Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2007.09.19. 11:52 Floorballer

Az ARES HC/Top Floor - DFSE minden várakozásnak megfelelő módón kiélezett, szoros, felfűtött hangulatú rangadó volt. Az egyetlen meglepetést talán az okozta, hogy a két roppant gólerős csapat viszonylag kevés találatot vitt be, de ez semmit nem von le a találkozó értékéből. A meccskrónikák olvashatóak az ARES és a DFSE honlapján is, erre nem is térnénk ki. Az alábbiakban Pavelka Zoltán és Varga Tibi mérkőzés utáni nyilatkozatai olvashatóak:

FFR: - A meccskrónikák már olvashatóak honlapjaitokon. Röviden összefoglalnátok véleményeteket a találkozóról?

P.Z.: - Azzal az elképzeléssel léptünk pályára, hogy a DFSE folyamatos játékát megakadályozzuk, oly módon, hogy a félpályánál, vagy azon egy kicsit túl, mindig emberig kitámadunk, odaszúrunk, piszkálunk. Így nem tudtak folyamatosan körbe adogatni, így lövéseiket előkészítés nélkül kellett megcsinálniuk.

V.T.: - Gratulálok az Ares csapatának a győzelmükhöz! A rutin és az elszántság győzött egy görcsösen akaró és bizonyítani vágyó, oly sok hazai bántó kritikával ( az ellenfél kispadjáról is) illetett csapat felett.

FFR: - Érzésetek szerint volt döntő momentuma az összecsapásnak, vagy az ARES győzelem nem forgott veszélyben?

P.Z.: - Az, hogy a fiatal sorunk is remekül ment! Valamint, hogy a kettős emberhátrányban sem tudott semmit kezdeni velünk ellenfelünk.

V.T.: -Azért nem volt ez ennyire sima,”leírt mérkőzés”. Bár erről az ellenfél játékosai tudnának beszélni. A mérkőzés 60-65%-ban mi játszottunk és birtokoltuk a labdát (meddő mezőnyfölény).Sajnos keveset és nagyon rossz ütemben lőttünk kapura. A kettős emberelőny ki nem használása megbocsáthatatlan bűn! Nekem itt ment el a mérkőzés. Az ellenfél játékosai minden lehetőségüket kihasználták.

FFR: – Ellenfeletek meg tudott-e lepni valamivel benneteket, vagy minden az előzetes várakozásnak megfelelően történt?

P.Z.: - Úgy volt ahogy vártuk. Az Európa Kupa után egy csalódott, nem épp csúcsformában lévő ellenféllel találkoztunk.

V.T.: - Nem.

FFR: - Mindketten a csapat együttes teljesítményének fontosságát hangsúlyoztátok az előzetesekben. A mérkőzés után saját csapatotokból kit emelnétek ki ennek ellenére?

P.Z.: - Fiataljainkkal fegyelmi problémák voltak az utóbbi időben. Most kaptak egy bizonyítási lehetősége, éltek vele. Ha mégis ki kell emelni valakit, akkor Dósa Attilát mondanám. Képtelenek voltak tartani. Emberelőnyt, szabadütést harcolt ki, amikből gól lett!

V.T.: - Senkit.

FFR: - Mind a két fél kritikával illeti az amúgy magasan jegyzett bírópárost. Mit kifogásoltatok a tevékenységükben elsősorban?

P.Z.: - Ott sem dicsértem a bírókat, most sem fogom. Nem torolták meg a szándékos sérülés okozást, két büntetőt nem adtak meg nekünk és egy szabályos gólunkat. Ezt mind videofelvétel bizonyítja. Ugyanakkor a mi Farkasunk is megúszott egy végleges kiállítást.

V.T.: - Tőlem biztosan nem hallhattál kritikát. Nem fogom szapulni, bántani a játékvezetőket.  Ha hibáztak, biztosan nem szándékosan tették. Ők is emberek! Nem miattuk vesztettünk. A szándékosságot és az alattomosságot viszont jó lenne észrevenni és száműzni a játékból.

FFR: - Mi a véleményetek a fegyelmezetlenségből, szövegelésből adódó felesleges végleges kiállításról?

P.Z.: - Ott már kár volt szerepelni a bíróknak..

V.T.: - Sajnos ez nálunk elég komoly gond, mind a pályán ,mind a pályán kívül. Bízom abban ahogy idősödnek és rutinosabbá válnak kinövik a ”hőbörgést” a vélt-vagy valós sérelmeik miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 hét meccse ares dfse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr70170214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása