Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

U19: Az érintettek szavai

2008.09.08. 10:23 Floorballer

Közeleg a nagy esemény, már csak kettőt kell aludni, és indul a hazai VB selejtező torna. Varga Tibor a torna után áll rendelkezésünkre, most már csak a mérkőzésekre, és a csapat hangulatára kíván koncentrálni, ezt a döntést pedig maximálisan tiszteletben tartjuk és helyeseljük! Megkérdeztük viszont magukat az érintetteket, akiknek a pályán kell bizonyítani, most az eddig megérkezett válaszok olvashatóak!:

Dúró Norbert (Debrecen): 

„Mindenki úgy várja a selejtezőt akár a karácsonyi meglepetését, nem múlik el nap, hogy ne beszélnénk egymással ilyen-olyan módon (nem írom ki mert reklámnak minősül:) ), és egyre csak azt hajtogatják a srácok, hogy "na már csak X nap és mehetünk".Rettentően jó érzés ezt látni, a csapat kellőképpen fel lesz spanolva! A cél természetesen a továbbjutás, és végre az oroszok elleni győzelem, de minden meccset nagyon várunk már, szerencsére jó sorsolást is kaptunk, úgyhogy már az orosz mérkőzés előtt eldőlhet a továbbjutás, reméljük számunkra pozitívan. Elfogadható eredmény csakis a továbbjutás! Mindenki ki akar utazni Finnországba!

Igaz hogy válogatott meccset már játszottunk itthon, de tétmeccset még nem igazán. Nagyon sokat várunk a szurkolóktól is, és reméljük, hogy ők lesznek a 7. ember a pályán, ezzel segítve a továbbjutást. Soha nem játszott még az U19-es csapat ennyi magyar előtt, tehát valamit le kell tennünk a "taraflexre" :)

A csapat megígéri, hogy érdemes lesz kilátogatni szeptember 10-től 14-ig bármelyik meccsre! Méltókép játszunk majd hazánkban!” 

 

Bagi Martin (SZPK):

„A tornától elsősorban én egyéni fejlődést várok. Sokak szerint nincs esélyünk továbbjutni! Ezzel szemben én azt mondom, hogy ha mindenki a legjobbját hozza, akkor már 14-én este megvehetjük a repülőjegyünket Finnországba.;)!!! (fő az optimizmus) 

Ha egy szóval kellene jellemeznem a csapat hangulatát, akkor azt mondanám hogy CSALÁDIAS, még akkor is ha eléggé elcsépelt már ez a szó és még akkor is, ha néha kicsit feszültebb volt a kapcsolat közöttünk. De hát melyik család nem veszekszik ?!?!

Minden meccset nagyon várok, mert új arcok ellen mindig élvezet pályára lépni és küzdeni ellenük. Elégedett lennék, ha nagyon pörgős, pontos és jó játékot látnék a csapatomtól.

A hazai pályán való szereplés, hát arról csak  annyit, hogy melyik magyar játékos ne szeretne most a helyünkben lenni? :)” 

Kautcner Zsolt (SZPK): 

„Mindenképpen egy családias, jó hangulatú rendezvényt várok, remélhetőleg teltházas magyar meccseket. A csapat hangulat egyre családiasabb, egyre jobban kijön mindenki a másikkal, összebarátkoztunk, és látjuk a közös célt.

Ahogy én is, szerintem mindenki az orosz meccset várja a legjobban, meg akarjuk mutatni mit tudunk, és hogy nincs lehetetlen. Eredménynek egyedül a továbbjutás elfogadott, de szerintem az 1. hely mindenki célja.

Különösképpen nem remeg be a kezem/lábam a hazai közönségtől. Csak pozitív hatásuk lehet ránk. Nincs kötelező elvárás. Kijönnek, szurkolnak, mi mindent megteszünk, és a végén együtt örülünk. Szerintem kb. ennyi :)

Szurkolóknak csak annyi, hogy mindenki tudja, hogy ilyen talán nem lesz több. Minden floorballosnak legalább 1 meccsen szinte kötelező a részvétel, és remélem, hogy ki is jön majd az érintettek nagyrésze.

Hajrá Magyarok!”

Geri Flórián (ARES HC/Top Floor):

„A csapat hangulata remek és remélem, hogy mindenki maximálisan fog hajtani a továbbjutásért. A két legnehezebb meccs szombaton és vasárnap lesz a szlovén, illetve az orosz válogatott ellen. Csak a továbbjutás az elfogadható eredmény, hiszen a két legnehezebb csapat közül az egyiket már legyőztük Ausztriában 8-0-ra. A szervezés szerintem tökéletes lesz, hiszen nem sűrűn kap ekkora lehetőséget Magyarország, hogy bizonyíthasson a floorball terén. Remélem sok néző lesz, és mindenki segíteni fogja a magyar csapatot.”

Kollár Csaba (Szolnok):

„A tornától mit várok..hááát mindenképp szeretnék legalább az első kettőben benne lenni, inkább a legfelső fokon állva :D A csapat hangulata azt hiszem ennél jobb nehezen lehetne! Mindenki segíti a másikat ahol csak tudja, nincsenek hátmögötti kibeszélések és viták se igazán! Számomra a legjobban várt mérkőzés az oroszok elleni… Az előző válogatottal is játszottunk selejtezőn az oroszokkal és...van mit visszaadni :) Amire ennél megfelelőbb alkalmat keresve sem találhatnánk!! Nagyon kíváncsi leszek a kartali csarnok légkörére és arra, hogy hányan jönnek ki szorítani nekünk :) Mindenkinek csak ajánlani tudom a meccseket, szerintem a kilátogatók jól fognak szórakozni! Szóval HAJRÁ MAGYAROK!!! Jöjjön mindenki szurkolni!!!!!! :D”

Ressely Norbert (Dunai Krokodilok):

„A mostani selejtezőn egyértelműen győzni akarok, még az Oroszok ellen is. De ha az nem is jön össze, minimum a továbbjutás!

A csapat hangulata nagyon nagyon jó! Nekem nagyon tetszik, mindenki jóban van mindenkivel. A hangulatom  a selejtező előtt nagyon jó! Felvagyok rá nagyon hangolva, minden nap játszom, még ha nem is tudok a csapattal akkor itthon ütögetek.

Az orosz meccset várom a legjobban, meg kéne mér őket verni és szerintem most eljött az ideje, hogy kikapjanak. A selejtezőn 1-2 hely és kint a vb-n pedig első három, az nagyon szuper lenne!

Bízom benne, hogy sok szurkoló ki fog jönni és akkor nagyon jó érzés lesz itthon hazai pályán játszani vb selejtezőt. És az még lelkileg előny is, hogy szól a Hajrá Magyarok és a többi. Szurkolóknak pedig: minél nagyobb hangzavart keltsenek a terembe mert az nagyon lelkesítő lenne!”

Szűcs András (Torpedo):

„Természetesen nagyon várom már a selejtezőt. Azt hiszem, hogy mindenki számára a továbbjutás a legfontosabb. A meccsek sorrendje nagyon kedvezőnek tűnik, talán minden meccs segít majd egy kicsit egységesebbé válnunk, és ha közben a győzelmeket is megszerezzük, akkor a hétvége igazán izgalmasnak ígérkezik. A szerdai napon eltűnnek majd a fehér foltok az ellenfeleinkkel kapcsolatban, ezért a szerdai napot várom talán leginkább. Persze remélem, hogy utólag nem arra, hanem inkább a vasárnapi oroszok elleni meccsre fogok majd emlékezni. Mivel itthon játszhatunk, ezért biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz a hangulat. Amit persze illik úgy megköszönnünk, hogy kijutunk a VB-re. Ezért természetesen mindent megteszünk és mindenki ellen nyerni megyünk.”

Németh Zoltán (Phoenix):

„Nehéz leírni mit is érzek egy ilyen nagy hazai rendezésű esemény előtt, de röviden az izgalom, a játék, a pörgés, a csapattal való bizonyítási vágy fogalmazódik meg bennem. Az elvárás szerintem mindenkinek egyértelmű: TOVÁBBJUTNI és lehetőleg első helyen, más eredmény meg sem fordul a fejemben. A szurkolóknak üzenek még annyit, hogy Gyertek minél többen!! Remélem megháláljuk!!”

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr40653453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Floorballer 2008.09.08. 10:25:43

Mivel nem tudtuk megszerezni mindenkinek a mail címét, így a többi játékostól is örömmel látunk hasonló nyilatkozatokat a holnapi nap folyamán!

Hajrá Magyarok!

één 2008.09.08. 10:56:39

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!

mind1 h ki 2008.09.08. 11:06:49

mennyünk ki minél többen!!!!

floorballek 2008.09.08. 21:20:21

mindenki jöjjön és szurkoljon a srácoknak!! :)

Jégkoromg 2008.09.09. 12:56:03

Hajrá Fiúk !!! Mindent bele !
Mindenki jöjjön és szurkoljon, floorballosoknak kötelező, a "füfkefélehamegverjükadánokatmegyek" szemléletűek inkább menjenek Pekingbe a távolugró gödörbe, az igazi floorballbarátok, az igazi szurkolók jöjjenek Kartalra.
Itthon szurkolhatunk a magyar csapatnak ! Hajrá Magyarok !!!

Lapointe 2008.09.09. 19:49:06

Ügyesen srácok!!

Füfke 2008.09.09. 22:02:54

Bélabá! Nálam igazibbat a földön nem találsz... :)

beberin 2008.09.10. 20:37:52

Hajrá magyarok én tuti ott leszek!!!!!

Jégkoromg 2008.09.12. 14:25:46

Tudom Gábor, átéltem Veled/Veletek a lettországi élményeket, ezért fáj, hogy mindenféle focihoz kötötted a helyszíni szurkolásodat.
Hozd/ hozzátok a zászlóitokat, a dobokat stb. (mint Lettországban) és gyertek a fiúkkal a fiúknak szurkolni !!!
süti beállítások módosítása