Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Salming Férfi OB1 7. forduló, avagy Cápa K.O., Ares az élen, megállt az úthenger?

2009.11.06. 17:01 Anwar_

Volt szerencsék ismét tippelésekbe bocsátkozni, megint vegyes sikerrel. Volt, amit nagyon telibe találtunk, de volt, amit mellélőttünk. Összességében ismét voltak nagy meglepetések, nagy győzelmek, nagy verések, jöjjön most egy kis összefoglaló. 

Miskolci FE - Torpedo Justitia SC  6 - 5 

A nyeretlen betyárokhoz látogattak Bokor Gabi fiai, aki 2 pontért érkeztek Borsodba. Ennek megfelelően a második percben vezetést is szereztek Szűcs révén. Erre Gál még gyorsan válaszolt, majd kicsivel később Polgár szerzett vezetést a vendégeknek, miután Alparán passzát értékesítette. A harmad utolsó gólját Bálint Olivér ragasztotta a hosszú felsőbe. A szlovák játékvezetők még kiosztottak egy 2 percest büntetést, de a hazaiak nem tudtak élni vele.

A második részben felpörögtek a hazaiak. Előbb Nemes szépített, majd a 20. percben Szabó Ákos egalizálta az eredményt. A 24 percben ismét vendég gól született, Alparán talált be, de a vezetés tiszavirág életű volt, Szabó ismét felvállalta az „egalizátor” szerepét.

Az utolsó periódus egy Lőrinczi bombával indult, mellyel ismét Toprdó előnyt jelentett.

Mindkét csapat próbálkozott, 10 percig csak helyzetekig jutottak, majd Ignéczi ismét felélesztette a hazai reményeket, miután egy kontrából betalált.

A mérkőzésen egyszer szerezték meg a vezetést a hazaiak, de ez elég volt a 2 ponthoz, ugyanis az utolsó percben Gál megszerezte a győztes gólt, ezzel első győzelmüket aratták a miskolci legények. 

Szolnok Cannibals FK - Neumann-Kartal FSE 9 – 7

Egyre éhesebbek a kannibálok, falatozgatásba kezdtek mostanában. Ezúttal a Neumannba kóstoltak bele.

Az első harmad szoros volt, a hazai gólokra rendre jött a válasz, egészen Kollár Csaba góljáig, mellyel 4-3-ra alakult az első játékrész.

A második „etap” két Strauss passzal és 2 hazai góllal folytatódott, melyet újabb követett, ezzel már 3 gólos volt a hazai előny. Dudás szépített, de a harmad vége előtt Harangozó jóvoltából ismét 3 volt az előny.

A végső játékrész Dudás góllal, majd Harangozó válasszal kezdődött. Tóth és Ponyokai révén felzárkózott a Neumann 8-7-re, ismét nyílttá téve a mérkőzést, de Falusi találatával 2 perccel a vége előtt kialakult a végeredmény. A hazaiaknál remek napot fogott ki Strauss Tomi, aki 5 gólpasszt osztott szét, míg a vendégeknél hetek óta remeklő Dudás Ádám 4+1-et ért el. Ezzel az eredménnyel a Neumann kicsit többet kénytelen hátrafele pislogni, míg a Szolnok már bátrabban nézhet előre. 

Phoenix Fireball SE - White Sharks HC 18 – 3

Kapus nélkül nem megy ez a játék. Vincze Tamás távollétében - mivel Hegyi Zoltán sérült, és Jesch Áronra a mezőnyben volt szükség - újoncként, élete első felnőtt OB1-es mérkőzésén védett a 14 éves Blága Ervin, aki az első részben parádézott, de egy Phoenix ellen nem csak egy kapusra van szükség.

A hazaiak egymásnak adták a stafétát, szinte mindenki lőtt gólt. Elgondolkodtató eredmény született az ob1-ben (ismét), és elgondolkodtató problémákat is, melyre hamarosan visszatérünk egy külön írásban. 

Dunai Krokodilok SE - SZPK-NOKIA 7 - 2 

Úgy tűnik, Illés mesternek igaza volt. Az SZPK-t is elérte az EK átok.

Legutóbbi 4 mérkőzéséből 3 találkozón szenvedett vereséget, így nagyjából ki is szállt az aranyért folyó küzdelemből (ez még csak egy szerény feltételezés, szeretünk nagyokat mondani :) )

Ezen a meccsen kettőt villant a Komárom, Haris és a Darai testvérek összjátéka után szerzett gólokkal 0-2 volt az állás 2 perc után, de komáromi szempontból sajnos egy meccs nem 2 percig tart. A 13. perce már egyenlítettek is a hazaiak, majd fokozatosan nyomás alatt tartva a vendégeket a második harmadban a vezetést is megszerezték Bedő révén. A harmadban még háromszor rezdül a vendég kapu, az utolsó részre már minden eldőlt, 6-2-vel jöttek ki a csapatok. Az utolsó harmad nem sikerült izgalmasra, 1 hazai találat született, összességében megérdemelten szereztek pontot a Krokodilok, akik letették a jogsit úthengervezetésre. 

Debreceni FSE - Ares HC/Top Floor 9 - 10  

Nagy harc, jó játék. Ez jellemezte a meccset, mely egy rendkívül sportszerű, hazai viszonyokat ismerve már-már megható jelenettel kezdődött. Mujahid Tamás csapatkapitánynak adtak át ajándékot a hazaiak, megemlékezve a vendégek 500. tétmérkőzéséről.

Ezt a kedvességet gyorsan „meghálálták” a vendégek, 1:03-nál Bajaszgalan a Mujahid Attilától kapott labdával egyedül mehetett a kapus ellen, végül biztosan lőtt a hosszú oldalra. 3:00-nál Mujahid Tamás 12 méterről kapura fordult, lapos bal sarokra tartó labdája pontosan a sarokra ment, így Bulátkó nem tudta védeni. 2-0. Ezt követően 2 Ares emberhátrány és 2 hazai gól következett.

A vendégek nem álltak meg, Görög révén megint vezettek, de azonnal jött a válasz, sőt, a vezetést is megszerezték a hazaiak a harmad végén Kovács révén. A második harmad is sok helyzetet hozott, Bulátkó remek formában védett, 1 vendég és 2 hazai találat született, 6-4.

Az utolsó részben belendült a Görög (3+3!!)- Nádor duó, háromgólos hátrány után már a vezetést is sikerült megszerezni, de egy védhető labda került Vígh hálójába 9-9-re módosítva az állást.

A meccset 2 perccel a vége előtt egy szélről eleresztett bombával Nádor Krisztián döntötte el, így az Ares egyeduralkodóként áll a tabella élén.

 

2 komment

Címkék: floorball ob1 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr151505124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khafka56 2009.11.09. 14:37:05

Bocsi, de a nevem még mindig Bulátkó :)
süti beállítások módosítása