Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

ARES HC/Top Floor - Út az Európa Kupáig

2008.07.10. 11:10 Floorballer

Az ARES a bajnoki címe után igen zsúfolt nyári programot állított össze magának. Szinte nem is beszélhetünk nyári szünetről esetükben, hiszen egymást követi a Szlovák, az Ausztria és a Veszprém Open, majd érkezik a Future Praha cseh elitcsapat vendégségbe. Mindez az út természetesen a nagy végső célhoz, az Európa Kupához vezet! A program egyes állomásairól kérdeztük a bajnokcsapat edzőjét, Pavelka Zoltánt: 

FFR: - Először is szeretnénk ez úton is gratulálni a bajnoki címhez. A szezon során mikor érezted először, hogy két ezüst után most célba érhettek? 

P.Z.: - Köszönjük a gratulációt, bár azthiszem már megtettétek! Az őszi SZPK elleni meccs kezdete után néhány perccel, amikor már 4-5 góllal vezettünk már zsebben éreztem az aranyat. 

FFR: - Mi az, ami miatt most sikerült, és az előző két évben nem? 

P.Z.: - Sokkal többet tett érte a csapat. Az edzésmunka jó volt.  Az öregek példát mutattak a fiataloknak. Talán épp ők akarták legjobban a bajnoki címet. A 18-as keretből 13-14 emberrel dolgozhattam az edzéseken. Meccsekről szinte alig volt hiányzás. 

FFR: - Melyiket érezted a szezon legnehezebb meccsének? 

P.Z.: - Az első fordulóban a DFSE ellenit. Ők játékban voltak, az EK-ról érkeztek, nekünk a szezon első tétmeccse volt. 

FFR: - Mi a véleményed az idei OB1-es küzdelmekről, az ellenfelekről, üldözőkről? Okozott valaki meglepetést számodra? 

P.Z.: - Gyengébb volt a mezőny, mint az előzőekben. Komoly ellenfelünk kettő akadt. A Krokodilok és a Debrecen. A többieken tulajdonképpen átrohantunk. Jól floorballoznak még a Mesehősök is. Hiányzott egy jó Eger. Sajnos a többi csapat a kardvívás és a floorball valami furcsa elegyét játssza. 

FFR: - Éppen hazatértetek a Szlovák Openről. Milyen élményekkel gazdagodtatok? Hogy értékelnéd a szerepléseteket? 

P.Z.: - A Slovak Open nekünk már sok éve egy levezetés és lehetőség azoknak, akik a szezon során kevesebbet jutnak szóhoz. Valamint azokat tudom megnézni, akik a B csapatból felfelé törnek. Ilyen volt most Ágoston Dávid és Gődér Attila. Ágoston meg is győzött! Az OB I-es keretbe nevezem ősztől. A szereplésünk elfogadhatónak mondható. Nyertünk egy cseh csapat ellen 5-0-ra remek játékkal, majd szoros meccseken maradtunk alul. Örömteli volt még, hogy a sokat kihagyó Mujahid Attila remek formában játszott. 

FFR: - Most következik az Ausztria Open. Már korábban is említetted, hogy erre helyezitek a hangsúlyt. Mit lehet tudni az ellenfelekről? 

P.Z.: - Két svájci és egy osztrák csapat ellen játszunk a csoportban. A svájciak jobbak nálunk, többször láttuk őket, rendszeres résztvevői az osztrákok kupájának. A fiúkat viszont feldobta legutóbb is az erős ellenfél. Most is ebben bízok. Az osztrák csapat gyengébb nálunk. 

FFR: - Milyen eredményt vársz előzetesen? 

P.Z.: - A sógorokat kötelező legyőzni. A két svájci nehezebb lesz, de nem adjuk fel. Mindenképp szoros eredményre számítok. Nem tartom lehetetlennek az elődöntőbe kerülést. Ha nem tudunk  a 4 közé jutni, akkoraz 5. helyet elvárnám a csapattól. De a fő hangsúly azért nem az eredmény, hanem az EK-ra való felkészülés. A  jövő heti Veszprém Openre  viszont nyerni megyünk! 

FFR: - Az EK előtt vendégetek lesz az SSK Future Praha csapata. Hogy sikerült megszervezni ezt a két találkozót? Honnan ered a kapcsolat?

P.Z.: - Egy cseh ismerősömön keresztül szerveződött az SSK Future vendégjátéka. A szállást és az étkezést kérték cserébe a fellépésért. A két meccsen kívül két nyilvános edzést is tartanak. Az sem lesz érdektelen a hazai edzőknek, játékosoknak. 

FFR: - Milyen játékerőt képvisel ez a gárda a majdani EK-s ellenfelekhez képest? 

P.Z.: - A Future a cseh bajnokságban elődöntős volt, csak 3-2-re kapott ki ott. Biztosan megnyerné az EK keleti régiójának küzdelmeit. 

FFR: - Hogy vélekedsz az EK-s sorsolásról? A lehetőségekhez mérten milyennek mondható? 

P.Z.: - Nem rossz! Ha a grúzokkal kerültünk volna egy csoportba, akkor az a meccs elaltathatná a csapatot. Így három éles meccs lesz. A lengyelek ellen látom a legtöbb esélyt, de az észteket sem sorolom a lehetetlen kategóriába. A lettek ellen meg lesz, ami lesz. 

FFR: - Mit lehet tudni az ellenfelekről? Milyen esélyekkel szállhattok harcba? 

P.Z.: - Inkább a másik csoport csapatait ismerem. A szlovák bajnok az ottani testnevelési főiskola csapata megállás nélkül végigsprinteli a meccseket. Odahaza egy kis hátszéllel bármire jók lehetnek. Örülök, hogy elkerültük őket. Az osztrákokat is láttam már, nem egyszer játszottunk előttük női meccset. Kiemelkednek a sógorok pontvadászatából.
A lengyelek ellen sok éve játszottam, sőt gólt is szereztem ellenük. Akkor nem voltak még legyőzhetetlenek. Azóta persze sok év eltelt. Sokat fejlődtek De mi is! Nagy meccsre számítok, ahol kis dolgok döntenek majd.
 

FFR: - Egyes pletykák szerint a külföldön már elterjedt szokás szerint „légiósokkal” is erősítitek a keretet. Igazak ezek a hírek? Ha igen, kiket láthatunk ARES mezben? 

P.Z.: - Nem! 

FFR: - Sok sikert a nyári kupákhoz!! 

P.Z.:  - Köszönjük!

 

8 komment

Címkék: floorball ares ek

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr33559025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füfke 2008.07.10. 20:02:40

2007. november 25. Népliget, Építők-"jégkorong csarnok"

Kardvívó Magyar Kupa II. forduló
Ares/Top Floor - SZPK 6 - 10 (0-4; 6-2; 0-4)

A húzóembereket nélkülöző vidéki tőrcsapat Darai 0-4-es és László 0-4-es asszójával, könnyedén vívta meg a címvédő elleni meccset, s tavasszal meg sem állt a dobogó legfelső fokáig! Így a korábbi évek aranykard viselője az Ares/Top Floor kénytelen volt átadni egy évre e nemes ereklyét a komáromi SZPK csapatának. :)

szg01 2008.07.10. 20:14:51

A Kupa mindíg más

pavel 2008.07.11. 14:55:17

A könnyedén az a 15-2 volt. A kupameccs a 3. harmadban még 6-6-ra állt!

Bernard 2008.07.12. 22:32:50

Vélhetően rossz helyre tévedt az a hozzászóló..

Bernard 2008.07.12. 22:41:50

Kedves Csodamokus, X( és floorballek!

Legutóbbi hozzászólásaitok azért kerültek moderálásra, mert ti arra az eltévelyedett kommentre reagáltatok, melyet kiiktattunk. Ha bent hagytuk volna, akkor egy teljes mértékű félreértésnek estetek volna áldozatául, így viszont minden rendben. A megértést köszönjük! :)

Csodamokus 2008.07.13. 00:30:23

Tenk jú szőr, ju ár veri kájnd :)

pavel 2008.07.15. 16:42:09

Füfke!
Egyetlen csapat sincs itt nevesitve! Te miért vetted azonnal magatokra!? Csak nem?
süti beállítások módosítása