Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB1 - 7 nap/: Torpedo Justitia

2008.08.16. 08:00 Floorballer

Már minden magyar floorballos kívülről tudja: a Torpedo örök, és soha nem esik ki az OB1-ből. Pontosan így történt tavaly is. A legfontosabb 3 meccsüket megnyerték, ezzel bent maradt a gárda, és idén ismét reális esélyük van tagságuk meghosszabbítására. Lényegesen több lesz a pontszerzéssel kecsegtető ki-ki meccs a már tavaly is sokat előre lépő alakulat számára, így az ő számukra az egyik legérdekesebb szezon következik. Az esélyekről Bokor Gábort kérdeztük:

FFR: -  A csapat ismét kiharcolta a bennmaradást. Mindenki tudja már, hogy nincs OB1 Torpedo nélkül! Hogyan értékelnéd az elmúlt szezonotokat? 

B.G.: Ahogy gondoltuk is, nehéz szezonon vagyunk túl. Az új játékosok beépítése nem ment zökkenőmentesen, de úgy gondolom, hogy néhány mérkőzéstől eltekintve masszívabb teljesítményt nyújtottunk, mint tavaly, így mindenképpen javultunk, de elégedettek nem lehetünk. 

FFR: - A csapat láthatólag fejlődött az év során. Miben kell még előre lépni a még eredményesebb szerepléshez? 

B.G.: Mindenben. A védekezésünk, bár javult nem elég hatékony, mind a kapu előtt, mind a kinti védekezésben van mit javítanunk. 87 lőtt gólunk a csapathoz képest nem rossz, de a helyzetkihasználáson még van mit csiszolni. 

FFR: - Mik az idei célkitűzések? Mi az, amivel már elégedett lennél, és mi az, aminek felhőtlenül tudnál örülni? 

B.G.: Minden ilyen kérdésre csak a szezon közben kaphatunk választ. Az tény, hogy több szorosabb meccsre van kilátásunk, de ebben sok veszély is leselkedik. Éles harc lesz a kiesés elkerüléséért, és azok a csapatok, akik ebben érdekeltek, ellenünk kettőzött akarattal fognak harcolni. Remélem, hogy a bajnokság végén az idei helyezésünket felül tudjuk múlni, és akkor komoly gondunk nem nagyon lehet. Szerencsésebb sorsolással talán a kupában is mehetünk 1-2 kört és ha nyolc közé sikerülne kerülni azt már megsüvegelendő teljesítménynek tartanám. 

FFR: - Idén várhatóan több ki-ki meccset játszatok, ahol akár egyetlen gólon is múlhat a siker. Véleményed szerint hogy érinti ez majd a gárdát?

B.G.:  Az idén több szoros meccset is játszottunk (Eger, Dunai Krokodilok, Diamonds, Miskolc) és bízom benne, hogy fejben ott tudunk lenni ezeken a meccseken is. Sok múlik rajtam is, hogy én mennyire tudom majd kezelni ezeket a perceket. 

FFR: - Milyen változások várhatóak a keretben?

B.G.: Nem sok. Erősítésként Bödő Gergely érkezezik Szegedről és végre felépült sérüléséből Müller Ádám. Velük sokat erősödünk. Tudomásul kell venni, hogy a Torpedo nem az a csapat, ahova szívesen jönnek a jobb játékosok. 

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból? 

B.G.: Az első sorra mindenképpen, és remélem, hogy végre a második sor is hozza a formáját és nem csak 1-1 mérkőzésen. A két kapuson nagy nyomás lesz, de ismerve őket, igazi egymást segítő párost alkotnak majd. 

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek? 

B.G.: Mindenképpen a legendás Torpedo szívet említeném, amely nem lankad majd egy mérkőzésen sem, az akarattal és alázattal sok minden pótolható. 

FFR: - Hogy értékelnéd a felkészüléseteket? 

B.G.: A többi csapattól eltérően, mi ha heti egy alkalommal is, de edzettünk a nyáron. Ez a játékosok kívánsága volt. Több olyan dolgot is gyakoroltunk, amelynek vélhetően nagy hasznát vesszük majd. Megtartottuk szokásos összetartásunkat Tatán, a három nap együttlét sokat lendített a csapaton.

FFR: - Mi a véleményed a sorsolásotokról? Számít a sorrend? 

B.G.: Úgy vélem, hogy számít, de döntően nem befolyásol semmit. Ettől függetlenül el tudtam volna képzelni szerencsésebb sorsolást is annál, hogy az első két fordulóban két újonccal játszunk. Az első két mérkőzés sok kérdésről dönthet majd. Ha 4 ponttal állunk majd az óriási lökést adhat a csapatnak. 

FFR: - Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok? 

B.G.: White Sharks, Phoenix, Szolnok, Eger 

FFR: - Véleményed szerint mely csapatok szolgálnak majd pozitív meglepetéssel, kik lépnek előre? 

B.G.: Kíváncsian várom Kelemen Gabi barátom bemutatkozását a CH padon. Remélem pozitív élményei lesznek majd ( ellenünk ne legyen!), és sikeresen megbirkózik majd a feladattal. Ha így lesz, a CH négybe lehet majd. A Debrecennek talán jobb szezonja lehet és lassan bizony a Neumannal komolyan számolni kell majd mindenkinek. 

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése? Kik eshetnek vissza? 

B.G.: Nem szívesen beszélek erről, meg van a véleményem, de nem szeretnék megbántani senkit. 

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően? 

B.G.: Az első ötre tippelnék inkább, az ARES ha bírják az öregek újra bajnok lehet, a többi helyekért öldöklő csaták lesznek majd. 

  1. ARES HC/TopFloor
  2. SZPK
  3. Debrecen
  4. Neumann
  5. IBK CH

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1torpedo

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr19618033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása