Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Salming Férfi OB1: 2 sima 1 fordított

2009.03.13. 17:14 Floorballer

A bajnokság kimenetélt illetően is sorsdöntő szerda után robogunk tovább a hétvégén. Noha hivatalosan a versenynaptárban szereplő hétvége virrad ránk, írd és mondd 3 felnőtt bajnokira kerül csak sor, a többi ezen napokra rendeltetett összecsapás szétszéledt a hónap minden hétvégéjének irányába. Ennek egyenes folyományaként az ipari holtversenyek elkerülése érdekében az X3M Floorball TOTO remek alkalmat nyújt mindenkinek, hogy elmélyüljön az U bajnokságok erőviszonyaiban. Szemernyi kétségünk sincs, hogy Liska Bálintnak sikerül majd a legjobban mindez, de azért lehet próbálkozni. Nekünk így kevés dolgunk maradt összességében, de azt tovább után maradéktalanul ellátjuk, plusz ígéretünkhöz híven kötjük az ebet a karóhoz! 

ARES HC/Top Floor – Phoenix FSE

Március 15. 19:30, Budapest, Építők 

Az ARES számára a bajnokság effektíve véget ért, illetve mindösszesen egy meccsre korlátozódik, az pedig a Debrecen elleni fellépés lesz, melynek megnyerése untig elég lesz – de akár az is előfordulhat, hogy szükségtelen – a bronz éremhez. A Krokodilok hétvégi veresége kapcsán ugyan felmerülhet az ezüst elérésének lehetősége is, ez azonban nem tűnik egyelőre racionális opciónak. A Phoenix számára két kiemelt összecsapás lesz még idén: CH és Neumann. Ezen találkozókon derül ki, hogy a csapat az 5-9. helyek melyikén is végez. Természetesen a kiemelt meccsek megnyerése mellett minden „extra” pont jól jöhet, az ARES elleni két pont pedig igencsak extrának mondható. Ősszel a vártnál szorosabban alakult a két fél mérkőzése, és most is van esély egy parázs küzdelemre, ám ha az ARES nyomás alatt felpörög a harmadik harmadra, akkor otthon marad a két pont. Érzésünk szerint ez fog történni, és 2-3 góllal jobbnak bizonyul a bajnok. Érdekesség, hogy a király és jelenleg éppen egyes számú trónkövetelője egy pályán gyarapíthatja pontjait szemtől-szemben, illetve a posztokból adódóan inkább egymásnak háttal. 

Dunai Krokodilok SE – Torpedo Justitia

Március 15. 11:00, Törökbálint 

A CH bravúr levét alighanem a múlt héten egy körből kimaradt Torpedo issza meg, vagy a CH által megsebzett vadat ők ejthetik el… még nem lehet tudni, milyen is idén a sebzett Krokodil, de mi inkább az első változatra szavazunk: a kékek dühödten markolják majd az utolsó szalmaszálat - és mellette a rózsafüzért -, aminek eredménye 10 hazai találat és 2 pont lesz. 

SZPK-NOKIA – IBK CH/Triton

Március 14. 18:00, Komárom 

Régebben a szezon egyik legnagyobb derbije volt ez, amolyan Palermo-Catania hangulatban. Azóta ezek a viszonyok konszolidálódtak. Az úthenger pöfékelve ráfordult a célegyenesre, és magabiztosan lapítja ki ellenfeleit – noha néha a végeredmény szorosan alakul -, a CH pedig idén a halandóknak rendeltetett maximálisan elérhető 5. hely első számú várományosává lépett elő. A CH teljesítménye semmiképpen nem konstans, de még egy periodikus szinuszt sem tudnánk a pontokra illeszteni, egyszerűen tökéletesen véletlenszerű a „szenzációs” és az „ez meg mi volt??” közti Amazonas szélességű spektrumon. Éppen emiatt kicsi az esély arra, hogy kétszer egymás után is ugyanolyan produkcióval állnak elő a Mesehősök, de semmit nem zárhatunk ki. A hazaiak megnyugodhatnak, hiszen most már csak kötelező sikerekkel van kikövezve az út a hőn áhított célig, de lehet éppen ez lankasztja majd a figyelmet. Ebben az esetben is mellettük szól azonban a közönség, és a létszámban mutatkozó fölény is, ami plusz kidomboríthatja a harmadik harmadban rendre előtérbe kerülő fizikai fölényüket. Összességében tehát minden a hazai győzelem mellett szól, így – ahogy ígértük - nem leszünk restek döntetlenre adni a meccset, méghozzá roppant szórakoztató, látványos körülmények közt kialakuló 8-8-ra.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr881000390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádor Krsz 2009.03.13. 17:49:43

Tisztelt Blog!

Mint tudjuk a király mindig él.Max idén más lehet a pontkirály.Mindenestre én szeretem szemtől szembe gyarapítani a pontjaimat.....úgy a tiszta

webb04 2009.03.13. 18:33:39

Esetleg a blog tud valamit? Tippeljek egyáltalán,vagy mehetek a Nagydiófa utcába::))))?
süti beállítások módosítása