Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB2 - 5 nap/: Diamonds

2008.08.18. 16:00 Floorballer

A nyár talán legnagyobb meglepetése a Diamonds OB2-be való visszalépése volt. Az OB1 bronzérmese évről-évre javult, és mára már valóságos élcsapattá nőtte ki magát. Ennek fényében szinte érthetetlen, miért volt szükséges a váltás. A csapat azóta egyik vezérét is „elvesztette”, hiszen Görög Tamás az ARES-ba igazolt. A történtek hátteréről a csapatkapitányt, Kővári Zoltánt kérdeztük:

FFR: - Az első kérdés megkerülhetetlen: mindenkit valósággal sokkolt a hír, hogy jövőre OB2-es lesz a csapat. Mi áll ennek a döntésnek hátterében? 

K.Z.:  Hát, sajnos sokan, mentek főiskolára, sokan érettségiznek, és egyre többen dolgoznak is! Ezért elég sok új játékosunk lesz, akik tavaly kisebb bajnokságokban bizonyíthattak. Azért arra a következtetésre jutottunk, hogy inkább indulunk a kisebb OBII-ben, és szokjon össze a csapat.

FFR: - Az OB1 bronzérmeseként érkeztek egy amúgy is csökkent létszámú OB2-es bajnokságba. Nem is lehet kérdés, hogy a közvélemény gyakorlatilag egy 100%-os szezonra számít, és nehezen tudja elképzelni, hogy más is megnyerheti a bajnokságot. Mik a ti célkitűzéseitek? 

K.Z.:Tisztes helytállás és minél előbb összeszokott csapat. 

FFR: - Mennyire tudjátok fenntartani a motivációt ilyen körülmények közt? 

K.Z.:Hát mivel nagyon sokan köztünk nem élhettek meg még OB-s mérkőzést, és sokan nem voltak jelen, mikor OB II-esek voltunk, nekik biztos lesz valami motiváció. A régi rókákat, meg a bizonyítási vágy hajtja majd. 

FFR: - Amennyiben sikerül kiharcolni, jövőre ismét OB1? 

K.Z.:Az a jövő kérdése.:) 

FFR: - Ha igen, akkor mi értelme volt az egy év kihagyásnak úgymond, hiszen a csapat töretlenül fejlődött évről-évre? 

K.Z.:Fejlődött-fejlődött, de eljött az az idő, mikor változás kell. 

FFR: - Milyen változások történtek a keretben? 

K.Z.:Voltak akik távoztak ilyen-olyan okok miatt és voltak akik előrébb léptek. 

FFR: - Hogy értékelnéd a felkészüléseteket? 

K.Z.:A kisebbek a Prague Gamesen megtapasztalhatták a külföldi légkört és 1 kicsit tanultak is, míg a nagyobbak a Cseh Openen voltak, és már pár új játékost próbáltak beépíteni és próbálgatni a sorokat. 

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból? 

K.Z.:A Régi játékosokra. 

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek? 

K.Z.:Akik maradtak azok már jól érzik egymást és az újak meg hamar megszokják, és okoznak meglepetést pár csapatnak. 

FFR: - Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok? 

K.Z.:Veszprém,Dunaújváros és Miskolc. 

FFR: - Véleményed szerint mely csapatok szolgálnak majd pozitív meglepetéssel, kik lépnek előre? 

K.Z.:Dunaújváros és mi. 

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése?

K.Z.:Ha kikapunk.:) 

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően?

K.Z.: 

  1. Diamonds SK
  2. Miskolci FE
  3. Rudas Floorball Team
  4. Veszprém Lizards
  5. Paks

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob2 diamonds

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr4621215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása