Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2008.01.31. 13:40 Floorballer

A hétvégén a Diamonds új hazai pályáján 5 gólos vereséget szenvedett a Debrecentől. Ezzel ha csak átmenetileg is, de az őszi tendencia után visszaköszönni látszik a tavalyi helyzet, és a Debrecen egyértelműen jelezte, hogy ha az első két csapathoz képest nagy is a lemaradása, a bronzéremre még feltétlenül igényt tart. A mérkőzésről Tóth Gábort és Kővári Zoltánt kérdeztük:

FFR: - A vártnáltalán simább debreceni továbbjutás született. Minek tudható ez be? Meglepett valamivel az ellenfél titeket?

T.G.: - Simának csak így utólag mondanám az eredményt látva. Azonban az első harmad után még csak egy gólos előnnyel fordulhattunk ami olyan, mintha eddig semmi sem történt volna. A második harmad után már kezdtünk megnyugodni, talán egy picit túlságosan is. De ez még éppen belefért.

Meglepett, hogy a Diamods védelme ezen a mérkőzésen nem működött annyira, mint az őszi bajnoki mérkőzésünkön. Könnyen tudtunk passzolgatni, s rendszeresen helyzetbe tudtuk hozni egymást. Az már másik kérdés, hogy mennyit váltottunk ezekből gólra. Szerencsére nem nekünk kellett menni az eredmény után.

K.Z.: - Én úgy érzem, hogy a nagy  akarásnak , nyögés lett a vége!!

FFR: - Mennyiben volt más az ellenfél játéka mint az őszi meccsen?

T.G.: - Mint már említettem nem éreztem annyira egységesnek a játékukat, ami főként a védekezésükben volt érezhető. A csapattársaim sokkal könnyebben tudtak üresbe mozogni, mert a Diamonds játékosai nem mozogtak velük. A támadó játékukat pedig sokkal sikeresebben tudtuk megszűrni. Sok tudatos helyzetet nem tudtak kialakítani.

K.Z.: - Akkors több meghatározó játékosuk hiányzott, köztük B. Kornél, aki a MK-ban mindent védett, vagy D.Norbert aki gyors és ügyes játékos! Látszott a Debrecenieken a hiányuk a bajnokin! De mi akkor nagyon jó napot fogtunk ki és minden bement :)

FFR: - Véleményetek szerint mi volt a döntő a mérkőzésen?

T.G.: - Egyértelműen a második harmad második fele. Nem csak kipattanóból tudtunk gólokat lőni hanem egy gyönyörű találatot is jegyezhettünk Varga Gergő és Pazsák Csaba közreműködésével. Azt hiszem, hogy a Diamonds játékosai már csak mondogatták magukban, hogy meg lehet fordítani a mérkőzést az utolsó periódusban. Most nem lehetett! Nekünk most jobban kellett a győzelem! 

K.Z.: - A hátvédeink nagyon sokat hibáztak, mert ha megnézzük 7 gólból 6 a kapu elől született! A csatáraink sajnos csak a 3. harmadra melegedtek be, nem nagyon találtuk el a kaput!

FFR: - Más volt a meccs mint egy bajnoki?

T.G.: - Igen. Nem volt annyira parázs hangulatú meccs, ahol nem volt elveszett labda, mint a bajnoki fordulón volt. Persze ez betudható annak is, hogy nem lehet annyit kockáztatni egy kieséses rendszerű mérkőzésen. Nem rohantak a csapatok az egyik kaputól a másikhoz és így tovább. Mindkét csapat próbált a lehető legkisebbet kockáztatni azért, hogy gólokat szerezzen. Most mi voltunk hatékonyabbak.

K.Z.: - Igen más volt! Nem tudtunk úgy felpörögni, mint ahogy kellett volna! De jön még kutyára derü :) Majd Debrecenbe megmutatjuk az igazi játékunkat. Remélem addigra kijövünk ebből a hullámvölgyből!

FFR: - Mi lehetett az oka, hogy ezúttal nem ment úgy a védekezés, ahogy a csapatnak szokott?

K.Z.: - Ennek sok oka van! Kapkodás, figyelmetlenség és 2 fiatal hátvédünk  meccsrutinja! Nagyon fiatal a csapat még, sok új játékos érkezett a tiniktől be kell őket építeni! De ez nem meggy egyről a kettőre.

FFR: - Kit emelnétek ki csapataitokból?

T.G.: - Elsősorban természetesen Bulátkó Kornélt, aki büntetőt fogott és többször is bravúrral védett (lassan már megszokjuk). Rajta kívül még Kimák Ádámot, aki rendkívül hatékonyan fogta meg Görög Tamást a mérkőzésen, aki emiatt szinte levegőt sem tudott venni a pályán. És a csapat minden tagját, mert a sok hiányzó ellenére is csapatjátékkal tudtunk győzni!

K.Z.: - -Nagy Donátot (Kapus). Hiába kapott 7 gólt, nem rajta múlott! Szerintem nagyon jól védett!Kiemelném még Kelemen Krisztiánt, 3. harmadban állt be és adott is 1 gólpasszt! Belőle kis idő múlva meghatározó játékos lesz a magyar mezőnyben, ha továbbra is szorgalmas marad!

Ezúton gratulálok a DEBRECEN csapatának és további sok sikert a CH ellen!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr96319416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása