Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2008.03.12. 22:45 Floorballer

A hétvégi CH – Neumann meccs a várakozásoknak megfelelő derbi hangulatot hozott, a végére a beszámolók szerint alaposan felpaprikázódó indulatokkal. A találkozó utáni nyilatkozat megérkezett Liebe Gyuritól. Odor József kissé más módon summázta a mérkőzést, de kérésére ezt is közöljük a megadott formában.

FFR: - Röviden hogyan foglalnátok össze az összecsapást?

L.Gy.:A meccs képe szerintem teljesen megfelel a vártnak: építkezés vs. rombolás. A menetrendszerű 3 gólos előnyt megint adtuk az ellenfélnek, ami a végén megbosszulta magát. A szokásosnál kevesebb gólhelyzetet tudtunk kialakítani, ezek kihasználásával viszont nem volt akkora probléma, mint egy hete Szolnokon. A felezővonalat lefedő 10 méteres sávban (ha focista lennék, azt mondanám, hogy középpályán) voltunk most gyengék.

O.J.: Kedves Szerkesztők, Olvasók!

Elnézéseteket kérem, de erről a mérkőzésről nem szeretnék kérdésekre válaszolni, mert ez a meccs meglátásom szerint sokkal inkább hasonlított egyháborúra, mint egy floorball rangadóra...

2 harmadon keresztül még többnyire floorballozás folyt a pályán, de a 3. harmadra vérengzéssé vált a meccs. Nem szeretném most felsorolni a minket ért sérelmeket és természetesen mi sem vagyunk szentek, de néhány játékos viselkedése engem és a csapatomat is nagyon meglepett/megdöbbentett.


Ellenfelünk helyében én azért (mindenféle bántó szándék nélkül) elgondolkodnék azon, hogyha 3 egymást követő meccsen 4 piros lapot kap a csapatom 3 különböző bírópárostól, akkor nem biztos hogy a játékvezetőkben van a hiba...

FFR: - Ilyen jellegű találkozóra számítottatok? Meglepett valamivel az ellenfél?

L.Gy.:Mint az előbb említettem, tökéletesen olyan játékképet kaptunk, amilyenre számítottunk. Nem leptek meg semmivel.

FFR: - Mikor éreztétek, hogy eldőlt a meccs?

L.Gy.:Amikor becsorgott a kapunkba az utolsó vendég gól. A végén még természetesen mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, azonban a nem kifejezetten OB1-es szintű játékvezető páros úgy gondolta, hogy mindezt csak a játékot szabotálva sikerült megtennünk.

FFR: - Mi volt a döntő a találkozó során, aminek a győzelem/vereség leginkább betudható?

L.Gy.: Legközelebb a végéről kezdem a kérdéseket, mert erre is válaszoltam már. :-) „Középpályán” nem sikerült elég helyzetet kialakítanunk, a távoli lövéseknél pedig rendre megfeledkeztünk foglalkozni a kipattanó labdákkal. Ellenfelünknél jóval többet voltunk kénytelenek emberhátrányban játszani, ami fizikálisan sokat kivett a csapatból.

FFR: - Kik nyújtottak kiemelkedőt a csapatokból illetve az ellenféltől?

L.Gy.:Tőlünk Dávid Andris játszott szerintem nagyon jól, illetve Monszpart Áron is minimálisra csökkentette a hibázásainak számát. Az ellenfelet nem tisztem megítélni.

FFR: - A hírek szerint ismét 0-3-al indult a meccs. Mi lehet ennek a sorozatos jelenségnek az oka? Mi lehet a szezon hátralevő részére a célkitűzésetek jelenlegi helyzetetek alapján?

L.Gy.:A 3-0-val lassan mehetünk a szabadalmi hivatalba, hogy jogdíjat szedhessünk, ha más pályán előfordul ez az eredmény. Nem tudom megmondani, mi ennek az oka, mert nem vagyok szakember, de meggyőződésem, hogy a fejekben keresendő. A bemelegítés azon túl, hogy az izomzatot, a szellemet is fel kell, hogy készítse a mérkőzésre, ez utóbbi nálunk valahogy hiányzik. Célkitűzésünk marad ugyanaz, amit szezon elején fogalmaztunk meg, vagyis a csapatépítés.

L.Gy.: Vörös Lacinak mielőbbi felépülést kívánunk!

4 komment

Címkék: floorball hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr62378608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simon szól: 2008.03.13. 11:42:51

Most akkor volt balhé, vagy nem?
Az egyik szerint floorballoztak a másik szerint brutális gyilkolászás volt.

Füfke 2008.03.13. 12:36:15

Az igazság odaát van... :)

Peny 2008.03.13. 15:07:41

En nem neveznem egyiknek sem :)
Igazi balhe sem volt (bar sportszerutlenseg az volt eleg sok), de a harmadik harmadot mar nem neveznem tiszta floorballnak. A V2 es V3 szerintem nem volt indokolt (jo, persze en elvileg elfogult vagyok), es szerintem minden tovabbi problema a V3-as kiallitas folyomanya volt (bar nem tudom ki a fo bunos, hogy most a birok reagaltak onnantol mindent tul, vagy a csapatom borult ki es lett nagyon duhodt a kiallitas miatt). Sajnalom hogy ilyen lett a vege. Reszben magunkat (CH) okolom, mert a csapat egy resze forrofeju, de a birok is ratettek egy lapattal, es nagyon bantotta az igazsagerzetemet a fontosabb iteleteik nagy resze.

grigga 2008.03.13. 16:11:09

Hi, Peny-vel pár dologban egyetértek (harmadik harmadra borult el a meccs, addig szvsz kemény, pörgős, kiegyenlített, bár mérsékelten színvonalas játék folyt, úgy gondolom, a két oldal játékos- és kapusteljesítménye is hasonló volt (egy jó, egy átlagos és egy rossz harmad, csak más sorrendben :)), kivéve a V3 kiállítást (és a bírók megítélését). A V3-at kb. 1 méterről volt "szerencsém" végignézni, mivel a kapum mögött történt. Szvsz ha mellé is ütött volna a srác, a szándék és a mozdulat önmagában v3-at ért, kimerítette a "brutal offence" fogalmát. Na, utána valóban volt némi háború feeling, ostoba (és jogos) kiállítással a mi és az ellenfél oldalán is (a v2-t, mondjuk szigorúnak tartottam). A V3 teljesen jogos volt, utána pedig a két kiborult csapat sok oda-vissza szabálytalanságát követni és megtorolni kb. lehetetlen volt, a bírók legalább megpróbálták és nagyjából sikerült nekik (nem fújtak le mindent, főleg azokat, mikor mindkét fél szabálytalan volt, de az egyértelműekért határozottan büntettek)
süti beállítások módosítása