Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB2 - 2 nap/: Veszprém

2008.08.21. 16:00 Floorballer

A Veszprém felemás éven van túl. Ősszel még alakult a csapat, ráadásul voltak egyéb problémák is, melynek következményeként a zöld asztal mellett is vesztettek meccset. Ezeken túllépve tavaszra jelentősen feljavult a csapat játéka, és a tavaszi tabellán már igen előkelő pontszám tulajdonosának mondhatták magukat a Gyíkok. A Veszprém Openen mutatott játék szintén bizakodással töltheti el az OB2 állandó résztvevőit, akik láthatólag összeálltak idénre. Kovács Tamást kérdeztük a célkitűzésekről: 

FFR: - Egy kevéssé sikeres őszt egy remeknek mondható tavasz követett. Láthatólag át kellett alakítani a csapatot, és több új arcot is felfedezhettünk a gárda soraiban. Hogyan értékelnéd az elmúlt szezonotokat? Mennyire vagy elégedett a látottakkal? 

K.T.:- Sajnálom az év eleji problémák miatt a rossz szereplést. Mi egy meggyengült csapattal kezdtük a szezont, mert a legjobb játékosom eligazolt (Tóth Zoltán) a Neumannba. A tavaszi idényben kezdett csapat lenni az új gárda, s az eredmények is jobban alakultak. 

FFR: - Az idei szereplést nagyban nehezítheti, hogy két csapat is érkezett felülről, komoly rutinnal és játékerővel. Mennyire nehezítheti ez meg dolgotokat? 

K.T.:- Szerintem nem lesz nagyobb teher, mint az előző év. A Miskolccal a tavalyi szezon előtt osztályozót játszottunk. Ők verhetőek. A Diamondsot nem ismerem, de azt hallottam, hogy több jó játékosuk is eligazolt OB I-es csapatokhoz. 

FFR: - Mik az idei célkitűzések? Mi az, amivel már elégedettek lennétek és mi az, aminek már felhőtlenül lehetne örülni? 

K.T.: Első körben az alapszakasz után a 1-4-ben lenni, és év végére a dobogóra szeretnék felállni a csapattal. 

FFR: Hosszú távon cél az OB1? Adott esetben jövőre vállalnátok, ha lehetőségetek nyílna rá? 

K.T.:- Igen. 

FFR: - Miben kell még előrelépnetek az eredményesebb szerepléshez? Mennyire tekinthető úgymond „késznek” az átalakuló csapat? 

K.T.:- Játék intelligenciában kell sokat fejlődni. Most érnek be igazán a 2-3 éve érkezett fiatal játékosok, s remélem fiatalságuk, lendületük, illetve az idősebbek rutinja eredményes lesz.

FFR: - Milyen változások történtek a keretben? 

K.T.:- Leigazoltunk egy fiatal játékost, kapusnak.

FFR: - Hogy értékelnéd a felkészüléseteket? 

K.T.:- Két hete edzőtáborozunk, 20-án edzőmeccset játszunk az ország egyik legjobb csapatával, s vasárnap remélem megverjük a hasonlóan jól készülő ellenfelünket. 

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból? 

K.T.:- Az egész csapatra. 

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek? 

K.T.:- A kitartás, a kondíció. 

FFR: - Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok? 

K.T.:- Szerintem hasonlóak a csapatok, nem merem kijelenteni, hogy akár az OB III-ból jött csapat könnyű falat lenne. Mindegyik résztvevő rivális. 

FFR: - Véleményed szerint mely csapatok szolgálnak majd pozitív meglepetéssel, kik lépnek előre? 

K.T.:- Rudas FT, Veszprém Lizards. 

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése?

K.T.:- Ha nem végeznénk a dobogón. 

FFR: - Mi a véleményed arról, hogy az OB2 létszáma jelentősen csökkent? Hogyan hathat ez a küzdelmekre?

K.T.:- Nem jó. Nehéz lesz előrébb lépni.

FFR: - Milyen megoldást lehetne találni arra, hogy az OB3-as csapatok számára cél legyen a feljutás? 

K.T.:- Két csoportra szedni a bajnokságot, így kevesebb költséget jelentene, illetve az utánpótláskérdésben kellene változtatni. 

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően? 

K.T.:- 

  1. Diamonds SK
  2. Miskolci FE
  3. Veszprém Lizards
  4. Rudas FT
  5. Paksi FK
  6. Ares HC U21

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: veszprém floorball visszaszámlálás ob2

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr41625741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása