Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Euro 2008: Szakmai szemmel 3. - Arsavin tüze kihunyt az esőben, míg Fabregas két mesteri átadása döntőt ért.

2008.06.27. 15:51 Bernard

Ami az időjárást illeti, orbitális nagy vihar volt készülőben, az égi áldás nem is maradt el. A vizes állapotban a csapatok egy felejthető első félidő után parádés második részt produkáltak. Természetesen EB szakértőnk, Tandari Tamás is értékelte a látottakat. 

T.T.: - Az első félidő abszolút felejthető volt, egyik csapat sem nyújtotta azt, amit előzetesen várni lehetett. Az oroszok nem pörögtek fel úgy, mint tették azt a hollandok ellen, míg a spanyolok erőltették ugyan a rövid passzos játékot, de nem nagyon ment nekik.

A második félidőben aztán kicsivel gyorsabb lett a játék és a spanyol csapat szerintem megérdemelten nyert, bár mint tegnap mondtam, én az oroszoknak szurkoltam.

FFR: - Mi lehetett a fordulópont a mérkőzésen, ami a spanyolok malmára hajtotta a vizet?

- T.T.:  Az oroszok amúgy sem úgy játszottak, mint az előző két meccsükön a svédek és a hollandok ellen, nekem fásultnak és akaratgyengének tűntek. Mikor a spanyolok belőtték az első góljukat, akkor az orosz védelem látványosan összeomlott és onnantól kezdve már csak keresgélte önmagát. Fabregasék pedig elkapták a fonalat és szerintem ez volt az a pont, amikor eldőlt a meccs.

FFR:  - Kit emelnél ki a csapatokból, akik meglátásod szerint jól teljesítettek?

T.T.:  - Tegnap ugye Arsavinról és Villáról beszéltünk, hogy ők lehetnek a kulcs emberek, hát mégsem őket láttam a legjobbaknak, hanem orosz oldalon a kapus, Akinfeev volt az egyetlen, aki nagyon jó volt, de hát ő egyedül a kapuban állva nem nyerhette meg a meccset. A spanyoloknál meg Fabregas volt a tuti csere, hiszen miután beállt adott két szuper gólpasszt, amit nem lehetett kihagyni. Úgyhogy nálam a mezőny legjobbja a spanyol játékos volt.

FFR: - Összességében tetszett a második elődöntő, hiszen tegnap azt jósoltad, hogy a 4-1-es spanyol siker nem ismétlődik meg!? Ehhez képest 3-0-ra nyertek a spanyolok..

T.T.: - Az első félidőt leszámítva, jó kis meccs volt, egy kicsit az izgalmat hiányoltam. Az oroszok sajnos olyan tompák voltak, hogy még az eddigi sztár játékosuk, Arsavin sem tudott villogni. A spanyolok pedig megérdemelték, hogy döntőt játsszanak, szóval nem volt rossz meccs.

FFR: - A döntő: Németország-Spanyolország..

T.T.: - Érdekes lesz! Ha már a németek bejutottak, akkor szerintem ők is fogják megnyerni. Nem csak jól védekeznek, de nagyon jó csatáraik is vannak, én azt mondom, hogy a spanyolok nem bírnak majd el velük. Érzésem szerint Klose és Podolski biztosan gólt fognak rúgni kérdés, hogy Torresék mit tudnak erre válaszolni. Nem hiszem, hogy lenne hosszabbítás, mindkét csapatnak támadni kell, szerintem a 90 perc itt is döntést hoz!

 

 

 

1 komment

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr67542209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapointe 2008.06.29. 17:39:24

Ma este remélem a liverpooli Torres megVILLAn kétszer, ha már ék társa a KÉSéles David Villa nem játszhat..A spanyolok nyernek ma este :)
süti beállítások módosítása