Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Hosszú hétvégén bőséges Kannibál lakoma

2007.10.23. 23:04 Floorballer

A négy napos ünnepnek kikiáltott 3 napos, szombat mentes hosszú hétvége annyira ellankasztotta figyelmünket, hogy teljesen érdemtelen módon elfeledkeztünk a hétvégén bepótolt meccsek beharangozójáról. Pedig korántsem érdektelen összecsapásra került sor Szolnokon!

A női OB1 végeredményét valószínűleg nem fogja megrengetni a Debrecen felett aratott 25-1-es kannibál diadal, annál érdekesebb lehet azonban a férfi másodosztály rangadója.

Az eddig győzelmet győzelemre és gólt gólra halmozó Gyenes tanítványok a szintén 100%-os Kecskemétet fogadták. Bár a bajnokság korai szakaszában nincs sok értelme a tabellára pislogni, de mégis megemlítenénk, hogy az első két helyezett csapott össze. Hozzá kell tenni, hogy az általunk az első 5 helyre várt Szolnok-Kecskemét-Phoenix-Triton-White Sharks ötös fogatból a két csapat közül egyik sem találkozott még senkivel. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, ahol a halálpontos szolnoki csapatjáték összecsaphatott az eufórikus kecskeméti hajtással. Egy beharangozóban alighanem taglaltuk volna, hogy mennyire lesz képes megnehezíteni Straussék dolgát a Kecskemét csapata, hogy visszaüt-e esetleg a szolnokiak alacsonyabb létszáma, hogy a pontosabb összjátékot ellensúlyozhatja-e a kecskemétiek hajtása.

Vasárnap délutánra minden kérdésre választ kaptunk… a Kecskemét képes magabiztosan legyőzni a tabella második felét, de egyelőre nem tudja kompenzálni a nagyobb taktikai felkészültséget. A Szolnok előtt meg kell hajolnunk, első igazán komoly mérkőzésükön is sikerült két számjegyű találatot elérni, még ha jelen esetben ez „mindössze” 10-t is jelent. Az OB2 bajnoki címéhez egyenesnek látszik az út, hiszen amíg a többiek lelkesen verik körbe egymást, addig a kannibálok még akár hibátlan szezon elé is nézhetnek… vagy legalábbis meglepő lenne az eddigiek alapján, ha egy kisiklásnál (ami sok nagy győzelem után előbb utóbb még profibb csapatokkal is megesik profibb sportokban) több is becsúszna.

A Kecskemétnek aligha kell csüggednie, ez az eredmény a pillanatnyi sokkon túl maradandó károsodást nem okozhat. A szolnoki vereség benne volt a szezonban, az arányból pedig lehet tanulni. Hosszútávon könnyen lehet, hogy a csapat hasznára is válik ez a vereség. Ezt már jövő héten bizonyíthatják is az idén meggyőzően falatozó fehér cápák ellen.

17 komment

Címkék: floorball ob2

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr91204175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2007.10.25. 00:31:46

Senkit nem szeretnék megbántani, különösen nem az általam nagyra tartott Szolnok csapatát, de azért jó lenne már befejezni a sztárolást. Minden OB2-t érintő írásban olvasom, hogy "egyértelmű bajnokaspiráns", "a bajnoki címhez egyenesnek látszik az út", "akár hibátlan szezon".
Mi is tudjuk, mit tudnak, kik vannak abban a csapatban, megkockáztatom a lelkünk eldugott bugyraiban azt is tudjuk, mi lesz a bajnokság vége, de van még pár csapat rajtuk kívül, nem kéne minket, többi OB2-est "lenézni", akármelyikünk okozhat még meglepetést.
Elnézést, ha va valakit megbántottam.
Hangsúlyozom, NEM a Szolnok csapatának szólt ez a pár sor.

üdvözlettel:
Szabó Gergely

Strew 2007.10.25. 07:48:47

Azért mi igyekszünk tartani a formát.
És biztosítalak róla hogy Mi nem nézünk le senkit.

Üdv.
Strauss T.

szg01 2007.10.25. 08:31:56

Tomi ez nem nektek szól!
Egy pillanatig sem gondoltam ilyet.
És direkt tettem "idézőbe".

szg01 2007.10.25. 08:40:26

Hacsak nem te szerkeszted az oldalt,mert akkor ejnyebejnye :))))))))))

Strew 2007.10.25. 08:48:45

Azért látszik hogy melyik csapatnak milyen előélete van. Én még találkoztam OB3-ban veletek is és a Szegeddel is. Mindkét csapatnál látható fejlődés de ma már talán nehezebb megtenni azt amit annó a Diamonds és a Debrecen csinált hogy egy év alatt letudta az OB2-t. Most már OB2-ben is több csapat van akik komolyan készülnek.

Strew 2007.10.25. 08:52:04

Nekem ilyenre sajnos nincs ennyi időm. Pedig terveim között szerepelt valami hasonló oldal. Azért ahol tudom segítem őket, de pl. a nekem feltett két kérdéssorra sem sikerült időt szánni most meg már nem aktuális...

szg01 2007.10.25. 09:45:35

Pedig itt az lenne a lényeg,hogy a lehető legtöbb hír, érdekesség, információ felkerüljön.
De be kell látni,hogy akik ezt az oldalt csinálják, azok is dolgoznak, vagy suliba járnak (gondolom én), így sajna nem jut idő mindenre.
Pedig de jó lenne,ha úgy lehetne olvasni ezt az oldalt,mint a Nemzeti Sportot... :)

Floorballer 2007.10.25. 11:18:14

Na most sok mindenre kell válaszolni.

Ami a "sztárolást" illeti: 4 meccs, 4 győzelem, +47-es gólkülönbség után nehéz bármi roszat írni, de többször hangsúlyoztuk, hogy a Szolnoknak a sorsolása is szerencsés, és még nem került össze a WS Phoenix Triton trió egyikével sem. Mivel előzetesen mindenki a Kecskemétet is ebbe a csoportba várta, és az eredmények alapján joggal teszi is, így a hétvégi meccs után (10-1) valóban kiemelkedni látszanak a Kannibálok. Azt hiszem, ha a Nemzetisport kiemelten foglalkozna a floorballal, vagy mondjuk ha a hétvégén egy Debrecen - MTK focimeccs lett volna 5-0, akkor még inkább túlzásba eső cikkeket olvashatnánk, ezt mindenki tudja. Ha a Triton megveri a Szolnokot, készséggel fogjuk a hétvége összefoglalójának főcímében lehozni:)

Ami a "lenézést" illeti: ez áll a legtávolabb tőlünk. Kb. minden OB2-es cikkben le van írva, hogy gyakorlatilag bárki megverhet bárkit, és hogy bárki odaérhet a feljutást jelentő helyekre. Már most van bőven körbeverés, de atények azt mondják, hogy ezekből eddig a Szolnok kimaradt... távol álljon tőlünk, hogy bárkit lenéznénk! Amugy a Triton első forduló beli veresége utáni menetelését többször kiemeltük, de pl. éppen a legutóbb előlegeztük meg a bizalmat az Újváros egy eglepetésgyőzelmének is.

Igyekszünk úgy szerkeszteni az oldalt, hogy ne legyünk elfogultak, vagy csak olyan mértékben, amennyire a helyzet és az eredmények megkívánják. Próbáljuk a pozitívumokat kiemelni, és az, hogy agészen a 4. fordulóig nem jött komoly kritika az összefoglalókkal kapcsolatban, számunkra azt jelzi, az irány jó.

"Pedig itt az lenne a lényeg,hogy a lehető legtöbb hír, érdekesség, információ felkerüljön.
De be kell látni,hogy akik ezt az oldalt csinálják, azok is dolgoznak, vagy suliba járnak (gondolom én), így sajna nem jut idő mindenre.
Pedig de jó lenne,ha úgy lehetne olvasni ezt az oldalt,mint a Nemzeti Sportot..." - igencsak megnövekedtek az igények:))) A mi célunk is ez lenne, de a cikkek hosszából láthatod, hogy nem éppen 2 perc egy. Így is megtesszük amit lehet:)

És végül Strauss Tamásnak: az egyik interjú valóban értelmét vesztette, de a másik korántsem:) Az elején lévő kérdések a Szolnok reményeivel kapcsolaban már nem aktuális így az ősz közepén, de a te személyeddel kapcsolatosak a végén mindig érdekesek lehetnek. Ha van időd, szivesen vesszük a választ, már csak azért is, mert most 2 hét szünet lesz, és több cikket is kell írnunk:)

Journeymen 2007.10.25. 14:35:31

Egy ember véleménye miatt ne általánosítsunk, ha kérhetném. Van még olyan ember a Tritonban, aki úgy gondolja, hogy idén csak az 5 helyre fogunk odaérni és hogy valóban a Szolnok az idei év meglepetés, sztár és követendő példát mutató csapata.

Köszi:)

szg01 2007.10.25. 16:42:13

És ott te vagy az edző?...Szép :))))
Én egy szóval nem említettem más csapatnevet, amit írtam ,az megánvélemény. Egyetértek veled,miszerit a miskolci egy követendő példa, de akkor te nem értetted meg a "hozzászólásom" lényegét, nem ez volt a bajom.
És ha te azt gondolod, hogy az 5. hely a célod, akkor RÁM NINCS szükséged...de ezt inkább majd szeméyesen beszéljük át "edzőbá"

Journeymen 2007.10.25. 16:50:15

Geri!

Hozzászólásom nem neked szólt, hanem Floorballernek aki úgy érzem az egész csapatunkra rávetítette a hozzászólásod... de lehet nem:)

Nem mondtam hogy én vagyok az aki ezt gondolja, csak hogy van ilyen a csapatban....

Egyébként nem Miskolc hanem Szolnok:)

És nem az 5. hely a célom, hanem van olyan ember a csapatban ki oda várja a csapatot...de lehet neki sem ez a célja:)

Na puszi!

Floorballer 2007.10.25. 17:21:31

Ó! Nem nem,egyáltalán nem:) A Tritonos részt csak példának szántuk. Egyik csapattal sincs semmi probléma, sőt a kritikával sem volt, igazából csak elmondtuk, hogy a mi szemszögünkből hogy néz ki a dolog:)

Journeymen 2007.10.25. 17:31:21

Na akkor mindenki tud mindent:)

Lapointe 2007.10.26. 00:33:01

Journeymen: "Na puszi! " --> te puszilgatod a kapusodat??..végülis igazad van ő egy igazi "Gyémánt" :))

szg01 2007.10.26. 08:02:56

Zoli!
Természetesen Szolnokot akartam írni,csak nem tudsz olvasni a sorok között :))))))) (én meg írni:)))) )

Peti!
Ne legyél féltékeny,ha a hétfői partyn ott lettél volna, te is puszilgathattad volna a "gyémántot" :))))
Csak kérdezd meg az asszonyt,mit szólna hozzá! Ugye szivecském? :)

floorballek 2007.10.26. 10:24:01

hát ja .. :) vagy most rám gondoltál asszonyra? vagy melyikre a sok közül? :P .. drágám :D

szg01 2007.10.26. 13:02:25

Tudod,hogy csak te számítasz. (gyűrű megvan :) )
süti beállítások módosítása