Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.11.15. 10:45 Floorballer

Immár 3 hete nem kellett jóslásokba bocsátkoznunk, a gömb is megelégedetten porosodott a polcon a legutóbbi teljesítménye után. Ebben a fordulóban azonban fel van adva a lecke! Néhány simábbnak tűnő mérkőzés mellett nagy rangadókat és/vagy derbiket is láthat a kilátogató szurkoló. Papíron a férfi OB1 heti menüje tűnik a legsimábbnak, legalábbis a felületes szemlélő számára, a legnagyobb rangadóra pedig az OB2-ben kerül sor. Lássuk mi vár ránk, hogy érdemes szendvicset csomagolni és utazást szervezni, hogy minden érdekes meccsen ott legyünk!

Blast Férfi OB1

A kiélezett csatát vívó középmezőny valamennyi tagja a felső illetve az alsó ház csapataiból kapott ellenfelet, azaz elvileg 5 sima meccsnek kéne következni. Valójában ez azonban koránt sem biztos, hogy így lesz, elnézve az előző évek azonos párosítások mellett született eredményeit.

Debrecen – Torpedo
November 17. 15:00, Debrecen

A Debrecen az elmúlt fordulóban visszatalált a gólokkal és győzelmekkel kikövezett útra a Krokodilok két vállra fektetésével. 3 hét elég idő lehetett, hogy átlépjenek az eddigi kisiklásokon, rendezzék a soraikat, és a hátralevő nagy dömpingből győztesen kerüljenek ki. Ennek a sorozatnak (5 hét, 5 meccs ) a Torpedo elleni összecsapással vághatnak neki. Hazai pályán nem is lehet más céljuk, mint a győzelem. Az ellenféltől masszív védekezésre számíthatunk néhány Stekinger és Bálint góllal megspékelve.

IBK CH – SZPK
November 18. 11:30, TF

A tavaly tavaszi meccs és az eddigi idei szereplés alapján könnyed vendég sikerre is számíthatnánk. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy az elmúlt év visszafogott meccsei előtt korábban az Arcadom – SZPK nem csak egy meccs volt a sok közül. Igencsak felfokozott, paprikás hangulatú derbik voltak ezek pályán és azon kívüli rendbontással is, nyugodtan nevezhettük kiemelt kockázatú összecsapásnak. Ez szerencsére már a múlt, most sportszerű, küzdelmes meccsre számítunk. Az IBK CH az idei szezonban eddig hullámzó teljesítményt nyújt, a hétvégén Veszprémben éppen fent voltak. Kérdés, hogy most fent vagy lent következi-e az eddig kiegyensúlyozottan szereplő Komárom ellen. A 10. percben valószínűleg könnyebb lenne tippelni, de a narancsmezesek esélyesebbek.

MEISE – Neumann
November 18. 15:00, Eger

Ha valakinek jól jött a három hét szünet, az minden bizonnyal az Eger csapata. A Diamonds elleni óriási pofon után most egy hasonló jellegű meccsre számíthatnak. A másik „védekezz és fuss” elven működő gárda, a Neumann látogat Pásztorvölgybe. A kékek eddig meglehetősen jól állnak, álmaik életben tartásához szükségük van a két pontra. Semmiképpen nem számolunk esetükben olyan arányú sikerrel mint a Diamonds meccsen, hiszen a Neumannra egyáltalán nem jellemző a nagy különbségű győzelem, de a hazaiaknak nagyon meg kell küzdeniük a pontokért. Szoros, kevés gólt hozó meccsre van kilátás a védelmek és kapusok főszereplésével.

Miskolc – Diamonds
November 18. 13:00, Miskolc

A Diamonds legyőzte a CH-t, a Debrecent és az Egert. Ezek után nem lehet más célja Görögéknek, mint a két pont elhozása Miskolcról. A csapat remekül megy át védekezésből támadásba, és ha alkalma adódik rá, akkor nagy különbségű győzelmekre is képes. A Miskolc sima vereséget szenvedett Komáromban, de a hazai pályán már az Egernek is komoly nehézségei voltak ellenük. A Diamonds az esélyese a meccsnek, de mi továbbra is úgy érezzük, hogy a Miskolc előbb utóbb előrukkol egy meglepetéssel.

ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok
November 23. 19:00, Építők

A derbik derbije, a magyar bajnokság „el classico”-ja. Méltatlan lenne néhány sorban beharangozni ezt a meccset, így feltétlen külön posztot szánunk neki. Szerencsére egy héttel később lesz, így erre remek alkalmunk is van.

Jadberg Női OB1

Debrecen – Szombathely
November 16. 17:00, Debrecen

A Szombathely egy nagy hétvégi csapat kirándulást tesz keletre. Ennek első pontjaként Debrecenben lépnek pályára pénteken. A nagy távolság, az utazás mind-mind hátráltathatja őket, de ez a mérkőzés számukra ennek ellenére is kötelező és szinte biztos két pontot jelent.

Debrecen – Phoenix
November 17. 17:00, Debrecen

A Debrecen már másnap újra pályára lép a Phoenix ellenében. A lányok valószínűleg alaposan kifutják majd magukat Kovácsék üldözése közepette, ami Radácsiék malmára hajtja a vizet. A fiatal vendég csapat a legutóbbi lelkesítő döntetlen után valószínűleg plusz energiákra tett szert, és ezt kamatoztatva újabb két ponttal gazdagodhatnak.

IBK CH – SZPK
November 18. 14:00, TF

A hétvége egyik legígéretesebb meccse. A fantasztikus támadójátékot produkáló SZPK idegenben ütközhet meg a remek védelemmel rendelkező IBK CH-val. Kérdés melyik játékrendszer vezet majd sikerre. A két pont sorsa kulcsfontosságú lehet a végelszámolásnál. A CH-nak továbbra is gyengéje a góllövés, ezért a vendégekre tennénk a pénzünk, de az X nagyon benne van a meccsben. Erre csak úgy lehet sansza a hazaiaknak, ha megfékezik a narancsosok támadóit, mert arra kicsi esélyt látunk, hogy hirtelen varázsütésre 8-10 gólt termeljenek a mesehősök.

MEISE – Szombathely
November 18. 13:00, Eger

Már évek óta nagy rangadó ez a párosítás a női mezőnyben. Sokszor vívott egymással ez a két csapat a bajnoki elődöntőkben, bronzmeccseken, MK-ban. Az Eger idén erősebb mint tavaly, a Szombathely viszont láthatólag visszaesett. Ehhez jön még az egész hétvégés kirándulásuk, így mindenképpen hazai győzelmet jósolunk.

Triton – Szolnok
November 18. 14:00, Építők

A Szolnok egyszerűen megállíthatatlan. A Tritonos lányoknak minden bizonnyal nagy élmény lesz testközelből megtapasztalni a bajnok játékát, sokat lehet tanulni belőle. A végkimenetel azonban egy pillanatig sem lehet kérdéses, Strauss lányait ismerve ezen a meccsen is maximumot fognak nyújtani. Feltehető egy nagyarányú vendég siker.

Férfi OB2

AZ OB2-ben egy olyan forduló jön, amiben egy kivételtől eltekintve mindenki a tabellán körülötte legyeskedő ellenfelet kap. Ennek megfelelően remek meccsekre számítunk és kiélezett küzdelemre. A forduló után talán megvilágosodunk a tekintetben is, hogy a Szolnok a „nagyok” ellen is kíméletlen-e, illetve hogy hova is helyezhető el pontosan a Kecskemét. Ezen felül új pályát avatunk Dunaújvárosban, ez úton is gratulálunk hozzá!

ARES B – White Sharks
November 17. 15:15, Építők

A hétvégi palettából a WS találkozója lóg ki. A cápák békésebb vizekre eveznek, és az ARES B ellen gyűjthetik be a jól alakuló szezonjuk folytatásához szükséges két pontot. A meccs érdekessége, hogy Kurkó Gyula pályára léphet korábbi egyesülete ellen, melynek éveken át vezéregyénisége volt. Az ARES B a héten bejelentette, hogy a Bölcske csapatából fog erősíteni, és visszatér a gárdához Pavelka Zoltán is, így szinte egy új csapattal kell felvennie a küzdelmet a kék-fehéreknek. A cápák ezúttal valószínűleg eltekintenek a szurkolóik idegeit borzoló hátrányba kerülésektől és fordításoktól, de azért azon cseppet sem lepődnénk meg, ha az első gólt az ARES szerezné.

Kecskemét – Phoenix
November 17. 11:30, Törökbálint

Két dinamikus és lelkes csapat, két eltérő stílus. A Phoenix türelmes, tetszetős csapatjátéka a gyors és egyéni megmozdulásokra is alapozó Kecskeméttel csap össze. A vendégek a szolnoki fiaskóból olyannyira tanultak, hogy legjobbjuk nélkül gyűrték le a cápákat. Az év eleji MK meccs is igen szoros csatát hozott, és most sem várunk mást. A mérkőzést háromesélyesnek érezzük, melyet elsősorban a védelmek dönthetnek el. Kérdés ki tudja jobban semlegesíteni az ellenfél kiemelkedő támadóit. A magunk részéről kíváncsian várjuk, hogy a Phoenix mennyire tudja állandósítani a Rudas elleni eredményességét, illetve hogy a Kecskemét mennyire merész álmokat dédelgethet a szezon során.

Dunaújváros – Szeged
November 18. 11:00, Dunaújváros

Az Újváros először fogadhatja hazai pályán az ellenfelét ebben a szezonban. Ez nyilvánvalóan plusz motivációt jelent. Ehhez még hozzájön az, hogy ez a meccs tulajdonképpen a tavalyi OB3-as bronzmeccs visszavágója, illetve hogy feledtetni kell a Phoenix elleni blamát. Ezek a tényezők együttesen egy hazai sikert sejtetnek.

Veszprém –Szombathely
November 18. 16:00, Veszprém

A Veszprém támadói Tóth Zoltán távollétében is szorgosan lövik a gólokat, a Szolnok ellen is egészen 7-ig jutottak, és a Triton sem kapott senki mástól 5-öt. Ezzel párhuzamosan azonban a hátsó alakzat elég sok teret engedélyez az ellenfeleknek, és ennek jóvoltából mind a két fenti esetben sima vereséggel utazhattak haza a gyíkok. Most azonban ők lesznek otthon, a vendég pedig a Szombathely csapata lesz. Jelen esetben feltétlenül a hazaiak az esélyesebbek, de szoros meccsre van kilátás.

Triton – Szolnok
November 18. 17:30, Építők

A Hét Meccsén az OB2 első helyezettje vív meg a másodikkal, a legjobb támadó alakzat a legjobb védelem ellen, a harmadik legjobb támadó mutatókkal rendelkező csapat a második legjobb védelem ellen… kell-e ennél több. Nagy meccsre számítunk. Most elválik, hogy mennyire lehetnek vérmesek az üldözők reményei, hiszen a Szolnok letudta könnyebb meccseit, és most jön számukra az igazán nehéz menetelés. Szinte félve pislogtunk a gömbre, hogy mit mond… Ha a Triton tudja diktálni a tempót, és a létszámbeli fölény így kijön a meccs végére, ha a védőik meg tudják fogni a kreatív és eredményes támadókat, ha helyzeteiket remek arányban lövik be, ha kapusuk kiemelkedőt nyújt, akkor nyerhetnek. De túl soknak tűnik a „ha”, így a gömb egy gólgazdag meccset és néhány gólos Kannibál sikert jósol egy remek meccsen.

A tippeket várjuk a szokott módon, de már igen közel van a profibb kivitelezése a dolognak az ígéretek szerint;)


 

29 komment

Címkék: floorball női ob1 ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr73229470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2007.11.15. 11:32:22

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 8-2
IBK CH – SZPK 4-7
MEISE – Neumann 2-4
Miskolc – Diamonds 2-6
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 10-4

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 2-9
Debrecen – Phoenix 4-6
IBK CH – SZPK 2-12 ( Drágám 5 gólt lő :) )
MEISE – Szombathely 5-5
Triton – Szolnok 2-7

Férfi OB 2:
Ares B- WS 3-10
Kecskemét- Phoenix 7-5
Rudas-Szeget 8-1
Veszprém-Szombathely 8-6
Triton-Szolnok 9-8

floorballek 2007.11.15. 11:45:48

na,akkor most én vagyok az első :)

Férfi OB1 :
Debrecen- Torpedo 15
IBK CH-SZPK 7-10
MEISE-Neumann 6-8
Miskolc-Diamonds 4-7
ARES/TopFloor-Dunai Krokodilok 9-8

Női OB1
Debrecen-Szombathely 6-8
Debrecen-Phoenix 5-10
IBK CH-SZPK nem nyilatkozom,ha nem baj!
MEISE-Szombathely 8-5
Triton-Szolnok 1-20 (bocs, jó forma Szolnokon)

OB2 :
ARES B-White Sharks 6-9
Kecskemét-Phoenix 5-9
Dunaújváros-Szeged 3-8
Veszprém-Szombathely 8-7
Triton-Szolnok(az én drágám meccse:) ) 9-8

durva meccsek lesznek ezen a hétvégén, szerintem az egyik legjobb hétvége lesz :)

floorballek 2007.11.15. 11:46:19

te pedig megfogsz 3 büntetőt szivem :)

floorballek 2007.11.15. 11:51:58

héjj,ugyanazt irtad a triron szolnokra :) hát ez a telepatikus kapcsolat kettőnk között:) tudtuk hogy ez több,mint .. :)

szg01 2007.11.15. 12:09:46

Idén már fogtam hármat szivecském:) De legyen,ahogy te szeretnéd :))))
És ez már tényleg több... ;)

floorballek 2007.11.15. 14:48:55

hát igen :) na,akkor hajrá mindenkinek! ;)

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.15. 15:15:46

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 9-3
IBK CH – SZPK 3-6
MEISE – Neumann 2-4
Miskolc – Diamonds 2-6
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 8-6

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 1-13
Debrecen – Phoenix 1-15
IBK CH – SZPK 2-5
MEISE – Szombathely 6-4
Triton – Szolnok 2-10

Férfi OB 2:
Ares B- WS 3-10
Kecskemét- Phoenix 4-8
Rudas-Szeged 5-8
Veszprém-Szombathely 7-4
Triton-Szolnok 5-4

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.15. 15:17:13

Bazz Gergő, most nézem, egy csomó mindenre ugyanazt tippeltük:D A többi viszont elég eltérő:D

R#8 2007.11.15. 15:26:27

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 7-3
IBK CH – SZPK 4-8
MEISE – Neumann 3-6
Miskolc – Diamonds 2-13
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 7-5

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 3-12
Debrecen – Phoenix 2-13
IBK CH – SZPK 4-6
MEISE – Szombathely 6-4
Triton – Szolnok 1-11

Férfi OB 2:
Ares B- WS 3-12
Kecskemét- Phoenix 8-7
Rudas-Szeged 7-4
Veszprém-Szombathely 3-5
Triton-Szolnok 7-11

Dave97 2007.11.15. 17:07:55

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 12-3
IBK CH – SZPK 2-7
MEISE – Neumann 2-5
Miskolc – Diamonds 2-7
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 10-6

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 4-8
Debrecen – Phoenix 2-9
IBK CH – SZPK 3-5
MEISE – Szombathely 7-3
Triton – Szolnok 1-23

Férfi OB 2:
Ares B- WS 3-8
Kecskemét- Phoenix 7-7
Rudas-Szeged 7-4
Veszprém-Szombathely 7-5
Triton-Szolnok 7-12

acsbar 2007.11.15. 17:58:57

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 12:4
IBK CH – SZPK 4:9
MEISE – Neumann 3:8
Miskolc – Diamonds 3:7
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 12:8

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 3:7
Debrecen – Phoenix 3:4
IBK CH – SZPK 1:10
MEISE – Szombathely 7:4
Triton – Szolnok 0:16

Férfi OB 2:
Ares B- WS 4:7
Kecskemét- Phoenix 9:9
Rudas-Szeged 8:4
Veszprém-Szombathely 7:3
Triton-Szolnok 6:8

acsbar 2007.11.15. 18:00:41

Edus!!!

Az első meccsre mi a pontos tipp?? mert csak a 15-öt látom:)

Sharky 2007.11.15. 19:27:12

Férfi OB1 :
Debrecen- Torpedo 8-4
IBK CH-SZPK 4-6
MEISE-Neumann 3-6
Miskolc-Diamonds 4-7
ARES/TopFloor-Dunai Krokodilok 4-5

Női OB1
Debrecen-Szombathely 2-7
Debrecen-Phoenix 2-7
IBK CH-SZPK 3-5
MEISE-Szombathely 9-6
Triton-Szolnok 2-18

OB2 :
ARES B-White Sharks 4-9
Kecskemét-Phoenix 7-9
Dunaújváros-Szeged 4-5
Veszprém-Szombathely 9-6
Triton-Szolnok 6-9

breqq 2007.11.16. 03:22:13

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 7-2
IBK CH – SZPK 3-5
MEISE – Neumann 2-3
Miskolc – Diamonds 1-7 :)
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 5-7

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 0-6
Debrecen – Phoenix 1-5
IBK CH – SZPK 6-4
MEISE – Szombathely 6-4
Triton – Szolnok 0-6

Férfi OB 2:
Ares B- WS 1-7
Kecskemét- Phoenix 7-4
Rudas-Szeged 4-2
Veszprém-Szombathely 5-7
Triton-Szolnok 7-4 (Nehogy kapjál 4-et pillangó) :)

szg01 2007.11.16. 08:15:06

Az csak Diamonds edzésen szoktam kapni :))))
Jó sokan veszítenek értékes pontokat a tippversenyben,ha jól látom :))))

floorballek 2007.11.16. 08:38:08

ja,bocsi az lemaradt ezek szerint :$
arra tippeltem hogy nyer a Debrecen 15-5re

floorballek 2007.11.16. 08:39:34

ja és lemaradt hogy az U csapatunk nyer 9-5re a Triton ellen
az OB3 pedig nyeri az összes meccsét hétvégén :P

PM12 2007.11.16. 22:47:03

Férfi OB1:
Debrecen – Torpedo 10-3
IBK CH – SZPK 4-9
MEISE – Neumann 4-5
Miskolc – Diamonds 1-8 :)
ARES/Top Floor – Dunai Krokodilok 7-8

Női OB1:
Debrecen – Szombathely 1-9
Debrecen – Phoenix 1-12
IBK CH – SZPK 6-3
MEISE – Szombathely 5-4
Triton – Szolnok 0-11

Férfi OB 2:
Ares B- WS 1-5
Kecskemét- Phoenix 7-9
Rudas-Szeged 5-4
Veszprém-Szombathely 6-4
Triton-Szolnok 7-8

Balage · http://www.rudasfloorball.extra.hu 2007.11.18. 14:45:42

Mai hir
Rudas Floorball Team - Szeged 2:1

Vígh Laci 2007.11.18. 19:55:19

na ha ezt eltalálta valaki... :D

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.19. 01:11:16

Ez most tippelésben sem az én hétvégém azthiszem:D

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.19. 01:12:28

Mai eredmények:
Női ob-1:
Triton-Szolnok 0-13(?)
u15:
Triton-Szpk 0-16
férfi ob-2:
Triton-Szolnok 4-7 :S:(

floorballek 2007.11.19. 16:45:36

nekem alapbol nem a hétvégém volt ez a mostani :S :(

szg01 2007.11.19. 20:03:05

Látod Édesem, ebben is egyet értünk :(

acsbar 2007.11.19. 20:36:47

Ha jól számoltam, akkor a tippverseny eredménye:

1. PM12 13 pont
2. breqq 12 pont (5 meccs múlott 1 gólon)
3. Sharky 12 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
4. R#8 11 pont (4 meccs múlott 1 gólon)
5. acsbar 11 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és floorballek 11 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
7. Dave 97 10 pont
8. Triton 42 9 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
9. szg01 9 pont

floorballek 2007.11.19. 22:52:56

juppij Barni!! Mi vagyunk az 5-ek :)
az én kis drágám meg utolsó :( nem baj szivem :)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 12:37:13

Egyszer fent, egyszer lent...:D
Most hagytuk a többieket érvényesülni:D

acsbar 2007.11.25. 23:27:27

Az ARES-Kroki meccs után az alábbiak szerint módosult a tippverseny eredménye:

1. PM12 13 pont
2. breqq 12 pont (5 meccs múlott 1 gólon)
és R#8 12 pont (5 meccs múlott 1 gólon)
4. Sharky 12 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
és acsbar 12 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
6. floorballek 12 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
7. Dave 97 11 pont
8. Triton 42 10 pont (2meccs múlott 1 gólon)
9. szg01 10 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
süti beállítások módosítása