Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Zone Női OB1 13. forduló

2010.03.06. 14:17 Ford_Prefect_

Eljött az idő, el kell kezdeni elosztani a helyek végső sorrendjét. Ennél parázsabb fordulót kevés más sorsolással lehetne összehozni, talán csak akkor, ha az első a másodikkal, a harmadik a negyedikkel játszana és így tovább. Eljött az idő, amikor már nem lehet hibázni, amikor nem lehet arra várni, hogy majd a másik hibázik, majd máskor javítjuk a hibát, majd valami történik, most már minden pont "életet vagy halált" jelenthet. "We claw with our finger nails for that inch. Cause we know, when we add up all those inches that’s going to make the f*cking difference between WINNING and LOSING, between LIVING and DYING." (Aki esetleg nem tudná miről van szó, az gyorsan pótolja: Any Given Sunday)

A drámai hangvétel után egy kicsit kevésbé kemény aláfestő zenét szeretnénk adni, de azért a témánál maradunk:
 

Phoenix Fireball SE - Szolnok Cannibals FK

Március 6. 14:30, Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola

A föld megremeg, megnyílnak az ég kapui, a tengerek kiöntenek, s már semmi sem lesz a régi. A gigászok csatája mindent eldönthet. Ez után a meccs után már egész máshogy beszélünk majd az esélyekről. Ha a Phoenix nyer, szinte bebiztosíthatja az alapszakaszbeli győzelmét, ha a Szolnok, az Eger komoly lépéselőnybe kerül. Érdekesség, hogy mikor a cikk kikerül, ez a két csapat már melegít Törökbálinton a csarnokban, de aki még oda tud érni, feltétlen igyekezzen. A Forduló meccse! Természetesen azért tippelünk is: egy 8-6-os Phoenix sikert.

Eszterházy-MEISE - Neumann Snipers

Március 6. 15:00, Eger, Pásztorvölgyi Gimnázium

Az egrieknek hozni kell a kötelezőt, de a Neumann legutóbb a CH-t is megtréfálta, és ha ez nem csak egy egyszeri eset volt, hanem egy jó forma kezdete, akkor Susztákéknak is nehéz dolguk lehet. Szoros mérkőzés lehet, de borítékolható a hazai siker. Szerintünk: 10-5, és Kárpáti hálójában landol majd a nagyobb összeg.

Szent-Györgyi ARES BMHC - White Sharks HC

Március 6. 17:00, Budapest, Szent László Gimnázium

A WS egyik olyan meccse, amikor nem csak a szép eredményért hajthatnak, hanem esetleg a pontszerzésért is. Persze egészen más lehet a helyzet, ha az Ares teljes kerete megjelenik (amire talán még nem volt példa a bajnokságban), mert akkor sima hazai, pontosabban talán 8-3-as SzGyABMHC siker.

SZPK-NOKIA - IBK Cartoon Heroes

Március 7. 17:00, Komárom, Városi Sportcsarnok

A másik "nagy meccs" a hétvégén, ami csak azért nem a forduló rangadója, mert ezt a Phoenix-Szolnok már elvitathatatlanul birtokolja. Komáromba látogatni mindig nehéz ügy, és a Mesehősök legutóbb Kartalon is keveset mutattak. Ha ugyanannyit tudnak majd most is kihozni magukból, mint legutóbb, akkor itt még nagyobb verésbe szaladhatnak bele. Mindenképpen nagy csata dúl majd a pályán, hiszen aki itt veszít, az könnyen kimaradhat a felsőházból, és az "alsóház legjobbja" cím nem lehet cél egyik csapat számára sem. Tippünk: 6-4 a hazai oldalra.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball női noi lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr341813812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása