Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Válogatott csapatváltók: Gyollai Nikolett

2008.09.25. 08:00 Angleton

Dubicz Andreához hasonlóan Gyollai Nikolett is a Debrecen csapatából távozott a Neumann Snipers újonc gárdájához. Megjárta Finnországot az U19-es válogatottal és jelenleg is számít rá a felnőtt keretben Varsányi Zsuzsa szövetségi kapitány:

FFR: - Hogyan kerültél kapcsolatba a sportággal? Mikor és hol kezdted játékos pályafutásodat?

Gy.N.: - Általános ötödik osztályában ismerkedtem meg a floorballal, amelyet az akkori történelem tanárom (későbbiekben edzőm) Varga Tibor invitálására kezdtem el.

FFR: - Hogy kerültél a Debreceni FSE-hez?

Gy.N.: - Debrecenben csak ez az egy csapat létezett és így értelemszerű volt, hogy lakhelyem miatt is oda igazoljak.

FFR: - Mi a legkedvesebb floorballal kapcsolatos élményed?

Gy.N.: - Mikor beválogattak az U19-be.

FFR: - Mire vagy a floorballal kapcsolatban a legbüszkébb?

Gy.N.: - Arra, hogy 2004-ben Finnországban képviselhettem Magyarországot a Világbajnokságon.

FFR: - Mi okozta a legnagyobb csalódást játékosként?

Gy.N.: - Talán az, ahogy és amilyen formában váltam el a debreceni csapattól.

FFR: - Van valami, amit szerettél volna még elérni a Debreceniekkel?

Gy.N.: - Boldog lettem volna, ha dobogón tudunk végezni az idényt követően.

FFR: - Mi ösztönzött a csapatváltásra?

Gy.N.: - Elsősorban az otthon kialakult viszonyok miatt, másrészről magánéleti dolgok miatt.

FFR: - A Debrecen csapatának egyik kulcsjátékosa voltál. Mire számítasz, milyen eredményre lehet képes volt csapatod nélküled?

Gy.N.: - Köszönöm, hogy kulcsjátékosnak neveztél, a lányok nagyon ügyesek és szerintem senki sem pótolhatatlan, úgy gondolom mindent bele fognak adni és kihozzák magukból a maximumot a szezonban.

FFR: - A Neumann és a Debrecen között nem mondható túlságosan barátinak a viszony. Ez mennyire helytálló?

Gy.N.: - Úgy érzem, egy elég erős versenyhelyet alakult ki köztük, amely néha eldurvul néha pedig nagyon korrekt módon jelenik meg. Pályán kívül legjobb tudomásom szerint a két csapat jól megvan együtt, de igazából ebben nem nagyon vagyok érintett és inkább itt én is csak a hallott dolgokra tudok támaszkodni.

FFR: - Miért választottad pont a Neumann-t?

Gy.N.: - Elsősorban mert jóban vagyok régóta az edzővel, a csapattagokkal is akik közül pár embert már régebbről is ismertem, és úgy érzem, hogy egy jó kis csapat lesz velü(n)k.

FFR: - Mit volt csapattársaid reakciója, amikor megtudták döntésed?

Gy.N.: - Én úgy érzem, azt gondolták, hogy előbb-utóbb menni fogok és annyira nem érte őket meglepően, sok sikert kívántak a további szerepléshez.

FFR: - Milyen érzés lesz visszatérni vendégjátékosként Debrecenbe?

Gy.N.: - Fura lesz azok ellen játszani, akikkel évek óta egy csapatban játszottam, de bízom benne, hogy tudunk játszani majd egy jó kis mérkőzést ennek ellenére.

FFR: - Hol fogsz tudni készülni a mérkőzésekre?

Gy.N.: - Elég sokat tartózkodok Pesten, így aránylag sűrűn tudok majd edzeni járni, és ha minden jól megy egy éven belül fel tudok költözni Pestre.

FFR: - Nem lesz nehezebb egy „kezdő” csapatból érkezve a válogatott keret tagjának maradni?

Gy.N.: - Nem hiszem, mert jó edzőm van és nagyon ügyes csapattársaim, és egyáltalán nem okoz gondot a fejlődésben, hogy "kezdő" a csapatom :D

FFR: - Mit vársz új csapatodtól?

Gy.N.: - Kitartást, küzdeni akarást, elhivatottságot jó és élvezetes mérkőzéseket és nem utolsó sorban jó hangulatot (ami már megvan :D)

FFR: - Milyen eredményt szeretnél elérni a következő szezonban és hosszabb távon?

Gy.N.: - Egyértelműen dobogót szeretnék elérni a szezonban, de ha reális vagyok akkor szerintem egy negyedik helyet meg tudunk célozni. Hosszabb távon meg egyértelműen az első hely a cél, mint mindenkinek :)

FFR: - Alkalmasnak véled-e erre újonc csapatodat?

Gy.N.: Igen, mert nagyon ügyes és tehetséges játékosokból áll.

FFR: - Sok sikert kívánunk a jövő évhez! Köszönjük, hogy rendelkezésre álltál.

Gy.N.:- Én köszönöm a lehetőséget, és nektek is további sok sikert a blog írásához! :)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr63671465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2008.09.25. 13:59:27

Őzikeláb!
Azt ne mond édesem,hogy ez volt a legjobb kép,amit be tudtál küldeni.
Tegnap rendszereztem a képgalériámat és rőlad vagy egy valag állati jó kép a közelmúltból :)))
;)
süti beállítások módosítása