Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Salming Férfi OB1 4. forduló - 25 gól és 20 másodpercek

2009.10.07. 19:40 Anwar_

A hétvégén nagyjából az történt, amire számítani lehetett. A derbik derbik voltak, a simának ígérkező meccsek hamar eldőltek. Plusz meglepetést a történelmi előzmények tükrében a Miskolc pontszerzése okozott, de maga a tény, hogy 2 meccsen is pontosztozkodásra került sor a nem mindennapi kategóriába sorolható. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy a Miskolc és a Torpedo hol is helyezkedik el az erőviszonyokat illetően (a Torpedo különösen feladja a leckét…), de az bizonyosnak látszik, hogy a legjobb kieső 8. helyet jó eséllyel csak egy hajszál fogja elválasztani a középmezőny legjobb tagjától (arra ötletünk sincs, hogy a fenti két fogalom mely gárdákat takarja majd). Tovább után 5 meccsen 77 gól! 

Ares HC/Top Floor - Torpedo Justitia SC - Fort Kft. 25 – 6 

A két csapat mindig gólgazdag mérkőzést játszott, de 31 gól egy első osztályú mérkőzésen meglehetősen sok. Amara és Szabó Péter kezdte a gyártást, 1.36-nál már 2-0 volt az eredmény. A 9. percben már eldőlt a meccs,5-0 volt az állás.

A második harmad ugyan Ares góllal indult, de 2 gyors Torpedo találat után reménykedni lehetett a feltámadásban…ami elmaradt. A márkőzés csordogált, a gólok potyogtak.

A mérkőzésen az örökifjú Nádor Krisztián 6+4-es mutatóval kimagaslót nyújtott, de 5 assistot is ritkán oszt ki valaki egy meccsen (Mujahid T.)

White Sharks – Dunai Krokodilok 2:9 (0:5 ; 1:2 ; 1:2)

A WS hozta a már-már megszokott forgatókönyvet. Az első harmadban gyakorlatilag az öltözőben felejtették magukat. Csak a második játékrész kezdetét jelző kürtszó után rázódtak fel és produkáltak két kifejezetten jól csengő részeredményt. Ennek köszönhetően a hüllők az első húsz percben bármit tehettek a pályán, minimális ellenállásba ütköztek.. Az első vendég találat beírásáig 24 másodperc pergett le az Építők kijelzőjén. Gyakorlatilag minden összejött nekik, remek formában játszottak és ez ellen csak Vincze kapus tudott valamit is tenni. A szünet után viszont már a Fehércápák is tudtak veszélyes kontrákat vezetni. 

Miskolci FE - Diamonds SK 8 – 8 

A két csapat izgalmas meccset játszott egymással. Végig a hazaiak vezettek, 20 másodperccel a vége előtt még 8-7-re vezettek Jacsóék, de a végén pontosztozással kellett beérniük a feleknek.

A mérkőzésen sajnálatos dolog történt. Egy szabálytalanság után palánkon kívülre esett a vendégek egyik meghatározó játékosa, Pataki Viktor, akit a helyszínről mentő szállított a kórházba. Információink szerint Viktornak a gerincnyúlványáról letört egy darab.

Szerencsére kedden elhagyhatta a kórházat. Az esetet a hazaiak véletlennek tarják, míg a vendégek szándékosságot gyanítanak az eset mögött. A Diamonds honlapján közleményt adott ki, melyre a Miskolc válaszolt is saját oldalán. Sajnálatos, hogy ilyen dolgokról kell megemlékeznünk, de Viktor remélhetőleg hamarosan ismét harcba száll. Mielőbbi felépülést kívánunk az egész liga egyik legszimpatikusabb játékosának! 

Neumann-Kartal FSE - Debreceni FSE 4 – 5

Nem sok kellett, hogy a 2 csapat megismételje a legutóbbi, 5-5-ös egymás elleni bajnoki mérkőzésüket.

Végig izgalmas, kiegyenlített volt a küzdelem, az utolsó pillanatokban kétszer egyenlíthetett volna a Neumann, de ugye „ha nagyanyámnak áramszedője lett volna”.

Az eredménnyel nem, de a játékkal (nagyjából) elégedet lehetett Ágoston mester. 

Szolnok Cannibals FK - Phoenix Fireball SE 5 – 5 

Új helyszínen, a Széchenyi Gimnázium tornacsarnoka adott otthont a mérkőzésnek, melyet a vendégek kezdtek jobban, Sztrókay 2 góljával. Ezt egalizálta a Szolnok a szünetig. A második játékrész számos kihagyott helyzetet hozott és egy vendég találatot, így előnnyel várhatták a végső összerugaszkodást Némethék, ami a hazaiaknak sikerült jobban. Egyenlítés után a Phoenix ismét vezetett, de ugyanúgy, mint a miskolci rangadón, itt is 20 másodperccel a vége előtt a Szolnok egy szabadütés kombináció után otthon tartotta az egyik pontot egy fordulatos mérkőzés után

 

Szólj hozzá!

Címkék: ob1 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr531434806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása