Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Radio V2 - újra adásban (benne beharangozó)

2008.04.18. 16:08 Floorballer

Üdv újra az éterben sápadt arcú labdakergetők és kénytelen kelletlen minket hallgató disco patkányok!

Jó rég volt az utolsó alkalom, hogy a monoton hétköznapokba belefásult szürkeállományotokat egy néhány percnyi igazán ütős impulzussorozat rázza fel! Nyissátok ki hát a fületek és szemetek, és álljatok készen arra, hogy Jamie papa ismét színt vigyen az életetekbe!

Az FFR szerkesztői rám bízták a feladatot, hogy kedvük megcsappanása okán helyrebillentsem a közösség lelki egyensúlyát. Ennek jegyében be kéne olvasnom egy szolgálati közleményt… mindez azonban már bizonyára eljutott hozzátok, így ehelyett küldeném a szerkesztőktől mindenkinek a következő számot:

 
Mi pedig közben robogunk is tovább, mert sok teendőnk van. Itt lesz velünk a vonalban ismét Mike Cunningham, aki még mindig abban a hitben él, hogy egy napon ő közvetíti a Super Bowl-t, és bármennyire is próbáltam róla lebeszélni, megpróbál bejutni hozzám egy régi ismerősöm is… majd valamit kezdek vele.

Ezen a hétvégén bizony az ország több pontján sor kerülhet már a pezsgő locsolására, koccanhatnak a poharak, szállhatnak a dugók, a vert hadak belesárgulhatnak az irigységbe, a győzteseknek pedig a mája juthat hasonló sorsra. Közeleg ugyanis a nagy végelszámolás, már csak 3 forduló van hátra a kockás zászló lendüléséig. Azaz itt van aaaaaa:

Essünk túl a száraz tényeken. A Férfi OB1-ben a heti meccek:

Debrecen – SZPK
Április 19. 18:30, Debrecen

MEISE – Dunai Krokodilok
Április 19. 16:00, Eger

Miskolc – IBK CH
Április 19. 11:00, Miskolc

ARES HC/Top Floor – Torpedo
Április 19. 19:00, Építők

Diamonds – Neumann
Április 20. 15:00, Kartal

Sosem volt erősségem a számolgatás, de szerencsére itt van nekünk Mike, aki éppen a kevermesi falunapok ékkövéről, a malac kergető versenyről készít helyszíni tudósítást a helyi megyei TV megbízásából alkalmi munkaként, amíg jön az újabb meló a Sky Sports-tól. Hosszú lesz az út a Super Bawl-ig…

JS: - Halihó Mikey, hallasz miket?

MC: (óriási hangzavar, valamilyen régi magyar nóta hangzik fel a háttérben némi malac visítással aláfestve, Mike üvöltve és kissé zavarban próbál jelentkezni) – Jó estét Jamie, üdvözlöm a hallgatókat! Éppen itt vagyok Houstonban, ahol ezekben a percekben ünneplik a …

JS: - Mike, te sosem változol… most konferáltalak be a falu napokról…

MC: - Nos… hát… igen valóban, itt állok a Houston melletti Harrison’s ranchen, ahol a szokásos...

JS: - A kevermesi falunapokról, szóval ugorhatunk…

(zavart csönd, malacvisítás és sóhaj)

MC: - Egyetértek… A célegyenesbe fordult a magyar floorball bajnokság száguldó szekere, így a lóhosszal vezető éllovasok már a hétvégén behűthetik a jól megérdemelt pezsgőt, noha a felbontással lehet, hogy még várni kell majd. Az ARES magabiztosan, 4 ponttal vezet, így bár elméletileg már egy jó ideje bajnoknak tekinthetőek Nádorék, matematikailag mindösszesen most nyílik lehetőség rá, hogy végérvényesen a vitrinbe helyezzék a trófeát. Ennek feltétele, hogy a hétvégén esedékes Torpedo ellen borítékolható sikerük mellett az SZPK pontot veszítsen Debrecenben. Ellenkező esetben marad a 4 pont előny, és az még elvileg behozható, bár ehhez kb. 30-0-s SZPK sikerek és ARES vereségek kellenének, de ez éppen elég ahhoz, hogy elmaradjon a hivatalos bejelentés.

JS: - Hu a Debrecen – SZPK nem gyenge párosítás, mindig nagy a feszültség, és ott lebeg a presztízs, hogy ki is az igazi cowboy ott vidéken!

MC: Ez igaz, viszont a narancsosoktól szinte lehetetlen elvenni az ezüstöt, az arany pedig már elérhetetlen, így tényleg csak a puszta presztízs motiválhatja Illéséket, akik a kemény meccset a csapatépítésnek szentelhetik valós tét hiányában. A hírek szerint nem utazik a gárdával Haris, Szabó és Sztojanov sem, így a hazaiaknak valós esélye nyílik még Varga hiányában is az idei vereségekért való visszavágásra.

JS: - Ez elég rosszul érintheti majd a Debrecen riválisait, hiszen nem sokan szereztek pontot az SZPK ellen, akik aligha mennek feltartott kézzel a körülmények ellenére. Köszi Mike, aztán óvatosan a csülkökkel…

Amíg rápillantunk a többi meccsre, addig is pörögjön egy óriási klasszikus a teljesen agyament punk kategóriából:

Térjünk is vissza a bronzhoz, amiért is elsősorban az Egerbe látogató Krokodilok és az egymással meccselő Diamonds és Neumann küzd meg a Debrecennel karöltve. A Krokodilok most éppen rosszul szerepeltek, így elvileg ezen a hétvégén jók lesznek, ami elég lehet a sikerhez. A Neumann és a Diamonds ütközete azonban óriási csatát ígér… (Dörömbölés az ajtón) … na ettől tartottam, most nyithatom ki és elkerülhetetlenül be kell mutatnom valakit.

(ajtó nyikorgás, némi csattanás, majd harsány hang)

FaV: - Csáá cimbi,de rég láttalak, van két jegyem szinte bagóért az olasz – franciára a foci EB-n. Nem érdekelne?

JS: - Csáó Frankie… természetesen nem, mivel a legutóbbi dolog amit „bagóért” vettem tőled, éppen a piaci értékének duplájáért, az éppen a beígért szolgáltatások felét produkálta nem is beszélve a hatóságokkal szemben adódott kellemetlenségekről…

FaV: - Na de Jamie… gondoldd meg, ebben az útban benne lesz a…

JS: - Hagyjuk is. Kedves hallgatóink, had mutassam be mindenkinek azt a végletekig rafinált és abszolút megbízhatatlan szélhámost, aki magát Frankie a Vadállat néven aposztrofálja, amit meg is tudok érteni, hiszen kétségkívül jobban hangzik az általa oly gyakran látogatott körökben mint az anyakönyvi kivonatában szereplő Strempel Alajos… betevőjét elsősorban sarkon kötött sportfogadásokból keresi meg, bár saját bevallása szerint szerepe volt a farancia-brazil VB döntő befolyásolásában is…

FaV: - Meg is osztanám a sztorit!

JS: - Inkább ne… ha már itt vagy, inkább tippelj nekem a floorball bronzra.

FaV: - Nálam a Diamonds még mindig favorit a pontelőny miatt, aztán talán a Debrecen a második legesélyesebb, pláne hogy jó esélye van kivételesen a Komárom ellenében is. A dolgon sokat változtathat a Diamonds – Neumann csata, ami nem lesz egyszerű. 1,8-al adom a 7-nél kevesebb gólt, 1,9-el a hazait és 2,2-vel a vendéget. Vendég vereség esetén újabb csapat száll ki a harcból. Viszont van ennél is jobb ajánlatom, mégpedig a…

JS: - Kímélj meg! Inkább zenéljünk! Nádor Krisztiánnak szól a Hero of the Day a Szlovákia elleni meccsért:

Frankie-t szerencsére sikerült lekötnöm azzal a roppant hétköznapi és már már szánalmas trükkel, hogy elécsaptam a mai Nemzetisport sportfogadás mellékletét, így szusszanásnyi szünetre lelvén beolvashatom a Női OB1 párosítását:

Triton –IBK CH
Április 19. 14:00, Budapest, Szent László Gimnázium

Debrecen – SZPK
Április 19. 16:00, Debrecen

MEISE – White Sharks
Április 19. 14:00, Eger

ARES – Phoenix
Április 19. 15:00, Budapest, Építők

JS: - Ez a forduló nem okoz éppenséggel akkora izgalmakat mint egy dél kongói vadkemping. A hab a tortán a Szolnok – Szombathely lenne, amire azonban ezen a hétvégén nem kerül sor. Ezt igazán sajnálhatjuk. És bizonyára sajnálják az egri lányok is, akik leginkább ettől az összecsapástól várhatnák, hogy mégis övék legyen az arany.

FaV: 5 az 1-hezzel nálam még tehetsz az Egerre, egyébként pedig itt van a hétvégi kabuli terep sportlövészet másodosztályából egy nagyszerű füles 3,5-ért, ha érdekelne…

JS: Hááááát…..NEM! Viszont annál inkább érdekel, hogy mit mutat az ARES új kapusa a Phoenix ellenében, ahol most igazán próbára lesz téve. Az első körbeli shutout után kicsi az esélye, hogy ismét gól nélkül hozza a meccset…

FaV: Egészen pontosan 1:98,32-höz.

JS: (sóhaj)… de sokat tehet az ARES esetleges meglepetés sikeréért. Végezetül térjünk rá az OB2-re:

Triton – Dunaújváros
Április 19. 16:00, Budapest, Szent László Gimnázium

ARES B – Phoenix
Április 19. 13:00, Budapest, Építők

Kecskemét – Szeged
Április 19. 12:00, Törökbálint

Veszprém – White Sharks
Április 20. 14:00, Veszprém

Itt a Szolnok már ezen a héten bajnok lehetne, ha pályára lépne és nyerne vagy ha a Phoenix és a WS is kikapna. Nos látszólag egyik sem fog megtörténni, így elmarad a Kannibál lakoma, de ami késik nem múlik. Kiemelkedik a Gyíkok csatája a Cápák ellen, akiknek talán ez a szükséges győzelem jön majd össze a legnehezebben. A Triton az elmúlt fordulóban akkorát kapott, hogy a fal adta a másikat, és zúgó fejjel várják a szezon végére látványosat javuló  Újvárost. Izgalmas, parázs meccsre lesz kilátás.

FaV: - Csak úgy mint a bosnyák első osztályban, ahol a Siroki Brijeg az Orasje otthonába látogat, 2,3-as odds ellenében. Nyugodt…

(csattanó hang, elboruló szék) 


JS: - Ezzel a számmal kívánok mindenkinek jó labdavadászatot a hétvégére! Jamie kiszáll, peace out Ombres!

9 komment

Címkék: floorball női ob1 ob2 lyukacsos kristálygömb radio v2

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr56431665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Floorballer 2008.04.18. 16:56:19

Füfke! Megoldottuk mi? ;)

Lapointe 2008.04.18. 22:06:38

Pazar..:)

acsbar 2008.04.19. 00:07:42

szuper lett természetesen ;)

Legenda66 2008.04.19. 18:04:34

Köszönöm a zenét!Ok.

Csodamokus™ 2008.04.19. 19:29:00

Ares B - Phoenix Fireball
2 24

Csodamokus™ 2008.04.19. 19:30:40

na jó ezt el***tam:P na akkor még 1 x
Ares B 2:24 Phoenix Fireball

Lapointe 2008.04.21. 17:42:39

Gratulálunk a Veszprémnek, a harmadokat tekintve ők nyertek 2-1-re!

floorballek 2008.04.21. 20:54:16

ááááh, nagyon állatok vagytok :)
gratula
peace :)
süti beállítások módosítása