Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: White Sharks - Phoenix

2008.02.22. 10:50 Floorballer

Ezen a hétvégén ismét az OB2 aktuális rangadóját kell kiemelnünk a mérkőzésforgatagból. Jelen állás szerint vesztett pontok tekintetében a Phoenix 1 pont előnyre tett szert a Tritonnal és 2 pontra a WS-el szemben. Az elkövetkezendő két fordulóban ezzel a két csapattal ütköznek meg a fiatalok fordított sorrendben. Alighanem a fontosabb kérdésekre így két héten belül választ kapunk: ha a Phoenix legalább 3 pontot szerez, tulajdonképpen eldőlt.

Sokak szerint a tetszetősen játszó, mindig támadólag fellépő Phoenix az esélyese a találkozónak. Elnézve az őszi eredményt valamint az SZPK elleni kupameccset, ezt nekünk is alá kell írni. Fontos azonban megjegyezni, hogy egészen más helyzet az, amikor kvázi vesztenivaló nélkül kell felnőni a jóval esélyesebb ellenfélhez, mint amikor esélyeshez méltóan kell diktálni a tempót a betömörülő rivális ellen. A Sharks elsősorban éppen az ilyen meccseken nyújt átlag felettit, és küzdésből rendszerint jelesre vizsgázik a gárda. Helyzetüket most több hiányzó nehezíti, de erről már beszéljenek az illetékesek: Huszti Péter és Pafféri András.

White Sharks HC - Phoenix Fireball  SE

Építők , Budapest
2008. február 24. 15:00

   
 VS.
 
 


FFR: - A feljutás sorsáról döntő 3 mérkőzés közül az első döntetlennel zárult. Ha most felajánlanák, hogy döntetlennel zárul a hétvégi meccs, látatlanban elfogadnátok?

H.P.:- Alapesetben nem fogadnám el, mert minden mérkőzésen győzni szeretnénk. A sportolót a győztes találkozók éltetik, minden más eredmény kudarc lehet. Azonban csapatunk akkor igazán veszélyes, ha mindannyian egységben és pontosan tudunk játszani. A pontosság csak rajtunk múlik majd, az egység pedig annyiban bomlik, hogy sorainkat át kell szervezni. Kapitányunk Holubkó István a Triton elleni V2-es kiállításával járó egy meccses eltiltását tölti, míg a cseh légiósunk Jan Kácl Prágába utazott családi okok miatt. A sportorvosi megszerzésének körülményes mivoltaként lehetséges, hogy további hiányzóink lesznek. Tehát jelen körülmények között kiegyeznék a borítékolt 1 ponttal.   

P.A.:- Nem.

FFR: - Hosszú szünet után játszatok ismét bajnoki meccset. A téli szünetben azonban az SZPK ellen remek összecsapást vívtatok. Hogy értékelnéd a téli felkészülést különös tekintettel a kupa meccsre?

P.A.:- Nagyon jónak ítélem meg a felkészülést, Prágában edzőtáborozhattunk, ami egyedülálló a magyar mezőnyben. Sokat tanultunk, tapasztaltunk, láttunk, nagyon jó élmény volt. Nagyon remélem, hogy az elkezdődött kapcsolat folytatódik és gyümölcsöző lesz hosszútávon is! Nyilván időbe telik, amíg a kint végigvett elemeket készség szinten tudja nyújtani a csapat, de mindenképp sokat ér ez a prágai túra.

Ha a kupameccsre vagy kíváncsi, az nem a téli felkészülés része volt, valóban jó kis meccset játszottunk. Annak ellenére, hogy nem sok labdát láttak nálunk a játékosok az azt megelőző edzéseken, úgy érzem, a rutin hiánya okozta csak, hogy nem nyertünk! A 3. harmadban több gólos előnnyel is véget érhetett volna a meccs a javunkra. A fokozatosságot szem előtt tartva azonban, nem ez volt az a meccs, ahol nekünk le kellett győzni a Komáromot. Nem ez az év…

FFR: - Az idei évadban a Sharks kapuját a Phoenix tudta a legtöbbször bevenni. Egyszeri kivételes alkalom volt, vagy nem fekszik csapatodnak az ellenfél játéka?

H.P.:- A sorsolásunknak köszönhetően mi vagyunk az a csapat, amelyik már az első két fordulóban két, a másodosztályban szuperrangadónak minősülő mérkőzéseket játszik. Amennyi az előnye, ugyanannyi a hátránya is ennek.  Az őszi mérkőzés túl korán jött nekünk akkor még kerestük önmagunkat és leendő ellenfelünk lejátszott minket a pályáról, hiába tudtunk a végén kozmetikázni az eredményen. A Phoenix fiatal csapata nagyon tehetséges játékosokból áll. Nem csak fejben vagy technikailag, hanem fizikálisan is már akár a jövő héten más játékosok léphetnek pályára, olyan ütemben fejlődnek. Amilyen lehetőségekkel bír az egyesületük - biztos anyagi háttér, támogató szülők, utánpótlás bázis, minőségi tréner-  így törvényszerű, hogy folyamatosan erősödik a Phoenix. A stílusuk azért esetenként kiszámítható és egy kiélezett, szoros mérkőzésen bármi megtörténhet.

FFR: - Az előző Hét Meccse riportból kiderült, hogy a helyszínen tekintetted meg a Triton – WS összecsapást. Mi a véleményed az ellenfelekről? Hogy tetszett a meccs? Miként látod csapatod esélyeit a két riválissal szemben?

P.A.:- Harcias meccs volt, nagy küzdéssel. A többi gondolatomat inkább megtartanám magamnak.

FFR: - A Triton elleni döntetlen után érezhető extra nyomás a csapaton ezen meccsel kapcsolatban?

H.P.:- Nincs rajtunk semmilyen nyomás, legalábbis én így érzem társaimon. Az biztos, hogy velem ellentétben a WS játékosai kudarcként élték meg a Triton elleni pontvesztést. Már többször említettem, hogy a Kecskemétnek ajándékba adtunk két pontot, azt mindenképpen egy "top" csapat ellen kellene visszahozni. Akár éppen hétvégén a Phoenixtől! Hazai pályán játszunk, nincs veszíteni valónk. Tavaly majdnem kiesési gondjaink voltak, idén messze várakozáson felül teljesítünk ezáltal minden siker amit elérünk ajándék, a többiből pedig csak tanulhatunk. Egységesek vagyunk, nincsenek belső ellentétek, mindenki tudja a helyét a csapatban. Idén van mire azt mondanunk, hogy minden liga-társainknak számolniuk kell velünk.

FFR: - Mit tartatok az ellenfél legfőbb erejének?

H.P.:- Feljebb már érintettem, hogy jól menedzselt klub a Phoenix, ami a nyugodt munkához, sok edzés lehetőséghez és eredmény orientáltsághoz mindenképpen elengedhetetlen. Fiatalok, stabilan sokan vannak, közülük többen már korosztályos válogatottak. A csapatmunkát látom legfőbb erényüknek.  

P.A.:- Mennek, mennek, mennek, amíg sípszót nem hallanak…gyakran még azután is.

FFR: - Végezetül: mit vártok a meccstől?

H.P.:- Pafféri Andrást ismervén mindenképp offenzív játékot várok az ellenfelünktől, annak ellenére, hogy ő maga védő poszton futott be "karriert" itthon. Jó tempójú mérkőzés lesz. Ha meg tudjuk akadályozni azt, amilyen ősszel volt a koreográfia, hogy már a mérkőzés első szakaszában jelentős előnyre tegyenek szert, akkor bármi megtörténhet. Támadás szervezésben és vezetésben mi is erősek vagyunk, nálunk örökös gond a ziccer kihasználás. Ismételni tudom önmagam, ha pontosabban használjuk ki helyzeteinket és úgy védekezünk ahogyan tettük a Szolnok és a Diamonds ellen, akkor megnyerjük a mérkőzést. 

P.A.:- Mindenképpen győzelmet!

 

 

27 komment

Címkék: floorball ob2 hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr71349607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szg01 2008.02.22. 13:45:21

Mi megyünk ki, és nem akármilyen koreográfiával készülünk :))))))))))

Floorballer 2008.02.22. 19:43:02

Hihetetlen mértékben elegünk van! Ezért tényleg megéri heti x órát belefektetni valamibe...:(

Jó játákot hétvégére....

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.22. 20:55:59

Jaja, Gerivel megyünk ki:D
És előre bocs minden phoenixestől, de hajrá Cápák!:D
(spec nekünk a cápa győzelem roszabb, de ez most kit érdekel, mert szurkolni megyünk:D)
Sajnos a táncos-zenés koreográfia nem készült el, de azért majd alkotunk valamit:D

PM12 2008.02.22. 22:17:31

hello all! sztem sem kell ilyeneket beirodatni...ez 1 blog,örüljünk,hogy van ilyen...elhiszem,hogy vkinek nem szimpatikus 1 csapat,ez van..

Pavel 2008.02.22. 22:37:29

Ez a sportorvos 1 vicc. nekünk nem lesz az egész tavaszi szezonban OB II-es kapusunk, mert áprilisra kapott időpontot!

kismiska 2008.02.22. 23:13:43

az szar ügy.. de 5ezerért tudok akár holnapra is:)

Csodamokus 2008.02.23. 11:39:45

Próbáljátok meg Budaörsön megcsinálni a sportorvosít ha nincs messze nektek 3 nap alatt meg lehet csináltatni mert a kutya nem jár ide, én is mindig itt csináltatom.

melgalen 2008.02.23. 13:46:48

ááá-ááá
ha nem abba a körzetbe tartozik vki, akkor nem fog menni
múltkor én is kérdeztem, hogy lehet-e, és elég határozott nemmel felelt

szg01 2008.02.23. 19:07:41

Ez a sportorvososdi tényleg ...vicc. Hogy Budapest és környékének ÖSSZES sportolója (közel 100ezer fő) 1 helyre kell,hogy járjon,ez katasztrófa. Ha megengeditek, idézném az SZTK-s sportorvos nénimet,akihez sok éven át jártam...amíg lehetett:
"Ezek mindent tönkretesznek, mert minket (orvosokat) meg sem kérdeznek. Nem irigylem magukat, jó kis tortúra lesz"
Szerencsére akadnak kiskapuk, ajánlom mindenkinek, nézzen körül.

Scofield · http://www.gportal.hu/portal/szigfloorballteam/ 2008.02.25. 18:30:27

Új ember vagyok és ez a legjobb blog amit láttam eddig!! Egyébként én Dunaújvárosba játszom és ott háziorvosnál is megkapjuk a sportorvosit!!

Simon szól: 2008.02.26. 08:26:04

Bárcsak tudnám hogy hova lett a hozzászólásom, gondolom abban semmi hiba nem lehetett, hogy a Főnixes edző nyilatkozatát minősítettem, mert ennyi erővel az egész cikket le lehetne venni mert engem meg az bosszant fel még mindig. Isten nem ver bottal, lám győztek a cápák érdemes volt nekik szurkolni. Balhés meccs volt? Na és! Ez kell nekünk ropogjanak a csontok szakadjanak a szalagok, így szép a floorball. Köpködjön mindenki, mindenkit. Röpködjenek a pocskondiázások öröm ezt olvasni. Aki pedig elmondja véleményét az rettegjen a legjobban hiszen lesben álló moderátorok delete gombon tartják leggyorsabb működő izületi végződésüket. Én vagyok ökör, hogy egyáltalán szántam rá időt hogy elolvassam az írást és kommenteljem, hogy NEM TETSZIK AZ EGYIKÜK HOZZÁÁLLÁSA és imhol ni nem beszéltem a levegőbe a tisztelet hiánya megbosszulta magát. Az objektív mérkőzéselemzés embert kívánó feladat. Nekem viszont hiba volt véleményt alkotnom.
...
A dilit legyen velünk!

Floorballer 2008.02.26. 09:31:27

Kedves hozzászóló!

Ezt kicsit túlreagáltad... Tényleg nem volt baj azzal a hozzászólással: önmagában belefért. Viszont jött utána egy párbeszéd, ami fokozatosan haladt a túlzás felé. A végén meg jött egy beírás, ami részben a tiédre reagált, és alighanem szült volna egy több oldalas, már rég nem a Phoenixről vagy a WS-ről szóló szópárbajt. Ezt pont a felírás után olvastuk 2 perccel, és ezért lett törölve minden.

Nem hinnénk, hogy olyan gyakran és ok nélkül törölgetnénk (2 vagy 3 példa volt rá), ami ekkora indulatot indokolna...:( Sokszor nem magával egy hozzászólással van baj, hanem az arra potenciálisan érkező reakciókkal.

Tisztelettel:
A Szerkesztők

Lapointe 2008.02.26. 11:00:08

Beszéljünk a meccsről :) Olvasnék szívesen olyan kommenteket, akik kívülről látták. Mert a pozitív és negatív meglátás egyformán szükséges. Mindegyik tanulságos lehet.

pavel 2008.02.26. 14:12:17

Talán el kellene gondolkodni azon, hogy nem szabad 14 éves 40 kilós gyerekeket felnőtt bajnokságba engedni!

szg01 2008.02.26. 14:26:00

Nem értem,egyesek miért hábordonak fel,ha test a test elleni küzdelemre kerül sor.
Aki nem bírja,az sakkozzon. Szerintem Liebe Gyuri jól vezette a meccset (sajnos egyedül,mert a társa inkább csak hátráltatta).
A Phoenixnek ez az egyetlen baja. Hihetetlenül ügyesek, játékinteligenciájuk már most veri sok OB1-es játékos szintjét, de nem lehet arra alapozni, hogy a test a test elleni ütközést lefújják (esetleg NEM engedik), mert 30 kiló a 2 játékos közti difi.
1-2 év kell még, ők is megerősödnek...aztán meg nézhetünk :)

Simon szól: 2008.02.26. 14:28:13

Nem a modelálással van baj, de azért elolvastam volna a leakciót. Lehet szidni a Varsányit is meg a Cápákat is. Az egyikük gyelekeket játszat 120 kolcsopoltba a másik valóban dulván játszik ami mál túlnyúl a nolmális hatálon. Abban igazságot kell adni hogy a bíló dönt. Jelen esetben a 40 kilós vendégek kötve hiszem hogy bele tudtak volna menni a náluk jóval inkább elle kiképzett embelekkel szemben a test test elleni játékba. Ám ha az egyik nem megy bele akkol a másiké fokozottan dulvának látszik és az is.

Üdv.
Hós Henrick

anonymus 2008.02.28. 09:37:21

én egyetértek a főnixesekkel mert lehet h kis sza***ok játszanak ott de még mindig jobbak mint a 30 akárhány éves ellenfeleik akik azt hiszik h a büntetőnél a kipattanot belehet lőni nem mondok nevet.. és szerintem akad a főnixben olyan 14 éves gyerek aki simán kipakolná akármelyik felnőtt játékost na mind1

Üdv.:
Anonymus

Atish 11# 2008.02.29. 20:17:43

Egy hat éves gyerek is ki tud pakolni bárkit a palánkon.
De a szabályos test-test, váll-váll elleni játékhoz játékINTELLIGENCIA és fizikaiFÖLÉNY kell, míg ahhoz, hogy nekifutásból kicsapjál valakit a palánkon kívül, ahhoz meg egy jó nagy adag PARASZTSÁG kell ;)
Street fight, Judo, Karate. Kempo, Kick-box, Kung-Fu, Thai box...
Szerintem nem effelé kellene a floorballnak haladnia. :)

(bár ha a floorballt küzdősportá minősítenék, akkor beszámíthatna nekem a tesi érettségibe, aminek örülnék :)

CFK

R#8 2008.02.29. 20:28:54

Azért talán a PARASZTozással le lehetne állni. Részemről ennyi.

WS#8

R#8 2008.02.29. 20:31:03

És én kérek elnézést, hogy írtam.

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.29. 21:32:03

Egy 6 éves gyerek is? Nekem nem tűnt úgy, hogy a Phoenix uralná a helyzetet ezügyben....
Sőt, azt kell mondanom hogy míg a játékuk szép és jó passzaik vannak, pl. az emberfogásaikon csak nevetni tudtunk(csupa szabálytalan megmozdulás), míg a WS teljesen szabályosan vitte véghez az ütközéseket és a test-test elleni harcot. A gond ott kezdődik, amikor a nemtom hány kilós akár hokis előéletű(ebből adódóan fejlett ilyen irányú izomzattal rendelkező) Whitesharks játékos ütközik a 13-16 éves Phoenix játékossal....
Én is úgy gondolom, hogy a bírók jól vezették a meccset, de lehet ez csak az én véleményem, mert én nem 45 kiló vagyok és a WS elleni meccsünkön nem zavart hogy volt rendes, normális test-test elleni küzdelem.

Strauss 2008.02.29. 21:32:44

Nem akart megsérteni senkit.

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.29. 21:33:04

Az anonymusokat meg külön szeretem....
Remélem írsz majd te is egy gesztát....

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.29. 21:36:26

Egyébként igen Áron, Tamásnak igaza van. Nem kell ilyen hamar felkapni a vizet, Atish nem hiszem hogy konkrét személyre vagy csapatra gondolt, hanem egy jelenséget minősített, ami a kemény és a durva összekeverése.

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.29. 21:42:55

U.I.:
Visszaolvasva az írásomat:
A Phoenixes emberfogáson azokat a helyzeteket értettem, amikor meg akarták állítani pl. a játéksot vagy akadályozni a albdakezelésben, és ahelyett, hogy vállal próbálkoztak volna, kb. 3-4 olyan eset volt, amikor belekapszkodtak, átölelték ütővel, stb...
Ezen azért nevettünk, emrt egy ilyennél azthiszem Paska Zoli minden gond nélkül elindult, miközben egy phoenixes kapaszkodott bele, és próbálta meg ott tartani, de ehelyett vonatozás lett a vége:D

Na többet nem írok, cska nem sezretném, hogy a Phoenix megsértődjön, mert szerintem szépen játszanak, de test-test harcban nagyon el vannak maradva, főleg a koruk és a testalkatuk miatt, ami természetesen nem az ő hibájuk.

R#8 2008.02.29. 22:16:29

Teljesen nyugodt vagyok, nem kaptam fel a vizet:) Csak ez nem a forum.
Szal én is abbafejeztem.:)

darker_ 2008.03.03. 19:26:33

Azért azt nem árt hozzátenni, hogy az utóbbi jópár évben minden kontaktusos labdajátékban - érdemes a focira vagy a kosárlabdára tekinteni - trendszerűen megnőtt a fizikai kontaktus (l. megnyert párharcok) kimenetelének jelentősége, és ez szerves részét képezi a csapatok által választott taktikának is. Nem véletlen az sem, hogy a mainstream sportokban a védekező csapatok gátlástalanságát a támadójátékot segítő szabályokkal igyekeznek korlátozni úgy a FIFA-nál, mint az NBA-ben. Ettől függetlenül olyan korban élünk, ahol lehetséges, hogy egy technikailag alulképzett, tapasztalatlan, viszont fizikailag és taktikailag remekül felkészített csapat döntetleneket és minimális győzelmeket izzad ki a papíron sokkal többre értékelt ellenfelével szemben.

Az egésszel csak arra szeretnék kilyukadni, hogy azonos besorolású (korcsport stb.) csapatok közötti hivatalos mérkőzésen - a kirívó durvaságokon, pl. 20 méteres sprint végén célzott bodicseken kívül - a jv. nemigen mérlegelhet az ítéleteiben a fizikai felkészültség alapján.

Csak egy példa, remélem, Pavel nem neheztel majd miatta, mert elég érthető: mikor az NFE-vel az OBIII-ban az akkori ARES "B" ellen játszottunk, akik akkor 14-15 éves, iszonyú ügyes kölykök voltak, bizony, a meccs előtt elhangzott, hogy mindenki jól a fejébe vésse, hogy a párharcokat a fizikai fölényünkből adódóan döntő részben meg kell nyernünk. Külön figyelmeztettük egymást a durvaság mellőzésére, de a jelszó az volt, hogy ha odateszed magad, a tiéd kell legyen a labda, mert 20 kilóval stabilabb vagy. A meccset megnyertük, az ellenfelet megtapsoltuk és nem győztük dicsérni a mutatott játék és a szép gólok miatt. De csupán kedveskedésből nem mondtunk le az akkori előnyünkről, ami a fizikumunkban rejlett.

Minden elismerésem a "koraérett" csapatoké, övék a jövő. Mivel a floorballt viszonylag sok és igazán megterhelő fizikai kontaktus jellemzi, ehhez bizony erősödni kell. Ez egy olyan hátrány, ami nem kompenzálható végtelenül.
süti beállítások módosítása