Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Női rangadó

2008.10.03. 13:46 Floorballer

Ebben a körben figyelő tekintetünket a női bajnokság irányába fordítjuk, ugyanis itt két a végső győzelemre is esélyes csapat küzd meg egymással az egyik mérkőzésen. A másik párosításban benne rejlik egy rekord felállításának lehetősége is! Ami az OB1-et illeti, ott az ARES most már tényleg, a Debrecen továbbra is, az SZPK eléggé, a Krokodil megküzdve a Neumann pedig végre. Hogy mit is? Tovább után részletek.

Salming Férfi OB1

Debreceni FSE – Szolnok Cannibals FK

Október 4. 15:00, Debrecen 

A Debrecen továbbra is megőrizheti veretlenségét ezen az igazán látványos játékot hozó találkozón. A két labdajáratós, szemre is tetszetősen játszó csapat találkozója igazi közönségcsalogató lehet. A végeredményt illetően egyértelmű debreceni sikert jósolunk, bár a Szolnok már megmutatta, hogy bárki ellen képes lehet bármire. Demecs helyét ezúttal is Tánczos foglalja majd el, ezúttal már kicsit edzettebben. Szabó Ákos ismét vállal 4 pontot.

Phoenix Fireball SE – SZPK-NOKIA

Október 4. 17:00, Törökbálint 

Az SZPK megnyugodhatott az ARES elleni siker kapcsán, hiszen veretlenségük megőrzése mellett egyértelműen feliratkoztak a bajnoki esélyesek névsorába (olvasóink bizalma is jelentősen megnőtt irányukba, a héten átvették a vezetést a Krokodilokkal szemben szavazásunkban). A tavalyi párját ritkító kupameccs visszavágójának is tekinthető az összecsapás. Szabó Tibitől most már el is várjuk, hogy az első 10 percben ismét betaláljon, de ennél is örömtelibb lehet Illéséknek, hogy immár góllal is visszatért Benkei László, aki a kapu előtt a halálos fegyver maga. Most már 2-t is jegyez majd, a vége pedig egy tempós meccsen eléggé meggyőző vendégsiker.

ARES HC/Top Floor – MEISE

Október 4. 19:00, Budapest, Építők 

Ha most sem, akkor már mi is hajlandóak leszünk lemondani az ARES reményeiről. De minket az SZPK elleni eredmény átmenetileg meggyőzött, így most várjuk a feltámadást. Az Eger erősebb mint tavaly, és sokáig szoros is lesz, de az ARES most már tényleg begyűjti az első két pontot. Nádor Krisztiánnak is meg kell kezdenie a nagyobb mennyiségű pontgyártást, mert többen igencsak belehúztak idén! 

IBK CH/Triton – Dunai Krokodilok SE

Október 5. 10:15, Budapest, TF 

Ha nem küzdenénk folytonos időzavarral, akkor írtunk volna egy hét meccse felvezetést ehhez a derbihez, ami egyértelműen kiemelkedik a heti férfimérkőzés menüből. A Krokodilok még legszebb napjaikban is rendszeresen megizzadtak a CH és elődje ellenében, tavaly pedig egyenesen két simának mondható vereséget szenvedtek el. Nagyon parázs mecset várunk sok fordulattal és szép játékkal, de kellő mennyiségű kiállítással fűszerezve. A vendégeket aggaszthatja, hogy Dombauer és Galsai játéka is kérdéses, pedig teljesítményük idén eddig meghatározó volt. A Krokidolk megküzdve érte, de haza viszik a két pontot. Akinek pedig üres órái vannak vasárnap délben, azoknak a részvétel kötelező! 

Torpedo Justitia SC – Neumann-Kartal FSE

Október 5. 17:00, Kartal 

A Neumann nem akármilyen körülmények közepette szerezte meg első pontjait idén. Ez adhat akkora lökést a gárdának, hogy végre nem kell szurkolóiknak az utolsó 5 perc izgalmaira várni. A Torpedo sokkal erősebbnek tűnik eddigi meccsei alapján mit tavaly, de ennek ellenére úgy érezzük, hogy a saját árnyékén átlépő Neumann ezúttal idegenben is otthon magabiztosan tud győzni.

Zone Női OB1

Phoenix Fireball SE – SZPK-NOKIA

Október 4. 13:30, Törökbálint 

Ez kiemelkedő lesz! Mind a két csapat – le merjük írni, ha meg is köveznek érte – bajnokaspiráns, így az egymás elleni meccsek döntőek lehetnek. Az SZPK hozott már két pontot Egerből, így idegenben jó az x lenne a jelszó fociban, de a lyukacsos labdával döntetlenre menni nem nagyon lehet. Ha Lukácsék nyerni tudnának, akkor egyértelműen favoritokká lépnének elő 4 idegenbeli ponttal. Óriási küzdelmet várunk és nagy iramot. A vége? +/- 2, női meccsről lévén szó függhet a páratartalomtól, a reggeli napsugár beesési szögétől, a terem fényviszonyaitól, az előző esti MSN beszélgetésektől, de még akár a tőzsdeindextől is. Megtekintése fokozottan ajánlott! 

IBK CH/Triton – Neumann Snipers

Október 5. 12:45, Budapest, TF 

Mind a két csapat kulcsjátékosa saját kapusa! Mind a két gárda elsősorban védekezésével tűnik ki. Szélsőséges esetben látunk esélyt egy sporttörténelmi eredményre, nevezetesen egy 0-0-ra is! Valójában azért inkább egy max 4 gólos találkozót várunk, ahol a hazaiak végig vezetve nyernek, de alaposan meg kell dolgozniuk a sikerért. 

Férfi OB2

Diamonds SK – Rudas FT

Október 4. 11:00, Kartal 

A Diamonds már teljesen meggyőzött minket arról, hogy kulcsjátékosok ide, fiatalok oda, az OB2 nem az ő mezőnyük. Ennek megfelelően nem lesz kérdés: a vendégek számára tanulságos meccs lesz, de a hazaiaké lesz a két pont 10-nél több lőtt góllal kísérve. 

Paksi FK – ARES HC U21

Október 4. 11:00, Paks 

Az ARES fiataljai is másik osztályt képviselnek, így itt sem lehet kérdés a vendégsiker az eddigiek tükrében, pláne hogy a felnőtt ARES meccs csak előző nap lesz. 

Miskolci FE – Veszprém Lizards

Október 5. 14:30, Miskolc 

Nem is tippelhetünk mást: 1 gólos hazai a palánkavató meccsen, ez a tuti!:) A Veszprém a Diamonds és az ARES U után érkezik Miskolcra, azon meccsek tapasztalatait felhasználva most sokkal jobban partiban lesznek, de a győzelemhez talán kevés lesz, bár érzünk esélyt némi meglepetésre…

 

 

15 komment

Címkék: floorball ob1 noi ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr36694201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No. 2 2008.10.03. 14:09:48

Két apró kiegészítés a CH - Kroki meccshez:
1. A tavalyi két "simának mondható vereségünk" közül az egyik csupán egy gólos volt. Az annyira mégsem sima szerintem. :)
2. Talán ez a fontosabb. A meccs nem délben, hanem 10:15kor kerül megrendezésre. Ezt légyszi javítsátok, ha módotokban áll. Köszi!

Corgon 2008.10.03. 14:39:19

Ráadásul az az egy gól is az utolsó percben esett ha jól emlékszem. De Dávid András biztos jobban emlékszik a győztes góljára. Az viszont tuti, hogy vezettünk 3-0ra is és a későbbiekben sem az eredmény után rohantunk.

Floorballer 2008.10.03. 15:33:19

Elnézést a tévedésért, jogos az észrevétel teljesen! Kissé összekavarodtak bizonyos emlékek...

Köszönjük a helyreigazítást, így meg aztán pláne érdemes kimenni a meccsre!:D

Gété · http://www.floorballer.hu 2008.10.05. 21:42:04

Hát srácok sült az egygólos hazai tipp. Szoros meccs volt. MFE-VESC 3-2

floorballek 2008.10.07. 22:10:56

mikor lesz összefoglaló?? :)

acsbar 2008.10.08. 12:30:31

biztos elkapta a nátha :)

acsbar 2008.10.08. 20:46:44

Hééééé, ezt nem én írtam!!!! Nem ér! Ne bitorolja senki a nevemet!

floorballek · http://www.szpk.hu 2008.10.08. 20:59:09

Már megint Türijó viccezik a neveddel :P

gerard 2008.10.09. 08:32:23

Sajnos nem emlékszem a győztes gólomra, de kösz hogy eszembe juttattad :)

Grat a mostanihoz, tavasszal megint mi jövünk! ;)

Corgon 2008.10.09. 10:47:29

Jaja, tavasszal ti jöttök Törökbálintra :)

CH10 2008.10.09. 17:08:02

"Jaja, tavasszal ti jöttök Törökbálintra :)"... nyerni, mint múlt tavasszal :-)

floorballek 2008.10.11. 12:47:41

hahóóóó.. valami a múlt hétről??? :D

Füfke, te kis vicceske

Floorballer 2008.10.11. 22:42:41

Türelem rózsát terem:) Az elmúlt két hónapban 71 cikk jelent meg, így önkéntesen szabadságoltuk magunkat egy hétre, kihasználván hogy nincs forduló. Az MK-t benéztük, ezt töredelmesen elismerjük, de a múlt hetet nem felejtettük el, csak pihenünk:)

floorballek 2008.10.12. 12:12:51

jaaaa, sorry :)
akkor relax .. :)
süti beállítások módosítása