Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse - utózöngék

2007.11.29. 18:58 Floorballer

A pénteki ARES – Krokodil összecsapásról kérdeztük Pavelka Zoltánt és Szabó Józsefet:

FFR: - Fordulatos meccset hozott a rangadó. Röviden hogyan vélekednétek róla?

Sz.J.:- Fegyelmezetten védekeztünk, taktikánk többé-kevésbé működött, de sajnos a szokásos egyéni hibák és a kihagyott helyzetek miatt nem adtunk esélyt magunknak a győzelemre.

FFR: - Az első harmad után 2:0-ra vezetett a Krokodilok csapata. Mi volt ennek az oka, és mi hangzott el a szünetben csapataitoknál?

P.Z.:- Mujahid Tamás gépe késett Írországból, hosszú utazás után épp beesett a meccsre. Nádor a pesti dugóban ült, ő is kezdésre érkezett. Nem volt idő bemelegíteni, ezért az első harmad a játékba lendüléssel telt el. Mivel az első játékrész végére már megfelelő volt a játék, ennek folytatására kértem a csapatot. Kértem, hogy a befejezéseknél jobban koncentráljanak és lehetőleg keresztpasszokból lőjünk kapura. Ezen kívül nem voltam elégedett az első sorral, helyettük a juniorok kaptak lehetőséget. Meg is hálálták a bizalmat, első akciójukból gólt szereztek, visszhozva ezzel a meccsbe a csapatot.

Sz.J.:- A megkezdett játékot akartuk folytatni, szoros, kemény védekezéssel, és gyors, határozott támadásokkal.

FFR: - Mi változott a második harmadban, ami 4:0-s ARES sikert hozott?

P.Z.:- A fiatalok beállítása, valamint az, hogy bemelegedett a csapat. A Bajaszgalan, Geri, Farkas, Dósa sor szinte azt csinált a pályán amit akart! Nádorék is pontosabbak voltak a befejezéseknél  és három gól is pontos keresztpassz után született.

Sz.J.:- Nem gondolom, hogy változott (az amúgy alacsony színvonalú) játék képe. „Csak” az ARES kihasználta a lehetőségeit, mi meg nem.

FFR: - Miben hibáztatok, ami miatt immár nem először csúszott ki a kezetekből a meccs eleji több gólos vezetés?

Sz.J.:- Egyéni hibákból kaptuk a gólokat, aminek az oka a dekoncentráltság lehet. Ezek a hibák pedig hatással vannak az egész csapat teljesítményére.

FFR: - Újabban rendszeresen előnyt adtok az ellenfeleknek a meccs elején, míg korábban pont ennek ellenkezője volt az általános. Mi az oka ennek?

P.Z.:-Nem szándékos?! Sajnos sokan dolgoznak hétvégén is, épp csak beesnek a meccsre, nincs idő rendesen bemelegíteni. Sokszor erre mennek el az első percek. A másik ok, hogy eléggé felhígult a mezőny, nem nagyon kellett az eddigi meccseken törni magunkat. Az előző bajnokságban ott volt a Debrecen, a Krokodilok, az SZPK és egy jó Eger. Idén ez két csapatosra szűkült. Reméljük tavaszra másképp lesz!

FFR: - Kiket emelnétek ki csapataitokból?

P.Z.:- Vígh Laci továbbra is jó formában van. Rajta kívül a Bajaszgalan, Geri, Farkas, Dósa és Kupó játszott kiemelkedően. Tehát ezt a meccset a fiatalok hozták, bár nem ők szerezték a gólokat!

Sz.J.:- Csapatszinten jól működtünk, de legalább 1-2 kiemelkedő egyéni teljesítmény nélkül nem lehet egy ilyen meccset megnyerni. Kapusunk, Samu Balázs magabiztosan védett, az ő teljesítményére lehetett volna alapozni.

FFR: - A vasárnapi kupa meccsen mind a két csapat esélyesként szenvedett vereséget. Van ennek köze a pénteki meccshez, a pihentség hiányához?

P.Z.:- Van! Be kell látni, hogy 35-40 éves játékosaink nem tudnak két nap különbséggel két rangadót játszani. A fiataloknak meg közben szombaton még egy U 19-es meccse is volt! Ketten fáradtságra hivatkozva el sem jöttek a vasárnapi meccsre. Mondjuk ez teljesen érthetetlen 17 éves fiataloknál.  Azt kell mondjam jókor jött ez a vereség, nem lehet mindig nyerni. Azt mondják a nagyok, hogy aki mindig nyer az sosem lesz bajnok, mert épp a legfontosabb meccsen fog kikapni. Mimost túl vagyunk ezen. Remélem újabb fél éves veretlenségi széria kezdődik. Most már csak a bajnokságra kell koncentrálni.

Sz.J.:- A vasárnapi egy teljesen más jellegű mérkőzés volt. Nem hiszem, hogy bármi köze lenne az ott elszenvedett vereségnek a pénteki derbihez.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 krokodil hét meccse ares

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr80247042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása