Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.11.22. 00:01 Floorballer

Elég sűrű a program mostanában, a floorball szerető közönség bizony csak kapkodja a fejét. Minden hétvégén jobbnál-jobb meccsek és minden hétvégére jut igazi ínyenc falat is. A mostani MK hétvégére rögtön kettő is, hiszen először a Krokodilokkal küzd meg az ARES csapata (erről már megemlékeztünk), majd pedig az idei talán legnagyobb kihívójukkal, az SZPK-val a Kupában. Az idei FA-kupa jellegű MK szépsége, hogy hasonlóan az angol lebonyolításhoz, ahol egyszerre lehet egy Chelsea - Manchester és egy Darlington – Rotherham összecsapás, itt is megfér egymás mellett az ARES – SZPK rangadó és két alacsonyabb osztályú csapat megmérettetése is. Ezzel egyszersmind lehetőség nyílik arra, hogy a kisebb csapatok éles meccsen bizonyíthassanak a „nagyok” ellen. Nézzük mi is várható:

Férfi MK:

Ajka – Debrecen
November 24. 12:30, Ajka

Ajka városi sporttörténelmi pillanatot élhet meg. Harmadosztályú csapatként fogadhatják a bajnokot, alighanem a klub történetének legnagyobb meccsére számíthatnak. Bár ez a találkozó valószínűleg a végállomást jelenti majd számukra a Kupában az egyre jobb formába lendülő Debrecen ellenében, de ilyen ellenféllel szemben ki lehet esni. A meccs valószínűleg örök emlék lesz a jelenlevőknek, feltehetőleg szép számú szurkoló is kilátogat az alkalomból. Ez úton is szorítunk a kis csapatnak, hogy egy szép emlékkel gazdagodhassanak!

Baja – Dunaújváros
November 24. 17:00, Baja

A két csapat szerencsésnek mondhatja magát, hiszen kaphattak volna egymásnál nehezebb ellenfelet is. A Baja ugyan OB3-as, de ne felejtsük el, hogy a tavalyi OB2 bajnokcsapat egy részéről beszélünk. Mind a két gárdának esélye nyílik rá, hogy a legjobb 8 közé jussanak, és feltehetőleg mindent meg is tesznek majd érte. Egy kemény, kiélezett mérkőzésre számítunk, ami abszolút három esélyes. Ha a Baja az OB3-as tempóból fel tud pörögni a tavalyi évi szintjére, akkor azért nekik áll a zászló, ám ha az Újváros tudja kamatoztatni az elmúlt meccsek tapasztalatait, és hogy „jobban játékban vannak”, akkor ők örülhetnek majd továbbjutásnak.

Phoenix – Miskolc
November 24. 15:30, Törökbálint

Az OB2 élcsapatai előszeretettel hangoztatják, hogy az OB2 eleje és az OB1 vége közt semmi  különbség nincs. Itt a remek alkalom élesben bizonyítani mindezt az OB1 9. helyezett Miskolc ellenében. Mi is kíváncsiak vagyunk a differencia mértékére, amiről ugyan egy meccs alapján nem mondhatunk majd semmit, de azért valamit jelezni fog. A Phoenix az elmúlt meccseken alaposan lendületbe jött, egyre másra lövik a gólokat Pafféri tanítványai. A Miskolc szintén javuló tendenciát mutat, az elmúlt fordulóban mindenkit megleptek (különösen a Diamondsot) a masszív ellenállásukkal. A meccs háromesélyes, mivel nincs összehasonlítási alap, de a rutin, a fizikum, és az OB1-es tapasztalat a Miskolc mellett szól. Szabó Ákos feltehetőleg még nagy kihívás lesz a Phoenixes védőknek.

White Sharks – Diamonds
November 24. 17:30, Törökbálint

Újabb OB1-OB2 csata, de jóval nagyobb a két csapat közti különbség a tabellákon. A Diamonds idén csak a két nagytól kapott még ki, és jó eséllyel pályázik a dobogó alsó fokára, a WS pedig jelenleg az OB2 4. helyén tanyázik. Egyértelműen a vendégek az esélyesek, még akkor is, ha Siklósi Evelin lehetőséget biztosít az eddig kevesebb szerephez jutó játékosoknak is. A Diamonds jelenleg igen magabiztos, erejüket jól mutatja, hogy az őket meglepő Miskolcot 59:30-nál sikerült legyőzni. A WS számára igen jókor jön ez a meccs, hiszen nincs is jobb, mint éles összecsapáson tanulni a nagyoktól, ez pedig remek felkészülést jelenthet a Szolnok ellen például. A találkozóról már részletes felvezetés olvasható a Cápa honlapon.

MEISE – Dunai Krokodilok
November 25.  15:00, Eger

A gömb ködbe burkolózott… nem tud mit mondani. Az Eger a múlt héten legyőzte az eddig jól szereplő Neumannt, és az oldalukon olvasható visszajelzések alapján ez jó sok erőt adott nekik. Jó eséllyel kikászálódnak a hullámvölgyből. A Krokodiloknak valamiért soha nem feküdt az egri játék, tavalyi rájátszásból való lemaradásuk nagyban a hevesiek ellen elvesztett két meccs számlájára írható. Van miért törleszteniük, de nehéz mit mondani az ARES meccs előtt. Egy esetleges Kroki siker után győzelmi mámorban utazhatnak Egerbe, de merőben más lenne a helyzet egy nagy vereség esetén. A vendégeket esélyesebbnek érezzük, de szinte bármi történhet…

ARES B – Szolnok
November 25. 17:00, Építők

Itt nem tudunk szépíteni, a gömb kategórikusan kijelentette: a Szolnok biztosan győzni fog. Feltehetőleg Gyenes edző a kevesebbet játszó ifjoncoknak is lehetőséget ad majd, és a kannibálok izgulhatnak a következő kör sorsolásán, hogy megmutathassák erejüket egy OB1-es gárda ellenében is.

ARES/Top Floor – SZPK
November 25. 19:00, Építők

Ha nem lenne ARES – Krokodil derbi, ez lenne a hét meccse, de a játék képe alapján könnyen előfordulhat, hogy így is ez lesz az utólag. Mindössze 1 héttel a nagyon fontos bajnoki összecsapás előtt a Kupában is megütközik az ország jelenlegi két legerősebb csapata. És a Kupában csak egy maradhat! Kis túlzással előrehozott döntőnek is nevezhetnénk, de láttunk már meglepetéseket… a Kupa légköre pedig egészen más mint a bajnokságé. 100-ból 99 meccsen győzhetsz te, de lehet ez lesz az az 1, ami miatt végleg elbuksz. ARES győzelmet jósolunk nagy csatában. Egy ilyen mérkőzésen érződni fog Benkei Laci hiánya (ez úton kívánunk neki mielőbbi visszatérést és gyógyulást!!), e mellett nem teregetheti ki Illés és Pavelka edző sem minden kártyáját a bajnoki cím szempontjából sorsdöntő meccs előtt.

Női MK

Phoenix – Debrecen
November 24. 13:30, Törökbálint

A múlt hétvége után egyesélyes összecsapás ez, már húzhatjuk is be a TOTO-n. Azt azonban nem hisszük, hogy megismétlődne a szombati gólfesztivál, hiszen egyrészt a Debrecen pihentebb lesz, másrészt a fejekből nehéz lesz eltüntetni a szombati emlék okozta elbizakodottságot. Mindenesetre a Phoenixes lányok meggyőzőek, őket várjuk a 8 közé.

SZPK – MEISE
November 25. 13:00, Komárom

Nagy-nagy rangadó lesz Komáromban a NOKIA kupa keretén belül, illetve azt megelőzően. Két jó formában lévő csapat találkozik, ráadásul sok néző lesz a kupának köszönhetően, így sokan buzdíthatják Lukács Csaba tanítványait. A múlt héten ugyan becsúszott egy CH elleni vereség, de a nyilatkozatok alapján ez cseppet sem keserítette el a hazaiakat. Az Eger erős csapat, és jelenleg rutinosabb plusz jobb pillanatnyi formában is van, ezért az ő győzelmükre fogadnánk, de a komáromi hangulat és a rendezés speciális körülményei miatt van keresnivalója a hazaiaknak. Jó erőfelmérő a szintén hamarosan esedékes bajnoki találkozójuk előtt. Egészen biztosan a hétvége egyik legkiemelkedőbb összecsapása lesz!

43 komment

Címkék: floorball magyar kupa lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr26236790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csodamokus 2007.11.22. 08:40:03

Jó kis meccsek lesznek ;) de legjobban a Phoenix - Miskolc meccsre leszek kíváncsi. Baromi jól játszik a Phoenix fura látni őket így hogy nem vagyok ott.

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 12:45:28

Mi sajnos Diamonds ellen kiestünk... A kuparendszer ezért szerencsétlen kicsit, mert a véletlenre van bízva ki-kit kap, és jópár olyan csapat van itt, akiknél valószínűleg jobbak vagyunk. Pl. ha közülük ki kéne választanom a 4 elődöntőst, akkor Ares, Diamonds, SZPK, Debrecen. amost a gond az, hogy ebből kapásból van egy ARES-SZPK. Na mind1:D

Tippek?:D

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 2-22
Baja – Dunaújváros 8-7
Phoenix – Miskolc 4-7
White Sharks – Diamonds 4-11
MEISE – Dunai Krokodilok 4-7
ARES B – Szolnok 2-16
ARES/Top Floor – SZPK 5-4

Női MK:
Phoenix – Debrecen 16-1
SZPK – MEISE 3-5

Girnyaú 2007.11.22. 12:54:36

Ez a lényege a kupának! Alsóbb osztályú játszhasson éles meccset is felsőbb osztályúval. Egy gyengébb csapat szerencsével, vagy kiemelkedő játékkal komoly eredményt tudjon elérni. A kupa nagyon fontos!!! Teljesen más atmoszféra! Gondolkozunk rajta, hogy a színvonalát, preztizsét hogy lehetne még emelni, hogy jövőre még jobb legyen. ÉS több jelentkező is volt akit érdekelne a szezonok felvezetéseként egy MK győztes - bajnok szuperkupa mérkőzés megrendezése/megnézése (sajnos írásos szándéknyilatkozatot nem kaptunk). Szóval ez is várható!

Dave97 2007.11.22. 13:03:43

Maximálisan egyetértek Gerivel, pedig mi is búcsúztunk már, és azért van pár csapat a mezőyben., akit legyőzhetnénk még. Így jött ki, erről szól ez a sorozat, és nagyon örülök, hogy a változtatás bejött: a kupa szereplés igenis fontos a csapatoknak, a "kicsiknek" pedig élmény. Nem hiszem hogy Bálintéknak Ajkán nyűg a Debrecen vendéglátása:)

Sharky 2007.11.22. 13:22:27

egyetértek. a kupa az kupa, nem bajnokság. az ares szpk-ból aki kikap, az kikapott egyszer, tehát NEM lehet már kupagyőztes. mindegy, hogy 16 közé jutásnál, vagy épp a döntőben történik.

a bajnokságban pedig az nyer, aki a legkiegyensúlyozottabban játszik egész idény alatt. itt az, aki nem kap ki.


tippek:)
Férfi MK:
Ajka – Debrecen 1-16
Baja – Dunaújváros 4-6
Phoenix – Miskolc 9-7
White Sharks – Diamonds 4-9
MEISE – Dunai Krokodilok 5-8
ARES B – Szolnok 3-12
ARES/Top Floor – SZPK 6-3

Női MK:
Phoenix – Debrecen 18-3
SZPK – MEISE 4-8

floorballek 2007.11.22. 13:26:31

Az én tippjeim :

Férfi MK
Ajka – Debrecen 5-12
Baja – Dunaújváros 7-7
Phoenix – Miskolc 10-4
White Sharks – Diamonds 6-8
MEISE – Dunai Krokodilok 4-8
ARES B – Szolnok 2-16
ARES/Top Floor – SZPK 7-7

Női MK:
Phoenix – Debrecen 10-5
SZPK – MEISE 6-6 :)

Sharky 2007.11.22. 13:54:56

öö izé.... MK-n azért döntetlenre tippelni nem kispályás dolog!:)

szg01 2007.11.22. 13:55:45

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 1-18
Baja – Dunaújváros 5-6
Phoenix – Miskolc 2-4
White Sharks – Diamonds 4-11
MEISE – Dunai Krokodilok 1-7
ARES B – Szolnok 3-18
ARES/Top Floor – SZPK 5-4

Női MK:
Phoenix – Debrecen 8-1
SZPK – MEISE 5-4 (és a Cicám szárnyalni fog :)))

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 14:02:08

Srácok, a floorball blog szolgáltatási köre bővült. Beírhatjátok Gergőnek és Edinának hála, hogy Párkereső-párközvetítő szolgáltatás:D

PM12 2007.11.22. 14:13:10

ffi MK:
Ajka-Debrecen 2-20
Baja-Rudas 4-7
Phoenix-Miskolc 7-5
WS-Diamonds 3-8
MEISE-Krokik 3-7
ARES B-SZolnok 0-17
ARES/Top Floor-SZPK 5-6

női MK:
Phoenix-Debrecen 18-2
SZPK-MEISE 3-5

floorballek · http://www.szpk.hu 2007.11.22. 14:25:31

jóvan-jóvan, nem kell oltani !!! *sértődött*
És nem kell a duma .. csak irirgy vagy, hogy mi egymásra találtunk :) :P

szg01 2007.11.22. 14:26:59

Miért érdekel így, hogy mi van velünk?

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 14:32:48

Igazatok van, irigy vagyok rád Edus, amiért Gergő veled van:D;)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 14:33:28

Jah, meg hát elvileg Az SZPK-t Gergő kapta, amikro felosztottuk a női csapatokat:D

Gr3g · facekontroll.blog.hu 2007.11.22. 14:37:08

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 1-21
Baja – Dunaújváros 7-6
Phoenix – Miskolc 4-8
White Sharks – Diamonds 3-8
MEISE – Dunai Krokodilok 4-7
ARES B – Szolnok 2-11
ARES/Top Floor – SZPK 7-6

Női MK:
Phoenix – Debrecen 17-2
SZPK – MEISE 3-4

floorballek · http://www.szpk.hu 2007.11.22. 14:44:21

elakadt a szavad? ? ?

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.22. 14:49:21

Nekem ugyan nem:D Majd Gergő elmeséli:D
Tuti megmagyarázza vhogy:D

acsbar 2007.11.22. 15:19:36

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 4-13
Baja – Dunaújváros 7-3
Phoenix – Miskolc 10-6
White Sharks – Diamonds 4-6
MEISE – Dunai Krokodilok 3-9
ARES B – Szolnok 1-12
ARES/Top Floor – SZPK 6-8

Női MK:
Phoenix – Debrecen 14-1
SZPK – MEISE 5-4

CH 10 2007.11.22. 19:08:34

Sharky, mért ne lehetne 7-7? A rendes játékidő a kupában is 3x20perc. Az, hogy utána el kell dönteni más dolog. Nem is csavarom tovább a szót, nyilván tippmixeltél már, ott is lehetne döntetlenre fogadni... (Más kérdés, hogy valóban szívesebben vettük volna Edustól, hogy szerinte ki jut tovább.)

R#8 · http://www.whitesharks.hu/ 2007.11.22. 19:22:03

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 3-18
Baja – Dunaújváros 6-7
Phoenix – Miskolc 7-10
White Sharks – Diamonds 5-8
MEISE – Dunai Krokodilok 4-7
ARES B – Szolnok 1-16
ARES/Top Floor – SZPK 7-9

Női MK:
Phoenix – Debrecen 8-1
SZPK – MEISE 4-6

Emberek, ne itt cseteljetek lécci, ott az msn...
Kössz.

Sharky 2007.11.22. 22:21:04

én is úgy értettem, hogy azért vagy írja utána oda hogy ki nyer, vagy valami, mivel ennek még uyge nincs tétje:)

melgalen 2007.11.22. 23:43:12

ez A KUPA, vagy csak egy kupa, hogy legyen képi megjelenítése a cikk tartalmának?

Girnyaú 2007.11.23. 09:20:41

A Magyar Kupa győztesének járó trófea nem egyezik meg a képen láthatóval!

sergio84 2007.11.23. 16:25:18

Férfi MK:
Ajka – Debrecen 2-17
Baja – Dunaújváros 8-7
Phoenix – Miskolc 4-7
White Sharks – Diamonds 3-7
MEISE – Dunai Krokodilok 6-4
ARES B – Szolnok 3-10
ARES/Top Floor – SZPK 9-4

Női MK:
Phoenix – Debrecen 11-2
SZPK – MEISE 3-7

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.11.23. 17:07:26

Ajka – Debrecen 4-15
Baja – Dunaújváros 9-5
Phoenix – Miskolc 5-6
White Sharks – Diamonds 8-6
MEISE – Dunai Krokodilok 4-9
ARES B – Szolnok 3-20
ARES/Top Floor – SZPK 6-4

Női MK:
Phoenix – Debrecen 10-3
SZPK – MEISE 5-6

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.23. 17:31:32

Teemu: Azt a 8 gólt te sem gondolhatod komolyan:D
Lehet hogy 6-ot kap a WS, de 8-at biztos nem lő a Diamonds-nak:D

floorballek 2007.11.23. 18:21:41

igen Kisgazdám :D
ne cseteljünk itt!!! való igaz ...

R#8 · http://www.whitesharks.hu/ 2007.11.23. 19:12:33

Semmi baj nincs vele, csak szerintem nem érint mindenkit:)

breqq · http://www.diamondssportklub.hu 2007.11.24. 00:23:45

Ajka – Debrecen 0-12
Baja – Dunaújváros 8-6
Phoenix – Miskolc 4-6
White Sharks – Diamonds 2-9
MEISE – Dunai Krokodilok 2-6
ARES B – Szolnok 1-16
ARES/Top Floor – SZPK 5-2

Női MK:
Phoenix – Debrecen 8-1
SZPK – MEISE 3-5

Füfke 2007.11.24. 04:21:30

Ares/Top Floor - SZPK 0-16

egy egészséges önbizalom...

Steini 2007.11.24. 10:03:16

Ajka – Debrecen 3-19
Baja – Dunaújváros 8-5
Phoenix – Miskolc 9-5
White Sharks – Diamonds 7-6
MEISE – Dunai Krokodilok 5-10
ARES B – Szolnok 2-17
ARES/Top Floor – SZPK 7-4

Női MK:
Phoenix – Debrecen 16-4
SZPK – MEISE 5-7

Dave97 2007.11.24. 11:10:41

Ajka – Debrecen 1-21
Baja – Dunaújváros 8-4
Phoenix – Miskolc 3-7
White Sharks – Diamonds 4-11
MEISE – Dunai Krokodilok 3-4
ARES B – Szolnok 2-11
ARES/Top Floor – SZPK 9-5

Női MK:
Phoenix – Debrecen 9-4
SZPK – MEISE 4-6

Lapointe 2007.11.24. 12:27:20

Teemunak "hivatalból" WS győzelmet kellett írnia, mint ahogyan úgy is lépünk pályára. Azt én is megnézném, hogy nálunk ki(k) lenne képes 8 góllal terhelni a Diamonds kapuját. :)
A nyáron volt egy ilyen: www.freeweb.hu/wshirek/hirek2.php?id=154&style=http://www.whitesharks.hu/floorball/style/style2.css&num=&tor=

Ezzel az eredménnyel ma is kiegyeznék..csak fordítva :)

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.11.24. 14:43:51

Nem hívatalból írtam:P Komolyan is gondoltam az egészet ;)

acsbar 2007.11.25. 23:51:56

A tippverseny eredménye:

1. PM12 már megint:) 10 pont
2. Sharky 8 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
3. R#8 8 pont
4. acsbar 7 pont
5. Triton_42 6 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és sergio84 6 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
és breqq 6 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
8. Steini 6 pont
és Dave97 6 pont
10. Gr3g 5 pont (2 meccs múlott 1 gólon)
11. floorballek 5 pont (1 meccs múlott 1 gólon)
12. szg01 5 pont
13. Teemu 4 pont

Lapointe 2007.11.25. 23:59:54

Közel voltunk a meglepetéshez..két harmadon át vezettünk.

PM12 2007.11.26. 16:40:26

nyertem:D mit kap a győztes?:P

Floorballer 2007.11.26. 17:17:08

Egyelőre megbecsülést és a siker érzését plusz irigységet a vesztesektől:) Komolyabbra fordítva, amint elkészül az automatizált, regisztrálós program, heti vásárlási utalványokért megy majd a meccs Veisz Laci felajánlásában!!! Reményeink szerint a héten már bemutathatjuk ezt az új funkciót!

floorballek 2007.11.26. 18:44:03

juppij, akkor majd én is összeszedem magam :)

PM12 2007.11.26. 18:53:32

háttt....kár h nem ezen a héten már:D
süti beállítások módosítása