Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) női (66) noi (87) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2007.10.20. 13:30 Floorballer

A fordulatokban igen csak bővelkedő IBK CH –Dunai Krokodilok meccs után kérdeztük Kovács Gergőt és Szabó Józsefet a találkozóról. (Már annyira megkéstünk ezzel a posttal, hogy nyilván mindenki olvasta az IBK CH oldalán a meccskrónikát, ezért nem részleteznénk a történteket. Ha nem, akkor pótolja be:) )

FFR: - A meccs a várakozásoknak megfelelő mederben zajlott, ami a gólfesztivált illeti. Volt olyan pillanat a lefújás előtt, amikor azt hittétek, hogy eldőlt a találkozó?

K.G.: -Hát 0-3-nál azthittem, hogy iszonyat nagy verést kapunk. Aztán 5-3-nál, hogy ezt a meccset mi hozzuk biztosan. De a második, harmadik harmadban szó sem lehetett arról, hogy biztosnak gondoljuk a győzelmünket.

Sz.J.: - Az utolsó percekben is adódott több gólszerzési lehetőségünk, végig nyílt volt a találkozó.

FFR: - A CH honlap alapján 0:3-ról 5:3, majd 5:5 lett az első harmadban. Mi változott a csapatotokban 0:3-nál?

K.G.: - Elkezdtünk játszani. A krokik kicsit leültek, szétesett a védekezésük, próbáltak minket előrébb aztán hátrébb szűrni, de nem ment nekik. Mi elkaptuk azt a fonalat amit ők elvesztettek.

Sz.J.: - Nem volt reális az 5 perc alatt kialakult 3 gólos előnyünk. Számítottunk rá, hogy ha az elején felpörgetjük a tempót, meglephetjük az ellenfelünket. Ez sikerült is, azonban hosszútávon ebből nem profitáltunk.

FFR: - Hogy értékelitek a kapusteljesítményeket? A TF kisebb pályájának számlájára írható a sok gól?

K.G.: -Semmiképp. A kevesebb annak a számlájára lenne írható, hiszen a területet jobban lehet szűkíteni. A sok gól inkább a két támadó, játékos floorballt játszó csapatnak köszönhető inkább véleményem szerint.

Sz.J.: - Csernus Marci elfogadható teljesítményt nyújtott, azonban egy ilyen kiélezett meccsen bravúrokra van szükség a kapustól, ha döntő tényező akar lenni. A kisebb pálya természetesen jótékony hatással van a gólok számára.

FFR: - Meglepett valamivel az ellenfél?

K.G.: -Igen. Nem voltak begyakorolt figuráik, pedig eddig ez volt a jellemző. Nem volt annyira tudatos a támadásépítésük, így nehezebb volt levédekezni azt. Szintén meglepett, és sajnáltuk, hogy Tozsó sérülése miatt nem játszhatott.

Sz.J.: - Tulajdonképpen nem, ötletes játékot vártam a Mesehősöktől, jól játszottak.

FFR: - Ha egy ilyen őrült meccsen egyáltalán lehet ilyet találni, mi volt a döntő a találkozó során?

K.G.: -Higgadtak tudtunk maradni. Most az egyszer ellenfelünk többet foglalkozott a bíróval mint mi, többet foglalkozott velünk mint mi velük.

Sz.J.: - A sok kiállítás alaposan elfárasztotta a Krokodilokat, ez döntőnek bizonyult.

FFR: - Hogy látjátok 4 meccs után csapatotok helyzetét a magyar mezőnyben?

K.G.: - Hát furcsa. Ha a két nyerhető meccsünket nyertük volna, akor most aztmondanám, hogy egyértelműen az éremért harcolunk majd. Így nehezebb a dolog. Remélem azért, hogy sikerül dobogóközeli helyezést megcsípni a végén. Nagyon sok függ majd attól, hogy a 6 középre várt csapat mennyire, és hogy veri körbe egymást, illetve közülünk ki lesz az aki az ARES/SZPK ellen pontot szerez, Miskolc/Torpedo ellen pontot veszt.

Sz.J.: - Ahogyan képesek vagyunk legyőzni bárkit, úgy egy-egy váratlan vereség is becsúszhat. Apró dolgok dönthetnek el meccseket, most sajnos nem a mi szánk íze szerint alakultak a dolgok. Ennek ellenére továbbra is éremért harcolhatunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr79201657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása