Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2008.03.01. 09:49 Floorballer

A WS – Phoenix meccsről már annyi szó esett, hogy talán kár is tovább ragozni a rangadón történteket – pláne 1 hét távlatából – de egyrészt Huszti Péter már a hét első felében megküldte az alapos válaszokat, így illendő közölni azokat:), másrészt nem szeretnénk megszakítani a hagyományokat sem. A mérkőzésről tehát Huszti Péter nyilatkozik:

FFR: - Hogy értékelnéd röviden a meccset és az azon történteket? Erre számítottál? Meglepett az ellenfél valamivel?

H.P.: Hasonló iramú mérkőzés volt mint a Triton elleni. Nem lehetett egy pillanatra sem kocogni a pályán. A mérkőzés kezdeti szakasza meglepett, mert a Phoenix zárt védekezésre rendezkedett be és kontrákra épített. Alaphelyzetben mi is erre készültünk és a kezdeményezés lehetősége meg is zavart egy-két játékost. Nem tudtunk élni a lehetőséggel, nem tudtuk megszerezni a vezetést, így a Phoenix fokozatosan nyílt ki és vette át az irányítást. Stílusukból adódóan lehet többet birtokolták a labdát és több tiszta helyzetük is volt, de ők sem tudtak vele élni. Belülről úgy éreztem, hogy nem volt bennük most akkora tűz mint ősszel volt, visszafogottabban játszottak. Nálunk nem volt gond az akarattal. A szerencse is mellénk állt, mert 100%-os ziccert alig dolgoztunk ki, mégis sikerült távolról két olyan gólt szereznünk, ami ebben a sportban vagy bemegy vagy nem. Ez is egy olyan találkozó volt, melyet akár a Phoenix is megnyerhetett volna, de az akarati tényező mellett most nekünk jött ki jobban a lépés. 

FFR: - Mi döntötte el a meccset?

H.P.: Összességében nem volt különbség a két csapat között, úgy éreztem mi jobban akartunk és szerencsésebbek voltunk. Lényeges azért talán az is, hogy a labdáért folytatott palánk menti ütközetekből legtöbbször mi jöttünk ki jobban, ami nem meglepő, hiszen testalkatban nagyobb hátránya van még a Phoenixnek.

FFR: - Kit emelnél ki a mezőnyből?

H.P.: Vendég oldalon a kezdő kapus teljesítménye tetszett, mert lecseréléséig olyan ziccereket fogott, melyeket már bent láttam. Mezőnyben a csapat munka dominált, így onnan nem tudok kiemelni senkit sem. Nálunk a kapusunk Vincze Tamás mindent fogott amit lehetett és első osztályú szinten védett. Schvarcz Gábort kell még kiemelnem, mert hátul rendkívül hasznos volt és hibátlan védő munkája mellett még gólt is szerzett.

FFR: - Milyen tanulsággal szolgált a meccs? Miben kell még inkább előre lépnetek az eredményesség érdekében?

H.P.: Bebizonyosodott, hogy az akarati tényező rendkívül fontos. Sok mindent lehet kompenzálni egy végsőkig kitartó mentalitással. Soha nem szabad feladni! Úgy látom még mindig betegségünk a helyzetkihasználás, de erre rádolgozunk majd.  

FFR: - 2 rangadó: 3 pont. Alighanem kiegyeztetek volna vele előzetesen is. Innentől a csapatnak saját kezében a sorsa. Hogy látod a szezon hátralévő részét? Melyek lesznek a legkeményebb összecsapások?

H.P.: Valóban, bármikor kiegyeztem volna a két meccs előtt ennyi begyűjtött ponttal. Azt mondom, hogy az összes hátralévő mérkőzésünk legalább ennyire nehéz lesz mint az első kettő volt most tavasszal. A tabellán hátrébb lévő csapatokra ugyanúgy oda kell figyelnünk, mint azt tettük eddig is, mert ők is harcosak és gondot okozhatnak bármikor, ha netán tudat alatt félvállról vennénk őket. Még kiélezettebb lesz ezután a bajnokság, minden csapat komoly erőket fog mozgósítani a pontokért, úgyhogy nem dőlhetünk hátra, mert az eredmény nem jön magától. Folytatjuk a munkát. 

(Küéönösen kérnénk, hogy a kommentekben ne kezdődjön újra a feszültségkeltés!)

 

 

2 komment

Címkék: floorball hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr96360390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simon szól: 2008.03.03. 09:42:26

Komolyan érdekelt volna Phoenixes értékelés, mert a mérkőzés előtti számomra negatív benyomást keltő interjú, most egy visszafogottabb és tárgyilagos értékelés kicsit kozmetikázta volna.

Lapointe 2008.03.04. 14:11:22

Engem is..
süti beállítások módosítása