Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Zone Női OB1 5. forduló

2009.10.15. 19:45 Ford_Prefect_

Hölgyeim és uraim, elérkeztünk a női bajnokság 5. fordulójához, ahol jelenleg hármas holtverseny alakult ki a Phoenix a Szolnok és a CH között a tabella élén. Mögöttük 2 ponttal lemaradva az Eger tanyázik, folyamatosan fenyegetve a jelenlegi dobogósokat, főleg mivel egy meccsel kevesebbet játszott, mint az őt megelőzők. A középmezőnyt az ARES, a Neumann és a Debrecen alkotják, a tabella „képzeletbeli” kieső helyein pedig jelenleg az SZPK és a Whitesharks osztoznak. Nézzük tehát, milyen meccseket ajánlhatunk ebben a fordulóban:

Szolnok Cannibals FK – WhiteSharks HC

Október 17. 16:00, Szolnok, Széchenyi István Gimnázium

A hétvége első meccsét a tabella két vége vívja. Nem lesz izgalmas meccs, sima szolnoki siker, mondhatják sokan a képernyő előtt ülve, egy sorban elintézve a mérkőzést, de könnyen lehet, hogy nem lesz igazuk. A Whitesharks mostanában kiismerhetetlen. A hazai siker valóban borítékolható, de hogy tízzel vagy kettővel nyernek a kannibálok, az rejtély. Hogy mitől függ, hogy a Sharks  éppen jól játszik-e vagy sem egy adott meccsen, még nem sikerült kiderítenünk. Jelenleg több elméletünk is van, kezdve az időjárástól egészen Jupiter és holdjai egymáshoz viszonyított helyzetéig, de nem tudunk dűlőre jutni. A Sharks egy enigma számunkra, így pontos tippet nem tudunk mondani, de az szinte biztosra vehető, hogy a Szolnok magabiztos játékkal begyűjti majd a két pontot. 

SZPK-NOKIA – Szent-Györgyi Ares BMHC

Október 17. 17:00, Komárom, Városi Sportcsarnok

A Komáromi Narancsköztársaság közönsége egy izgalmas hétvégének néz elébe: az Ares látogatása mindkét csapatuk számára megpróbáltatást jelent majd. Egy homogén, saját nevelésű keret áll szemben egy három csapatból összeolvadt együttessel. Egy biztos védekezés és jó csapatjáték áll szemben egy veszélyes, sok jó egyéni megoldást felvonultató támadójátékkal. Vajon ki kerekedik felül? Az SZPK eddigi idei teljesítményével az „Év csalódása” cím esélyese a női bajnokságban, de egyszer csak észhez térnek a Lukács-lányok, és mi megint bátran kijelentjük, hogy ez most be fog következni (ahogy tettük az előző forduló előtt is...), és egy nagyon szoros, harcos mérkőzést fogunk látni. A mérkőzés teljesen háromesélyes, de a Gömb azt mondja, az SZPK otthon tartja a két pontot, hozzátéve, hogy kettőnél több semmiképpen nem lesz közte, akármelyik fél is nyer. 

Eszterházy-MEISE – IBK Cartoon Heroes

Október 17. 18:30, Eger, Pásztorvölgyi Gimnázium

A forduló rangadóját rendezik Egerben, ahova a Mesehősök látogatnak. Aki nyer, lépéselőnybe kerül a dobogós helyekért folyó versenyben, aki veszít, leszakadhat a Szolnok - Phoenix párosról. Az itt szerzett pontok a végelszámolásnál rendkívül értékesek lesznek, ezen a meccsen egyik csapat sem lazíthat egy percet sem. Az utóbbi 3 meccsen váltva nyert a két csapat. A CH precízen betartja az a szabályt az utóbbi időben, hogy csak 4 gólt üt az Egernek (8-4, 3-4, 7-4), a változatosságot meghagyják Antal Gabiéknak. Mint mindig, most is sorsdöntő kérdés lehet, hogy Gegesy védi-e a vendégek kapuját, vagy a jól ismert önkéntes alapon (Te!) kijelölt mezőnyjátékos próbálja meg pótolni az ország egyik legjobb hálóőrét. A Gömb is két lehetőséget vázol elénk tippjeként: szerinte, ha Gegesy véd, az Eger 3 gólt tud ütni, és 4-3-ra a remek formában lévő CH diadalmaskodik. Amennyiben mezőnyjátékos térdel a Ch kapujába, a Gömb azt mondja, 6-4 lesz a MEISE javára. Bár biztosra ez közel sem vehető, ezen a meccsen bármi megtörténhet.

 

Debreceni FSE – Neumann Snipers

Október 18. 13:30, Debrecen, Mechwart csarnok

A cívisvárosba látogatnak a Mesterlövészek, hogy elragadják a két pontot Ladányiéktól. A Debrecen idén eddig csak egy verhető ellenféllel találkozott, a Cápákkal, és 10-4-es meggyőző sikerrel múlta őket felül. A Neumann abszolút hullámzó teljesítményt mutat: vereség, győzelem, döntetlen, vereség. A sorminta tartásához nyerni kéne Debrecenben. Sok múlhat azon, a kartaliak védői meg tudják-e fogni Ladányit, aki a Debrecen támadásainak lelke. Ha ez sikerülne, karnyújtásnyira kerülne a győzelem. Természetesen ehhez a Debrecennek is lesz 1-2 szava. Tippünk: mindenképpen döntetlen közeli eredmény. A Gömb továbbit nem mond, valószínűleg erre a meccsre ő sem merne fogadni a Tippmixen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: női ob1 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr221452627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása