Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás 2008 /Férfi OB1 - 1 nap/: Neumann FSE

2008.08.22. 08:00 Floorballer

A Neumann FSE két éve az elsőosztály tagja. Ez alatt a csapat számos új játékost épített be, teljesítménye pedig fokozatosan javult. Az ősz még kevésbé mondható sikeresnek, ám a tavaszi tabellán a gárda az előkelő harmadik helyet csípte el, ami összesítésben egy 5. pozíciót eredményezett. A küzdeni tudás és kifogástalan erőnlét védjegyei Ágoston Zsolt csapatának, mint ahogy a nagyszerű védekezés is. Kérdés, hogy a támadójáték is fel tud-e nőni ezek szintjére, mert akkor további előrelépésre is számíthatnak a kék-fehérek, akik mindenki számára kellemetlen ellenfelek. Ágoston Zsolt válaszol: 

FFR: -  Tavasszal meggyőzően szerepelt a csapat, ám ősszel még láthatólag nem volt annyira eredményes. Hogyan értékelnéd a szerepléseteket? 

Á.Zs.: - A körösszakáli edzőtábor után későn frissítettem a csapatot, ezért nehezebben indult a bajnokság, és kiestünk a kupából. Az új játékosokat be kellett illeszteni a csapatba, és a sorokat is sűrűn változtattuk, így a végére állt össze a csapat. A támadóink is nehezen találták a góllövő ütőt, így a kevés kapott gól mellé nem mindig volt elég a lőtt gólok száma a győzelemhez. 

FFR: - Elégedett vagy a mutatott játékkal illetve az eredményekkel? 

Á.Zs.: - Folyamatosan javult a játék a védekezésben és a támadásban is, bár van sok olyan szituáció, amikor nem a legjobb döntést hozzuk. 

FFR: - Mennyiben befolyásolta a csapat teljesítményét a Kartalra költözés? 

Á.Zs.: - Mindenképpen pozitívan, hiszen érezzük a hazai környezetet, a szurkolók és a falu szimpátiáját a mérkőzéseken és az edzéseken is. Ezért döntöttünk a kartali gyerekek bevonására az utánpótlásba, és a lányok versenyeztetése mellett is. 

FFR: - Miben kell előre lépni a még eredményesebb szerepléshez? 

Á.Zs.: - Sok távoli lövésből  kaptunk gólt, és a felállt védekezés elleni játékban is van mit fejlődni. Talán még a lövések kaput eltaláló hányadán kell többet javítani. 

FFR: - Mik az idei célkitűzések? Mi az, amivel már elégedett lennél, és mi az, aminek már felhőtlenül tudnál örülni? 

Á.Zs.: - A mezőny első felében végezni, és egy harmadik hellyel maradéktalanul elégedett lennék. 

FFR: - Az elmúlt két év után idén a hírek szerint nem változik jelentősen a keret. Milyen változások történtek? Előny lehet, hogy ezúttal nem volt nagy mozgás? 

Á.Zs.: - Valóban nem változik jelentősen a keret, csak Dudás Ádám érkezett új játékosként, ez mindenféleképpen előny lesz. Idén egy fiatal sor építése a feladat. 

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep a csapatból? 

Á.Zs.: - Nem egyes játékosok, hanem a sorokon belüli összhang lesz a fő kulcsa a sikeres szereplésnek. 

FFR: - Mik lehetnek erősségeitek? 

Á.Zs.: - Az eddig megszokott „Neumannos” taktika. 

FFR: - Hogy értékelnéd a felkészüléseteket? 

Á.Zs.: - Jól sikerült a felkészülés, kezdve a Cseh Opennel, kartali edzőtáborral, edzőmérkőzésekkel, és Bata László emléktornával. A munkát, amit terveztem a csapat legnagyobb része elvégezte, tehát bizakodva várom a rajtot! 

FFR: - Mi a véleményed a sorsolásotokról? Számít a sorrend? 

Á.Zs.: - Nem számít a sorsolás, mert minden meccsen jó eredményt kell elérni a sikeres szerepléshez! 

FFR: - Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok? 

Á.Zs.: - Szerintem mindenki. 

FFR: - Véleményed szerint mely csapatok szolgálnak majd pozitív meglepetéssel, kik lépnek előre? 

Á.Zs.: - Nem várok nagy meglepetéseket, bár a Diamonds OB II-es szereplésén meglepődtem. 

FFR: - Mi lehet a szezon negatív meglepetése? Kik eshetnek vissza? 

Á.Zs.: - Eléggé egyenletes a mezőny a két „nagy” mögött, nem hiszem, hogy bárki negatív szenzációt szolgáltatna. 

FFR: - Mi a tipped az év végi helyezéseket illetően? 

Á.Zs.: - A többit nem szeretném megtippelni! 

1. ARES HC

2. SZPK

 

Köszönöm a lehetőséget, és jó munkát a blog cikkeihez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1 neumann

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr57626627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása