Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Zone Női OB1 14. forduló

2010.03.13. 15:41 Ford_Prefect_

Hosszú hétvége, nemzeti ünnep, minden párt tart külön "nemzeti" megemlékezést az egységes magyar nemzet nevében (elnézést, de ez annyira szúrta a csőrünket, hogy le kellett írni), és nem mellesleg a női bajnokság 14. fordulója. Ez valószínűleg nem lesz a nagy rangadók és nagy meglepetések hétvégéje a lányoknál, de mi azért optimisták vagyunk, és hisszük, hogy mindegyik csapat élete formáját hozza majd, és nagy meccseket látunk majd.

White Sharks HC - Szolnok Cannibals FK

Március 13. 19:00 , Budapest, Szent László Gimnázium

A hétvégét a Cápák és a Kannibálok nyitják meg szombat este a Szent László gimiben, a kérdés az lesz, ki zabál fel kit? A jelenlegi legvalószínűbb felállás szerint ugyan Cápauszonyleves lesz vacsorára, de a Kannibálok esznek-e vajon bármi mást emberen kívül? A Ws legutóbb az Arest is megszorongatta, úgy tűnik okosan megtanulták előnyükre fordítani azt, amit eddig csak hátránynak láthattunk, nevezetesen azt, hogy alig van náluk a labda. Egyszerűen igyekeznek nem hagyni az ellenfelet gólt lőni, a labda meg had járjon, majd gyors kontrából lehet gólt lőni. Sajnos közölnünk kell: a Szolnok örülni fog ennek, és ők nem fogják kihagyni a helyzeteiket. A Phoenixet verő Tisza-partiaknak nem jelenthet gondot a Huszti-alakulat, és hiába van a WS jobb formában mint az őszi meccs idején, ugyanez a vendégekről is elmondható. Tippünk: ismétlés+1, azaz 16-3 Strauss Tamás lányainak, és ebből legalább 5 Vágó gól.
 

Szent-Györgyi ARES BMHC - SZPK-NOKIA

Március 14. 19:00, Szombathely, Főiskola

Ismét női meccs Szombathelyen. Igyekeznek is nagy marketinget keríteni neki a vasi megyeszékhelyen, és valószínűleg nem üres lelátók előtt kell majd játszani. Persze nem valószínű, hogy az Erőd Ultras és a fiktív Savaria Ultras (vagy lehet van ilyen?) összecsapásai már a meccs előtt órákkal elkezdődnek, de valószínűleg jó hangulat lesz a csarnokban. Elképzelhető, hogy minden szombathelyi jelen lesz az Aresban, ami már önmagában sem lebecsülendő keret, és ehhez hozzá kell venni, hogy valószínűleg a többiek sem maradnak otthon. Ez nem az őszi könnyed 5-1-es SZPK siker mása lesz. Most itt megizzadnak a narancsosok, még az is lehet, hogy otthagyják a fogukat. Mi azért óvatosak vagyunk, és a meglepetés ellen tesszük le a voksunkat: 6-5 a erődvárosiaknak, de az utolsó percig szoros lesz. Vértesi, Perje, Szabó Annamária és Pintye Nóra, Gegesy gólok beixelhetők a játékos részletességű fogadószelvényen, valamint reméljük talán újra felhangzik a "Kovács Vivi lőjj egy gólt!" rigmus is.

Neumann Snipers FSE - Debreceni FSE

Március 15. 17:00, Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok

Kokárdával díszített mezben fogadhatja a Neumann az ugyanígy érkező Debrecent március 15-én Kartalon, ahol a hétfői munkaszüneti nap apropóján valószínűleg telt csarnok előtt zajlanak majd a mérkőzések, és arra sem lehet majd panasz, ami a pályán folyik. A Debrecen revansért érkezhet az őszi sima verés miatt, míg a Neumann igyekszik a tabellán lehagyni az Arest, hogy a 6. helye biztos legyen, és fölfelé tekintgethessen. Ladányi és társai meg fogják lepni a Neumannt, és az első harmadot a Debrecen viszi majd el két vagy három gólos vezetéssel. A második harmadra feébred a Neumann, és egyenlít, és a harmadik harmadra marad majd a döntés, ahol szerintünk 2 góllal a Neumann bizonyul majd jobbnak, és a végén talán egy 7-5-ös hazai siker állhat az eredményjelzőn.

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball női noi lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr191836861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása