Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2008.03.19. 16:02 Floorballer

A hétvégén némi meglepetésre immáron zsinórban harmadszor győzte le a Neumann gárdája a Debrecent. Úgy látszik, hogy a mostanában kiváló formában lévő hajdúságiak számára már igazi mumussá vált a fővárosi kék-fehér alakulat. A hírek szerint remek hangulatban, sok néző előtt játszhattak a csapatok Kartalon. A mérkőzés a körülményekhez méltóan nagy iramú, változatos és igen sportszerű volt, a végén pedig ismét Ágoston Zsolt fiai örülhettek. Ennek következtében a harmadik helyért igen nagy tülekedés alakult ki. Odor József és Lánczi András válaszol a kérdésekre:

FFR: - Hogyan foglalnátok össze röviden a meccset csapatotok szemszögéből?

O.J.: Élvezetes, hajtós, közönségszórakoztató mérkőzés volt. Nagy örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen jó meccsen sikerült úgymond bemutatkoznunk a kartali közönség előtt. Ez volt ugyanis az első mérkőzésünk, amit plakátok, szórólapok és internetes kampányon keresztül hirdettünk. Jó volt látni, hogy sokan eljöttek a helyiek közül is. Nagyon remélem, hogy tényleg jól szórakoztak és máskor is kilátogatnak majd a meccsünkre.

L.A.: Sajnos gólszerzési lehetőségek sorát nem tudtuk értékesíteni, ráadásul a Neumann sokkal motiváltabban játszott, így könyörtelenül kihasználták apróbb hibáinkat is, így teljesen megérdemelten nyertek.

FFR: - Ilyen jellegű találkozót vártatok?


O.J.: Megmondom őszintén egy kicsit tartottunk attól, hogy az előző heti találkozóhoz hasonlóan ez is egy durva összecsapás lesz. Szerencsére nem igazolódtak be a félelmeink és egy hajtós, kemény, ugyanakkor végletekig sportszerű mérkőzős volt. Köszönhető ez a jó játékvezetésnek (mert nem csak szidni lehet a bírókat!) és mindkét fél hozzáállásának.

L.A.: Nem. Én több lelkesedést vártam volna részünkről. A Neumann viszont azt nyújtotta, amire számítani lehetett, és ez ismét eredményesnek bizonyult velünk szemben.

FFR: - Mi volt a döntő a találkozón, mikor éreztétek hogy eldőlt?

O.J.: Az első harmadban úgy éreztük fölényben volt a Debrecen, de ez  körülbelül a meccs felénél egalizálódott és a harmadik harmadra már mi irányítottuk a játékot. A végére külső szemlélőként azt mondanám, hogy beszorult a csapatunk, pedig csak taktikusan bunker védekezésre váltottunk és a kontrákból újból eredményesek tudtunk lenni. Talán 7-5-nél éreztem először azt, hogy ez a meccs meglesz.

L.A.: Érzésem szerint harmadik harmadban dőlt el minden. 4:4-es állásnál többször is közel álltunk gólszerzéshez, de sajnos a labda a mi gólvonalunkon jutott túl. Érezhető volt, hogy aki saját maga ötödik találatát is megszerzi, az nagy lépést tesz a győzelem felé. Ezt követően sorra kaptuk a gólokat, erőnkből már csak a szépítésre tellett.

FFR: - Kik nyújtottak véleményetek szerint kiemelkedőt a csapatokból?

O.J.: Ez nálunk közhelynek számít, de most tényleg az egész csapat nagyon jól játszott! Szinte bárkit kiemelhetnék, de talán Jesch Dávid lenne az, akit mégis ki fogok, mert nagyon szükségünk volt arra, hogy gólokat szerezzünk és ő ebben élen tudott járni!

L.A.: Bulátkó Kornél óriási bravúrokat mutatott be, mellette még szerintem Kovács Gergelyt lehet dícsérni.(Ez a két játékosunk idáig tavasszal szinte mindig többet tudott hozzárakni a csapat teljesítményéhez!)

FFR: - Minek köszönhető meglátásotok szerint, hogy immár harmadszor sikerült a Neumannak győztesként kikerülnie a párharcból annak ellenére, hogy a Debrecen tekinthető az esélyesebbnek?

O.J.: Ebben egyre inkább biztos vagyok. :)  Szerintem annak, amit a meccs előtt is nyilatkoztam, miszerint a debreceni csapatnak nem fekszik a mi stílusunk.

L.A.: Esélyesség? Én az ilyen szavaktól próbálom függetleníteni magamat, és mindenki ellen a lehető legjobbat nyújtani. Szerintem sok tekintetben egyenlőbbek az erőviszonyok, s ezzel is magyarázhatóak ezek az eredmények (is).

FFR: - Mind a kettő gárdának maradt/újra lett esélye a bronzéremre. Milyen esélyeket láttok ennek megszerzésére?

O.J.: Kétségkívül látótávolságba került az érem, de hamarosan azok a csapatok jönnek majd, akiknek a stílusa nekünk nem fekszik. Ettől függetlenül most érzem úgy, hogy tényleg jó formában vagyunk, így szinte senki ellen nem fogunk teljesen esélytelenként kiállni.

L.A.: Nem kívánkozok jóslatokba bonyolódni. Annyit ígérek, hogy a Debreceni Floorball Sportegyesület csapatai bárhol pályára lépnek, mindig a győzelemért fognak/fogunk küzdeni! Bízok abban, hogy ez majd az eredményekben is meg fog mutatkozni!



3 komment

Címkék: floorball hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr37387963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füfke 2008.03.19. 17:04:06

Még hiszel a mesékben? Az ellenoldali véleményt várhatod...múltkor sem jött. Már a honlapjuk sem a régi....esnek szét.

Strew · http://www.cannibals.hu 2008.03.20. 08:13:12

Igazából nem sok honlap frissül rendszeresen, pedig ez a Blog is onnan "táplálkozik".

Sharky#54 2008.03.20. 12:59:41

Szerintem még Varga Mikit is ki lehetett volna emelni, 6-5-nél voltak a legnagyobb bravúrok....de tényleg mindenki jó formában volt!
süti beállítások módosítása