Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Zone női OB1 13. forduló - Palik módra

2010.03.10. 16:30 Ford_Prefect_

A tovább gomb után kicsit Palik László stílusára hajazva található meg egy érdekes forduló összefoglalója. Lehet szeretni, nem szeretni, de kétségtelenül eléggé karakteres figura ahhoz, hogy egy egész stílust építsünk rá, persze a saját szájízünk szerint formálva. Röviden a hétvége: nem mindennapi Kannibál-lakoma, pontosztozkodás Komáromban, és szoros küzdelem Egerben és Budapesten. Nézzük, mit mondana erről Palik Laci?



Phoenix Fireball SE - Szolnok Cannibals FK 2-7 (2-2, 0-2,0-3)

Na, jó napot kívánok, hát itt mi történt? Hát erre igazán nem lehetett számítani... hát ez valami hihetetlen. Hogy ment el a Szolnok? Hogy ment el a Szolnok? És most a válasz nem a "sehogy". A Szolnok rajt-cél győzelmet aratott, egyetlen kis megingás volt, amikor a hazaiak az első harmadban 1 perc 10 másodpercen keresztül vezetni tudtak. Azon kívül csak a kegyetlenül száguldozó Vágót nézték, akinek vezérletével (5+1), a Kannibálok köröket vertek a címvédőre, és amikor a csapatok befordultak a célegyenesbe, mindenkiben felmerült a kérdés: Hová tűnt a Phoenix? Hová tűnt a Phoenix?
Összességében azt kell mondanunk: a vendégek kegyetlenül lemosták a pályáról Szarvasékat. A Phoenix még azt a lazaságot is megengedte magának, hogy kihagyjon két büntetőt ilyen fontos mérkőzésen... ezek után az eredmény talán nem meglepő. A bajnokság kezd igazán izgalmassá válni...Mi történik még itt?

Eszterházy-MEISE - Neumann Snipers 4-1 (1-1, 2-0, 1-0)

Tuk...tük...tuk. Gondoltuk...sejtettük...megmondtuk. Bár arra nem gondoltunk, hogy ilyen kevés gól esik. Kalapot kell emelnünk mindkét kapus és a védelmek előtt. Meglepetésként indult, hiszen a rajt után alig 1 perc telt el, és a vendégek már vezettek. Aztán feljebb váltottak az egri lányok, és gyorsan utolérték ellenfelüket. Gyors előzés az ideális íven, majd a 2. és 3. játékrészben már nem engedett még egy kis gólocskát sem a Neumannak a MEISE istálló. Magabiztosan, integetve haladtak át a célvonalon. Az érdekessége a meccsnek, hogy ezúttal nem a "nagy" nevek döntötték el a hazaiak javára a találkozót góljaikkal, hanem Csutorás(2+0) és Krecz(1+1) jeleskedtek leginkább.

Szent-Györgyi ARES BMHC - White Sharks HC 6-4 (1-1, 2-2, 3-1)

Szorosabb lett, mint gondoltuk. Sokkal szorosabb. Ősszel a Cápák kegyetlenül megtréfálták Pavelka edző "interurbán" csapatát, és ehhez most is közel álltak. az Ares csak a harmadik harmadban tudta a gólok számában is kifejezni az általánosan jelen lévő mezőnyfölényét. A harmadik harmadra a "Coulthard autója lelassult, Schumacher az első", illetve a WS kicsit lelassult, és az Ares megnyerte a márkőzést. A Pintye család megint 5 pontot hozott (Nóra 2+0, Timi 0+3), melléjük Gegesy zárkózott 2+1-el. A vendégek pontszerzőiről nem tudunk információt adni.

SZPK-NOKIA - IBK Cartoon Heroes 6-6 (3-2, 1-3, 2-1)

Hoppá! Tippünkkel legutóbb nem lőttünk nagyon mellé, hiszen az SZPK góljait kegyetlenül jól eltaláltuk, igaz Gyulám? De arra nem számítottunk, hogy a CH kihozza döntetlenre. Pedig igencsak beragadtak a rajtnál... a Cartoon Heroes védelem a meccs első tíz percében inkább hasonlított kampányrendezvényre...mindenkit beinvitáltak. A második harmadban a CH tolta le...tolta le az SZPK-t... hihetetlen előzést mutatva be, és a végén már a hazaiaknak kellett kegyetlenül száguldani, hogy utolérjék az orrhosszal vezető Mesehősöket. A célegyenesbe fordulva a narancsosok emberelőnyből-emberhátrányból 1-1 gólt dolgoztak le, így a vége: X. A Komáromring szakmai igazgatója leintette a futamot, a nézők boldogok, a csapatok elégedettek lehetnek. Vértesi és Tóth Dóra 2-2 góllal járultak hozzá a "konstruktőrök" párharcához, míg vendég oldalon Mayer Nóra mesterhármasa, Acsai 1+2-je és Harmat labdaosztogatása (0+2) érdemel említést.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball női noi dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr381828913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása