Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) női (66) noi (87) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB2 - 6 nap/: Paks

2008.08.17. 16:00 Floorballer

A Paks kalandos utat járt be. OB2-ben szerepeltek külön, majd a Bajával együtt értek fel a csúcsra az OB2-ben. Ekkor azonban anyagi okok miatt a közös OB1 helyett az OB3-ban kellett mindent újra kezdeni ismét egyedül. A kitérő rövidnek bizonyult: meggyőző fölénnyel hódították el a bajnoki címet. Hogy idén az OB2-ben mire számítanak, arról Feicht Lászlót kérdeztük:

FFR: - OB2-es bajnoki cím, majd visszalépés, 1 év után azonban ismét itt vagytok. Hogyan éltétek meg ezt az időszakot, milyen változások mentek végbe a klub életében? 

F.L.: Nagy változás, hogy ismét külön csapatként indultunk a bajnokságban Paks néven, tisztán csak  paksi lakosokkal. Egy évvel ezelőtt a Bajai Darazsak nyerték az OBII bajnokságot, igaz meghatározó paksi játékosokkal. Ebben az évben is ez a 7 főből álló mag érvényesült 2-3 kiegészítő emberrel. 

FFR: - Az OB3-on valósággal átrohantatok. Hogyan értékelnéd az elmúlt idényt? Mennyire vagy elégedett a látottakkal? Mire lehet ez elég az OB2-ben? 

F.L.: Az elmúlt idényben tétmeccsen még pontot sem veszítettünk, ezért furcsa lenne, ha nem lennék elégedett. Közel 150 góllal ütöttünk többet, mint amennyit kaptunk, és a döntő kivételével egyszer sem volt veszélyben a győzelmünk. A tavalyi idényben vezettem pár OBII mérkőzést, szerintem abban a mezőnyben dobogós esélyeink lehettek volna. Ebben az évben nem tudom mire lesz elég, sok olyan csapat van, ahol elég nagy volt a jövés-menés, de inkább a menés, így nagyban meghatározza az idei évet, hogy kit lehet igazolni, ki milyen utánpótlást épített fel az elmúlt években. 

FFR: - Az idei szereplést nagyban nehezítheti, hogy két csapat is érkezett felülről, komoly rutinnal és játékerővel. Mennyire nehezítheti ez meg dolgotokat? 

F.L.: -Mindenkivel játszottunk már; Veszprémmel OBII, Daimonds , Miskolc magyar kupa, RFT-vel a közelség miatt edzőmeccset játszottunk,  így mivel  nincs új a nap alatt akkor nehéz lesz, de nem lehetetlen.

FFR: - Mik az idei célkitűzések? Mi az, amivel már elégedettek lennétek és mi az, aminek már felhőtlenül lehetne örülni? 

F.L.:- Érezzük jól magunkat, játszunk jó meccseket. Elégedett akkor lennék, ha minden korosztályban végig tudnánk játszani a szezont, és erre lenne elég pénzünk is. Felhőtlenül akkor örülnék, ha az év végére lenne 50 igazolt, aktív játékosunk. 

FFR: Hosszú távon cél az OB1? Adott esetben jövőre vállalnátok, ha lehetőségetek nyílna rá? 

F.L.:- Az még sokára lesz! Bár én még szeretnék OBI-ben játszani, és már 38 éves elmúltam. 

FFR: - Miben kell még előrelépnetek az eredményesebb szerepléshez?

F.L.: Elsősorban magunkat kell legyőznünk, itt már nem mennek el azok a cselek- átadások, amik még OBIII-ban igen. Képesek vagyunk nagyon jó játékra, akár OBI-es szinten is, de sok a gyermeteg hiba, amit, ha megtanulunk elfelejteni nem lesz gond. Nagyon sok az erős egyéniség a csapatban, 7 gólerős játékosom van, akik egymással is rivalizálnak. Amikor rájönnek, hogy mikor kell még egy passzt beiktatni, és mikor kell tényleg rálőni,… 

FFR: - Milyen változások történtek a keretben? 

F.L.:- Történt egy fúzió a Bölcske csapatával, ami mindkét csapatnak tartogat meglepetéseket, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. A legutóbb egyesüléssel (Baja) nem volt gond, jött is az eredmény!

FFR: - Hogy értékelnéd a felkészüléseteket? 

F.L.:- Azt meglehetősen egyszerűen. A strandról megyünk a pályára, akár csak tavaly. Akkor bejött. 

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból? 

F.L.: Mindenkire. Amikor ezt el is hiszik akkor jól fogunk játszani. 

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek? 

F.L.:- Amikor teljes a keretünk, akkor 7-10 gólt mindig tudtunk ütni, ha ettől kevesebbet kapunk, akkor nyerünk Ennyi az egész.. 

FFR: - Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok? 

F.L.:- Mindenki, Bárki, Senki. A háromból az egyik. 

FFR: - Véleményed szerint mely csapatok szolgálnak majd pozitív meglepetéssel, kik lépnek előre? 

F.L.:- Nem lesznek olyan nagy különbségek, mint OBIII-ban.

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése?

F.L.:-. Valamelyik csapat idő előtt búcsúzik. 

FFR: - Mi a véleményed arról, hogy az OB2 létszáma jelentősen csökkent? Hogyan hathat ez a küzdelmekre?

F.L.:- Mérkőzésszámban nem lesz nagy változás, azt meg, hogy többször játszunk ugyan azzal az ellenféllel, már megszoktuk OBIII-ban is. 

FFR: - Milyen megoldást lehetne találni arra, hogy az OB3-as csapatok számára cél legyen a feljutás?.

F.L.:- Mindent én sem tudhatok. Nagy meló felvállalni egy csapat vezetését két utánpótlás csapattal, és nem is olcsó. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt kötelezővé kell tenni. A szövetség meghúzott egy határt a buli, és a komolyan veszem közt. Remélem, idővel ez kitolódik pozitív irányban, és akkor lesz több csapat az OBII-ben is 

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően?

F.L.:-

Ares U21 veretlenül, de nem számít:)

  1. Daimonds
  2. Paks
  3. Miskolc
  4. RFT
  5. Veszprém (bocs)

 

 

 

1 komment

Címkék: floorball visszaszámlálás paks ob2

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr34619543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása