többsége ebben az évben érettségire készülődnek sokkal nehezebb végigkoncentrálni egy bajnokságot. A Kupameccsek sokkal ritkábban vannak és szinte teljesen külön kezeljük őket a bajnoki meccsektől. Sokkal egyszerűbb és főként nem annyira megterhelő lelkileg egy meccsre összeszedni magunkat, mint folyamatosan a csúcson lenni. Azt hiszem ez érthető. A trófea megszerzésére, pedig legalább annyi esélyünk van, mint bármelyik még bentlévő csapatnak. Ha nem több!

FFR: - Mennyiben lesz ez a meccs más vagy hasonló érzésetek szerint mint az őszi?

T.G.: Minden meccs más és más. Azonban abban reménykedek, hogy hasonlóan élvezetes meccs lesz mind belülről, mind kívülről, mint az őszi meccsünk. Bár nekünk az is bőven elég lenne, ha csak a gólok számát cserélnénk fel.

FFR: - Mit tartatok az ellenfél fő erényének, amire feltétlen vigyázni kell?

T.G.: Rendkívül taktikusak. Az egész csapatuk rendkívül egységes. Vagy ugyanazt akarja mindenki csinálni, vagy Evelin nagyon jól irányítani a csapatát( az utóbbi). Nincs ész nélkül rohanás, mindent óramű pontossággal tesznek a játékosok. Rendkívül kevés az egyénieskedés, a csapategységre alapoznak. És jól csinálják.
 
FFR: - Mi döntheti el a találkozót?

T.G.: Furcsának tűnhet, de azt hiszem, az döntheti el a mérkőzést, hogy melyik csapatnak sikerül könnyebben újra felpörögni. Mert az utolsó tétmérkőzésünk az már régebben volt. A téli szünet nagyban befolyásolhatja a csapatok formáját. Ezért nem tudnám így látatlanban megjósolni, hogy a szünet melyik csapatnak kedvez majd. A ziccerek gólra váltása azonban minden meccsnél fontosabb lesz ezen a mérkőzésen.

FFR: - Ha választhatnátok, hogy a pár hét múlva esedékes bajnokitokat, vagy ezt nyerjétek meg, melyik mellett döntenétek?

T.G.: Nem választhatunk, legalábbis minket még nem keresett fel senki. Emiatt inkább mindkét győzelemre igényt tartunk. Minden meccsen nyerni kell!

FFR: - Végezetül: milyen mérkőzést vártok?

T.G.: Gyors, változatos és rendkívül jó meccsre számítok. Meg fogunk tenni mindent, hogy DFSE siker szülessen, mivel másképpen nem lehet Magyar Kupát nyerni.

2 komment

Címkék: magyar kupa hét meccse diamonds dfse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr6311520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.01.26. 22:47:32

miért nem szól hozzá senki?? :D én megteszem! megtöröm a jeget! :D
én remélem kimegyek a meccsre! :D kíváncsi vagyok mit tudnak a felek! :)
Hajrá diamonds-debrecen! :D ajánlom hogy legyen jó meccs! :P ha nem akkor visszakérem a pénzem!!! :D

breqq · http://www.diamondssportklub.hu 2008.01.26. 23:36:20

Lacika!! Mi nem kérünk belépődijjat!

Nem úgy mint mások :)

De igérem jó meccs lesz :D
süti beállítások módosítása