Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Egyetemi VB 2008: Finnország - előszó

2008.11.03. 16:49 Floorballer

A héten sor kerül a FISU szervezésében az Egyetemi és Főiskolás Világbajnokságra a távoli Seinajokiben, Finnországban. (A hivatalos oldal itt elérhető.) A magyar nemzeti csapat tagjai számos gárda visszalépése után abban a szerencsében részesülhetnek, hogy pályára léphetnek néhány nap leforgása alatt Svédország, Finnország, Csehország és Lettország csapata, valamint Japán ellen is… Floorball rajongóknak aligha kell ecsetelni mit is jelent midez! 

Amikor 8-10 éves gyerekek rúgják a bőrt a grundon, kezdetben arról álmodoznak, hogy egy napon brazil, argentín vagy akármilyen válogatottként VB-t nyernek, aztán ahogy nőnek, eljön a pillanat, amikor Magyar válogatottként akarnak 3-at lőni a Maracanában, a Wembley-ben vagy a Bernabeuban Brazíliának egy VB döntőn. Floorballosként ezzel egyenértékű Finnországgal megütközni idegenben, vagy pályára lépni az örökös bajnok svédek ellenében… Nagyon keveseknek adatott ez meg idáig, és alighanem később sem fog jelentősen nőni a létszám a lebonyolítási rendszerek sajátossága miatt. 

A magyar válogatottat 13 mezőnyjátékos és 2 kapus alkotja. Sajnos a keretszűkítésben szerepet játszottak a megkerülhetetlen anyagiak, hiszen a nem túl közeli helyszín csak igen költséges módon közelíthető meg, az anyagi helyzet pedig úgy alakult, hogy a legdrágább nemzetközi kiruccanás lett a legnagyobb hányadban önköltséges (100%). Az élmény azonban alighanem megfizethetetlen lesz. Lássuk kik is alkotják Ágoston Zsolt csapatát: 

Kiss Attila – Neumann FSE

Majorosi Tamás – IBK CH/Triton

Schvarcz Gábor – WS

Jacsó Attila – Miskolc

Kovács Gergely - IBK CH/Triton

Monszpart Áron - IBK CH/Triton

Mészáros Szabolcs – SZPK - NOKIA

Dávid András - IBK CH/Triton

Liebe György - IBK CH/Triton

Klinghammer Zoltán - IBK CH/Triton

Dani Zsolt - IBK CH/Triton

Schauer Balázs – Neumann FSE

Jesch Dávid – Neumann FSE

Haris Tibor – SZPK – NOKIA

Koncz Gergely – WS 

Alább olvashatóak az érintettek nyilatkozatai:

Mészáros Szabolcs: 

„Közeledik a várva-várt világesemény, amelynek végre részese lehetek. Ha azt mondom, hogy alig várom, az nem tükrözi hűen azt, amit érzek...

Kíváncsi vagyok több mindenre pl: repülőút, szállás, ellenfelek, szervezettség, stb.

Maroknyi CSAPATUNK teljesítményét is kíváncsian várom, ez lesz most az a bizonyos "mély vízbe dobás"! Kezdésként jönnek (persze, mi megyünk hozzájuk) a finnek, akiknek házigazdaként nem lehet más céljuk, csakis a végső győzelem, centerpálya, telt ház, kell ennél több. Aztán meccsözön, végezetül (desszertként) Hungary-Sweden természetesen centerpályán a legnagyobb esélyes ellen. pfff Ennyi!

A magam részéről megteszek mindent, maximumot szeretnék nyújtani, és akkor nem lehet gond.

2 helyszín, 3 pálya, 6 (férfi) csapat come on!

Ja, és még annyit Egyetemi vb 2008 Finnország, költségek = 150.000 Ft+költőpénz; 2008 november 4-10 ugyanott az élmény = megfizethetetlen!:)” 

Schvarcz Gábor: 

„Érzéseim a tornával kapcsolatban egyértelműen pozitívak. Megtiszteltetésnek veszem, hogy a válogatott tagja lehetek és igyekszek megfelelni az elvárásoknak ,ezért nem kis izgalom is van bennem!
 
Nagyon várom az erőpróbáló mérkőzéseket és titkon reménykedek a sikeres szereplésben is!De várom magát az utazást is melynek során számomra még is meretlen emberekkel és tájakkal ismerkedhetek meg!
 
A tornával kapcsolatban remélem ,hogy  sporteljesítménybeli előbbre lépés, korrekt helytállás és rengeteg pozitív élményben lesz részem !Bizonyára sokat tanulhatok a legjobb csapatoktól. Kihívás számomra hogy megmérettethetem magam a legjobb játékosok ellen!

Tudom hogy a svéd, finn és cseh csapat az élbolyhoz tartozik.Kíváncsi vagyok a játékukra, florball kultúrájukra, de igyekszem nem megilletődni tőlük és minél jobb eredményeket elérni ellenük. Az sem lenne rossz ha ők is tanulhatnának tőlem!:)” 

Majorosi Tamás: 

"Szerintem a  válogatottnak nincsen reális esélye komoly eredmény elérésére, de kiváló tapasztalatszerzés lesz. főleg olyan fiatal játékosoknak, mint én, akik még nem elég jók ahhoz, hogy a felnőtt válogatottban szerepelhessenek. Nagyon várom a vb-t, hiszen most először szerepelhetek a válogatottban komoly világversenyen, és természetesen emiatt izgulok, megpróbálom a lehető legjobb formámat nyújtani az egész torna során. A három favorit ellen bizonyára nagy élmény lesz játszani, és rengeteget lehet tőlük tanulni, de mindezek mellett nagyon nehéz lesz velük tartani a lépést. Főleg a hazai csapat ellen, akik otthon játszanak,  biztos, hogy nyerni akarnak, és ebben a nézők is nagymértékben segíteni fogják őket. "

Koncz Gergely: 

„Először is összeszedem az összes meleg ruhámat, mert állítólag "ott fent" hideg van :)

Nagyon várom a mérkőzéseket, bár annak örülök, hogy a finnekkel kezdünk, mert azt nem mondanám, hogy kívülről ismerjük egymás játékát.

Amikor először pályára léptem egy diákolimpián, nagyszerű érzés volt. Amikor a MEISE ifi csapatával, vagy a WS-sel Debrecenben ... nem fogom elfelejteni! De, ha arra gondolok, hogy címeres mezben fogok játszani, úgy érzem, eddig nem tudtam, mi az, izgatottnak lenni!

Egyelőre csak az első meccsig látok, nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e nagyságrendbeli különbség a két csapat közt, vagy egyszerűen csak a finnek jobbak.

Ha sikerülne bronzmeccset játszani, az igen jó eredménynek számítana. De nem ismerem a nemzetközi mezőnyt, úgyhogy az esélylatolgatást a Gömbre bízom.

Az, hogy a három legnagyobb floorballnemzet csapataival játszhatunk hatalmas dolog. Örülök, hogy sikerült elintézni, hogy megváltoztassák a menetrendet és ne két három csapatos csoport legyen, mert akkor meg kellett volna elégednünk a finnekkel.” 

Dávid András:

„A két évvel ezelőtti egyetemi VB is nagy élmény volt; előtte csak a lelátóról láttam 'A' csoportos csapatokat, ott meg hirtelen nekem kellett blokkolni a finnek, csehek lövéseit... annyi labdanyom nem volt még rajtam meccs után. A sok-kevés gólarány ellenére, ezt az élményt szívesen élem át újra. A felkészülés nem volt zökkenőmentes, sokan mondták le a részvételt, de biztos vagyok benne, hogy akik végül kifutunk a pályára, mindent megteszünk ami tőlünk telik. Reális cél úgy gondolom a japánok legyőzése, a többi meccsen pedig "tisztes helytállás", azaz megúszni 20 kapott gól alatt, legalább egy gólt lőni mindenkinek. Személy szerint némi plusz terhet jelent, hogy bizonyítanom kell, ott a helyem a decemberi prágai VB-n, ez svédek, finnek ellen nem lesz könnyű, de már nagyon várom!” 

Monszpart Áron:

„Alapvetően nagyon izgatott vagyok Finnországot illetően, mivel nem rég kiderült, hogy minden résztvevő csapattal játszunk, így életemben először játszhatok a svéd válogatott ellen. Már a múltkori, berni finn meccs is hihetetlen élmény volt, csúsztunk-másztunk a pályán, és
mindenki vetődött az utolsó lövés után is, csak hogy minél tovább tartsuk a nullát, ami ugye 12 percig sikerült, és az első harmad 4-0 lett, amire azóta is nagyon büszkén emlékszem vissza (aztán 22-0, vagy valami ilyesmi, de ez nem is fontos:-p). Szóval, remélem, hogy legalább ilyen jól teljesítünk majd idén is, a finnek és a svédek ellen is. Ami a svédeket illeti: alig várom, hogy egy-két cserében mosolyogva jöjjek le a pályáról, hogy azért nem mindent lehet ellőni mellettem, és hogy úgy igazán fellökjek (persze szabályosan) valami izmosabb tagot a labdáért folytatott harcban. A tornától azt várom, hogy a nehéz meccseken úgy jöjjek le, hogy tényleg mindent megtettem, amit tudtam, és erre készültem.”
 

Klinghammer Zoltán:

„Dani Zsolttal kb 3 éve teremtettünk magunknak egy célt és talán álmot is egyaránt. Ez valahogy úgy hangzott, hogy "Ejj barátom, fogunk mi még együtt repülni Finnországba a VB-re!". Ezt poén szinten rengetegszer emlegettük, de egyikünk sem gondolta, hogy ekkora szerencsénk lesz, hogy ezt az egyetemi VB-t pont Finnországban rendezik meg. Ezek után azt hiszem nem meglepő, ha azt mondom, hogy folyamatosan számlálom a napokat és órákat, hogy mikor tudunk már felülni a repülőre!

Ráadásul egyelőre minden kedvezően alakul, hiszen finnek, svédek és csehek ellen nem mindennap játszhat az ember. Valószínűleg esélyünk nem sok lesz ellenük, de azt hiszem az a minimum, hogy mindenki úgy menjen fel a pályára, hogy ütünk nekik húszat. Ha meg mi kapunk húszat, akkor sem kell nagyon szomorkodnunk, hisz majd elmondhatjuk magunkról, hogy az egész stadionban mi láttuk legközelebbről azt a csodálatos kapásgólt, stb:)
A viccet félretéve nagyon sajnálom, hogy ezen a vb-n is rengeteg költség a játékosok nyakába zúdult, így sok olyan marad itthon, akiknek kint lenne a helyük. Ez által az izgalom, kíváncsiság, játszani és győzni akarás mellett kicsit nyaralás hangulatom is van. Ott van az, hogy befizetjük az utat, a szállást, aztán visznek minket és jól érezzük magunkat. Persze, itt a jól érezzük magunkat, magába foglalja azt is, hogy megteszünk mindent a pályán, hisz azt egyikünk sem felejtheti el, hogy címeres mez lesz rajtunk.” 

Kovács Gergely:

„Nagyon-nagyon várom már, hogy elkezdődjön a verseny. Hatalmas élmény lesz, emellett biztosan rengeteget fogunk belőle tanulni. Szintén fontos, hogy ez egy olyan esemény aminek teljesen más a hangulata mint egy magyar bajnokié, vagy egy felnőtt VB-é. Az elmúlt két alkalommal hihetetlenül élveztem az egészet, remélem most is így lesz! Az elvárások, hogy Japánt megverjük, és a lettekkel jó lenne egy szoros meccs, a titkos cél az ő legyőzésük és a bronzmeccsen való játék.

Finnek, svédek, csehek... Jópárunknak volt már alkalma játszani ellenük. Szörnyen fárasztó, de nem megalázó ha odatesszük magunkat végig. Remélem minden csapat ellen betalálunk és az egész csapat egyként tud majd annak örülni!” 

Jacsó Attila:

„Mindenképpen felejthetetlen élményre számítok Finnországban, hiszen olyan országok játékosai ellen lesz lehetőségünk játszani, ami nem sokszor adódik meg egy pályafutás alatt. Személy szerint a svédek elleni meccset várom a legjobban, Miskolcon pár éve játszottunk egy alacsonyabb osztályú csapattal és az erőszakos stílusuk nekem nagyon tetszett.

Azt hiszem nincsen teljesíthetetlen elvárásom a finnországi világbajnoksággal szemben, 5 győzelem és jövőre Niklas Jihde mellett kezdeni a szezont....:) A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy nagyon jó közösség alakuljon ki, akik képesek nemcsak a címeres mezért, de egymásért is küzdeni. Elégedett lennék, ha minden meccs után emelt fővel tudnánk lejönni a pályáról.” 

Schauer Balázs:

„2 éve már volt szerencsém részt venni a legutóbbi egyetemi világbajnokságon, amikor is Bernben a 6. helyezést sikerült elérnünk. Most is, mint akkor, megtiszteltetés, hogy a válogatott tagja lehetek és külön öröm a lebonyolítás is, ami csak az utolsó pillanatokban derült ki. Ugyebár körmérkőzések lesznek, így lehetőségünk lesz megmérkőzni minden nagy csapattal is. 2006-ban "csak" a finnekkel és a csehekkel játszottunk a legjobbak közül, de most ajándékba :) kaptuk még a svédeket (vagy akár említhetném a letteket is), és külön örülök, hogy a japánokkal is szembe kerülünk majd, ami számomra kicsit megfűszerezi az egészet.

A szereplésünkkel kapcsolatban bízom benne, hogy sikerül pontot, pontokat szereznünk. Optimistán állok a teljesítményünkhöz hiszen, úgy érzem jó a hangulat a csapatban és a stáb is kitűnő a számunkra sikeres eredmény eléréséhez.

Mindenki minden tőle telhetőt meg fog tenni, bíztosra veszem, és Hajrá MI!!!” 

Kiss Attila:

„Az utóbbi két hét kevés edzése nem hiszem, hogy bárkinek is jót tett a csapatból. Reméljük a szerdai edzésen sikerül kellően ráhangolódnunk a tornára és behozni a saját magunkkal szembeni esetleges lemaradásunkat. A világbajnokságon a legnemesebb célunk a bronzmérkőzés lehet. Ebből kifolyólag a legjobban a Japán és a Lettország elleni mérkőzéseket várom. Azt hiszem, reális győzelmi esélyünk a japánok ellen lehet, őket
mindenképpen le szeretném győzni. A nagy hármas elleni találkozók érdekes tapasztalattal fognak szolgálni, maradandó emlékek lesznek, de azt hiszem, még senki sem hullatott örömkönnyeket, ha 20 góllal terhelték meg a kapuját.”

Jesch Dávid:

„Szinte napra pontosan 7 éve fogtam először ütőt Nagykanizsán Mórocz Attila és Mojzer Péter jóvoltából. Nem tudok elég hálás lenni nekik, hogy nekik köszönhetően elindultam ezen az úton! Ha akkor valaki azt mondja a düledező 10x20 méteres „csarnokban” kiskapura, 3000 FT-os Canadiennel jégkorong szabályok szerint 3-3 ellen játszva, hogy egy napon Svédország és Finnország ellen léphetek pályára – Schvarcz Gabival együtt - egy több ezres stadionban, akkor alighanem remekül mulattam volna… Nem is álmodtam ilyesmiről addig, amíg kb. 4 éve Kovács Gergő egy buliban odavetette, hogy ha most lenne az egyetemi, akkor ő elvinne… Onnantól ez volt a célom, és 2006-ban óriási élmény volt, hogy a másodosztályból ki tudtam harcolni a kerettagságot Nádor Krisztiánnál, és ha epizódszereplőként is, de magamra ölthettem a válogatott mezt! Akkor nagyon meglepett az egész és minden cserének örültem. Az élmények hatására most már az elmúlt két évben az lebegett a szemem előtt, hogy 2008-ban Helsinki és Prága is a menün szerepel. Ezekért küzdöttem, a reálisabb célt sikerült elérni:)

Nagyon megörültem neki, amikor megláttam, hogy 5 meccset játszhatunk! Szinte hihetetlen, hogy a sportág - és korosztályunk - legjobbjai ellen játszhatunk! Remélem nézők is lesznek szép számban, és akkor igazán álomszerű lesz az egész. Ami az esélyeket illeti, azt hiszem mindenki tisztában van az erőviszonyokkal. Sportfogadás esetén úgy mondanám, hogy a finnek és a svédek ellen 20:0-s, csehek ellen 15:0-s, lettek ellen pedig olyan 8:0-s heandicap-pel fogadnék, és ha ilyen feltételek mellett „meg tudnánk nyerni” 3 meccset, ráadásul minden betalálnák, akkor már boldog lennék! Ami a valós eredményeket illeti, a japánok elleni meccset nagyon várom, bár az alapján, amit Stockholmban láttam, igen nehéz lesz az is.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tanulhatunk az egészből, és életre szóló élményben lesz részünk. A csapatot elnézve sokan életük lehetőségeként tekintünk erre az eseményre, így egészen bizonyos, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk.” 

 

(Ha holnapig fut még be hiányzó nyilatkozat, vagy valakinek rossz címre küldtünk mailt, és ezért hiányos a lista, akkor holnapig még várjuk  a szokott címre a néhány sort és beszerkesztjük.)

 

15 komment

Címkék: floorball egyetemi vb 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr38747715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CH10 2008.11.03. 17:43:32

Bocs, hogy nem írtam. Amikor olvastam az e-mailt nem volt rá időm, aztán elfelejtettem. :-)
De ahogy látom, azért meglesz nélkülem a cikk...

CH10 2008.11.03. 17:45:14

csak a lényeget nem írtam le az imént: ez már így is marad.
Egy gondolat csak: Szasza után szabadon: én is megteszek minden tőlem telhetőt, és nem lehet gond.

Füfke 2008.11.03. 17:56:59

Aranyosak vagytok.....Gyerünk gyerekek...HARCOLJATOK! :)

szg01 2008.11.03. 17:59:25

Nagy dolog ez, remek tapasztalatszerzés...a szívem szakad meg,hogy nekem ez kimarad.
Svédek, finnek...jujjjjj de izgi :))))) Tényleg olyan,mint fociban a brazilok :)
De 1 dolog eléggé fáj, és előre is elnézést az őszinteségemért:
A pofám szakad le,hogy egy MAGYAR VÁLOGATOTT, akik a HAZÁJUKAT képviselik a VILÁG előtt ,100%-ban SAJÁT KÖLTSÉGÜKÖN tegyék ezt meg.
Lehet, elfogult vagyok,de ez SZÉGYEN!

A srácoknak sok sikert és MINDENT BELE!!!! :)

Narla 2008.11.03. 20:13:42

Én személy szerint jobban izgulok a srácokért (most még, arra gondolni sem merek, ha majd a kispad mellett állok mennyire fogok), mint a saját VB-im előtt. Nagyon rossz, hogy az utazókra és szüleikre ilyen mértékű költség zúdult. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nevezési díjat illetve a bírói díj 2/3-át a MEFS fizette... és még így is milyen sok az önköltség:(

Nagyon remélem, hogy minden jól alakul és a fiúk valóban olyan élményekkel és eredménnyel térnek haza, mely után azt mondják: sok pénzbe került, de megérte…

Cz. András 2008.11.03. 20:25:29

Gyerekek!

-Jól látom hogy csak egy kapusunk lessz Suomiban?

Egyébként Isimbajeva leendö férje (?) jól mondta:
- Gyerünk gyerekek...HARCOLJATOK! :)

Narla 2008.11.03. 20:31:37

Két kapusunk lesz:)

Diamonds2 · http://papics.eu/ 2008.11.03. 23:45:02

Nagyon nagyon szorítok a csapatnak, szóval ne vegyétek zokon, ha a Totó-n esetleg mégsem rátok tippelek. Remélem látunk majd felvételeket a meccsekről! Hajrá magyarok!!!!!!!!!!! És persze érezzétek jól magatokat, bár gondolom ez meglesz ;)

sztárpi 2008.11.04. 13:07:15

Nyomjátok neki srácok! Mindent bele!

Dark_Lord #1 · http://www.rudasfloorball.extra.hu 2008.11.04. 16:49:33

Gyerünk srácok, NYERNI KELL!!!!!! Mindent bele, aztán úgy jöjjetek haza, hogy mindent megtettetek :)

Lapointe 2008.11.04. 17:25:46

Hajrá Srácok!! Sok sikert...!! :)

Gété · http://www.floorballer.hu 2008.11.04. 21:54:50

Hajrá srácok!

Annyi még, hogy a japán mellett én még szorosat várnék a lettek ellen is, attól függően, hogy ők milyen kerettel vágnak neki a küzdelmeknek.

üdv
GT

Sharky#54 2008.11.04. 23:26:49

Hajrá srácok!

Tudjátok, minden meccs 0-0-ról indul majd, még a Svéd is! Attis majd 0-n tartja őket és a döntetlen már meg is lehet!:)))

Kohorainen 2008.11.05. 16:22:46

Hajrá srácok!!!
A téli kabätot ne felejtse el senki, mert ma reggel is havazott! Megpróbälok ott lenni és szurkolni!

Durci 2008.11.09. 12:30:23

Szép vlt srácok!!Büszke iithon mindenki hogy a(z) (egyik) célt elértük! mindenkinek lőttünk gólt!;)
süti beállítások módosítása