Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Egyetem vs. floorball, avagy Perje Edina nyomában

2010.11.23. 10:09 Anwar_

Perje Edina éveken át volt a Komárom női csapatának emblematikus figurája. Szemet szúrt nekünk, hogy a válogatott korábbi alapemberét manapság nem nagyon láttuk ütővel a kézben, szép csendben a szeretett játékszer a sarokba került az iskolatáska mögé. Az okokról és a hogyan továbbról kérdeztük egy rövidke interjúban. Bízunk benne, nem ez az utolsó írásunk róla, de a következőben már ismét narancs mezben elért tetteiről szól! 

FFR: - Mindenki Edusa már nincs az SZPK női csapatának névsorában. Hogy lehet ez? 

P.E.: - Valóban nem szerepelek már a névsorban. Nos, sajnos úgy alakult, hogy egyetemi tanulmányaim miatt már nem jut időm a floorballra. Heti egy edzésre sem tudok hazautazni, edzés nélkül pedig nem sok értelmét látom meccsre járni. 

 

FFR: - Végleg befejezted, vagy csak ideiglenesen? 

P.E.: - Bevallom őszintén, egy ideig még élt bennem a remény, hogy ez csak egy ideiglenes állapot, és hamarosan újra visszatérhetek a pályára. De nagyjából már kirajzolódott az elkövetkezendő féléveim felépítése, és marad ez az időhiány. Továbbá úgy néz ki jövőre fél évig Olaszországban fogok tanulni és ilyen hosszú idő után pedig már nem érzem úgy, hogy én még vissza tudnék rázódni a régi kerékvágásba.  

FFR: - Mi adta meg a döntést, hogy a floorball háttérbe szoruljon? 

P.E.: - Mint azt említettem az iskola. Át kellett értékelnem a dolgaimat, és arra jutottam, hogy jelenleg az iskola a legfontosabb.  

FFR: - Számos alkalommal szerepeltél a válogatottban is. Mi volt a legszebb emléked? 

P.E.: - Rengeteg szép emlékem van a válogatottal kapcsolatban. Sok barátot sikerült szereznem, többükkel azóta is rendszeresen tartom a kapcsolatot. Rengeteget tanulhattam/tanulhattunk Varsányi Zsuzsától és Strauss Tomitól is, de ugyanúgy az idősebb játékosoktól is.

3 Világbajnokságra sikerült eljutnom, és mindegyik egy felejthetetlen élmény marad.  

FFR: - Mivel töltöd a napjaidat edzés helyett?

P.E.: - Mivel nagyon sokat vagyok iskolában(általában reggeltől késő délutánig, de van, hogy estig)így nem sok mindenre jut időm a tanulás mellett. Amikor tudok és az időjárás is engedi, elmegyek futni, vagy csak szimplán a barátaimmal vagyok, és amit a legjobban szeretek/szeretnék/ pihenek. 

FFR: - Kijársz a meccsekre? 

P.E.: - Természetesen, amikor csak tehetem kimegyek a hazai meccsekre és szurkolok a lányoknak a pálya széléről. 

FFR: - Nem fáj a szíved, amikor a többieket látod a pályán? 

P.E.: - Dehogynem!!! Már csak ha rájuk gondolok összeszorul a szívem, hiszen olyanok, mint a testvéreim, és nagyon hiányoznak nekem. De persze, amikor a pályán látom őket még rosszabb, hiszen a nézőtéren teljesen más a hangulat, mint a pályán és a kispadon. 

FFR: - Mi a véleményed a mai SZPK-ról? Nicole külföldre távozott, te sem állsz rendelkezésre. Mire lehet képes így a csapat? 

P.E.: - Úgy gondolom, hogy ez egy igazán jó csapat, az idősebbek a rutinjukat, a fiatalok pedig még a frissen szerzett tudást, tapasztalatokat teszik hozzá a csapat munkájához, ezért működik jól ez a szerkezet. Az edzők is remek munkát végeznek, és a csapaton belüli hangulat is nagyon jó, összetartanak, nincsenek súrlódások, ez is sokat hozzátesz a teljesítményükhöz. Örülök, hogy a lányok továbbra is ilyen kitartóak, és küzdenek :) Nagyon büszke vagyok rájuk, de mindig is az voltam. Nicole-ra nagyon büszke vagyok, de ezt is már többször is elmondtam (ha olvasná, innen is puszilom :))

Az, hogy mire képes a csapat, azt jól tudom, már csak hinni kell benne.  Ők is tudják mire képesek, és én nagyon szurkolok nekik, hogy egy dobogót sikerüljön elérni a szezonban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr552467379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2010.11.25. 10:10:00

Na mi van életem, sztár lettél? :)
süti beállítások módosítása