Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Hát véget ért...

2007.06.19. 00:24 Floorballer

Hát vége... ennyi volt. Foci nélkül maradtunk. Végképp befejeződött az európai 2006/2007-es szezon. A spanyol bajnokság eszeveszett sorozata is lezárult, abszolút mértékben az egész évhez méltó módon. Beharangozónk nagyjából jól vázolta a forgatókönyvet, azt az apróságot leszámítva, hogy alulbecsültük a Barcelona tartását és életkedvét. A tökéletesen motiválatlan Gimnastic leheletnyi ellenállást sem tanusított:

Ahogy azt vártuk, Messi ismét duplázott, azonban arra nem számítottunk, hogy Ronaldinho is beteker egyet, arra meg pláne nem, hogy maga Puyol is gólt szerez. Ennek tükrében a sors különösen kegyetlen volt a Barcelonával (bár cseppet sem volt megjósolhatatlan ez a forgatókönyv), hiszen 80 percen át éltette a reményt. Akik figyelemmel kísérték az elmúlt 10-15 fordulót, azokat egyáltalán nem érte meglepetésként a Bernabeuban lezajlott utolsó 20 perc:

 



A Real a szokottnál is jobban megijesztette szurkolóit. A menetrendszerűen bekapott kontragól az edzett madridista (értsd: aki még nem hullott el szívelégtelenség miatt az elmúlt hetekben) szívbillentyűit meg sem remegtette. "Majd csak betuszkol egyet Ruud!" gondolhatták teljes joggal, egészen addig, amíg a 30. perc tájékán e helyett néhány stoplit tuszkoltak a holland paci lábfejébe, aki ezzel le is kocogott a gyepről... 

A helyzet fokozódott a második félidővel, amikor is a Mallorca égbe kiáltó ziccert rontott, majd Beckham is lekocogott, illetve inkább araszolt sérülése okán. Capello egyesek szerint nagyot húzott, valójában azonban nem volt más választása, és felküldte Reyest, aki parádés akció végén egyenlített. Innen már lehetett tudni, hogy a szokásos forgatókönyv jön, és Diarra a 80. percben kamikaze módon fejelve, nem kis szerencsével be is gyötörte a bajnoki címet jelentő gólt. Hogy mit is jelentett ez a Blancoknak, azt jól jelzi, hogy Casillas (aki azért már nyert egyet s mást) könnyeivel küzdött a hátralévő időben.



Egy bajnoki győzelem persze nem múlhat el hősök nélkül, így Reyes még rúgott egy óriási gólt, majd 8 perc mámoros tili-toli következett az állva tomboló publikum előtt.

Az ősz már messze van... a Barcelona elleni idegenbeli meccs óta pedig a Real szenzációsan küzdött, Don Fabio újra csapatot csinált, megérdemelt a cím, még ha a Barca könnyedén meg is tarthatta volna azt! Azt pedig ne felejtsük el, hogy a Madrid ezzel elbúcsúzott Roberto Carlos-tól, a ballábas bombázótól (aki káprázatos teljesítménnyel köszönt el) és a Spice Boy-tól, David Beckham-től. Hogy mit hoz a jövő? Valószínűleg mind a két csapat esetében nagy nyári játékosmozgást, egy-két nagy igazolást, majd reméljük egy hasonlóan izgalmas szezont! A végén egy Santander vagy Zaragoza sikerrel:)))

1 komment

Címkék: foci spanyol

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr17101084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edus#18 2007.06.19. 10:47:49

hát ez alap volt hogy nyer a Real :)
süti beállítások módosítása