Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: DFSE - MEISE

2007.09.22. 11:03 Floorballer

A hétvége tartogat néhány ínyencséget a floorball szerető közönség számára. Az első osztályban például figyelemre méltó lehet az IBK CH – Diamonds összecsapás, hiszen köztudott, hogy a két csapat az elmúlt években elég heves vérmérsékletű találkozókat vívott egymással. Szintén nem ígérkezik baráti pikniknek az SZPK – Neumann FSE mérkőzés. A hét meccsének azonban rövid vívódás után a Debrecen – MEISE keleti rangadót választottuk. Ennek legfőbb oka, hogy tavaly három éles meccset vívott egymással a két csapat, illetve hogy a sorsolástól és az ellenfelektől függetlenül két vereséggel kezdeni egy szezont rossz érzés. A győzelem tehát mind a két csapatnak kiemelten fontos lesz. Meglátjuk, hogy a stabil védekezésre alapozó Eger, vagy a kreatív támadójátékot játszó debreceni fiatalok nyerik-e az ellentétes stílusok összecsapását. Szabó Gergőt kérdeztük az esélyekről:

Debreceni FSE - MEISE

Debrecen
2007. szeptember 22. 19:00

   
 VS.
 
 

 

FFR: - A tavalyi három mérkőzésetek mind igen kiélezett volt, két debreceni győzelem a bajnokságban és egy egri diadal az MK-ban. Hogy emlékeztek vissza egységében a három találkozóra?

Sz.G.: Jó meccsek voltak. Hazai pályán mindkét meccset nyernünk kellett volna, sajnos az egyik kicsúszott a kezünkből. Debrecenben igazából nem volt sok esélyünk, reméljük most meglepetést tudunk okozni.

FFR: - Mit vártok a hétvégi mérkőzéstől? Plussz nyomás jelent-e, hogy a vesztes fél két vereséggel rajtol a bajnokságban?

Sz.G.: Nem lesz sétagalopp az biztos. Mindkét csapat bizonyítani és természetesen győzni szeretne, tehát parázs kis meccsre van kilátás és az, hogy vereséggel kezdtek a csapatok csak növeli a tétet.   

FFR: - Milyen a hangulat a meccs előtt a múlt heti eredményeket figyelembe véve?

Sz.G.: Biztos jobb lenne, ha múlt vasárnap győztünk volna. Mindenesetre nem kell félteni minket, bizakodva várjuk a vidéki rangadót.

FFR: - A múlt heti be nem tervezett vereség az IBK CH ellen, valamint az a tény, hogy az előzetesekben sokan lebecsülik csapatod, milyen hatással van a gárda hangulatára? Van egyfajta „mutassuk meg” érzés az öltözőben?

Sz.G.: Remélem, hogy van. Minél elszántabbak vagyunk, annál nagyobb esélyünk van a győzelemre. Talán az elmúlt hétvégén is az volt az egyik legnagyobb probléma, hogy nem pörögtünk fel kellőképpen a meccs előtt és ezért az első két harmadban túl nagy előny adtunk a Mesehősöknek. Abban bízom, hogy ez most nem ismétlődik meg.

FFR: - Mit tartatok az ellenfél legfőbb erősségének, amire feltétlen figyelni kell?

Sz.G.:A Debrecen nagyon fiatal, lendületes és rendkívül technikás csapat. Zártan kell védekeznünk, nem adhatunk sok területet a sok passzos játékuknak.  Ráadásul a szó szoros értelmében vett edzőjük van, ami azt gondolom mindenképpen előny a mai magyar floorballban. Nem véletlenül lettek ők a bajnokok tavaly. Abban is biztos vagyok, hogy a római kirándulásból hosszú távon nagyon sokat fognak profitálni. De remélem ezen a hétvégén azért el tudjuk hozni a két pontot a Cívisvárosból!

1 komment

Címkék: floorball ob1 hét meccse dfse meise

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr76172977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füfke 2007.09.22. 11:25:49

Sajnálom, hogy csak az egyik fél véleményét olvashatjuk, de érdekes, hogy a keleti végből mindig akadozik a gépezet, ha válaszadásra vannak kötelezve. Nem tudom miért jó nekik elrontani ezt a remek blog kezdeményezést. Aztán lehet megint engem utálni, hogy kekeckedem, de a tények sohasem hazudnak!
süti beállítások módosítása