Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Prága & Ostrava 2008: A kerettagok gondolatai 2.

2008.12.03. 20:17 Floorballer

Megérkezett egy újabb csokorra való nyilatkozat:

Váradi Tamás:

„Számomra egy valóra vált álom, hogy a szerepelhetek az első felnőtt világbajnokságomon. Még a Lettországi U-19-es világversenyen elhatároztam, hogy szeretném én ezt megnézni hogyan is működik nagyban. Elhatározásom beteljesülésére 3 évet kellett várnom, és persze készülnöm, fejlődnöm azért, hogy a kiválogatás során szóba kerülhessek.
Mindez sikerült: december 4-én utazom az első felnőtt világbajnokságomra. Mindezért köszönettel tartozom családomnak, nem titok a piszkos anyagiak megteremtéséért, és azért hogy mindig támogattak, és persze nem mellesleg a nevelőegyesületemnek - hiszen így kell fogalmaznom - mivel az SZPK-NOKIA 2002 óta biztosította számomra azokat a lehetőségeket, melyek lehetővé tették a VB keretbe kerülésemet.

A fórumon közzétett adatok szerint nem sokat változott a válogatott, de Füfke állandóan bizonygatja, hogy alig várja az avatást, hiszen 9 VB újonc szerepel majd ezen a megmérettetésen. Köztük vagyok én is,  és előre félek mit találnak ki az "ÖREGEK".
 
Nem sok tapasztalatom van az ellenfelekről. A lengyel válogatottal 2005-ben még a cseh openen találkoztunk az akkori U-19-es válogatottal: 10-0-ra kaptunk ki. Ebből mit lehet jósolni, nem tudom, de nem is ez a dolgom.

A csoportból való tovább jutás reális cél szerintem, utána pedig bármi lehetséges.”

Pazsák Csaba:

„Nekem is az első felnőtt világbajnokság lesz amin részt veszek, és mivel én utólag kerültem be a keretbe, kettőzött erővel fogok küzdeni a kitűzött célokért. Nagyon bízok benne, hogy ezek a célok megvalósíthatók, hiszen az edzőtáborok alatt jól összeverődött a társaság, és amiben jobbak vagyunk mint a többiek, az a csapategység. Számomra a feljutás lenne a legszebb, majd teszünk érte. :) És kötelező a szurkolás itthonról is: Hajrá Magyarország!!!”

László Péter:

„Ez lesz az első világbajnokság, amin részt veszek. Számomra megtiszteltetés, hogy én is képviselhetem hazámat egy világversenyen. Nagyon várom már, kíváncsi vagyok, hogy milyen egy világbajnokság hangulata részvevőként. 2 éves hosszú felkészülés áll mögöttünk, aminek az eredményét most fogjuk viszontlátni. Az edzőtáborok alkalmával úgy ismertem meg a csapatot, hogy összetartó és nagy küzdő, ami az erőssége lehet ennek a válogatottnak. A csoportunkból a lengyeleket várom az első helyre, majd nagy csatában a magyar csapatot a második, továbbjutást érő helyre. Jó hangulatra, jó szervezésre, és szép magyar eredményekre számítok.” 

Pajor Gábor:

„Azt sem tudom hol kezdjem, olyan izgatott vagyok! Floorball világbajnokság: abszolút hobbiként indult nálam ez a floorball. Még emlékszem, mikor Huszti Peti és Kovács Geri egyszerre kérdezték egy Astra Zenecás "hokiőrültekhobbiedzésen", hogy lenne e kedvem kipróbálni a floorballt. Most meg tessék: utazunk a VBre!

Éppen játszottam a google-vel és kidobott pár  floorballos linket az ellenfelekkel kapcsolatban. Tök véletlenül, tényleg, de nem nyitotta meg "a májkroszoftekszplórer". de tök mindegy is, mert mindegy kivel játszom, a dolgom az, hogy hozzam ami bennem van. Na nem a tegnapi sörbecherovkára gondolok: a szívem a lelkem és a tüdőm is a pályán lesz!!!
Tömören és komolyan: fiatalok vagyunk és mindenki bizonyítani akar, ezért meg is fog tenni minden tőle telhetőt az összes játékos, ebben biztos vagyok. Nem írom a közhelyeket tovább...”

Dennis Schmidt:

„Egy színvonalas, jól megrendezett Világbajnokságot várok, természetesen minél több magyar sikerélménnyel. A csapat más most mint a korábbiakban. Tapasztalatom szerint jobb az összetartás és a hangulat most, mint mondjuk a 4 és 6 évvel ezelőtti VB-ken. Másik szempontból meg annyival is más, hogy különböző okok miatt nincs velünk Mujahid Tamás, Veszprémi Zoli, Nánási Dennis, Cakó Laci, Benkei Laci, és Varga Gergő az idén.  Ezt csak azért írom, hogy mindenki tisztán lássa, hogy milyen sok klasszis játékost kell nélkülöznünk, és egyúttal talán csökkentsem egy kicsit az elvárásokat is.

A Magyar bajnokságban játszó játékosok jelentősen jobbak most, mint régebben. A kiemelt táborokon is éreztem, hogy már nem lehet 70%-os teljesítménnyel lekocogni egy edzést, és úgy is sok gólt szerezni. Most már tényleg teljes gázzal kell küzdeni a srácok ellen, ami nagyon klassz! Remélhetőleg ez a VB-n is megnyilvánul, és jobban szét lesz osztva a pontszerzés csapaton belül, mint az utóbbi VB-ken.

Ami az ellenfeleket illeti: mindenki azt mondja, hogy a lengyelek NAGYON jók... Én legutóbb Debrecenben, egy Hungária Kupa meccsen játszottam ellenük, több mint három éve. Akkor 10-5-re vertek minket, s gondolom azóta sokat fejlődtek!! Várhatóan ők lesznek a csoportelsők. Véleményem szerint az USA elleni meccsen fog eldőlni a sorsunk. Förare, Blankenship és Karvik bandájához még csatlakozott egy rakás Svájcban élő játékos. Ettől persze még nem biztos, hogy sokkal jobb lett a csapat, de meg van ennek a veszélye. A hollandokat elverjük, és ha a japánok kb. azon a szinten vannak, mint a 2006-os VB-n, akkor őket is!

Hogy mivel lennék elégedett, az attól függ, hogy alakul a torna. Ha mindent megteszünk a győzelmért, de egy jobb ellenféltől kikapunk, az nem szégyen. Talán egy 3. hely már elfogadható eredmény. Észben kell tartani, hogy a másik csoportban ott vannak a németek, szlovénok, osztrákok... Szóval egy esetleges elődöntő vagy bronz meccs is jó nehéz feladat lesz.

A magam részéről büszke vagyok arra, hogy magyar válogatott mezben részt vehetek ezen a VB-n is. Ez lesz most már a 4. világbajnokságom. Megteszek majd mindent, amit tudok, hogy minél jobban sikerüljön a csapatnak, és hogy utólag visszanézve büszke lehessek a teljesítményemre.”

 

Szólj hozzá!

Címkék: világbajnokság floorball

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr43802220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása