Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Salming csávesz OB1 16. karika, vágod?

2010.03.11. 09:00 Floorballer

Csokoládés mézespuszedli mindenkinek. Alig csordogált az idő a hétvégi meglepetések óta, és a 3 napos holiday során sem pihenő csapatok már adják is újra az ívet. Mivel frankóra nem csipázzuk, hogy nehéz kommenteket előcsullankodtatni a klaviatúráitokból, így tovább után úgy culágeroljuk arcotokba a sódert, mint még sohase annak előtte egy tüchtig kis beharangozó keretében! Kattints tesó oszt’ csapassunk (vágod mekkora már, hogy a word ki sem pirítja ezt a szót??)! 

Ilyen posthoz csumpi zene is dukál:


IBK Cartoon Heroes – Dunai Krokodilok SE

Március 12. 19:20, Klebersberg Kuno Általános iskola, Budapest

Lájkoljuk a derbit nem kicsit, hisz hagyományosan x közeli eredmény születik és van benne para mindig, na meg a két csapat nagyon cunci módon fényezi a bogyeszt. Az uccsó meccs, amin a tradíciók szerint a hüllők hajlamosak tökön szúrni magukat, de idén emiatt nem fog taknyon csúszni a bajnoki cím az ziher. Pöpec kis meccs lesz, nagy böszmeség lenne szkippelni. Azt vágjátok, hogy az elmúlt 7 meccsen a CH 6-szor csak 3 gólt nyelt be? Nem gyenge eresztés, ha figyelembe vesszük, hogy tavaly ehhez meccsenként 5 perc kellett nekik. De velük szemben most az egyik legstrasszosabb támadóegység sorjázik majd. Ha ott van mindenki – és miért ne lenne -, akkor biza nehezen lenne tovább pimpelhető ez a sirály kis gárda! Az elmúlt hetek beli CH szereplés már belenget némi konstans javulást, de ez még nem elég a hüllővadászatra. 2 pont Tozsóéknak egy faszipántos kis csapatáson. Idén a Krokodil nem nyomja fullba a kretént az ilyen meccseken!  

ARES HC/Top Floor – SZPK-NOKIA

Március 15. 13:00, Kartal

A 3 nap másik nagy eresztése a hagyományosan nagy hangulatú és komoly indulatokat korbácsoló ARES-SZPK veretés. A narancsosok a tavalyi bajnoki cím óta kicsit befordultak, és mostanság nem olyan fain a hangulat erődvárosban, de már kezdhetik hegeszteni a jövő évi hengert. Ettől még nem lesz ez sima, sőt! Az ARES támadóegysége olyan nem gyengén dekoratív megoldásokat tud rittyenteni, hogy egy fele olyan csipázni való bulátát bármikor sunáznánk izibe ecsém! Nádor még mindig a legnagyobb raj, idén még saját rekordjait is atomra megküldi, közel a 100 pontos szezon. Erre varrjon gombot az utókor. Amióta azonban a két hazai kapusgyerek egészségileg megszorult, nem volt még komoly meccse az ARES-nak. Oda is kell tennie magát frankóra a támadóknak, ha nyerni akarnak az amúgy egész korrekt kapusteljesítményt toló Gődérrel a ketrecben is. Rahedli gól lesz annyi szent, ha nem marad el a találkozó! [Update: pedig dehogynem, viszont annyi energiát feccöltünk ebbe a bekezdésbe, hogy bent hagyjuk:)]

Neumann-Kartal FSE – Diamonds SK

Március 15. 19:00, Kartal

A másodosztályú kirándulásból hamar felcsövesedett a Diamonds az OB1-hez, és már a hetedik helyen gizdáznak – lesz az még hatodik is év végére. Ezzel szemben a Neumann tavasszal olyan, mint a betorzult diszkós gyerek, aki egész éjszakás arconpörgés után másnap töltőn van. Noha Debrecenben már nyomattak valamit, még mindig kevés vót ez, mint sünben a dauer ahhoz, hogy pontot cápázzanak a nagyoktól. Pedig most már gyorsba kell nekik az egység, mert amúgy nem lesz ez előbbre mint a 8. hely. Idén már kétszer legyűrték a gyémántokat, de tavaszra már nagyon úgy tűnik, hogy Siklósiék lefele nem osztják a dellát. Szoros, izgi meccs lesz 1 gólos vendéggel.  

Miskolci Szabadidőközpont FSE – Phoenix Fireball SE

Március 14. 11:00, Miskolc

Sokan azt hitték, hogy a Top4-ben pávázó cefetül gyors sihederek idővel majd visszahuppannak a langyos középtájra, de még mindig ott póverkednek teljes joggal. Sőt, a Szolnok elleni hentelés után ki az, ki ne parázna ellenük. A srácok biza nem sz*rral gurítanak, mikor be kell verni egy gyors ellentámadást. Éppen emiatt, ha nem arcoskodják el ezt a meccset, akkor megint tolhatnak egy 12-t minimálba, ízi rájder öcsém. Ott lesz a szeren az a negyedik hely frankóra, jár a riszpekt!  

White Sharks HC – Debreceni FSE

Március 13. 17:00, Szent László Gimnázium, Budapest

Levágós kettes az tutkeráj. Csutkára jól keni a cívisváros és még a bajnoki címért is emberkednek, a WS pedig létszám tekintetében elkarcsúsodott. Kiemelnénk azért megint Schvarcz-ot, mert ha megint olyan faszipántosan tolja mint mostanában, akkor bizony több OB1-es csapat is alighanem csumizná a keretében jövőre. 

Torpedo Justitia SC-Fort Kft. – Szolnok Cannibals FK

Március 15. 15:30, Piliscsaba

Mindkét csapat akkora csicskalángost nyelt be az elmúlt körben, hogy a fal adta a másikat. 15-15 pont, fej-fej mellett a két gárda, így ez a meccs kiemelt jelentőségű, mert aki nem bugáz pontokat, az már nem hogy karcosan, de alighanem sehogy sem marad bent, szezonjának reszeltek, míg a győztesnek még marad némi esélye talán hogy rárepüljön a 8. pozícióra. Erősebbnek érezzük a Szolnokot, és az elmúlt héten amúgy is kijátszották minden pech-kártyájukat, még egy olyan nap felejtős. Szoros kettesnek induló sima kettes Piliscsabán, ahol felismerték, hogy ha többen ülik körbe a radiátort, akkor az felmelegszik.  

Pásszek ecsém, frankóra leadtunk agyból mire összevakeroltuk ezt a katyvaszt, szal ilyen többet nemigen lesz!:) Ez van, ha az ember unalmában végigtol pár oldalt a szlengblogon vágesz? Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok, gyógyuljatok rá az ütőre, virítsátok  a dellát a meccseket trógeroló sporiknak, olvassátok újra a postot, mert elsőre tuti nem vágtatok le mindent:), azt jó csapatást a hétvégére! Pííísz!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr51826392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girnyaú16 2010.03.11. 10:32:56

a ch-kroki csak 20.00-kor kezdődik vendég kérésre!

_Isti_ 2010.03.11. 11:41:16

Na ezért a kommentért jól megdolgoztál:P:D
Tüchtig lett, riszpekt:D

floorballek 2010.03.15. 23:04:15

Nagyon fless, vágod? Atom.:D
süti beállítások módosítása