Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Férfi OB1/B - Kiegyenlítősdi

2009.10.08. 04:35 Rob McKenna

Nagy örömmel konstatáljuk, hogy sok segítség érkezik, illetve a csapatok oldalán sok információt találunk, ami segíthet a cikkek elkészítésében, szóval egy képzeletbeli kalapemelés jár a honlapok szerkesztőinek. 

Még csak a 2. fordulón vagyunk túl, de az egyenlő erők harcának tűnik az idei év, szinte mindenkinek van esélye mindenre. A Veszprém veretlen és ezzel egyelőre kiemelkedni látszik, a Rudas nyeretlen, kikapott az Ares, de nyertek a Méhek. Nézzük csak, mi is történt: 

Neumann B - Ares B 4-2 (1-0, 1-1, 2-1) 

A két „B” csapat találkozójáról többen is „megemlékeztek”, amit ezúton is köszönünk. Egy fiatal Neumann csapott össze az épphogy létszámilag meglévő Aressal. A kihagyott helyzetek mérkőzésén a Neumann szerzett vezetést Pataki Attila révén, amire a 2. harmadban jött meg a válasz Biritől. Az igazi játék a 3. harmadban volt, ahova 2-1-es hazai vezetéssel értek a csapatok. Az Ares még egyenlített (2-2), de a következő 2 Neumann gólra nem érkezett válasz. A mérkőzés „pikantériáját” a kapus poszt jelentette, ugyanis a hazaiaknál a magyar FLOORBALL mindenható ura, Vörös Laci térdelt a kapuba, aki a mérkőzés egyértelmű hőse.  Laci ebben az új szerepkörben is bizonyított, teljesítményére nincs jobb szó, parádés (egyértelmű, megvan az első pályatévesztőnk :) ). A túloldalon Szabó Gergőre sok munka vár még, hogy ismét a tőle megszokottat hozza, egyenlőre még nem találja a „ritmust”.

Megérdemelt Neumann siker született, az Aresnek nehéz dolga lesz a jövőben, ha ennyi emberrel tud kiállni. Teljes létszámban azonban mindenki ellen kemény ellenfelek lesznek. 

Bajai Darazsak - Paksi Floorball Klub 5 - 4 

A Baja idegenben belefutott egy óriási vereségbe, ezért a védekezésre nagyon oda kellett figyelniük. Ez maximálisan sikerült. A sündisznó védekezés megzavarta a vendégeket, akik végig futottak az eredmény után.  A számos emberelőnyös szituáció és a megítélt büntető is kevés volt a Paks sikeréhez. A hazai gyors kontrák eredményt hoztak, na és persze 2 pontot is.

Ezzel a fordulóval beigazolódni látszik, hogy egy maximálisan kiegyensúlyozott, egyenlő erőket felsorakoztató mezőny küzd a feljutásárt. 

Rudas Floorball Team - VESC Lizards 7 - 8 

Küzdelmes mérkőzést hozott a Veszprém dunaújvárosi vendégjátéka (ami a legújabbkori OB1B klasszikusává kezdi kinőni magát). A vendégek egy győzelem után érkeztek, míg a hazaiak egy vereséggel kezdtek, volt min javítani, ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, Kiss az első percben vezetést szerzett a hazaiaknak.

A válasz a 11. percben érkezett (1-1). Innentől beindultak a vendégek, zsinórban 3 gólt ütöttek, így a 2. harmad közepén már 1-4-re vezettek. Ekkor beállt a vendég rövidzárlat, 2 perc alatt 4-4-re módosult az állás, ám sikerült túllendülni ezen a ponton, miután Balogh ismét vezetést szerzett a gyíkoknak.

Ezt a hátrányt még ledolgozta a Rudas (5-5), de innentől 3 veszprémi gól született. A meccs utolsó részében ismét volt egy egyperces zárlat, feljött a hazai gárda 7-8-ra, de egyenlíteni nem sikerült.

Hazai oldalon Jadlószki Ákos (3+0), míg a vendégeknél az előző fordulóban is remeklő Török- Tölgyesi duó teljesítménye volt kimagasló. Izgalmas meccsen maradt alul a Rudas, de még semmi sincs veszve.

 

1 komment

Címkék: floorball dióhéjban ob1b

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr691435671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heatley 2009.10.08. 19:13:20

Köszönjük a cikket, és úgy legyen ahogy leírtátok.
süti beállítások módosítása