Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.11.28. 10:40 Floorballer

Nehéz helyzetben és némiképp tanácstalanul szemezünk a hétvége programjával. Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni, és hogy az egyik legfeszültebb, legizgalmasabb két nap elé nézünk az ősz folyamán. Az is biztos, hogy a közhangulat a múlt heti – nemzetünk nagyjától idézve – „sajnálatos események” következtében totális mélypontra jutott… Ezzel ezeken a hasábokon nem is kívánunk foglalkozni, meghagyjuk a fórumnak a sárdobálás nagyszerű és össznépi „tömegsportját”…

A gömb egy kínai nagyváros csúcsforgalom környéki légköri állapotát megszégyenítő ködbe burkolózott, hiába faggatjuk, szinte lehetetlen bármilyen értelmes jóslatot adni a meccsek nagy részére. Ez a teher a mi vállunkat igencsak nyomasztja, de a semleges szurkolókat mélységes örömmel töltheti el, hiszen egyértelműen jelzi: a bajnokságok kiélezettek, a mezőnyök sűrűek, a meccsek szorosak. A prímet december első napjaiban egyértelműen a férfi OB1 párharcai viszik el, 4 kiemelkedő találkozót is rendeznek. Az OB2-ben ismét alsó ház – felső ház párosítások kerülnek terítékre, a női OB1-ben pedig egy „örökrangadó” vár ránk Vas megyében!

Blast Férfi OB1

SZPK – Debrecen
December 1. 19:30, Komárom

Ne is halogassuk, kezdjük mindjárt a hét meccsével! A sérülésektől tizedelt SZPK bravúros győzelmet aratott az ARES otthonában a Kupában. Illés László tanítványainak ez óriási lökést adhat, nem beszélve a meccsre kiérkező, még mindig a múlt hét hatása alatt álló szurkolókról. Van miért visszavágni a narancs mezeseknek, hiszen tavaly 4 hihetetlen meccsből mindössze egyet tudtak maguk javára fordítani a Debrecen ellen. A küzdelem minden alkalommal igen szoros volt, csak apróságok döntötték el a találkozókat, két esetben a hosszabbításban lőtt aranygólok. A Debrecen a rajtnál beragadt idén, de az elmúlt hetekben látványos játék, sok gól és könnyed győzelmek sora jelezte, hogy a Krokodilok elleni 11:10 megmutatta a gödörből kivezető utat. Éppen ezért jó meccset várunk a két lendületbe jövő és jó formában lévő csapattól. Aligha bánja meg, aki kilátogat.

Neumann – Diamonds
December 1. 17:30, Törökbálint

Ha év elején bátorkodtunk volna leírni, hogy ez a párosítás a 7. fordulóban akár az őszi bronzérem sorsát is nagyban befolyásolhatja, alighanem sokan ingatták volna a fejüket… A két harcos csapat, a védekezés és kontra támadások „Mozart”-jai azonban magabiztos pontgyűjtögetésbe kezdtek, és így igen előkelő helyen és remek mérleggel várhatják az egymás elleni presztízs csatát. Elmúlt mérkőzéseiken ugyan akadtak gondjaik, a Diamonds nehezen gyűrte le a Miskolcot és a WS-t is, a Neumann pedig vereséget szenvedett az új erőre kapó Eger otthonában, de amiatt nem kell aggódni, hogy erre a meccsre nem szedik össze magukat a csapatok. Tavaly a Neumann végzett előbbre a tabellán, de kétszer is vereséget szenvedett a gyémántoktól. Idén nem csak ezért, hanem az eddig eltelt fordulók tükrében is a Diamonds az esélyesebb, de a szurkolók alighanem a végletekig kiélezett csatát láthatnak majd, viszont gólfesztiválban kár lenne reménykedni. A taktika, a küzdés, a remek kapusteljesítmények és a deffenzív játék szerelmeseinek ajánljuk a parázs összecsapást.

IBK CH – Miskolc
December 2. 11:30, TF

Ha visszafogott jelzőket akarunk használni, akkor a szóismétlés ellenére a „parázs derbi” kifejezés ugrik be… mindenki tudja az okokat, és azt is, hogy nem lesz sétagalopp. Nem is szeretnénk többet írni erről, bízunk egy a múltat feledtető, sportszerű és jó mérkőzésben. (Azért nem lepődnénk meg, ha Szabó Ákos képe felderengene néhány CH játékos meccs előtti álmai közepette…)

Dunai Krokodilok – MEISE
December 2. 11:00, Törökbálint

Vannak párosítások, amire szinte minden megkérdezett azt mondaná, hogy „ááá, 10-ből 8-szor tuti X csapat nyer!”, majd rendszeresen kiderül, hogy mindig pont az a 2 másik meccs van. Az egri bikák tagadhatatlanul a sarokba szorultak, mire meglátták a lebegő vörös posztót egy olyan 2 hete, és azóta nehéz megfékezni a sok csatát megélt zabolázatlan nagyvadat. A Krokodil persze elvileg könnyedén elbánik a folyóhoz baktató békés bivallyal is, de a szárazon nincs sok esélye a vágtató bika elé állva. Hogy ezen az estén éppen melyik eset áll fenn, az megjósolhatatlan. Az Eger tud valamit, aminek következtében 1 góllal rendszeresen jobbak ellenfelüknél, és ez feltehetőleg frusztrálóan hat már Bedőékre, akiknek idén bőven kijut az 1 gólos vereségekből. Ha a görcsösséget ismét meg tudja lovagolni az egyre inkább erőre kapó hevesi csapat, akkor ismét jók lehetnek egy 4:3-ra, de ha a Krokodilok az idegenben a meccs középső szakaszában bemutatott 4 gólos vágtát ki tudják terjeszteni 60  percre, akkor övék lesz a két pont. Valami azt súgja, hogy Rab Konstantinra döntő szerep hárul.

Torpedo – ARES HC/Top Floor
December 2. 18:30, Építők

A hétvége egyetlen sima meccse, a kupa kiesés után az ARES feltehetőleg nagy elánnal veti magát a küzdelembe, ha másért nem, hát azért hogy készüljön a jövő heti SZPK elleni visszavágóra. A Torpedo szokás szerint jó lesz 5-6 gólra, de a pontszerzésre ezen a meccsen aligha fogadna bárki is.

Jadberg Női OB1

SZPK – Debrecen
December 1. 11:30, Komárom

Az SZPK két nehéz meccs és így két vereség után fogadja a két igen nagy vereség után az országon átutazó debreceni csapatot. Azt meg már láttuk, hogy a narancsos lányok el tudják viselni az esélyesség terhét, ami általában 10-nél is több gólban mutatkozik meg. Szükség is lesz az önbizalomra, hiszen a jövő héten az ARES lesz az ellenfél.

Phoenix - ARES
December 1. 14:00, Törökbálint

A Phoenix ifjoncai két pontgyárosukkal az élen egyre magabiztosabb. Most ismét egy nehéz meccsen mérhetik le, hol is tartanak. Az ARES a szombathelyi döntetlennel hangolt a közvetlen riválisok (Phoenix, SZPK, CH) elleni menetelésre. Ez a meccs sokat elárul majd, hogy hol is helyezkednek el ők az erősorrendben. Jelenleg nehéz bármit mondani, de ha Kovács Vivient sikerült megfogni Vas megyében, akkor Radácsinak is meg fog gyűlni a baja a védőkkel, ez pedig felcsillanthatja a győzelem lehetőségét Gegesyéknek.

IBK CH –Triton
December 2. 14:00, TF

A CH számára remek alkalom nyílik, hogy szokásos erényük, a védekezés helyett ezúttal a támadásokat gyakorolják és fejlesszék egy magasabb szintre. A Tritonnak ez úton gratulálunk a hétvégi pontszerzéshez, ha jól számoljuk, akkor ez az első pontja a csapatnak felnőtt nagypályás találkozón. És sokak szerint, csak az elsőt nehéz megszerezni:)

White Sharks - MEISE
December 2. 13:00, Építők

A NOKIA Kupa eredményei alapján egyesélyes a találkozó. Papp Peti lányai zökkenőmentesen haladnak az idei szezonban, magabiztosságuk csak pillanatokra illan el, ami reményt adhatott egy Szombathely szintű gárdának, de a WS-nek néhány pillanat kevés lesz még az üdvösséghez. Valószínűleg újabb két pont landol Susztákéknál, és marad a Szolnok utáni kapaszkodás, valamint a reménykedés egy esetleges szombathelyi sikerben…

Szombathely – Szolnok
December 2. 13:00, Szombathely

Ez bizony örökrangadó a női mezőnyben! Nem egy bajnoki döntő párosítása volt ez, és bár idén nem a régi fényében csillog a Szombathely, azért ez nekik nem csak egy meccs a sok közül. A Szolnoknak a fél, inkább háromnegyed országon át kell barangolnia, hogy az amúgy is fittségéről híres Kovácsékkal megküzdjön… ha van olyan meccs, ahol a Szolnoknak egyáltalán halvány esélye van a pontvesztésre, akkor ez az.  Ettől persze még egy sima vendég siker is benne van a pakliban.

Férfi OB2

Elvileg az 5 előbbre állócsapatnak hoznia kell az 5 meccset, és mindenki titkon szoríthat a másik bukásáért. Gyakorlott sportfogadók tudják, hogy még 5 tuti meccsből is csak az tuti, hogy az egyik meglepetés lesz… Mi is küszködünk egy ilyen érzéssel, de egyszerűen nem találunk fogást a párosításokon...

Szeged – Kecskemét
December 1. 11:00

A Kecskemétnek már csak a Triton elleni rangadója van hátra, és bizony könnyen az első négy hely egyikén telelhetnek. Ehhez azonban hozniuk kell a meccset a Szeged otthonában, és erre minden esélye meg is van Tóth Imre tanítványainak. Érzésünk szerint erre képesek is, de ne feledjük, hogy a Szeged egyelőre adós egy vaskos meglepetéssel, amire idővel feltétlen számítunk.

Phoenix – ARES B
December 1. 16:00, Törökbálint

A Phoenix az egyik legjobb formában lévő hazai csapat, a Miskolc legyőzése már az első osztály felé is üzenettel bírt. Az ARES B egyelőre formálódik, de ezen meccs legfőbb érdekessége „Szöcsi” OB2-es pályára való visszatérése lesz. Valószínűleg megtanulhat az idén kiemelt őrizet alatt játszani, de mi ennek ellenére gólokkal való visszatérésre számítunk és Phoenix győzelemre.

Dunaújváros – Triton FT
December 2. 11:00, Dunaújváros

A Triton 2 pontért utazik a dunaújvárosi pályára, ami eddig még csak hazai győzelmet hozott:) Valószínűleg sok szurkoló bíztatja majd a pálya fölött lebegő játékosokat. Nagy rohanásra, szédítő iramra, és vendég győzelemre tippelnénk. Az újvárosban már fordulók óta benne van egy meglepő eredmény, de a nagy csapatok ellen eddig többször is összeomlott a gárda. A hazai közönség azonban erőt adhat egy végig szoros küzdelemhez.

White Sharks – Veszprém
December 2. 15:00, Építők

Közönségszórakoztató játék, vendégvezetés, nagy hajrá, fordítás, 3-4 gólos hazai siker, és minimum 16 gól. Mi ezt várjuk. A Veszprém meccsei eddig mindig sok gólt hoztak, a támadó egység jól muzsikál, a védelem azonban legalább olyan gólérzékeny. Ez a semleges néző számára szórakoztató gólfesztiválokat szült eddig, viszont a gyíkoknak nem jutott sok pont. Kétségtelen, hogy a Veszprém kerete ennél jobb helyezésre és több pontra hivatott, de a lendületben lévő cápákat nehéz lesz megállítaniuk.

Szombathely – Szolnok
December 2. 11:00, Építők
 

A Szolnok ellenfele az utazás okozta fáradtság lehet leginkább. A Szombathely otthon mindenkire veszélyes, sajátos játékstílusuk mindenkinek megnehezíti a dolgát, de Gyenes fiai eddig nem hibáztak az ilyen meccseken, és őszintén meglepődnénk, ha mindezt most kezdenék el. A tabella alapján várhatónál azonban küzdelmesebb meccsre számítunk.

36 komment

Címkék: floorball ob1 noi ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr81245224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2007.11.28. 11:01:34

Blast Férfi OB1


SZPK – Debrecen 5-4
Neumann – Diamonds 3-6
IBK CH – Miskolc 6-4
Dunai Krokodilok – MEISE 7-2
Torpedo – ARES 1-11

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 13-1
Phoenix-Ares 7-6
IBK CH –Triton 8-2
WS-MEISE 2-10
Szombathely – Szolnok 6-4

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 2-8
Phoenix-Ares B 2-10
Rudas-Triton 3-9
WS-Veszprém 8-6
Szombathely-Szolnok 3-12

milka11 2007.11.28. 11:09:20

Szöcsi leigazolása lekerült az Ares hrek közül.

Teemu · http://www.whitesharks.hu 2007.11.28. 11:14:29

Blast Férfi OB1


SZPK – Debrecen 6-4
Neumann – Diamonds 5-4
IBK CH – Miskolc 5-2
Dunai Krokodilok – MEISE 6-4
Torpedo – ARES 2-10

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 15-1
Phoenix-Ares 6-5
IBK CH –Triton 9-1
WS-MEISE 4-12
Szombathely – Szolnok 6-4

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3-9
Phoenix-Ares B 10-1
Rudas-Triton 1-7
WS-Veszprém 9-3
Szombathely-Szolnok 2-14

Floorballer 2007.11.28. 11:26:42

Hmm... akkor majd meglátjuk mik a fejlemények ebben az ügyben.

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.11.28. 12:18:32

Blast Férfi OB1

SZPK – Debrecen 6-6
Neumann – Diamonds 3-5
IBK CH – Miskolc 8-6
Dunai Krokodilok – MEISE 6-4
Torpedo – ARES 4-13

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 12-2
Phoenix-Ares 6-4
IBK CH –Triton 7-2
WS-MEISE 2-8
Szombathely – Szolnok 4-6

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3-8
Phoenix-Ares B 18-5
Rudas-Triton 4-8
WS-Veszprém 11-8
Szombathely-Szolnok 3-8

melgalen 2007.11.28. 12:31:50

próbáljunk szerencsét...

Blast Férfi OB1:

SZPK–Debrecen 7-4
Neumann-Diamonds 2-5
IBK CH–Miskolc 7-4
Dunai Krokodilok–MEISE 8-5
Torpedo–ARES 2-13

Jadberg Női OB1:

SZPK–Debrecen 14-2
Phoenix-Ares 8-6
IBK CH–Triton 7-1
WS-MEISE 3-12
Szombathely–Szolnok 4-7

Férfi OB2:

Szeged-Kecskemét 2-13
Phoenix-Ares B 17-3 (a 2-10-ért csakazértis:))
Rudas-Triton 2-8
WS-Veszprém 8-7
Szombathely-Szolnok 4-10

szg01 2007.11.28. 13:13:17

Jesszus!!!!!!!
Elnézést kérek!!!
Természetesen Phoenix- Ares B :10-2
KÉRETIK EZT AZ EREDMÉNYT JEGHYZŐKÖNYVBE VENNI!!!
Köszönöm

melgalen 2007.11.28. 13:49:35

el van nézve:)

Steini 2007.11.28. 14:57:07

Blast Férfi OB1


SZPK – Debrecen 7-5
Neumann – Diamonds 5-4
IBK CH – Miskolc 8-4
Dunai Krokodilok – MEISE 9-6
Torpedo – ARES 3-11

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 15-2
Phoenix-Ares 7-4
IBK CH –Triton 9-4
WS-MEISE 5-10
Szombathely – Szolnok 7-6

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3-10
Phoenix-Ares B 11-3
Rudas-Triton 5-7
WS-Veszprém 10-5
Szombathely-Szolnok 5-11

csókA 2007.11.28. 15:16:36

SZPK – Debrecen 8-6
Neumann – Diamonds 3-3
IBK CH – Miskolc 6-6
Dunai Krokodilok – MEISE 6-5
Torpedo – ARES 3-11

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 17-0
Phoenix-Ares 6-7
IBK CH –Triton 10-0
WS-MEISE 3-8
Szombathely – Szolnok 4-6

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 7-7
Phoenix-Ares B 8-4
Rudas-Triton 6-9
WS-Veszprém 9-6
Szombathely-Szolnok 3-12

floorballek 2007.11.28. 18:02:50

SZPK – Debrecen 7-5
Neumann – Diamonds 10-6
IBK CH – Miskolc 8-5
Dunai Krokodilok – MEISE 6-4
Torpedo – ARES 3-13

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 10-4
Phoenix-Ares 7-7
IBK CH –Triton 10-0
WS-MEISE 5-8
Szombathely – Szolnok 5-9

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 6-7
Phoenix-Ares B 9-5
Rudas-Triton 6-8
WS-Veszprém 9-7
Szombathely-Szolnok 4-12

PM12 2007.11.28. 18:57:11

sziasztok:)

ffi OB1:

SZPK-Debrecen 8-5
Neumann-Diamonds 5-6
CH-Miskolc 7-3
Dunai Krokodilok-MEISE 7-4
Torpedo-Ares 3-12

női OB1:

SZPK-Debrecen 11-4
Phoenix-Ares 5-3
CH-Triton 13-0
WS-MEISE 4-7
Szombathely-Szolnok 4-7

ffi OB2:

Szeged-Kecskemét 4-7
Phoenix-Ares B 17-4
Rudas-Triton 6-11
WS-Veszprém 7-5
Szombathely-Szolnok 2-12

pavel · http://www.areskepek.gportal.hu 2007.11.28. 20:35:12

Szöcske egyelőre mégsem játszik nálunk.

bidzsi 2007.11.28. 20:46:39

BLAST Férfi OB I

SZPK - Debrecen 6-7
Neumann - Diamonds 5-2
CH - Miskolc 6-4
Dunai Krokodilok - MEISE 8-3
Torpedo - ARES 6-5

Gr3g · facekontroll.blog.hu 2007.11.29. 07:42:01

SZPK – Debrecen 9-5
Neumann – Diamonds 3-5
IBK CH – Miskolc 8-5
Dunai Krokodilok – MEISE 6-4
Torpedo – ARES 3-15

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 9-2
Phoenix-Ares 6-5
IBK CH –Triton 11-1
WS-MEISE 3-7
Szombathely – Szolnok 5-8

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 5-7
Phoenix-Ares B 10-1
Rudas-Triton 6-7
WS-Veszprém 9-4
Szombathely-Szolnok 5-11

acsbar 2007.11.29. 08:56:15

BLAST Férfi OB I:

SZPK - Debrecen 8:7
Neumann - Diamonds 4:4
IBK CH - Miskolc 7:3
Dunai Krokodilok - MEISE 6:3
Torpedo - ARES 2:12

Jadberg Női OB:

SZPK – Debrecen 16:1
Phoenix-Ares 5:4
IBK CH –Triton 7:1
WS-MEISE 1:12
Szombathely – Szolnok 4:9

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3:7
Phoenix-Ares B 13:1
Rudas-Triton 3:6
WS-Veszprém 5:5
Szombathely-Szolnok 6:8

MW9 2007.11.29. 09:16:21

BLAST Férfi OB I:

SZPK - Debrecen 6-6
Neumann - Diamonds 4-6
IBK CH - Miskolc 7-3
Dunai Krokodilok - MEISE 4-2
Torpedo - ARES 3-11

Jadberg Női OB:

SZPK – Debrecen 14-2
Phoenix-Ares 5-3
IBK CH –Triton 10-0
WS-MEISE 2-8
Szombathely – Szolnok 3-6

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3-8
Phoenix-Ares B 9-2
Rudas-Triton 2-7
WS-Veszprém 7-4
Szombathely-Szolnok 3-10

webb04 2007.11.29. 10:25:38

SZPK – Debrecen 8-5
Neumann – Diamonds 3-2
IBK CH – Miskolc 10-6
Dunai Krokodilok – MEISE 11-7
Torpedo – ARES 1-9

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 7-1
Phoenix-Ares 5-5
IBK CH –Triton 6-2
WS-MEISE 2-7
Szombathely – Szolnok 3-8

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 3-7
Phoenix-Ares B 6-3
Rudas-Triton 2-8
WS-Veszprém 4-7
Szombathely-Szolnok 4-9

R#8 · http://whitesharks.hu/ 2007.11.29. 10:47:36

Blast Férfi OB1:

SZPK–Debrecen 9-5
Neumann-Diamonds 7-5
IBK CH–Miskolc 9-7
Dunai Krokodilok–MEISE 8-6
Torpedo–ARES 5-13

Jadberg Női OB1:

SZPK–Debrecen 12-2
Phoenix-Ares 7-5
IBK CH–Triton 8-4
WS-MEISE 5-10
Szombathely–Szolnok 5-7

Férfi OB2:

Szeged-Kecskemét 3-10
Phoenix-Ares B 15-3
Rudas-Triton 4-9
WS-Veszprém 10-4
Szombathely-Szolnok 5-13

szg01 2007.11.29. 12:14:03

És az én egyetlenem szárnyalni fog. TUDOM :))))

breqq 2007.11.29. 16:52:10

SZPK – Debrecen 3-5
Neumann – Diamonds 2-4
IBK CH – Miskolc 6-3
Dunai Krokodilok – MEISE 6-4
Torpedo – ARES 2-13

Jadberg Női OB 1.
SZPK – Debrecen 8-1
Phoenix-Ares 6-4
IBK CH –Triton 8-1
WS-MEISE 2-5
Szombathely – Szolnok 4-5

Férfi OB 2:
Szeged- Kecskemét 2-8
Phoenix-Ares B 11-3
Rudas-Triton 4-8
WS-Veszprém 4-3
Szombathely-Szolnok 3-9

olccsi 2007.11.30. 15:11:27

OBI:

SZPK – Debrecen 7-9
Neumann – Diamonds 4-7
IBK CH – Miskolc 8-5
Dunai Krokodilok – MEISE 10-4
Torpedo – ARES 8-15 :P

OBII:

Szeged- Kecskemét 2-9
Phoenix-Ares B 17-2
Rudas-Triton 5-7
WS-Veszprém 4-3
Szombathely-Szolnok 2-12

Füfke 2007.12.02. 05:15:51

Macskajancsik!!! Tanuljatok meg tippelni!

Peny 2007.12.02. 16:21:22

IBK CH - Miskolc 10-7
(a 10-6-os tipp majdnem jo volt, csak az utolso percben esett meg egy ravezetes gol)

floorballek 2007.12.03. 11:49:37

kíváncsi vagyok a végeredményre :)
Jesch Áron! Máskor is gyere meccset fújni Komáromba ;) Sokkal kedvesebb voltál mint a Diamondsos bíró fiú! :)

R#8 · http://whitesharks.hu/ 2007.12.03. 17:40:05

Óóó, hát igazán köszi:D Jólenne, de előbb kéne hozzá papír:P:D
Ez nem az én hétvégém volt, Steini basszus megelőzől:P

Steini 2007.12.03. 18:04:34

R#8!!! köszi a közremüködést!!:P

floorballek 2007.12.03. 22:21:02

nem kell az! neki sem volt :P

melgalen 2007.12.04. 12:21:40

közzéteszi valaki a tipperedményt?

Floorballer 2007.12.04. 12:49:12

Hát ha Barni most nem, akkor amint lesz egy kis időnk, összeadjuk:) És továbbra is várunk a szoftveres megoldásra majd.

acsbar 2007.12.04. 14:39:34

Íme (kicsit sokáig tartott, mert mindenki túl jól tippelt):

1. melgalen 20 pont
2. szg01 19 pont (4 meccs múlott egy gólon)
3. Gr3g 19 pont (2 meccs múlott egy gólon)
4. Teemu 18 pont
5. Steini 16 pont
6. PM12 15 pont (5 meccs múlott egy gólon)
7. MW9 15 pont (4 meccs múlott egy gólon)
8. breqq 14 pont (5 meccs múlott egy gólon)
9. acsbar 14 pont (2 meccs múlott egy gólon)
és webb04 14 pont (2meccs múlott egy gólon)
11.R#8 13 pont (6meccs múlott egy gólon)
12. Triton42 13 pont (4 meccs múlott egy gólon)
13. floorballek 13 pont (2meccs múlott egy gólon)
14. csókA 10 pont

Kiemelésre méltó: egyedül szg01 volt képes az összes mérkőzés kimenetelét eltalálni.:)
Gratulálok mindenkinek!

szg01 2007.12.04. 15:39:06

Köszönöm a dícsérő szavakat.
A következő forduló már nem lesz ilyen,mer jönnek azok a meccsek,ahol nem az ész, hanem a szív diktál majd :))))
Drakulálok mindenkinek a sok remek tipphez!

floorballek · http://www.szpk.hu 2007.12.04. 18:09:03

utolsóelőtti??? :O :O :S :'( :'(

melgalen 2007.12.04. 21:21:11

szevasz marci:P
süti beállítások módosítása