Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás /2 nap/ - Diamonds

2007.09.13. 11:02 Floorballer

A Diamonds csapata valóságos üstökösként robbant be annak idején a köztudatba. Roppant gyorsan emelkedtek, egészen az első osztály középmezőnyébe. Elsőként képviselték azt az irányvonalat, amibe ma már több csapatot is besorolhatunk, azaz a tisztán saját nevelésű fiatalokra való építést. Egyfajta szigetet képeznek a budapesti floorball életben, az igazolások mindennapossá válása ellenére is őrzik hagyományaikat. Eredményeik is egyre figyelemre méltóbbak, a korábban olvasott beharangozók közt is akad olyan, mely további meglepetéseket vár tőlük. Siklósi Evelint kérdeztük csapatáról:

FFR: - A tavalyi év honlapotok szerint a Diamonds eddigi legeredményesebb éve volt. Mit vártok ennek fényében az idei szezontól? További előrelépést?

S.E.: - Nehéz ezt ilyen kategorikusan kijelenti mi előrelépés és mi nem, ami tény tavalyi OB I szereplésünk jól sikerült, idén is törekszünk hasonlókra, azzal kiegészítve, hogy fiataljaink is sok játéklehetőséget kapjanak.

FFR: - Mi a célkitűzés az idei évre?

S.E.: - Továbbra is szeressük a floorball-t, élvezzük a játékot.

FFR: - Csapatotok hagyományosan nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás nevelésre. Idén kik kerülhetnek be a felnőtt csapatba, és mit várhatok tőlük az első évben?

S.E.: - Felnőtt? Ez egy kicsit túlzás, vannak játékosaink, akik már elmúltak 18 évesek, de a legtöbbjük még 90’, 91’-es és 92’-es. Tisztes helytállás a célunk az OB I-ben, az ott szerzett tapasztalatokkal az U19-es bajnokságban minél jobb helyezés.

FFR: - Számos csapatnál egyre inkább előtérbe kerülnek az igazolások, míg ti ez ideáig nem igazoltatok külsőjátékost. Mi a véleményetek erről a jelenségről?

S.E.: - Amíg van utánpótlásunk, addig abból szeretnénk építkezni. Úgy látom, kétféle vonal rajzolódik ki ebben a sportágban, az egyik vonalat azok az egyesületek képviselik, akik a holtszezonban átigazolnak játékosokat másik egyesületből, másik vonal saját nevelésű játékosokkal oldja meg a játékos hiányt. Melyik megoldás a jobb, azt mindenki eldöntheti, nekem az utóbbi tetszik testnevelőként. A második megoldás a költségesebb, de hosszútávon majd visszaköszön. A Diamonds egy márkanév, akik itt játszanak egytől egyig csiszolatlan gyémántok, fontos a klubhűség, rajtunk kívül szerencsére más egyesületi vezetők is így gondolják.

FFR: - Kik azok a csapatban, akiknek teljesítménye meghatározhatja az idei szereplést?

S.E.: - Reméljük, lesznek egy páran.

FFR: - Hogy sikerült a nyári felkészülés? Miben léptetek leginkább előre?

S.E.: - Körülményeinkhez képest jól.

FFR: - Összességében milyennek értékeled a csapat keretét és az azon belüli összhangot?

S.E.: - Nagyon fiatalnak és összetartónak.

FFR: - Mi a véleményed az ellenfelekről? Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok?

S.E.: -  Minden csapat hasonlóan hozzánk mindent megtett, hogy felkészüljön a szezonra. Mivel több floorball-os honlapon is leírnak minket, nem szeretnék erre a kérdésre válaszolni.

FFR: - Kié lehet idén a bajnoki trófea?

S.E.: - Több csapat is esélyes lehet rá Ares HC, Dunai Krokodilok, Debrecen, SZPK nehéz megtippelni, mivel nincs rájátszás, bárki odaérhet.

FFR: - Melyik csapattól várod az idén, hogy meglepetést okoznak az előzetes elvárásokhoz képest? Kiktől vársz nagy előrelépést, és kiktől hanyatlást?

S.E.: - Nem ismerem a többi csapat edzésmunkáját, egy biztos azok a csapatok, akik jártak nyáron nemzetközi tornán, előrébb tartanak, mint azok akik „csak” itthon készültek.

FFR: - Van-e olyan játékos a magyar OB1-ben, aki meglátásod szerint ebben a szezonban válhat igazán kiemelkedővé, „robbanhat be” a köztudatba?

S.E.: - Biztos vagyok benne, hogy azoknál a csapatoknál ahol van utánpótlás nevelés idén is felbukkannak tehetségek. Jó lenne, ha a tehetséges játékosokra nagyobb figyelmet fordítanánk. Sajnos ma azt gondoljuk, ha valakire rámondjuk, hogy tehetséges ezzel elvégezte az edzésmunkát, sok esetben a tehetségek eltűnnek.   

FFR: - Mi lenne a tipped az OB1 végeredményére?

S.E.: - Nem szeretek jósolni, szoros lesz az idegenbeli mérkőzéseken fog múlni.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1 diamonds

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr84164371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása